Cărți de Tarot la un preț bun!

Mesaje diverse

acum 1 an 2 luni #199 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
VIBRAŢIA ZILEI – 25 IULIE 2019
24 iulie 2019
Vibrația universală a zilei de 25 iulie 2019 este 8. Este o zi tocmai bună pentru a demonstra că avem dreptate. Vom fi mai ambițioși, mai arțăgoși, mai porniți în a observa și a pedepsi neatenția celorlalți. Vom căuta conflictele și le vom găsi. Vom argumenta și contraargumenta. Vom fi tot mai nemulțumiți. Cu siguranță totul s-ar fi putut realiza la superlativ. Dacă nu avem cu cine discuta în contradictoriu ne privim atent în oglindă cu ochii sclipind urâcios. Și dă-i și luptă! Am fi putut fi mai slabi ori mai frumoși, afacerile le-am fi putut conduce mai bine. De bani vom fi total nemulțumiți. În primul rând ni se vor parea a fi mult prea puțini, tot mai puțini pe măsură ce îi vom număra. Azi vom fi mai organizați, mai ordonați, mai atenți la detalii decât în mod obișnuit. Vom fi punctuali, vom fi curajoși, vom fi hotărâți să ne atingem țelurile. Este o zi perfectă pentru a porni războaie, pentru a câștiga procese, pentru a face ordine în acte, pentru a descoperi greșeli. În această zi vom fi recompensați funcție de calitatea efortului depus. Azi ne vom lupta cu ceilalți mai mult de dragul de a combate. Azi vom fi mai zgârciți, mai cărpănoși, mai pui de zgârie brânză, nu doar cu alții ci în primul rând cu noi. Vom privi cu jind către galantarele pline, vom înghiți în sec, ne vom pipăi buzunarele doldora și vom pleca suspinând.

În dragoste se vor porni războiaie din nimic. Vom arăta acuzator cu degetul către celălalt. Evident, vina îi aparține. Așa voi spune eu, așa va spune el, fiecare în parte se va considera nedreptățit și va dori dreptate. Chiar azi n-o veți găsi. În schimb cine seamănă vânt culege furtună!

La serviciu vom fi mai ambițioși. Avem șansa de a încheia afaceri profitabile, de a primi sume de bani neașteptate. Vibrația zilei de azi ne va ajuta să pregătim actele fără cusur. Și tot vom fi nemulțumiți. Riscăm să ne certăm cu șefii, să fim incomodați de colegi, să fim mai vocali decât trebuie. Orice proiect ambițios este favorizat.

Cei care azi se vor afla în situația de a semna actele de stare civilă, vor avea o pecete a căsătoriei cu o vibrație 8.

Pecetea cu vibraţia 8 avantajează câştigurile şi investiţiile financiare. Cuplul va fi perceput ca unul foarte realizat. Efortul, pasiunea în muncă, nerăbdarea şi ambiţia vor caracteriza căsnicia cu această pecete. Cei doi parteneri de cuplu vor dori să acceadă, să câştige, să posede, cât mai mult. Vor deveni din ce în ce mai nemulţumiţi şi nefericiţi pentru că îşi vor dori mereu mai mult şi mai bine. Vor trece peste obstacole, vor fi curajoşi împreună. Sunt adepţii loialităţii, ai fidelităţii, ai exactităţii. În căsnicie, vor tinde să se certe adesea pentru chestiuni legate de orgolii exagerate. Şi, fireşte, se vor contrazice şi de dragul de a spune nu celuilalt şi pentru exerciţiu, pentru antrenament, pentru o normalitate ciudată, numai a lor. Relaţiile sunt furtunoase. Domeniul material este superb, îi favorizează doar pe cei cu adevărat curajoşi, care pot avea parte de încasări deosebit de mari.

Cei care astăzi se vor naște, băieței ori fetițe, vor avea o cifră a destinului 8 din 1 și 7. Deopotrivă ambițioși, încăpățânați și independenți, acești copii vor fi activi, intuitivi și raționali. Vor iubi dreptatea mai presus de orice, vor fi loiali, puternici fizic și psihic, inabordabili. Înclinați către filosofie, ocultism și științe exacte pot deveni medici excelenți, judecători, scriitori, psihologi, ingineri, matematicieni dar și finanțiști de renume. Vor avea sânge rece, vor fi buni startegi pot deveni cadre militare, medici, procurori, judecători sau finanţişti.

Milena HALEŢ
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni #200 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
25-26 Iulie Sfarsitul unui ciclu cosmic & Alex Myles Inceputul unui nou an galactic 25 iulie este ultima zi a calendarului mayas si galactic si este cunoscut ca o "Zi Out Of Time" cand Pamantul se regleaza cu timpul galactic. Este percepută ca o zi să pauză și să elibereze toată energia veche și să ierte trecutul înainte de a trece într-un nou an cosmic. 26 iulie marchează un nou an galactic și este foarte încărcat de energia cosmică. În această zi se deschide un portal, aducând o nouă frecvență planetei noastre. Influența energetică ne poate restabili complet existența, așa cum o știm, și vom simți că am făcut un salt cuantic imens. S-ar putea să vedem brusc cu mai multă claritate și să obținem o înțelegere importantă a lucrurilor pe care ne-am străduit să le înțelegem. Cronologia noastră se poate modifica rapid și vom putea să renunțăm fără efort la orice / oricine din aliniere și capacitatea noastră de a atrage magnetic conexiunile și experiențele de împlinire a sufletului se vor amplifica. Acum este momentul să vă stabiliți intențiile și să aveți încredere în Univers pentru a mări manifestările.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni - acum 1 an 2 luni #201 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Mesaje diverse
Cum sa raspunzi atunci cand altcineva iti spune „multumesc!”(explicatia energetica)
05/07/2019 DEZVOLTARE PERSONALA

Cred ca nivelul de constientizare poate fi crescut in lume prin fapte mici. Imagineaza-ti ca fiecare om de pe pamant ar pune o singura caramida ajutand la construirea unei cladiri. Imagineaza-ti ce cladire grandioasa s-ar putea construi prin folosirea a 8 miliarde de caramizi.

Ulterior toata lumea s-ar putea bucura de grandoarea si splendoarea cladirii. Si aceasta cladire ar fi construita totusi prin micul si lipsit de efort gest a fiecarui om de a adauga inca o caramida. Cu un gest mic si un efort minimal s-ar putea construi ceva magnific.

De aceea astazi iti propun sa faci un mic gest. Acela de a oferi un raspuns armonios de fiecare data cand altcineva iti adreseaza un „Multumesc!”.

Pentru inceput hai sa stabilim cum raspunzi tu in acest moment atunci cand altcineva iti spune „Multumesc!”. Pentru ca este un raspuns automat, am pregatit mai jos cateva variante. Imagineaza-ti ca eu tocmai ti-am adresat un sincer „Multumesc!”. Prin care dintre variantele de mai jos iti vine sa raspunzi?

a) cu placere

b) nu ai pentru ce

c) pentru nimic

d) cu drag

e) si eu iti multumesc!

f) nici una din variantele de mai sus

Daca raspunzi diferit in functie de context, nu-i nicio problema. Poti alege din lista de mai sus mai multe raspunsuri. Fiecare dintre raspunsurile de mai sus, are un substrat energetic pe care il voi detalia in cele ce urmeaza.

Cum Sa Raspunzi Atunci Cand Altcineva Iti Spune „Multumesc!”(Explicatia Energetica)

Tin sa precizez ca felul in care raspunzi tu acum, atunci cand altcineva iti spune multumesc, nu este corect sau gresit. Felul in care raspunzi este pur si simplu o alegere. Prin raspuns insa, tu imprimi o anumita directie energiei care vine inspre tine.

Cuvintele sunt energie. Am detaliat asta pe larg aici. Spuneam atunci ca:

„Cuvintele sunt energie. Tot ceea ce te inconjoara este energie, iar cuvintele nu fac exceptie. Ele sunt chiar forme primare de energie.

Nu trebuie sa te gandesti prea mult pentru a-ti da seama de asta.

Atunci cand spui un cuvant, emiti un sunet. Sunetul inseamna vibratie, iar vibratia inseamna energie. De fiecare data cand spui cuvinte, eliberezi energie. Sper ca ti-a fost usor sa urmaresti traseul: cuvant->sunet->vibratie->energie. Ceea ce te invit sa constientizezi odata ajuns in acest punct este faptul ca de fiecare data cand vorbesti emiti energie inspre exterior.”

La fel, de fiecare data cand ti se vorbeste, interlocutorul trimite energie inspre tine. Fiecare multumesc care iti este adresat, are energia lui caracteristica. Prin felul in care raspunzi acestei energii te poti afla in una din urmatoarele situatii:

o blochezi
o accepti
o accepti si o reflectezi
Posibilitatile fiind clare, in cele ce urmeaza o sa le detaliez pe fiecare in parte:

1.Blocarea energiei
Asta se intampla atunci cand raspunzi unui multumesc prin b) nu ai pentru ce sau c) pentru nimic.

Sageata albastra din poza de mai sus este o unda de energie armonioasa. Vibratia cuvantului „Multumesc!” este una inalta. Este o alegere total nepotrivita sa construiesti acel zid din caramizi printr-un „nu ai pentru ce” sau un „pentru nimic”. O anumita cantitate de energie cu o vibratie inalta vine inspre tine, iar tu iei decizia de a o bloca. De ce ai face asta?

Multi oameni fac asta pentru ca nu se iubesc si nici nu se respecta pe ei insisi. Invata sa accepti cu recunostinta propunerea altcuiva de a-ti oferi ceva. Indiferent daca este vorba despre un „Multumesc!”, un biscute, o suma de bani, un zambet sau orice altceva. Nimic nu este intamplator. Primeste cu bucurie energia care vine inspre tine. Nu uita ca tu ai atras-o si actioneaza ca atare.

2. Acceptarea energieiAsta se intampla atunci cand raspunzi unui multumesc prin d) cu drag sau a) cu placere.

Aceasta este modalitatea prin care iti arati deschiderea inspre a primi energia care tocmai a fost indreptata catre tine.

Te felicit daca raspunzi in acest fel atunci cand altcineva iti adreseaza un „Multumesc!”. Asta inseamna ca adopti o atitudine deschisa in relatiile cu ceilalti, ceea ce este extraordinar.

Indraznesc sa spun ca 99% dintre oameni raspund fie acceptand energia, fie blocand-o asa cum am descris in primele doua puncte. Ceva cu adevarat magic se intampla intr-o a treia posibila situatie despre care urmeaza sa iti vorbesc in continuare.

3. Acceptarea si reflectarea energieiSpuneam la inceputul articolului cum nivelul de constientizare poate fi crescut in lume prin fapte mici. Actiuni aparent nesemnificative facute de un numar considerabil de oameni conduc de fiecare data la rezultate remarcabile.

De aceea, invitatia mea pentru tine este ca incepand de astazi, de fiecare data cand cineva iti spune „Multumesc”, tu sa raspunzi prin „si eu iti multumesc” amplificand astfel energia. Renunta la a mai bloca energia armonioasa care vine inspre tine. Incepe de astazi sa o accepti inmultind-o.

Sursa: fiimplinit.ro/multumesc/

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni #202 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Horoscop Luna Noua in Leu – 1august 2019

August incepe cu o Luna Noua ( 8˚36՚ Leu ) foarte aproape de Venus ( 4˚59̍ Leu ) cu vibratii puternic pozitive. Vom cauta metode noi si inventive de progres, se vor incepe proiecte noi, colaborari profitabile. Multi vor intoarce o fila noua in cartea vietii experimentand situatii inedite in zona financiara si sentimentala. Tot acum vor aparea mai multe variante de rezolvare pentru aceeasi problema si posibile reveniri la colaborari mai vechi. In toata aceasta armonie celesta, aspectul care va ravasi pe multi va fi cuadratura Venus/Uranus, careu care imbina energia uraniana care vine ca un fulger, cu energia venusiana care vrea sa apropie, sa lege, sa aduca placere.

Dar sa incepem cu vibratiile pline de lumina aduse de conjunctia Venus/Luna Noua. Trebuie sa stim ca, marcate puternic de aceasta conjunctie sunt viata sentimentala, creativitatea si finantele. Vom fi mai emotivi, sentimentali si iubitori dar si mult mai usor suparabili J. Toata aceasta perioada este una perfecta pentru shopping, decorat, fashion si nu in ultimul rand de schimbare a look-ului personal. Grija mare la cheltuieli! Multi ne vom privi portofelul mirati, intrebandu-ne pe ce s-au dus banii…

Pe de alta parte, in toata aceasta scena plina de relaxare, pace si liniste, vin aproape neanuntate de nimic, vibratiile careului dintre Uranus si Luna Noua. Incertitudini, anxietate, schimbari neasteptate ( pentru fiecare intr-un anumit domeniu de viata) ce pot conduce la comportament imprevizibil, revolta, schimbari rapide de directie si, uneori, chiar la accidente. Metoda perfecta de a anula aceasta energie impulsiva este flexibilitatea in fata schimbarilor si credinta ca ele deschid un capitol nou din viata noastra, plin de oportunitati pozitive. Readaptarea la conditiile noi aparute este cheia cu care vom trece victoriosi peste toate aceste tensiuni.

Inca un careu, cel dintre Venus si Uranus, ne va influenta extrem de puternic viata sentimentala, cu incercari care mai de care mai diferite si neasteptate. Infidelitatile, disputele sau despartirile nu vor fi scoase din aceasta ecuatie dar si dragostea la prima vedere, intalnirile predestinate sau inspiratiile profitabile intr-un domeniu creativ. Cei singuri pot fi atrasi de persoane excentrice si originale, de persoane ce provin din culturi diferite.
Enjoy the time… si multa rabdare!!!

Berbecii puternic influentati de Luna Noua pot transforma un hobby intr-o sursa de venit, se pot muta cu persoana iubita sau vor experimenta schimbari legate de locul de munca.
Taurii isi fac planuri de vacanta si nu putini vor pleca catre o destinatie care sa ii rupa de agitatia cotidiana. Le sunt benefice inscrierile la tot felul cursuri profesionale, de dezvoltare personala sau examene.
Gemenii au oportunitati importante in zona finantelor personale, pot demara o afacere noua sau semna un contract profitabil. Atentie la comunicarea cu persoana iubita.
Racii vor fi extrem de sinceri si tot ce nu au spus pana acum,vor spune. Cei singuri vor cunoaste persoane noi si pot incepe o noua poveste de dragoste.
Leii afla acum secrete bine ascunse care ii va ajuta sa ia anumite decizii. Posibil si schimbari in plan profesional mai ales pentru cei care nu sunt multumiti de job-ul actual.
Fecioarele pot lua decizii importante legate de persoana iubita.Noi oportunitati in plan profesional sau renegocieri. Noi cunostinte.
Balantele vor experimenta schimbari remarcabile in plan profesional, vor iesi in evidenta, laudati si avansati pentru ideile si proiectele la care lucreaza. Oportunitati financiare ce trebuiesc bine analizate. Posibile dezamagiri legate de un prieten sau coleg de munca.
Scorpionii pot demara noi proiecte personale cu rezultate profitabile in cariera. Nemultumiri in plan sentimental fara decizii majore. Disconfort emotional in urma unui dialog mai tensionat cu rudele.
Sagetatorii experimenteaza ameliorari substantiale ale sanatatii. Un nou inceput profesional. Inscrieri la cursuri noi care ii vor conduce spre o functie mai inalta sau o schimbare majora in cariera. Decizii radicale in plan sentimental.
Capricornii pot semna contracte si colaborari noi. Venituri in crestere. Posibile despartiri.
Varsatorii vor fi extrem de prinsi cu preocupari legate de locul de munca. Nici sentimental nu merg lucrurile asa cum isi doresc dar cu siguranta nu este acum momentul deciziilor majore! Posibile calatorii scurte cu efecte benefice in viitorul apropiat.
Pestii pot cunoaste o persoana noua care le va deschide noi orizonturi sentimentale. Venituri in crestere si schimbari benefice.

astrologykom.blogspot.com/2019/07/horosc...fyqG4oQwfDTfxP2jAcOo
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni - acum 1 an 2 luni #203 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Mesaje diverse


"Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenuşa.":flower:

Mighel J. Jaure
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni #204 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
VA DAM INTALNIRE VINERI 20.30 LA 6 TV CU DL.GEN EMIL STRAINU SI PARINTELE ADRIAN SINGUROV IN CADRUL EMISIUNII “PUTERILE SECRETE “ subiectul : “CINE SUNTEM ,DE UNDE VENIM SI UNDE MERGEM “
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.116 secunde
Motorizat de Forum Kunena