Mesaje diverse

acum 1 an 7 luni - acum 1 an 7 luni #37 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse

-Principesa- a scris: Probleme? Griji? Munca multa? Prea mult angajament?


Nope!
Mă gândesc la visele care nu sunt vise... Și se împlinesc...

:flower:

:heart: :kiss:


PS
Până unde va merge... Și, în funcție de, ce v-a fi...apoi.


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #38 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Radiant Evolvement este cu Ana Maria Iordan.
1 oră ·
Dragii mei oameni minunati, va daruiesc din inima, cu recunostinta, bucurie si incredere, formula magica de purificare a energiei si conectare directa, prin frecventa Christ Consciousness, intre doi {sau mai multi ] oameni, in orice relatie ar fi.

Am primit prin ghidare de la Sinele Superior aceasta fraza, comprehensiva, esentiala si foarte puternica, o folosesc constant si este extrem de eficace.
Se rosteste din Inima, din Prezenta, cu Incredere si Iubire depline, cu voce tare. Poate fi folosita si unilateral, daca persoana cu care dorim sa facem aceasta clarificare-conectare nu e disponibila.
Prin rostirea constienta si puternica a acestei fraze, din Puterea , Iubirea si Lumina Divina care suntem, curatam toata karma din toate vietile, realitatile si timpurile cu acel Suflet, aducem Iubirea Neconditionata si Lumina in si intre noi, practic resetam si upgradam relatia la frecventa actuala, 5D.

Cuvintele sunt :

" Iarta-Ma, Te Iert, Ma iert, Te Recunosc, Ma Recunosc, Multumesc, Te Iubesc, Ma Iubesc, Eu sunt Tu, Tu esti Eu, UNU Suntem! "

Va imbratisez din toata INIMA ! Va iubesc! Suntem UNU!💎
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #39 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Violeta Vyo Violeta a distribuit o postare în grupul Federatia galactica si Ierarhia spirituala.
8 ore ·
UPDATE DE LA PLEIADIENI ~ aprilie 2019 Preaiubiților vă salutăm. A existat o ajustare puternică în interiorul Miezului Magnetic al Pământului dvs., deoarece cadrul energetic este ajustat în pregătire pentru energia "Trezirea Porumbelului". Acest proces se face în Marea Schimbare pentru aceia dintre voi aflati pe aceasta cale. Acesta va fi un moment predestinat care a fost stabilit pentru un timp. Fiecare dintre voi ați contractat să fiți prezenți pe Pământ în momentul în care se întâmplă acest lucru. Prezenta pe Pământ este esențială pe măsură ce jucați un rol în propria Frecvență Unică a Semnăturii Divine. Prin esența voastră există o Energie colectivă, care este activată si care va inconjoara în timpul "Trezirii Porumbeilor".Energia dvs. colectivă creează o prezență ca a unui uter care înconjoară și susține procesul de ancorare completa a Porumbelului pe Pământ.În data de 27 aprilie, la ora 15:30 ora centrală în SUA, va avea loc "Trezirea Porumbelului". Procesul va dura între orele 15:30 - 16:00. În acest timp, vă veți pretinde locul în timpul activării din spațiul inimii voastre. Originea activării va veni de la Yucatan într-un vechi templu Mayas.În momentul în care se întâmplă acest lucru, sunteți chemați să vă țineți in inima și să vă aliniați conștient în Inima voastră, pe măsură ce face acest lucru aduceți sunetul ESTAHN NAE (pronunțat ESTARN NAY). Puteți folosi acest sunet de atâtea ori în timpul acestei perioade de tranziție de la orele 15:30 - 16:00 asa cum simțiți. Fiti concentrati pe detasare în timpul acestei lunii care duce la acest eveniment. Știți că multe lucruri se vor prabusi, care sunt legate de vechile modele de gândire și de orice lucru care nu este autentic în viața voastră.Vă sprijinim în acest timp puternic.binecuvântări PLEIADIENII.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #40 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Daniel Găucan
56 minute ·
Incepand de ieri, iar am intrat in niste etape ale transformarilor noastre, destul de solicitante.Se intampla anomalii(ca deobicei in ultima vreme) cu Rezonanta Shumann, dar mai nou au aparut noi explozii solare.Suntem scaldati de energia acestor explozii.
Ieri, am fost in Pestera Ialomicioarei.Am remarcat ca era mai usor de gestionat energia sub pamant decat la suprafata :)
De asemenea, zona Bucegilor, am simtit-o "capsulata".Cineva se joaca cu focul pe acolo si nu este bine(pentru ei).Sunt oameni care vor sa fenteze niste Legi Divine.Atat le pot transmite "nu veti reusi, oricat de mult veti incerca!!!"
Sa revenim la exploziile solare...
Pot aparea stari de mega-oboseala.Oricat de mult ati dormi, tot nu v-ar ajunge :)
Poate aparea o crestere a tensiunii inimii...
Pot aparea dureri de cap si stari de verij.
Pot aparea stari de irascibilitate, fara un motiv anume.
Pot aparea niste vise foarte profunde.
Mintea umana(3D) nu tace deloc.Creeaza scenarii intr-una :)
Pot aparea stari depresive.
Recomamdare:
Sa va hidratati bine, sa va odihniti si mai bine :)
Meditatia ajuta, conectarea cu natura, exercitiile de respiratie ajuta mult <3
Sa mancati mancare cat mai neprocesata.
Nu stiu cat dureaza aceste stari, dar pot sa va zic ca, nu avem alta obtiune decat, inainteee!!!! :)
Daniel Gaucan
P.S. Nu toate simptomele din corpul nostru se datoreaza acestor transformari.Recomand daca starile persista sa vizitati un medic si sa va faceti un set de analize.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #41 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
Și dacă simți că ai corpul mai mare?!
Cărei cauze se datorează?:oops:


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #42 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Iby Cecan
9 ore ·
Magnetii pe frigider- Un pericol pt sanatate


Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania. VICEPRESEDINTE GENERAL unitatea de service de prelungire University. Cale del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca Spania.
Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, despre toată gravitatea cazului.
După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă.
Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător.
Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă.
Scopul studiului a fost de a vedea cum afecteaza alimentele radiaţiile electromagnetice ale magneţilor.
Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup.
Magneţii ataşaţi la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric creşte consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului.
Avem toti unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative aduse de departe, fără a le putem suspecta ca sunt periculoase. Dar ele sunt mortale. Este periculos să te joci cu forţele naturii şi cu energia.
Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele.
În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi de alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului, ne putem ajuta reciproc.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.110 secunde
Motorizat de Forum Kunena