Adevarul va elibereaza!

acum 1 an 5 luni - acum 1 an 5 luni #349 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
:heart:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 5 luni #350 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
"Ca sa stiti.👇👇👇

- Dacă ți-am spus !!! E printre ultimele strigate .

- Că sunt lucruri teribile pe lumea asta,pe care nici nu ti le poți imagina !

🔴 Dacă ți-am spus că umanitatea a fost luata ostatic, nu doar de guvernele noastre care sunt doar marionete, ci de un grup de oameni, foarte puternic numit " Elite " sau " Cabal ", sau " Illuminati ", care sunt ei înșiși Manipulati de un grup de entităţi foarte negative.
Dacă ţi-aş spune că noi, oamenii, am fost vânduţi ca vitele, împotriva anumitor tehnologii, din care, evident, nu am avut niciodată vânt !

🔴 Daca ti-as spune ca aceste "Elite" sunt satanisti pedofili.

🔴 Daca ti-as spune ca milioane de oameni si mai ales copii au disparut. Vândut ca sclavi sexuali, pentru organele lor, pentru experimente, sau sacrificatI în ritualuri sataniste, sau ca hrană pentru anumite grupuri !

🔴 Dacă ți-am spus că toate aceste traficuri de sclavi sunt organizate de către cei care ne conduc !

🔴 Dacă ți-am spus că războaie, atacuri, foamete și chiar unele "naturale" , dezastre si atit de multe altele,sint organizate de către ei, pentru a păstra oamenii în frică și astfel le controlează !

🔴 Dacă ți-am spus că aproximativ 80 % din
convingerile tale, de tot ce ți-a fost insuflat în copilărie, de părinții tăi, sau în școală sau chiar în cărți, este fals ?!! Fie că e vorba de ştiinţă, istorie etc... şi chiar şi religia e coruptă. Că acest lucru este căutat de către ei şi face parte din programarea pe care oamenii o primesc pentru a-i împiedica să evolueze.

🔴 Daca ti-as spune ca sunt capi, de fiecare banca din lume, industrii farmaceutice, mancare, mass-media... ca tot ce poti citi in ziare sau vezi la TV, e fals, pentru ca manipulat de ei. Că toate filmele / seria de violență, viol, rapiri de copii ,sunt făcute pentru a ne face să acceptăm inacceptabil (ca pedofiliei), să ne țină în frică, să generăm violență. Și că multe filme de serie / ficțiune sunt de fapt rapoarte pe lumea reala !

🔴 Că tv-ul este doar un instrument pentru a hipnotiza oamenii, prost și pentru a-i manipula !

🔴 Legea atracţiei este o lege universală, ceea ce face ca gândurile noastre să fie creative. Ne creăm lumea prin gândurile noastre, ne atrage, ceea ce credem cel mai mult, ceea ce este atenţia noastră. Nu ştim asta, doar ne auto-iluzionam ca stim, dar cabala a înţeles-o de sute de ani şi a folosit-o pe cheltuiala noastră !

🔴 Așa că atunci când mass-media ne arată războaie, violență, de toată ziua, tinandu-ne in frică și creăm, fără a ști, ceea ce credem cel mai mult, este de a supune la si mai multă frică, mai mult război, mai multă violență. Noi îi spunem " Égrégores ", sunt gândurile noastre creative de creaţie care le materializeaza !

🔴 Dacă ți-am spus că au plănuit să omoare 90 % din oameni pentru a-i controla mai bine (proiectul blue beam), că le-au otrăvit apa (presticide, fluor), mâncarea lor (OMG-uri, pesticide...), pământul lor , aerul lor (Chemtrails). Că se lucrează chiar şi la viruşi capabili să elimine întreaga lume !!!!

🔴 Că se inventează boli, ne vând droguri care ne omoară dar nu prea repede așa că avem timp să le dăm banii care ne-au mai rămas !

🔴 Lasă-i să ne vaccineze copiii cu produse care i-au ucis, sau i-au dezactivat, pentru a le reduce astfel încât să devină în afara sclavilor incapabili să se gândească singuri. TV, laptop-uri, jocuri video sunt, de asemenea, utilizate în acest scop !

🔴 Dacă ți-am spus că banii nu există pentru că nu mai sint indexati la aur, pentru că aurul lipsește . Banii noştri sunt doar un număr de pe un computer al băncii care le aparţine, pot imprima cât de multe bilete vor, biletele de fapt au doar preţul de hârtie. Banii pe care-i faci atât de greu, sint doar vânt, e doar o înşelătorie uriaşă ! ( dar tu vei merge mai departe,nu-i asa ? ) .

🔴 Dacă ți-am spus că cu tot aurul pe care l-au furat de la noi, au programe secrete, au construit sute de baze subterane, că există rețele de orașe și tuneluri mai jos de toată suprafața planetei !
Dacă ţi-aş spune că ascund tehnologii care le-ar permite tuturor, să trăiască fără bani, să aibă tot ce ne trebuie, şi fără nici o boală !
Dacă ţi-aş spune că energia liberă există pe pământ de când ne-am născut şi ei o folosesc pentru a-şi ilumina oraşele subterane, precum şi anti-gravitaţia, permiţându-le să meargă acolo unde vor în spaţiu !
Dacă ţi-aş spune ca au "replicatori" capabili să creeze absolut totul de la atom care să spună de la nimic, că îl folosesc pentru a obţine mâncare sănătoasă, şi de 100 de ori mai hrănitoare ca a noastră, precum şi orice obiect !

🔴 Dacă ți-am spus că sunt în măsură să repare orice țesut uman și chiar să refacă corpul nostru în întregime așa cum am fost acum 20 de ani (a se vedea corey goode și emery Smith). Că sunt capabili de a clona aşa cum vor ei !

🔴 Dacă ți-am spus că se pot " juca " cu timpul și au făcut-o deja de mai multe ori. (a se vedea efectul mandela) . !
Dacă v-aș spune că sunt în contact cu entitățile ( jinn ), că fac schimb cu entități negative prin utilizarea oamenilor ca monedă de schimb., prin spălare de creier ne-au demonstrat-o de fapt ).

🔴 Dacă ți-am spus că sunt o mulțime de grupuri de dentités pozitive și negative care trăiesc pe pământ dinnaintea noastra (milioane de ani). Citeşte Coranul de pe jinn.
Cred că dacă ţi-aş spune toate astea, ţi-ar strica ziua un pic şi probabil m-ai lua drept un nebun fanatic .

🔴 Atunci, poate că ar trebui să vorbesc cu tine despre mii de oameni care se trezesc la aceste adevăruri. Pentru că da, ceva extraordinar se întâmplă, planeta Pământ a isi cere birul, asta înseamnă că se duce la un nivel mai ridicat de conştiinţă. Şi da, Pământul ca si alte planete şi universul au o conştiinţă. Ceea ce înseamnă că şi noi, oamenii, va trebui să ne înălţăm. Şi asta înseamnă că trebuie să ne trezim, dintr-un punct de vedere spiritual, dar şi să fim conştienţi de realităţile acestei lumi. Această creștere duce la un aflux de energie (lumina divină, DUMNEZEU CREATORUL, sursa creativă care crește in valuri, care cauzează multe rele precum oboseala, hipersomnie sau insomnia, reînnoita energie sau din contra,pierderea de energie, vise ciudate etc... De ce eşti uneori obosit şi uneori plin de energie ??

🔴 Acesta este motivul pentru care " Elitele " din această lume au făcut totul pentru a ne ține în involuție. Pentru ca o dată treaz, omul devine conştient de sistemul din jurul ei, şi când o mare majoritate de fiinţe umane sunt conştienţe de această manipulare şi de sistem, se va prăbuşi.

🔴 Si asta este exact ceea ce se întâmplă ! ( iti spui ca stiai ? ) .
Aş putea să-ţi ofer sute de ore de citit, video, mărturii care să confirme toate astea.
Dar sistemul este pentru ca oamenii să fie prea ocupaţi să-şi câştige viaţa şi să supravieţuiască şi nu au timp să studieze toate astea ! Şi uneori, cei care încep să se trezească sunt atât de speriaţi de ceea ce descoperă că preferă să fie în negare, preferă să rămână în mica lor închisoare pe care o cunosc, de frica schimbarii. Exista printre noi, oameni cu un imens potential, din toate punctele de vedere, care aproape ca undeva chiar si in nestirea lor, au mai fost aici si in trecut, sub diverse forme si fiinte, cu fluente si impact urias aupra oamenilor, prin cuvinte, prezenta, priviri, dialog, energie si toate celelalte . Gasiti-i !

🔴 Dar, foarte curând va fi un eveniment. Un eveniment pe care nimeni nu-l poate rata pe această planetă, ceea ce va ridica conştiinţa multor oameni.
Oamenii nu-şi vor aminti doar cine sunt cu adevărat, dar, de asemenea, vor învăţa să folosească o mulţime de donaţii pe care le au, dar despre care nu li s-a spus.
Şi află tot ce ţi-am spus, prin mass-media lor că în acel moment va fi exonerat de orice interferenţă negativă.
Asta va fi o "énormechoc" pentru umanitate !

🔴 Pentru că în umbră, unul, sau mai degrabă câteva grupuri pozitive foarte puternice, numite " Alianţă ", " mişcarea rezistenţei " lucrează pe pământ, şi pe cer pentru a ne scăpa de Cabala şi de grupul " Himera " care este În partea de sus a acestei piramide. Președintele Putin, care este atât de violent criticat de mass-media franceză, dar și americana, lucrează pentru a scăpa de toate rețelele de pedofili, trafic sexual, droguri, trafic de organe... dar, desigur, toate acestea rămân ascunse pentru moment, chiar dacă Mesajele de pe twitter sunt uneori foarte explicite şi dacă un anumit "Qanoon" aproape de preşedinte lasă mesaje anonime pe unele forumuri pentru a-i informa pe cei mai treji dintre noi, care informează mulţimea la rândul său.
Dar n-o s-o citeşti în ziarele de dimineaţă !

🔴 M-ai întrebat de ce am ajuns surori și frați în afara de ceea ce ți-am spus. Să știi că nimic nu se întâmplă din întâmplare !
Cei din partea de sus a piramidei, au avut grija sa uite sa ne spuna, ca sufletele noastre sunt facute sa traiasca cu familia lor de suflet, pentru ca este aceasta energie a iubirii care ne va face sa evoluam spre ascensiune si tot ei au avut grija de a-i separa.

🔴 Aici, ar trebui să vă explic că totul este vibrație energetica,, fiecare om lasandu-si semnătura sa de vibrații . Cele din aceeași familie de suflete au semnături foarte apropiate. Acesta este modul în care familiile sufletelor se recunosc şi sunt atrase unul de celălalt. Astfel de suflete, se cheama reciproc, sint indispensabile, destinatia acestora, este : Impreuna ! Trebuie să va fi simtit munca personală, sau neglijenta spulberanta pentru a face să dispară o astfel de chemare , dar nu permiteti, ci mai degraba trebuie să-i asculţi " Sinele superior ". In acel moment îi ascultăm îndrumarea interioară, bănuielile sale şi simţim vibraţiile celorlalti. Familiile sufletelor, în mod conştient sau inconştient, au început să se întâlnească. Există o mulţime de schimbări de viaţă pe pământ în ultimii ani, pentru că familiile de suflete se regrupează. Cei mai treji pot simţi vibraţiile oamenilor din familia lor de suflet chiar dacă acestea nu sunt treze . Acest lucru explică unele "Atracţii" pe care oamenii le pot avea între ei, fără să ştie de ce şi care sunt adesea interpretate greşit.. Într-o lume normală, am fi majoritatea în cupluri cu sufletul nostru geamăn, înconjurat de sufletele noastre pereche şi de tovarăşii noştri de suflet. Sa tineti minte aceasta . Sufletele pereche se cauta, se ranesc, din frici, dar se vor nespus unul pe celalalt . Daca vi le-ati gasit, veti sti, sau stiti deja si atunci cautati neobosit sa fiti unul langa celalalt . O familie de suflet, este un grup de indivizi care au aceeaşi direcţie a vieţii, aşa că lucrează împreună în armonie şi împărtăşesc dragostea necondiţionată. Întreaga societate în care oamenii sunt reuniţi de familia de suflete este, prin urmare, o societate perfect armonioasă. (spre deosebire de cazul actual).

🔴 Nu sint aici din întâmplare,, iar dacă te deranjează să citeşti acest articol, vei şti cine sunt, de ce sunt aici. Misiunea mea este de a ajuta oamenii să se trezească, în cel mai bun caz după evenimentul care se va întâmpla, orice ar fi înainte de 2025, dar probabil în acest an 2020, pentru că lucrurile din culise sunt foarte avansate !

🔴 Santem mii si avem aceasta misiune . Au trecut multi ani acum, cind lucrez la asta,, sa ajut oameni ca tine care sunt in " Sistem ", asa cum mi-ai spus, sa ma trezesc, sa devin constient si Realitatea lucrurilor e lungă, dar aproape că am ajuns acolo, pentru că adevărul şi lumina câştigă întotdeauna ! Si sa nu uitam, ca Realitate nu e singulara .

🔴 Așa cum v-am spus mai sus, Legea Atracției, creează ceea ce ne concentrăm pe cel mai masiv, de aceea organizăm meditaţii globale, unde mii de treji, se adună în gând prin concentrarea asupra păcii și eliberării planetei. Acest lucru face posibilă eliminarea negativitatii, pe care o trimitem Cabalei, pentru a aduce lumină pe Pământ şi pentru a permite altor persoane să se trezească . Aceste meditatii sunt organizate in vremuri de bun augur, calculate pentru fiecare suflet de pe această planetă, care poate avea puterea de a elibera umanitatea folosind puterea noastră colectivă de creare. Iti poti imagina un voal lung de lumină protectoare care arde entitățile satanice. Forţele întunericului au folosit această putere timp de sute de ani împotriva noastră, dar sunt mult mai puţini (1 % din populaţie), fiecare om care se trezeşte îşi foloseşte puterea creativă împotriva forţelor întunecate. Împreună, puterea noastră este nelimitată !

🔴 M-ai întrebat dacă lucrurile vor fi mai bune sau mai rele . În realitate, totul este o chestiune de vedere.
Pentru cei care nu vor şti nimic, în timpul evenimentului, vor lua totul precum o lovitura strasnica in cap, cam ca tine acum.
Dar diferenţa este că probabil trebuie să te îndoieşti de ceea ce citeşti, ceea ce probabil te va conduce să faci cercetări, aşa că vei putea asimila lucrurile puţin câte puţin. Doar daca vei cauta si-ti vei dori a sti .
Pentru că nu-ţi cer să mă crezi pe cuvânt, ci să-ţi faci propria ta cercetare.

🔴 - La eveniment , oamenii vor vedea toate astea pe televizorul lor și în ziare și în același timp toate băncile se vor închide, sistemele de plată albastru card, transfer, retragere de numerar, e.t.c. , nu va mai funcţiona !
Va fi brutal şi oamenii vor fi, probabil, în panică. Pentru nimic, absolut nimic nu va mai fi ca înainte ! De aceea e mai bine ca oamenii să fie treji înainte ! Pentru unii, şocul va fi prea mare, vor fi în stare de şoc, unii vor putea să-şi pună capăt vieţii. Pentru că s-a întâmplat ceva groaznic şi asta e doar o avanpremieră.
Nici nu va imaginati cite vor mai putea fi !

🔴 Odată ce oamenii încep să realizeze ce se întâmplă, vor realiza cum contul lor bancar s-a umflat în mod miraculos, nu va mai fi sărăcie pe pământ, noi tehnologii vor fi puse la dispoziția oamenilor, relativ repede, acest lucru va duce la multe schimbări de Viata, cat la si mai multe profesii care vor deveni depasite, cu energie libera, anti-gravitatie si portaluri, mijloacele de transport se vor schimba (masini finite si scutere ..lol).

Oamenii vor fi vindecaţi datorită noilor tehnologii de vindecare, nu va mai fi nici o boală de îndată ce toate otrăvurile sunt curăţate, dar şi datorită alimentelor sănătoase. Oamenii vor trăi mult mai mult.

Scopul oamenilor va fi evoluţia lor spirituală, în loc de evoluţia materială. Treptat, banii vor dispărea, societatea se va baza pe serviciul gratuit pentru alţii, deoarece nu vom mai avea nevoie să lucrăm cu noi tehnologii.

Oricum, o să fie o schimbare radicală a vieţii pe pământ la toate nivelurile. Dar primele luni / ani vor fi, probabil, dificili/e . Mai bine zis, sigur !
Evident, toate grupurile negative vor fi curăţate, ucise sau încercate, nu va fi nici un război, crime, zboruri... vom trăi într-o lume a păcii şi a abundentei.

Toate acestea sunt pentru cei mai buni, dar schimbarea va fi brutală, iar unii nu o vor sprijini. Unele suflete au ales serviciul la self (negativ) mai degrabă decât serviciul la alții (pozitiv), o lume careia ii convine iadul.,.,, in timp ce alte suflete au ales să nu evolueze pentru că nu se simt gata, aceste suflete merg într-o altă lume care le convine și .......... atât de mulţi oameni vor muri sau vor dispărea la eveniment sau înainte si după !

Sunt mii de clipuri video, sute de site-uri, în franceză, engleza şi în toate limbile care vorbesc despre toate astea. Foarte ( Majoritatea ) dintre noi au suferit atacuri de toate felurile pentru a ne împiedica să vorbim şi să ne facem misiunea.

Un atac negativ al entităţii şi încă mă atacă......si o vor mai face .

Vei avea nevoie de timp pentru a asimila toate aceste lucruri si informatii, dar acum este Timpul, INCA O DATA IN PLUS ESTE TIMPUL, umanitatea se poate trezi .

Este deja foarte banal pentru a vorbi despre toate acestea pe rețelele sociale,., realmente oamenilor, nu le pasa .

Cine esti tu acum, ai tot ce-ţi stă în dispoziţie ca să te trezeşti, să te joci....... ca să te trezeşti .

- Esti liber sa alegi !"
Sursa Articol: Lumea Ocultaezotericaspirituala
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 5 luni - acum 1 an 5 luni #351 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

MOTIVUL PRINCIPAL AL IZOLĂRII NU ESTE COVID 19, CI VINDECAREA PRIN PLASMA SOLARĂ ȘI ACTIVAREA SPIRALEI 14 DIN ADN, SPIRALA ZEILOR.


Radeswayi Kemodah LA VOI LA ROMANI SE ZICE DIN VECHIME..LASA SOARELE SA INTRE IN CASA TA DE LA RASARIT SI PINA LA APUSUL SAU..SAU..UNDE INTRA SOARELE NU INTRA MEDICUL PE USA..CATE TAINE VAU LASAT STRABUNII VOSTRI SI VOI NU LE BAGATI IN SEAMA

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

ÎN LUNILE CARE AU LITERA "R" ÎN DENUMIRILE LOR, SĂ NU STAȚI DIRECT PE PIATRĂ SAU BETON, DIN CAUZĂ CĂ R VINE DE LA RĂU, ÎNSEMNÂND CĂ SUNT DUHURI ALE ZEILOR RĂI, CARE INTRĂ CU VICLENIE ÎN OM.
VOI LE ZICEȚI FIINȚE ELEMENTALE, ELE MANIFESTÂNDU-SE SUB FORMA UNOR UMBRE, PE CARE LE ZĂRIȚI DOAR CU COADA OCHIULUI.

EXISTĂ ȘI MULTE SPIRITE ÎN ANUMITE LOCURI, CELE MAI FAMILIARE VOUĂ FIIND CIMITIRELE.
SPIRITELE RELE DIN CIMITIRE VOR PLECA CU OCULȚII REPTILOIZI, IAR CELE BUNE VOR ÎNCEPE REÎNCARNAREA PT O NOUĂ VIAȚĂ.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 5 luni - acum 1 an 5 luni #352 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
Viaţa dincolo de mormânt Profesor Scarlat DemetrescuAm incercat sa atasez "Marele dictionar al BOLILOR si AFECTIUNILOR - Jacques-Martel" dar este prea mare.

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 4 luni #353 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
Eheeee! Lumeeee! Mai trăiți?
Io,bine merci!
Comentez. Pe ici și colo!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 4 luni #354 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

CEEA CE FACE OCULTA ÎMPOTRIVA OMENIRII, VA DUCE LA MARI REVOLTE PE GLOB.
URMEAZĂ FALIMENTE RĂSUNĂTOARE, IAR FURIA LUMII SE VA PORNI CURÂND.

CEI CE CRED CĂ VACCINAREA LE VA FACE BINE, SE VOR CONDAMNA SINGURI LA MOARTE.

CIPAREA VA FI FATALĂ MULTORA.
ORICE NEASCULTARE A CELOR CIPAȚI VA PUTEA FI CONTROLATĂ ȘI ORICE COMANDĂ DATĂ EXECUTATĂ.
ÎN FELUL ACESTA OCULȚII POT OPRI MASELE DE LA ORICE FEL DE REVOLTĂ.
PRIN EA, MAI VOR CA OMENIREA SĂ SE RĂREASCĂ SINGURĂ LA 1 MILIARD DE OAMENI.
CÂND SE VA AJUNGE LA NR DORIT DE SCLAVI, VOR OPRI OPERAȚIUNILE DE CIPARE.
PRIN RFID EI ȘTIU CE FACI ÎN FIECARE SECUNDĂ, IAR PE RFID-AȚI SE FAC EXPERIMENTE DE CĂTRE O CIVILIZAȚIE HUMANO-REPTILOIDĂ DIN MARGINEA DE NORD A GALAXIEI ANDROMEDA PT A PUTEA VEDEA DACĂ MERGE ȚINEREA CIVILIZAȚIEI LOR SUB CONTROL ȘI MENȚINEREA TERREI CA FORȚĂ DE MUNCĂ SCLAVAGISTĂ PT CELE 240 DE PLANETE DIN JURUL SOARELUI DRAYEN.
CU ALTE CUVINTE, VOR CREAREA DE SCLAVI MUTANȚI CYBER REPTILO-UMANI.

OCULȚII AU O LEGE SECRETĂ, ACEEA DE A NU MUNCI NICIODATĂ FIZIC, PT CĂ MUNCA FIZICĂ SCURTEAZĂ VIAȚA.

SE GRĂBESC SĂ CIPEZE LUMEA ÎNTR-UN NR. CÂT MAI MARE, DAR ASTA LE VA FI FATAL.
TERMENUL PÂNĂ LA CARE OCULTA TREBUIA SĂ CIPEZE LUMEA ERA 01.06.2020.
AU MAI PRELUNGIT PUȚIN, DAR NU LE VA MERGE.
COMANDOURILE DIN LIRA AJUNG PE 01.06.2020 DEASUPRA USA ȘI AUSTRALIA.
VATICANUL A PRIMIT SOMAȚIE ET SĂ DEA BIBLIA GETO-DACĂ LA PUBLIC FĂRĂ CONDIȚII.
DACĂ NU O DĂ, VA PRIMI UN AVERTISMENT EXTREM DE DUR CURÂND.
LI S-A DAT ULTIMATUMUL DE CĂTRE STELARI, IAR DACĂ NU ÎL RESPECTĂ VOR PLĂTI SCUMP.
REPTILOIZII DIN EL DRACO AU RUPT PACTELE CU OCULTA.

ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.01.2021, VA PORNI ÎNTREAGA OMENIRE ÎMPOTRIVA LOR.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.171 secunde
Motorizat de Forum Kunena