Mesaje diverse

acum 1 an 7 luni - acum 1 an 7 luni #43 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse

Nick a scris: Și dacă simți că ai corpul mai mare?!
Cărei cauze se datorează?:oops:


Nelutu Manole
3 aprilie la 11:03 ·
Modificări corporale ...

Partea 1

În aceste vremuri, numite Marele Necaz, Pământul și corpul fizic trec prin schimbări majore. La scară planetară, are loc o schimbare masivă. Infuzii de lumină uriașe ajung la planul Pământului. Înseamnă că vă ridică voalul separării și negării.

Schimbările de la pământ duc acum la schimbări fizice ale corpului uman. Pământul este mutant și la fel sunt și ființele pe el. Există o transmutare localizată în corpul uman la nivel celular. Practic, corpul uman se formează folosind o combinație complet nouă de elemente care modifică structura sa moleculară. Codul nostru genetic se schimbă.

Modificările care se întâmplă chiar acum în corpul nostru sunt informații care sunt codificate în ADN-ul nostru și sunt acum activate. Toate informațiile din modelul speciei noastre se regăsesc în ADN-ul nostru celular al corpului nostru Tot ce trebuie să știm despre tot este în noi.

După cum știți, ADN-ul nostru evoluează de la o helix cu două fire până la o helix cu 12 fire. Noul tip de ADN de tip 12 a fost inițial în corpuri umane la momentul creației noastre cu mai mult de 300.000 de ani în urmă. Ce se întâmplă în prezent este faptul că aceste frecvențe se apropie mai ușor de corpul uman, așa cum celulele trebuie să se despartă puțin și să se elibereze dacă acest lucru are sens. Nu mai sunt înghețate.

Deci, înseamnă că mulți oameni se trezesc și încep să-și amintească în acest moment și asta a fost predeterminat. Înseamnă că totul este codificat în ADN-ul nostru. Toată lumea se va trezi fără îndoială despre faptul că unii sunt puțin târși la poartă, dar se va întâmpla ... este inevitabil.

Practic, ni se dă șansa de a ne lăsa corpul fizic greu, dens, într-un corp uimitor de Lumină. Îi spun oamenilor cu cât deschizi mai mult cu cât atragi mai mult lumina care este informația. Ce se întâmplă e că devii un receptor și un transmițător care atrage tot mai multe informații. Atunci când ghizii văd acest lucru, vor ști că sunteți pregătiți pentru o comunicare mai avansată, să spunem. De aceea spun că atunci când deschideți aceste frecvențe veți începe să returnați în mai multe informații, mai mari date despre Lumină.

Ce se întâmplă chiar acum este că corpul tău eteric vibrează la o frecvență foarte înaltă, iar corpul tău fizic încearcă să ajungă din nou de la simptomele Înălțării. Dureri de cap, simptome asemănătoare gripei, sunete urechii, crampe musculare, dureri articulare și dureri etc etc. etc. Structura moleculară se accelerează, dar structura fizică este întârziată.

Totul incearca sa se adapteze la aceste noi frecvente muschilor, pielii, organelor, glandelor, nervilor etc. Sistemul nervos este influentat de aceste frecvente incredibile, un exemplu este o supraincarcare a hormonilor care incearca din nou sa se adapteze si sa mentina totul in echilibru.

Această expansiune a conștiinței în timpul transformării celulare vă atrage literalmente în lumi care depășesc potențialul și devin reale. Prin predarea acestei transformări eliberați propria existență limitată. Pe măsură ce vă apropiați și mai aproape de Înălțare, veți găsi că vă lăsați să renunțați la lucruri, la sentimentul de eliberare.

Părțile din creierul tău, care au fost în starea de inactivitate în trecut, sunt trezite. Sunteți re-cablat și lucrurile sunt redirecționate. Așa că fiți ușor pe cont propriu atunci când vă simțiți complet confuzi! 🥴 Cu cât mai mult vă aliniați cu acest flux, cu atât mai mult veți deveni căpitanul navei voastre.

Aceasta este o transformare bruta incredibila, pentru ca sa te gandesti la ea ... Treci printr-o renovare fundamentala in casa ta, corpul tau la nivel celular. Sunteți re-cablat, rupeți vechiul acoperiș, deconectați vechile instalații sanitare etc., în timp ce încă locuiți acolo.

Modificări corporale ...

Partea 2

Pentru a vă schimba ADN-ul trebuie să vă schimbați gândurile și emoțiile. Eliberați-vă de această existență limitată. Înțeles, îți schimbi biochimia. Când se produce această schimbare, puteți simți amețeli, greață. Voi deveniți ingineri genetici ai speciilor lumii noi. Vei construi noul trup în timp ce trăiești în el.

În timpul transformării celulare, unii vor experimenta re-pigmentarea pielii. În decursul unei perioade de 25 de ani, pielea umană, care este organ, va deveni puțin întunecată, deoarece capilarele sanguine datorate acestor frecvențe mai mari sunt atrase mai aproape de suprafață, de aceea nuanța mai închisă.

Corpul dvs. trece printr-o buclă de timp și vă întoarceți la această secvență de timp originală (timpul creării noastre originale). Durerile de cap în timpul acestei schimbări sunt aduse de presiunile acestei expansiuni.

Vom schimba pe multe fronturi. La nivel celular, schimbarea ADN-ului nostru și modificări ale sângelui nostru, ale sistemului nervos central, ale măduvei osoase, modul în care creierul trage și cum primește informații de la Sursa lui Dumnezeu. Aceste schimbări se întâmplă pe plan intern, dar în cele din urmă se vor sângera în corpul exterior. Unii vor experimenta creșterea în greutate sau pierderea în greutate în timpul acestei transformări interioare.

Organismul știe exact cum să se reorganizeze pentru că acest proces este codificat în ADN-ul dvs. și va fi diferit pentru fiecare individ. Acesta este un proces natural, dar ceea ce specia umană înțelege acum este cum să ajutăm acest proces din afară. Suntem conștienți de direcția pe care corpul ne conduce, pentru că cu cât sunteți mai conștienți, cu atât veți avea mai mult control asupra acestui proces natural pe care îl veți avea.

Suntem conștienți de sistemul nostru imunitar slăbit din cauza accelerației sistemului nervos central. Este ca și cum a pune o lumină de 100 watt construit într-o priză în cazul în care un bec de 40 watt a fost folosit. Suntem infuzați cu mai multă lumină, iar corpurile noastre fizice încearcă să se prindă. Înseamnă că există o cantitate mai mare de amplitudine în energia pe care o primim. Simțim simptomele unei ajustări. Această energie nouă este conectată prin sistemul nervos central, iar mulți dintre voi au probleme extreme cu acesta fiind motivul pentru care împământarea este foarte importantă.

Pe măsură ce luați acest nou corp de Lumină, majoritatea organelor și glandelor nu vor mai fi necesare și vor dispărea în cele din urmă. Pe masura ce din ce in ce mai multa lumina devine disponibila, sistemul tau va arde impulsuri neurologice ca nebunul! Intensitatea va fi uneori copleșitoare.

Când se întâmplă acest lucru, sistemul nervos va încerca imediat să disipeze această energie intensă, trimițând-o prin măduva spinării. Apoi, această energie va urma căile și va trage aceste energii în sistemul muscular, prin urmare, înăbușirea musculară și crampele pe care o simți unii dintre voi.

Această ardere se produce și în vasele de sânge în care rezultă circulația restrânsă. Când aprinderea acestei energii apare în piele, s-ar putea să vă simțiți senzații de căldură ... sentimente de a fi reci la rece sau reale, înțepături sau mâncărime etc. Dacă aceste energii ar trebui să tragă în organe și glande, pot inhiba modul lor normal de funcționare .

Restructurarea ADN-ului înseamnă că nu mai aveți multe chakre, nu veți mai fi o conștiință stratificată, nu veți mai fi un corp cu sisteme independente, nu veți conține spații, nu există lacune în conștiința voastră sau în ADN-ul corespunzător. Veți fi un model de integritate fără lacune sau separare. Construiești ceva de nedescris ... 🙌🏼

Sursa: Teri Wade
Tradus de Nelutu Manole
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #44 de gallardo
Replied by gallardo on topic Mesaje diverse
Fondatorul Wikileaks Julian Assange a fost arestat în Ambasada Ecuadorului din Londra
m.digi24.ro/stiri/externe/ue/fondatorul-...i-din-londra-1111823
''Julian Assange, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat astăzi, 11 aprilie, de agenţi ai Serviciului Metropolitan de Poliţie (MPS) la Ambasada Ecuadorului'', a transmis poliţia britanică.

Instituţia menţionată a adăugat că agenţii săi l-au arestat pe Assange după ce aceştia au fost ''invitaţi de către ambasador să intre în ambasadă, ca urmare a retragerii dreptului de azil de către guvernul ecuadorian''.

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #45 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Astazi am primit informatia ca urmeaza doua "porti"(evenimente) importante in luna MAI.
Prima este in preajma datei de 5 MAI, iar a doua in preajma datei de 25 MAI.
Totul se intampla conform Planului Divin si orice s-ar intampla este pentru binele nostru suprem <3
Inainteee...!!! :)
Daniel Gaucan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #46 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
liescu Dragos
40 minute ·
Mi s a parut demn de citit...

Senatul USA a adoptat masina de sanatate a. Lui Obama
Punerea în aplicare va începe în curând.
Proiectul de lege prevede ca toti americanii să fie implantati cu o identificare a frecvenței radio (RFID), cu acest cip pot primi îngrijiri medicale. Dispozitivul este plasat pe frunte sau braț. Acest lucru este de a îndeplini profeția din cartea Apocalipsei 13: 15-18 cu privire la semnul fiarei. Te îndoiesti încă de sfârșitul lumii?
Știați că mașina a fost făcuta special pentru Obama si este cunoscuta ca Bestia? Pregătește-te. Răpirea este aproape! Apocalipsa 13 se împlinește chiar în fața noastră. Mulți încă nu sunt conștienți.
1. De ce cip implantat exact unde Biblia spune că ar fi?
De ce în mână și frunte.
De ce nu în altă parte?
2. De ce este conectat la contul dvs. bancar? Amintiți-vă că Biblia spune că nu va fi capabil să se cumpere sau să se vândă, fără a mărca 6 6 6 Și ghici ce! Cipul este conectat la datele financiare. Ceea ce imi rupe inima mea este că mulți oameni din biserică nu vor merge cu Isus, dacă El vine acum! Avansarea tehnologiei și dezvoltarea științei este un alt punct important. Dacă oricare domeniu al vieții tale nu este în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu atunci pocăiestete. Puteți pierde raiul dar nu iadul ... gândeste-te la asta. Iadul nu este un loc frumos, partea cea mai rea este că este pentru eternitate ... Cine are urechi asculte ce zice Duhul la biserica.
Trimiteți acest mesaj la toate contactele dumneavoastra.
V-ați întrebat vreodată ce se poate întâmpla dacă am trata Biblia ca și cum tratam telefonul nostru mobil? noi chiar nu putem trăi fără. Doar 7% trimit mai departe acest mesaj. Nu fi dintre acei 93%, care nu vor împărtăși acest mesaj. Satan a spus: "Mă întreb cum oamenii pretind că iubesc pe Dumnezeu și nu-L asculta, și spun că mă urăsc, deși, ma asculta"
Nu-l trimite mai târziu. Împarte-l și trimiteți-l acum.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #47 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Perioada sfântă: întoarcerea la voia superioară

Așadar, îndreptându-vă spre energiile ce se vor prezenta luna aceasta, vă atragem atenția asupra fizicalității voastre, a corpului mai exact, și a noului Templu de lumină pe care l-ați construit cu migală în etape.
Au fost etape foarte specifice și intense… fiecare având o complexitate și provocare crescânde, cu fiecare an înaintând mai adânc spre corpul de carne… apropiindu-vă de planul fizic și interacționând cu el… dar anul acesta mulți dintre voi devin fizici.
A deveni fizic… precum în „a fi născut într-un corp de carne fizic”… necesită un proces complex de densificare. Pentru un copilaș care urmează să se nască în trupul mamei lui, gazda pe care și-a ales-o, privit din starea spirituală, acest proces de densificare este destul de cuprinzător.

În acest nivel următor al întrupării voastre, mulți încep să realizeze ce înseamnă această densificare, însă dintr-o perspectivă cu totul conștientă… așa că dați-ne voie să clarificăm lucrurile.

A te densifica în formă umană înseamnă a deveni „îndeajuns de solid” pentru a susține lumea fizică și experiența vieții fizice… Asta necesită o încetinire sau reducere a vibrației, de la frecvența spirituală reală la frecvența formei voastre fizice.

Pe măsură ce coborâți prin intermediul procesului de densificare necesar pentru încarnare, vă „condensați fișierele” cu experiențele spirituale trecute sau din încarnarea trecută într-un fișier arhivat, să zicem. Acest fișier comprimat nu poate fi deschis sau dezarhivat pentru a dezvălui conținutul tuturor experiențelor sufletului sau suprasufletului vostru, din cauza cerințelor vibraționale și geometrice codificate în el.

Iar acum mulți dintre voi ajung la starea vibrațională, la coeficientul de lumină necesar pentru a putea dezarhiva acel fișier comprimat!

Și iată de ce suntem atât de încântați cu privire la acest lucru…

În fișierul arhivat se află identitatea voastră autentică, aptitudinile înnăscute și stelarnăscute, atributele naturale bazate pe raza de lumină a încarnării voastre, planurile pentru starea de desăvârșire a corpului vostru, dar și pentru scopul cel mai înalt al vieții, Misiunea celei de-a Doua Vieți a voastre.
Acest fișier cuprinde conținutul real al sufletului vostru. El este un pachet de lumină geometrică codificată, de o asemenea inteligență sacră încât poate fi decodificat doar având alinierea vibrațională adecvată… similar unui cifru.

Prin urmare… parcurgeți luna aprilie, o lună crucială conform oricărui standard, dar în special această lună este astfel deoarece conține apropiatele frecvențe care vă vor furniza codurile-cheie necesare să vă dezarhivați fișierul sacru al sufletului.

Căci așa cum ați lucrat ca să de-densificați toți acei numeroși ani, tot așa ați lucrat ca să vă ridicați vibrația fizică la un nivel de la care acum puteți accesa acest fișier necorupt care vă e disponibil doar vouă și pentru voi… un fișier pe care l-ați creat acum mult timp și care a așteptat, păstrând în siguranță informații despre toate aceste numeroase vieți pe care să le accesați acum.

Ca atare, dorim să vă transmitem felicitări speciale, căci este o realizare de seamă, iar pe măsură ce vă apropiați de momentul eliberării de menținerea dualității de către corp, dorim de asemenea să vă aplaudăm pentru eforturile voastre de a vă vedea trecând cu bine prin cea mai întunecată dintre densitățile umane, astfel că acum sunteți într-o poziție, ca prime prototipuri ale Noului OM, de a rescrie tot scenariul fals pentru omenire și de a înfățișa primele exemple despre ceea ce a însemnat mereu destinul omenirii.

Adonai, dragi stelarnăscuți. Așa ește, și așa SUNTEȚI.


Urez fiecăruia o Perioadă Sfântă binecuvântată, în onoarea întrupării lui Christos pe Pământ! ��

♡,
Lauren
Traducere: Ana Nicolai

daniilgaucan.wordpress.com/2019/04/12/pe...a-voia-superioara-2/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #48 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Matt Kahn....."Noi, cei sensibili la energii, putem iesi din casa stabilindu-ne intentia: “Voi onora Divinitatea din orice persoana pe care o intalnesc, le voi zambi oamenilor si voi respecta Lumina din ei pentru simplul fapt ca eu stiu ca exista o Lumina in ei, chiar daca unii se manifesta mai putin respectuos/iubitor cu mine”.
Daca nu iti fixezi aceasta intentie, te vei intalni cu diversi oameni si le vei simti energiile: vei simti modul in care se vad/judeca ei pe ei insisi si vei crede ca tu esti cel care ii judeci. Cand va intalniti cu o persoana care va face sa simtiti un impuls sa va retrageti, sa o respingeti, de fapt, voi simtiti ceea ce simte acea persoana fata de ea insasi. Ea se simte asa pentru ca asa a fost tratata de alti oameni, in viata sa.
Noi putem ajuta acel om sa iasa din tiparul auto-respingerii si auto-abuzului pe care il ruleaza la nesfarsit in interiorul sau; si facem asta prin faptul ca nu il vom trata asa cum se trateaza el insusi. Nu vom face asta, nu vom reflecta perceptiile sale de genul “nu sunt destul de bun/valoros”, “nu merit sa fiu iubit”, sunt un nimeni”, etc, pentru ca noi ne-am fixat intentia de a-i trata pe toti cu respect si de a onora Lumina din ei. Noi le vom oferi o pauza, in care vor fi tratati cu respect si nu vor mai simti vesnica indoiala de sine si judecata de sine.
Si cu cat faci mai des asta, cu atat inima ta se va deschide mai mult."
Traducerea: Mihaela Dan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.122 secunde
Motorizat de Forum Kunena