Da, stiu sa fac mancare chinezeasca. Fac destul de des. E foarte apreciata de cei pe care ii servesc. Fetele mele imi cer destul de des. Pun o reteta imediat, numai sa o convertesc din .doc in .jpg.
Sa fim in clar, tot ce spun aici gatesc in mod curent.
PS
Uneori pun putin unt in mamaliga, dar nu intoteauna. (poate deveni exploziva)
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
misa23 a scris: Uite una cu 3 ingrediente. Cantitatile sunt exacte si trebuie respectate, ca de altfel in orice reteta de la mine. Nu e o gluma, eu asa fac.
Poti oricand sa devii masterchef.(eu prefer denumirea de bucatar) Eu am devenit intamplator, cand mi-am dat seama ca simt gustul mancarii doar citind reteta. De aia am facut multe modificari, din prima, la retete citite.
Si eu tot asa o fac! In apa RECE!
ce ploaie si etc....
A,si mai pun capac deasupra pana fierbe,bineinteles dupa ce am amestecat in ea,ca sa nu ma "SARA"
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
1. Nu sare numai dupa vreo 7 minute dupa ce incepe sa fiarba
2. Daca nu o amesteci PANA incepe sa fiarba, vei obtine o placa groasa si tare pe fundul oalei.
3. Nu mai zic.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick
misa23 a scris: 1. Nu sare numai dupa vreo 7 minute dupa ce incepe sa fiarba
2. Daca nu o amesteci PANA incepe sa fiarba, vei obtine o placa groasa si tare pe fundul oalei.
3. Nu mai zic.
Aha!
O amestec de la inceput,pana devine omogena! Apoi....cate putin...pun capacu' ....si o las...
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
In limita chefului meu, o sa pun poze la ce gatesc. Nu va fi prea curand ca plec zilele astea cu prietenii undeva departe. Sper sa nu am semnal si net. Pana atunci mai discutam. Si dupa, normal.
Cu pisica la avatar (pentru Gallardo)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick