70 de ani

acum 3 ani 10 luni #13 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic 70 de ani
Ei da n-o fi la fel da' e pe-aproape. :angel:

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 10 luni - acum 3 ani 10 luni #14 de gallardo
Replied by gallardo on topic 70 de ani
Eclipsa de Soare si implicit fenomenul de Luna Noua din 21 august 2017 ora 21:30 (ora Romaniei)
va avea loc in zodia Leului, la gr. 28:52.

Cum influenteaza eclipsa fiecare zodie si respectiv ascendentul in zodia respectiva :
adriana-astro.com/eclipsa-de-soare-in-le...diile-1-august-2008/

BERBEC-ASCENDENT IN BERBEC
Eclipsa de soare in casa V face un aspect de trigonocratie cu soarele natal in special pentru cei nascuti in jurul datei de 1 aprilie aducand rezultate fericite pentru actiunile intreprinse, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri, avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase, bucurii legate de realizarile copiilor, posibilitatea ameliorarii si redefinirii relatiilor cu copii prin oferire de oportunitati pentru acestia.

TAUR-ASCENDENT IN TAUR
Eclipsa de soare in casa IV face un aspect de careu cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 mai prevestind variatii ale norocului, situatii instabile in familie, probleme legate de casa, de terenuri . Pot aparea diverse pierderi , tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate, multi dusmani. Sunt posibile schimbari de domiciliu, creste nesiguranta legata familie, camin, nesiguranta nascuta din incapacitatea integrarii si stabilizarii in cadrul unui camin, adaptare la traditie.

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI

Eclipsa de soare in casa III face un aspect de sextil cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 iunie aratand o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, sunt posibile favoruri si aprecieri din partea superiorilor, afacerile care stagnau pot deveni infloritoare, succese sociale dar si ameliorarea conditiilor de trai. Dorinta de a fi activi in viata celor din jurul vostru-rude, vecini dar si nevoia de a comunica cat mai mult se intensifica, este un timp al micilor calatorii care sunt favorizate, este timpul de a impartasi celor din jur cunostintele voastre, este cel mai bun timp in care puteti fi de ajutor celor apropiati voua.

RAC-ASCENDENT IN RAC

Eclipsa de Soare in casa II in aspect de semisextil cu soarele natal in special pentru cei nascuti in jurul datei de 1 iulie aduce influente benefice in urmatoarea perioada, nu sunt evenimente spectaculoase legate de bani, dar totusi ramane un domeniu din viata voastra in care sunteti ajutat. , apar procupari legate de cautarea unui loc nou de munca care sa aduca venituri mai mari, folosirea talentelor , abilitatilor native de care nu ati fost constienti pana acuma ca o sursa de venituri..

LEU-ASCENDENT IN LEU

Eclipsa de soare in casa 1 in aspect de conjunctie cu soarele natal in special pentru cei nascuti in jurul datei de 1 august poate anunta adversitasti de tot felul, reducere a sanselor fericite , neintelegeri , sanatate subreda, slabiciune a ochilor, pericole in calatorii, primejdii asociate cu apa, o stare generala febrila. Totodata pot aparea prietenii utile si durabile, relatii noi care pot ajuta foarte mult in viitor. Apar probleme in care vi se cere sa va exprimati curajul, increderea, independenta, aceasta energie cosmica va va ajuta sa stati pe propriile picioare.

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA

Eclipsa de soare in casa XII in aspect de semisextil cu soarele natal ajuta la dezvoltarea credintei, increderii intr-un plan mai amplu, mai spiritual. Este cel mai bun timp in care va puteti dezvolta compasiunea, intelegerea fata de altii, smerenia dar va trebui sa incercati sa renuntasti la obsesia regulilor, detaliilor. Problemele de viata, grijile , anxietatea devin evidente in aceasta perioada ..

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA

Eclipsa de soare in casa XI in aspect de sextil cu soarele natal favorizeaza demararea unor noi activitati, initiative de success, beneficii in toate domeniile, afacerile care stagnau pot redeveni infloritoare. Sunt posibile teste referitoare la a invata despre valoarea echipei, a lucrului in echipa, despre adevaratele prietenii, sunt posibile adevarate revelatii despre caracterele ascunse ale unor prieteni. Falsele prietenii , prieteniile bazate pe interese pot aduce destul de multe lectii in invatarea unui mod obiectiv de a alege un anturaj, problemele cele mai mari pot aparea pentru cei ce au incercat intr-un fel sau altul sa profite de un anumit anturaj pentru realizarile scopurilor personale. Atentie la sanatate, chiar sunt posibile probleme in acest domeniu.

SCORPION-ASCENDENT IN SCORPION

Eclipsa de soare in casa X in careu cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 noiembrie poate aduce variatii ale norocului, situatii instabile, incordate , castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, febrilitate, multi dusmani. Teste mari legate de cariera, viata publica, pot aparea schimbari ale carierei, un nou loc de munca, o noua profesie; situatiile critice apar atunci cand intre cariera si familie sunt dezechilibre. Statutul public, reputatia, munca pot suferi modificari.


SAGETATOR-ASCENDENT IN SAGETATOR

Eclipsa de soare in casa IX in aspect de trigon cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 decembrie prevesteste rezultate fericite in actiunile intreprinse, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, sansa la jocuri de noroc, speculatii fructuoase. Sunt favorizate calatoriile lungi, strainatatea, relatii cu strainatatea, afacerile in strainatate. , dezvoltarea identitatii de sine, cautarea unui mod idealist de viata . Apare o dorinta puternica de a calatori pe distante lungi, spiritual de aventura este la cote maxime.

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN

Eclipsa de soare in casa VIII in aspect de 150 grade cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 ianuarie prevesteste castiguri si pierderi alternative. Pot aparea probleme legate de spiritualitate, sexualitate, avere, mosteniri. Este timpul in care vor fi testate propriile nevoi de securitate , de confort, , poate fi o perioada dificila si mai profunda aparand preocupari oculte, metafizice, spirituale, incercari referitoare la egoism, zgarcenie, dorinta carnala, jocul puterii , toate aceste incercari generand conflicte puternice interioare si suferinta.

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR

Eclipsa de soare in casa VII in opozitie cu soarele natal in special pentru cei nascuti in jurul datei de 1 februarie prevesteste schimbari , decizii schimbatoare , pierderi si castiguri materiale, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, cearta, gesturi hazardate. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua relatie .

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Eclipsa de soare in casa VI in aspect de 150 grade cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1 martie poate prevesti castiguri si pierderi alternative, noroace si ghinioane, necazuri legate de apa, umezeala. Pot aparea probleme legate de locul de munca, sanatate, igiena, animale de casa. Mesajul eclipsei in aceasta casa este transformarea, chiar nu trebuie sa refuzati aceasta chemare spre transformare prin experiente asociate muncii, serviciului, bolii, transformarii de sine , perfectionarii si repolarizarii energiilor cate au fost folosite in directii grsite, sau au putut face rau celor din mediul in care munciti.


,,Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse , in zilele premergatoare si, mai ales, de dupa eclipsa nu poate fi prea usor.
De cele mai multe ori eclipsele pot fi vazute ca mana destinului, mana care te ia pur si simplu de “ mana “ si te aseaza pe drumul cel bun , chiar daca acest lucru se face uneori prin incercari.
Nu trebuie neaparat ca eclipsa sa aiba loc in semnul tau zodiacal ca sa aiba influente asupra ta, dar daca este in preajma zilei tale de nastere , fii convins ca urmeaza un an de rascruce in viata ta. . Eclipsele duc la finalizarea in bine sau in rau a lucrurilor care treneaza, este deznodamantul unui relatii, a unei afaceri, asta in functie de casa astrologiza din harta natala pe care o activeaza. Este felul in care destinul isi pune amprenta asupra noastra intr-o lume convinsa ca viata si-o face singura , ceea ce este adevarat, dar asa cum sculptorul modeleaza lemnul pentru a obtine ceea ce doreste el si zodia ca si eclipsa modeleaza omul
Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stie atat de bine
sa corecteze traiectoria destinului nostru, ne poate face sa intelegem anumite lucruri, ne pot rasplati dar si pedepsi. Nu actionati in timpul sau sub influenta eclipsei, reactionati la evenimente dar nu initiati proiecte sub mantia intunericului, in trecut se spunea ca nimic inceput in timpul unei eclipse, inaintea unei eclipse sau dupa eclipsa nu va avea rezultatele dorite .
Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, in conjunctie cu FC eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie.
Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal, adesea pot prevesti anumite pericole pentru barbat, sot, tata.
Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala, de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama, chiar persoana in cauza .,,

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 11 luni #15 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic 70 de ani
Mulțumesc SAZ, interesant. Acum revin puțin la harta pusă de Nick, probabil pentru o locație din America de iese Asc Scorpion. Conjuncția Soare-Lună se petrece deasupra liniei Asc-Desc, ceea ce arată că eclipsa (maximul ei) are loc ziua. Pentru Chiojdu de exemplu (sau oriunde în România) conjuncția se petrece în partea de jos a hărții, ceea ce înseamnă că eclipsa are loc noaptea.Și să-mi aduc aminte să modific codul ca să apară și coordonatele și data în desen că așa e pe ghicite. :) Și mai am o idee referitor la evenimentele anului, poate o realizez săptămâna ce vine.

Just go down the rabbit hole.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 11 luni #16 de Nick
Replied by Nick on topic 70 de ani

Mihnea a scris: Ei da n-o fi la fel da' e pe-aproape. :angel:

Ei,atunci e 2! Adică juma' înainte, juma' după ( 5,3/2+5,3/2=...5,3...(x),cu perioadă!)


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 11 luni - acum 3 ani 11 luni #17 de Nick
Replied by Nick on topic 70 de ani

Mihnea a scris: Mulțumesc SAZ, interesant. Acum revin puțin la harta pusă de Nick, probabil pentru o locație din America de iese Asc Scorpion. Conjuncția Soare-Lună se petrece deasupra liniei Asc-Desc, ceea ce arată că eclipsa (maximul ei) are loc ziua. Pentru Chiojdu de exemplu (sau oriunde în România) conjuncția se petrece în partea de jos a hărții, ceea ce înseamnă că eclipsa are loc noaptea.Și să-mi aduc aminte să modific codul ca să apară și coordonatele și data în desen că așa e pe ghicite. :) Și mai am o idee referitor la evenimentele anului, poate o realizez săptămâna ce vine.


Harta este făcută cu data și locul unde eclipsa este maximă! În link-ul dat, în dreapta este poza eclipsei, mai jos coordonatele exacte, în cuprins scrie că eclipsa are maxim între două localități, hopskinwille și încă una.Neavând posibilitatea de a puncta exact coordonatele, am luat hopskinwille.Este foarte probabil că dacă pui coordonatele exacte asc să se mute oleacă! Ceea ce ar da un careu fix cu eclipsa în grad.
Nu văd de ce să iau România ca locație... E ca nașterea unui copil, locul și ora nașterii!جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 11 luni - acum 3 ani 11 luni #18 de Nick
Replied by Nick on topic 70 de ani
:) Poate ne spui mai multe detalii despre eclipsă.
Data respectivă + datele eclipsei, mă marchează destul de mult!
Poate că insist prea, prea. . Dar. .. Îți dai seama de ce!

Mercic!

PS
Sigur mă marchează... Uite și tu la ce oră am făcut poza. 11:11!Fără intenție, parol!


Despre 11:11

foreverconscious.com/numerology-of-number-patterns-and-1111


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.111 secunde
Motorizat de Forum Kunena