Arta culinara

acum 2 ani 2 luni - acum 2 ani 2 luni #13 de misa23
Replied by misa23 on topic Arta culinara
Da, stiu sa fac mancare chinezeasca. Fac destul de des. E foarte apreciata de cei pe care ii servesc. Fetele mele imi cer destul de des. Pun o reteta imediat, numai sa o convertesc din .doc in .jpg.
Sa fim in clar, tot ce spun aici gatesc in mod curent.

PS
Uneori pun putin unt in mamaliga, dar nu intoteauna. (poate deveni exploziva)

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 2 luni #14 de Nick
Replied by Nick on topic Arta culinara

misa23 a scris: Uite una cu 3 ingrediente. Cantitatile sunt exacte si trebuie respectate, ca de altfel in orice reteta de la mine. Nu e o gluma, eu asa fac.
Poti oricand sa devii masterchef.(eu prefer denumirea de bucatar) Eu am devenit intamplator, cand mi-am dat seama ca simt gustul mancarii doar citind reteta. De aia am facut multe modificari, din prima, la retete citite.


:woohoo: Si eu tot asa o fac! In apa RECE!
ce ploaie si etc....
A,si mai pun capac deasupra pana fierbe,bineinteles dupa ce am amestecat in ea,ca sa nu ma "SARA" :kiss:

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 2 luni #15 de misa23
Replied by misa23 on topic Arta culinara
1. Nu sare numai dupa vreo 7 minute dupa ce incepe sa fiarba
2. Daca nu o amesteci PANA incepe sa fiarba, vei obtine o placa groasa si tare pe fundul oalei.
3. Nu mai zic.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 2 luni #16 de Nick
Replied by Nick on topic Arta culinara

misa23 a scris: 1. Nu sare numai dupa vreo 7 minute dupa ce incepe sa fiarba
2. Daca nu o amesteci PANA incepe sa fiarba, vei obtine o placa groasa si tare pe fundul oalei.
3. Nu mai zic.


Aha!
O amestec de la inceput,pana devine omogena! Apoi....cate putin...pun capacu' ....si o las...

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 2 luni - acum 2 ani 2 luni #17 de misa23
Replied by misa23 on topic Arta culinara
In limita chefului meu, o sa pun poze la ce gatesc. Nu va fi prea curand ca plec zilele astea cu prietenii undeva departe. Sper sa nu am semnal si net. Pana atunci mai discutam. Si dupa, normal.
Cu pisica la avatar (pentru Gallardo)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 2 luni - acum 2 ani 2 luni #18 de gallardo
Replied by gallardo on topic Arta culinara
misa23 a scris :
,,Pana atunci mai discutam. Si dupa, normal.
Cu pisica la avatar (pentru Gallardo),,

In măr.Inimia mea, iti dau voie sa.mi spui SAZ ;) :P
Si pana atunci dar si....dupa :yes:

Constat ca a disparut iar pisica de la avatar !

PS
Pisica ta, ba apare ba dispare,
o fi fost in alta viata "Pisica lui Schrödinger" ? :huh:

གསའ་གཟིག (བོད་ཡིག)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.301 secunde
Motorizat de Forum Kunena