Mesaje diverse

acum 1 an 7 luni #25 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
Am ascultat cu mare atenție,în căști, și am repetat în gând.
Alte detalii despre cum trebuie să, nu au fost scrise la postare.


În final s-a spus ceva ceea ce nu am înțeles... Nu-ș ce...da' tot am repetat.

Acu', ciudățenie mareeee!

Cum am zis, ce-oi fi zis, mi-a venit un miros... Cum să fie... Poa' de smirnă... Nu-ș...


Sigur mi-a mirosit!

Nu cred că a fost vreo autosugestie, că n-am auzit nimic de vreun miros.


Ce-o fi cu asta?!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #26 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Luna Noua din Aprilie 2019


Trecem printr-un portal de energie. Această energie a fost declanșată de Super Luna din martie și va continua până la Luna Plină pe 19 aprilie.

Luna Nouă a lunii aprilie din data de 5 este mijlocul acestei călătorii și este marcatorul unde putem decide dacă suntem pregătiți pentru ceva nou.

Probabil că simți asta în viața ta într-un fel. Poate că te simți chemat să renunți la vechiul tu. Poate că simți chemarea de a elimina convingerile limitate și de a înlătura blocajele care te țin pe loc.

În noaptea Lunii Noi din Berbec, toți vom avea ocazia să îmbrățișăm un nou mod de a fi și să continuăm să ne mișcăm prin acest portal al energiei pentru a putea evolua, crește și reînnoi.

Luna Nouă din Berbec este de obicei cel mai bun moment pentru manifestarea, stabilirea de obiective, plantarea semințelor și realizarea de dorințe. Dacă dorești o perioadă de timp pentru a-ți clarifica visele și a imagina cum va arăta și se va simți viitorul, Luna Nouă din Berbec este una dintre cele mai bune.

Berbecul este semn de foc, reprezintă conducerea și acțiunea, iar la o Lună Nouă în Berbec există o energie supraîncărcată în cosmos care ne poate ajuta să ne apropiem de viața pe care o dorim.

În Luna Nouă în Berbec, putem să trimitem dorințele noastre Universului cu încredere că ele vor fi auzite și că vom găsi pașii de care avem nevoie pentru a le transforma în realități.

În timp ce acesta este darul Lunii Noi din Berbec, a venit timpul să abordăm această energie în mod diferit. A venit timpul să ne aplecăm mai mult către ceea ce stă în spatele tuturor acestor lucruri și să ieșim din ego.

Problema cu manifestarea și visul la viitor este că de multe ori ne prindem în ego-ul nostru.

Egoul se aprinde atunci când avem viziuni de a ne întâlni cu sufletul pereche, de a cumpăra o casă mare, de a avea o afacere de succes sau de a câștiga la loterie.

Este egoul cel care se aprinde atunci când ne setăm obiectivele și ne imaginăm o realitate pe care dorim să o creăm pentru noi înșine.

Egoul este cel care se aprinde când ne imaginăm o versiune mistică, o versiune mai bună a noastră sau a vieții noastre.

Desigur, în această călătorie fizică, ego-ul nostru este la fel de important ca și sufletul nostru, dar a venit timpul să echilibrăm scalele. Trebuie să adăugăm o nouă piesă la această ecuație și să învățăm să ne predăm.

Abandonul se referă la încrederea că sufletul tău ți-a stabilit o cale înainte de a intra în această viață.

În timp ce ai întotdeauna liberul arbitru și libertatea de a alege, sufletul tău a planificat cu atenție cel mai bun mod de acțiune pentru tine. Sufletul tău a expus un plan a ceea ce dorea să obțină în această încarnare.

Sufletul tău nu a venit aici fără un plan și chiar dacă nu ai acces conștient la acest plan întreg, îți sunt trimise mici luminițe și sugestii atât timp cât înveți să te predi și să ai încredere în fluxul vieții tale.

Calea pe care sufletul ți-a pregătit-o este calea sinelui tău mai înalt; este calea Divinului. Când te aliniezi pe această cale, nu este nevoie de tablou de viziune, nu este nevoie de dorințe, de fapt, singurul tău obiectiv este să rămâi în aliniere.

Nu trebuie să forțăm ceea ce este destinat pentru noi. Nu trebuie să ne chinuim și să ne agățăm de destinul nostru cel mai înalt. Cel mai înalt destin este deja în desfășurare; trebuie doar să ne aliniem și să permitem Universului să preia conducerea.

Sub întunericul acestei Luni Noi, vom fi invitați să ieșim din ego-ul nostru și să ne abandonăm. Vom fi ghidați să ne aliniem cu Divinul și să ne încredem că tot ce avem nevoie va veni în calea noastră.

Nu mai trebuie să luptăm cu ea. Putem pune jos costumul și sabia războinicului cu care este asociat în mod obișnuit Berbecul și să permitem să curgă partea ușoară și Divină a acestuia.

Partea masculină a Berbecului ne încurajează să avem dorințe, să stabilim obiective și să avem obiective pentru a le atinge. Dar partea feminină ne încurajează să ne aliniem pur și simplu, să ne alăturam fluxului și să ne încredem că ceea ce avem nevoie va veni ușor atât timp cât vom rămâne în această aliniere.

Zeița Berbecului ne reamintește că nu avem nevoie să facem tablouri de viziune sau să notăm obiectivele și visele noastre. În schimb, ea ne încurajează să ne alăturăm fluxului vieții noastre și să avem încredere că totul lucrează întotdeauna pentru binele nostru cel mai înalt.

Ea ne reamintește că, urmând această abordare, suntem mult mai puțin probabil să fim blocați sau trași în jos de visurile noastre și mult mai probabil să fim pe calea care este destinată sufletului nostru.

Ea știe că trăim într-o lume fizică și că avem nevoie de ego-ul nostru pentru a supraviețui, dar ea știe și că există o altă abordare, un alt mod prin care putem prospera.

Sub Luna Nouă din Berbec, care este, de obicei, cea mai bună manifestare, vezi dacă poți rezista nevoii de a stabili dorințe și obiective care sunt alimentate de ego. Întreabă-te dacă ceea ce dorești este într-adevăr o chemare a inimii și a sufletului sau doar o iluzie construită de ego?

Nu există nici o judecată aici, uneori avem nevoie de ceea ce ego vrea îndeplinit din diverse motive și dacă simți că este adevărat, atunci știi că poți continua să atingi aceste obiective fără să te simți vinovat. Ai permisiunea completă de a face ceea ce ai nevoie să faci.

Dar, dacă te uiți în interior și suspectezi că obiectivele tale nu sunt ceea ce par, dă-ți permisiunea de a le reface sau de a le lăsa să plece. Poate că au nevoie să se deschidă și să devină mai fluide, sau poate că ele sunt lucrurile care ți-au blocat succesul și progresul de-a lungul timpului.

Sub noaptea întunecată a Lunii Noi, retrage-te în interior și vezi cum ești ghidat. Vezi cum ești încurajat să te abandonezi, să vezi cum ești încurajat să plantezi semințe pentru a te alinia cu cel mai înalt adevăr și calea ta cea mai înaltă.

Cere Universului să te îndrume spre calea perfectă pentru tine. Ai încredere că sufletul tău cunoaște calea și că a stabilit deja un plan pentru tine.

Nu ai venit aici cu mâinile goale. Ghidul tău este înăuntru, iar sufletul tău, esența care este în tine, știe fiecare detaliu și fiecare cuvânt.

În timp ce mintea ta conștientă poate să nu-și amintească aceste detalii, nu contează, pentru că atât timp cât ai încredere, vei fi ghidat.

Experimentează cu această Lună Nouă, lăsând obiectivele, dorințele, visele tale și pur și simplu abandonându-te la ceea ce este.

Pune mâna pe inimă și cere Universului să te ghideze. Cere-i să îți arate calea. Abandonează-ți propriile planuri, propriile viziuni, dorințele și cere să fii ghidat.

“Când te așezi în cele din urmă în locul calm și tăcut din tronul inimii tale, totul începe să se aștearnă pentru că Tu îl ai.” ~ Tosha Silver

Pentru a te ajuta să te aliniezi cu energiile cosmice din aprilie, încearcă Meditația mea Ghidată aici.

Ritualul pentru Luna Nouă din Berbec aici.

Citește mai mult:

Previziune Astrologică Intuitivă pentru Aprilie 2019

Tanaaz
foreverconscious.com/

Sursa Articol: inaloveword.wordpress.com

daniilgaucan.wordpress.com/2019/04/05/lu...ua-din-aprilie-2019/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #27 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Astrolog Laura Hagiu
7 ore ·
6 - 8 APRILIE 2019 – “NUNTA COSMICA” CU 6 PLANETE DIN 10 FOARTE PUTERNICE / UNDEVA PE PAMANT SE NASTE UN “REGE”…

“Acesta este cel mai constructiv moment din an si ar fi un lucru intelept sa proiectam cele mai ambitioase si creative forme – gand pe care le dorim manifestate in viata noastra.”
(Alexandru Nicolici).

De obicei, Nunta Cosmica se produce o singura data pe an, atunci cand Soarele si Luna se afla simultan in pozitiile lor de Exaltare, in zodiile Berbec, respectiv Taur.

In 2019, acest moment deosebit se produce in intervalul Sambata, 6 Aprilie de la ora 16:07, pana Marti, 9 Aprilie la ora 00:15.

Universul revarsa o energie neobisnuita datorita faptului ca 6 PLANETE DIN 10 SUNT FOARTE PUTERNICE SI TOATE PLANETELE SUNT IN MERS DIRECT.

* Cand spun toate planetele ma refer la 8 planete, Soarele si Luna nu retrogradeaza.

* Cele 6 planete puternice sunt 3 in Exaltare: Soare in Berbec, Luna in Taur si Venus in Pesti, respectiv 3 in Domiciliu: Jupiter in Sagetator, Saturn in Capricorn si Neptun in Pesti.

Aceste energii sunt rare si astrologii in vechime considerau ca in aceste zile se poate naste un rege undeva pe Pamant…

In aceste zile ar fi de preferat sa facem un efort constient de a sta pe o vibratie cat mai inalta: sa emitem ganduri bune, sa ne scriem intentiile pozitive, sa vorbim numai de bine, sa facem binele, sa fim recunoscatori si sa ne bucuram de viata.

Se spune ca Universul este foarte sensibil la ceea ce transmitem in aceste zile, vom materializa mai rapid ceea ce emitem in exterior.

La energia Nuntii Cosmice se mai adauga si stationarea planetei Jupiter in Sagetator care se pregateste sa-si schimbe directia de mers.

Luni, pe 8 Aprilie, Jupiter devine stationar la gradul 24 si 21 de minute, pe 10 Aprilie intra in retrogradare dar ramane stationar, incremenit la grad si minut, pana pe 12 aprilie.

Intervalul 8 - 12 Aprilie vom fi cu JUPITER STATIONAR RETROGRAD in SAGETATOR si revin cu un articol separat, deoarece stationarile planetelor sunt foarte puternice, atrag atentia si produc evenimente vizibile.

Cireasa de pe tort este ca la Nodul Sud in tranzit prin Capricorn (bagajul karmic, mostenirea trecutului) se plimba Saturn si Pluto foarte aproape (in conjunctie), iar Luna Noua din Berbec (din 5 Aprilie) a activat gradul 15 Capricorn la care s-a produs Eclipsa din 6 Ianuarie 2019, dar a activat si tripla conjunctie rara: Saturn, Pluto si Nodul Sud din Capricorn.

TRADUCERE:

UN AMESTEC NEOBISNUIT DE ENERGII, SUNTEM IMPINSI IN “SUS” SI IN “JOS”, “ZBURAM” DESTUL DE SUS IN DIMENSIUNI DE VIBRATIE INALTA SI IAR REVENIM IN VIBRATII JOASE…

PARCA SE DA O LUPTA !

ESTE O LUPTA INTRE VECHI SI NOU, INTRE TRECUT SI VIITORUL CARE VREA SA VINA, INTRE INGERII INTUNECATI AI KARMEI SI INGERII DE LUMINA CARE VOR SA NE SALVEZE…

Sa profitam de zilele magice cu 6 planete atat de puternice, sa ne facem timp in acest week-end pentru relaxare si plantat “seminte – gand” constructive si asftel vom reusi sa ne bucuram de culegerea roadelor pe parcursul acestui an.

Sunt zile in care Divinitatea ne asculta rugile, doar sa stim ce sa-i cerem…

Sa-i cerem sa ne ierte pentru toate greselile infaptuite prin ganduri, cuvinte, fapte sau actiuni, de la inceputul creatiei pana astazi si sa faca ca toate blocajele, energiile si vibratiile rele sa fie curatate, purificate, eliberate si transformate in LUMINA PURA.

Sa-i cerem sa ne ajute in crearea unei LUMI NOI, condusa de “REGI” INTELEPTI.

“REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE !”
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #28 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
‎Dan Dugan‎ în Federatia galactica si Ierarhia spirituala
1 oră ·
Reamintire pt Eveniment de exceptie - Meditatie mixta terestro-extraterestra pentru Ascensiunea Planetara
In fiecare Duminica intre orele 19-20

atmamundi.ro/eveniment-de-exceptie-meditatie-mixta…/

primedisclosure.com/planetary-ascension/
.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi noapte
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #29 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Daniel Găucan
34 minute ·
in privinta videoclipului cu cele trei zile si nopti de intuneric, am sentimentul ca va fi real asa cum scrie in biblie, si banuiesc faptul ca aceste 3 zile intunecate nu sunt altceva decit MARELE AVERTISMENT de care s-a vorbit prin mai multe mesaje celeste.
iata mai jos un extras dintr-un mesaj, care ne incurajeaza spunind faptul ca odata cu acest AVERTISMENT va cobori si DUHUL SFINT peste TERRA, dar cred ca si peste/in oamenii indreptatiti a fi farurile duhului sfint in perioada de dupa acest AVERTISMENT cind intuncatii vor lupta cu cea mai mare disperare.
1. Pactul cu satana este aproape de sfârșit și două evenimente trebuie să aibă loc în curând.

2. Răscumpărarea rasei umane va avea loc în timpul Avertismentului. De atunci încolo, oamenii, inclusiv cei ignoranți cu privire la existența lui Dumnezeu, vor îmbrățișa Adevărul.

3. Alții, care vor răspunde mai lent la acest mare miracol când le va fi prezentată dovada, se vor converti în timp. De asemenea, și ei vor căuta iertarea pentru viețile lor păcătoase.

4. Apoi vine etapa finală, sfințirea – purificarea finală – pentru ca întreaga umanitate să fie aptă să intre în Paradisul perfect.

5. Deși Duhul Sfânt va fi revărsat peste întreaga lume în timpul Avertismentului, Satana va depune toate eforturile pentru a opri această confesiune (mărturisire) globală.

6. El și înrăiții lui adepți se pregătesc de asemenea pentru Avertisment. Scopul lor este să convingă pe toată lumea că Avertismentul nici nu s-a întâmplat.

P.S. Rog pe cineva care are diponibilitate si cunoaste limba engleza, sa ne ajute cu traducerea acestui filmulet.Multumesc! <3

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni - acum 1 an 7 luni #30 de gallardo
Replied by gallardo on topic Mesaje diverse
Centura Fotonica

"Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu,
care radiaza o intensa radiatie electromegnetica,
atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa,
chiar incluzind spectrul razelor X.

Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase
care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei.

O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase.
Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui ,
daca ne gindim la intrarea lineara in Centura.
In consecinta, ori Soarele , ori Terra va intra prima data.
Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind.

Daca Soarele va intilni primul Centura,
a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total,
si vor cadea toate sursele de curent electric.

Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.

Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura,
vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos.
Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica,
apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei.
Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa,
care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati.
Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile.

O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei.
Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor.

Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani."


Centrul Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi,
si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.
Intregul articol aici :
www.esoterism.ro/ro/centura-fotonica.php

Sometimes you gotta run before you can walk

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.109 secunde
Motorizat de Forum Kunena