Cărți de Tarot la un preț bun!

Mesaje diverse

acum 1 an 3 luni #181 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
Dex
Rezonanță

2. Stare de vibrație în care se găsește un corp sau un sistem fizic când asupra lui se exercită o acțiune exterioară periodică, cu o frecvență egală ori apropiată cu frecvența proprie vibrației corpului sau a sistemului.


Păi,
1. Posibil am intrat ieri în rezonanță cu rezonanța Schumann. Ora la care am resimțit, mi-ar indica acest lucru.
2. Intrat în rezonanță cu un " impuls " exercitat asupra-mi! :side:Cred că și în momentul de față, sunt în stare de rezonanță! Cu "ceva"!
9:56 AM. 28.06.'19.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #182 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse


Ei,alții au experimentat înaintea mea. Științific.
Io, am determinat experimentând personal. Cu ajutorul rezonanței :)

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #183 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
"În interiorul alianței pământești se spune că evenimentul s-a mutat în faza finală, iar ascensiunea maximă a tuturor semințelor de pe pământ este iminentă și va declanșa în orice moment acum!

legăturile eterne au furnizat date care arată că 4 iulie 2019 este un marcator de dată critică a pământului în calendarul evenimentului!

alianța pământească raportează că în ultimele 48 de ore, forțele deltei din Pleiadian au îndepărtat cea mai mare cantitate de reziduuri astrală din jurul pământului până în prezent!

Această curățare majoră a resturilor energetice a clarificat calea pentru un contact mai strâns cu familia noastră de lumină!

. forțele deltei care conduc "exploatarea libertății pământului" au închis recent și au eliminat un important portal energetic artificial și negativ care pătrunde în pământ din sistemul stelar regal.

acest portal de energie a fost deschis și streaming de energie întunecată în matricea 3d pentru ultimii 350 de ani și a generat cele mai grave atrocități înregistrate în istoria pământului!"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #184 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Raport de energie 03.07.2019 nr. 1

Dacă primele două zile ale lunii au fost drăguțe, azi nu va fi amuzant deloc. Evenimentele cosmice legate de raportul lumină-întuneric de regulă intensifică lumina și scot mai mult întuneric la suprafață pentru a fi vindecat. Combinația eclipsă de soare și lună plină de ieri au făcut tocmai acest lucru. Au început să se activeze aspecte de conștiință (umbre) joase asociate unor energii de joasă vibrație, cu teme în special legate de distrugere și agresivitate față de sine, viață, oameni. Noaptea a fost destul de dificilă fiindcă am procesat energii și în somn.

Aceste aspecte de conștiință pot fi ale noastre și/sau de pe neam, din conștiința colectivă. Activarea lor poate fi destul de neplăcută cu senzații intense în corp, ca o stare de tensiune, energie de agresivitate localizată în anumite zone: gât, cap, plex cardiac, zona stomacului pentru cele asociate cu probleme de putere, etc. Nu vă judecați pentru ele, noi curățăm acum conștiința întregii umanități, treptat, pe etape. Cu cât integrăm mai multă lumină (frecvențe noi înalte), cu atât vom putea curăța mai adânc în întuneric (energii dense, joase).

Dacă aveți stări de agresivitate neexplicate, tendința de conflict, de a ataca, cel mai probabil cu asta are legătură. Cerem vindecarea lor pornind de la ce simțim în corp, ce percepem că se activează ca energie și emoție. De exemplu: ”rog să fie vindecat(ă) această emoție, acest tipar, această energie, acest aspect de conștiință care e activ(ă) acum în câmpul meu de conștiință”. O simplă cerere ca aceasta declanșează procese de curățare și vindecare, dar e nevoie să cerem, altfel nu se întâmplă nimic.

Se simte o stare de fond bună, de susținere și o energie mai relaxată, dar astăzi este despre procesat aspecte de conștiință joase cu energii grele, dense. Avem mai multă susținere să trecem prin ele, dar este solicitant. De evitat conflictele zilele acestea, multe dintre aceste energii joase nici măcar nu sunt ale noastre, ci le-am moștenit.

Ne amintim să cerem vindecare și transformarea acestor energii joase în lumină, iubire, bucurie, armonie. Devenim alchimiști capabili să transforme lumea prin intenție și atenție direcționată conștient.

#raportzilnicdeenergie #iulie2019

Sursa: Ana Maria Chirila
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #185 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Marte în Leu (2 iulie-18 august 2019). Vânătoarea de trofee!
Între 2 iulie și 18 august 2019, impetuosul Marte se încarcă cu energia Leului, pe care o descarcă furtunos într-un sector al vieții noastre. Trăim mai intens și cu o pasiune pe care o concentrăm într-o direcție clară, în funcție de zodie și de astrograma personală.


Marte în Leu îl evocă pe Harap-Alb în timpul probei prin care își alege calul. La tava cu jăratic trage cu încăpățânare cea mai prăpădită mârțoagă, pe care, în cele din urmă, o și încalecă. Harap-Alb trece astfel de jocul aparențelor, iar patrupedul cel uscat se metamorfozează în cel mai năzdrăvan armăsar. Marte în Leu aplică același principiu: nimic nu este ceea ce pare! Numai dacă riști, câștigi! Nu tot ce este colorat, atrăgător, estetic, are neapărat și miez. Nu tot ce pare lipsit de perspectivă chiar este.

Marte în Leu ne aduce aminte de vorba aceea din bătrâni care spune că ‘orice cal ajunge gloabă’. Cine pune mândria pe primul loc și face totul doar ca să aibă cu ce să se laude are de pierdut pe termen lung. Orgoliul se plăteșe cel mai scump pe acest val astrologic, mai ales de către cei care le pun piedică altora. Marte recompensează în schimb încrederea, loialitatea și integritatea. Într-adevăr, simțim cu toții nevoia de a fi admirați și apreciați, de a primi atenție și a ieși în evidență. Magnetismul personal este în creștere, la fel și capacitatea noastră de seducție. Dar întrebarea nu este ‘Ce avem ?’, ci ‘Ce facem cu ce avem?’.


Marte ne pune la treabă ambițiile și dorințele noastre cele mai mari. Ne mulțumim doar cu ce este mai bun! Cu un trofeu!

Este vremea să luptăm cu dărurire și implicare totală pentru anumite realizări. Dar, ca să reușim, scopul luptei trebuie să fie creșterea personală și a celor din jur. Cine luptă doar ca să demonstreze de ce e în stare, ca să-i întreacă pe alții sau ca să se umfle în pene, s-ar putea să-și dea singur foc la rugul aprins de orgoliu.

Marte în Leu ne provoacă să ne conștientizăm valoarea și ne vorbește despre riscuri asumate.

Prin acceptarea provocărilor, ne asumăm puterea asupra propriei vieți, iar astfel nu le mai permitem altora să facă ce vor cu noi. Marte în Leu ne dă forță să eliminăm din viața noastră sau să punem la punct acele persoane care ne manipulează, care ne mint, care încearcă să ne controleze viața. Cinstea măsoară calitatea relațiilor.

Să trecem în revistă, pentru fiecare zodie, domeniul în care ne asumăm cele mai mari riscuri pentru care luptăm, unde atragem atenția asupra noastră și ieșim în evidență prin realizări care stârnesc aprecierea, recunoașterea și admirația celorlalți, unde muncim să cucerim un trofeu:

Berbec: dragoste, copii, speculații financiare, creativitate, sport, sexualitate, oratorie, originalitate, relații cu publicul, popularitate

Taur: familie, locuință, decorațiuni interioare, grădinărit, amenajări, tranzacții imobiliare

Gemeni: comunicare, schimburi comerciale, vânzări auto sau achiziții, contracte, negocieri, studii, călătorii, documente oficiale

Rac: bani, investiții pe termen lung, achiziția unor bunuri de valoare, creșterea încrederii în sine, valorificarea unui talent personal

Leu: imagine, preocupare față de propriul corp, schimbare de ‘look’; investiții în cosmetică, vestimentație, tratamente, activități sportive; decizii inspirate, hotărâre și privire îndeptată doar înainte, popularitate

Fecioară: intuiții, călătorii interioare, pelerinaje inițiatice, meditație, rugăciune, legătură cu Dumnezeu, renunțarea la încăpățânare și control, comunicare cu lumea nevăzută, mesaje de la îngeri prin semne sau vise

Balanță: clarviziune, capacitate de anticipare, noi planuri de viitor, aspirații realiste, succes în echipă, promovare și susținere din partea grupului, prietenie împărtășită, popularitate

Scorpion: renunțare la luptele care nu duc nicăieri, închiderea unor capitole de viață, reinventare personală și profesională, o nouă identitate socială, începerea de noi proiecte, ascensiune gradată

Săgetător: schimbarea unor convingeri, relații cu străinătatea, călătorii lungi, comunicare la distanță sau în limbi străine, intervenție divină neașteptată, rezolvarea de probleme juridice, sentimentul că ‘se face dreptate’, dor de ‘ducă’ și de aventură

Capricorn: recompense, bani primiți cadou, donații, moșteniri, susținere financiară, delegarea de responsabilități, împărțirea unor bunuri deținute în comun, beneficii prin partener sau asociați, transformare personală de la zero

Vărsător: relații avantajoase, protejarea relației de cuplu sau a căsniciei, susținere din partea partenerului, realizări în doi, asocieri, demascarea unor persoane răuvoitoare, justiție favorabilă, popularitate

Pești: ascensiune profesională, vindecare, schimbarea stilului de viață, modificări în rutină și în programul zilnic, relații fructuoase cu colegii și subalternii, satisfacții prin muncă, eficiență, reorganizare.

P.S. Articolul este scris acum câțiva ani și reactualizat.
Valeriu Pănoiu
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #186 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Monica Rus
6 ore
"Nu aveți nici o datorie față de nici o ființă pentru a o transforma și a o trage dupa voi.
Nu puteți salva pe cine nu dorește să fie salvat. Trebuie să știți că există anumiți indivizi cărora și dacă le-ar vorbi un înger, tot nu ar vrea să învețe nimic. Trebuie să luați în seamă nivelul evolutiv pe care îl are acea persoană. Nu puteți trece un elev de clasa întâi la facultate.

Este o perioadă benefică în care tuturor nivelurilor evolutive li se oferă șanse egale pentru a face saltul cuantic.
Mai greu este pentru nivelurile evolutive 1 și 2 să facă acest salt. Ei pot fi recunoscuți după interesul pentru sexualitate și materialitate. Aceștia vor frece prin moarte și vor fi repartizați pe planete de dimensiunea a 3 a, pentru că nu și-au învățat lecțiile acestei dimensiuni.

Perioada din Atlantida a lăsat mari amprente în corpul vostru emoțional încât vă este greu să-l controlați. Noua eră vă obligă să vă dezvoltați corpul mental, care vă duce la o expansiune a conștiinței. Saltul cuantic se va realiza cu voi sau fără voi, cu cea mai mare parte din omenire sau fără ea.
Pământul nu mai acceptă dimensiunea a 3 a. El se află cu un pas mare în fața omului.

Omul va trebui să se adapteze schimbarilor planetei, iar dacă nu va evolua cu ea, va trebui să plece de aici și să facă în duh saltul cuantic. Există entități de mare nivel care hotărăsc să se retragă acum de pe Pământ pentru a ajuta în duh omenirea. Ei vor sprijini energetic pe cei ce trebuie să facă acest salt.

În fiecare țară se transmit astfel de informații, peste tot au fost aleși oameni care duc cuvântul Domnului, oameni care iubesc lumea, chiar dacă ceilalți nu-i apreciază și nu-i respectă.
În legătură cu cei care au LUMINA în sânge,
va veni un timp în care, în LUMINA voastră vor trăi mulți, iar LUMINA înseamnă cunoaștere, Înțelepciune și adevăr.
Nu contează locul în care vă aflați ci luminozitatea pe care o aveți în acel moment.

Timp nu mai este. Ne aflăm la un sfârșit al timpurilor, așa cum spun moșii și strămoșii noștri.
Acest sfârșit al timpurilor este deschizătorul unor timpuri noi. Aceste timpuri vă vor pe voi într-o altă formă.
Nu va mai fi acceptată negativitatea. Pregătiți-vă pentru o nouă naștere,
nașterea voastră din punct de vedere spiritual.

Însă nu veți reuși în lucrarea voastră spirituală, dacă veți lăsa lucrurile în fizic nerezolvate... Problemele voastre vechi or să vă însoțească pretutindeni, în orice dimensiune.
Se spune că fiecare dimensiune are elevii săi silitori și elevii săi slabi.
Voi, dacă nu veți face schimbarea în totalitate, veți fi niște elevi slabi care, cară poverile trecutului, aducând trecutul în prezent.

Nivelul evolutiv la care noi ne aflăm, nu ne mai impune durerea... noi trăim într-o stare de detașare și acceptare.
Am observat că într-o dimensiune inferioară,
nu puteți trăi cu adevărat detașarea.
Noi am experimentat dimensiunea a 4-a și nu ne-a fost ușor să trecem peste ea să anungem la starea de iubire înaltă.

Dimensiunea a 4-a este cea a iluziilor și a mirajelor pe care trebuie să le depășiți.
Prima oară va trebui să vă conștientizați care vă sunt problemele și să lucrați asupra lor,
va trebui să le luați pe rând pentru a le soluționa și asta este o lucrare de durată, poate unii vor face schimbările într-un timp mai scurt. Va trebui să treceți peste orgolii și mândrii personale, pe care încă le mai aveți în dotare.

Vreți să știți cum ați fost în viețile trecute? Priviți-vă în oglindă azi, când tot ați mai șlefuit ceva din voi... Lucrarea este numai personală. Nu trebuie să muncească alții pentru voi.
Ați fost supuși unor încercări ale vieții, iar unii dintre voi nu ați luat examenul.
Credința, iubirea și inima deschisă vă pot salva din toate încercările pe care le atrageți asupra voastră.

Dezvoltați calități și virtuți în voi, indiferent unde veți fi și LUMINA vă va fi alături.
Un om mai slab în credință poate să creadă că dacă va merge într-un loc sacru va fi mântuit de Dummezeu și iertat de greșeli.
Fiecare e dator cu o plată într-o anumită formulă. Cea mai mare bucurie pe care o puteți face Domnului, este propria voastră transformare, manifestarea divinului din voi.

Atunci veți fi proclamați cu adevărat locuitori ai Universului.
Noi nu am făcut decât să vă prezentăm modul și formula transformării.
Dacă nu puteți face ușor o investigație interioară, luați o foaie de hârtie și scrieți pe ea greșelile voastre, gândindu-vă apoi cui ați greșit pentru a-i cere iertare și ce probleme aveți de rezolvat.

Vă rugăm să conștientizați că a mai rămas un timp scurt pentru a vă clarifica problemele. Întăriți-vă și folosiți-vă curajul pentru a găsi puterea să clarificați aceste lucruri, căci noi vă suntem alături și nu trebuie să cărați după voi atâția bolovani.
Dimensiunile superioare nu acceptă acești bolovani în spate.

A venit timpul să se afle că ȘINCA VECHE este un centru de cercetare, unde ființe umanoide împreună cu entități extraterestre, lucrează asupra genomului uman pentru a-l transforma. Aici pe Pământ se fac cercetări pentru a se ajuta speciile pe cale de dispariție, care au gene asemănătoare cu ale noastre.

Există planete care au avut de suferit în urma unor războaie care au nimicit ființele ce le locuiau.
Atacurile DRACONIENE au făcut atât de mult rău, încât multe ființe au fost distruse sau sunt pe cale de dispariție.
Nu trebuie să ne închipuim că acest loc este folosit în scop negativ.
Aceste ființe pașnice au ajutat și vor ajuta la clădirea viitorului omenirii.
Tot aici se lucrează și asupra ADN-ului uman pentru activarea unor noi spirale de ADN care vor reda omului vechile sale capacități date de Dumnezeu, dar pierdute prin nesăbuințe și greșeli ale timpurilor trecute.

Omul obișnuit vine în acest loc numit și TEMPLUL URSITELOR, dorește să i se îndeplinească anumite dorințe și pleacă fără a înțelege prea multe din ceea ce se întâmplă în acest loc.
Se spune că aici se află o ursitoare ce împlinește dorințele oamenilor.
Eu am avut șansa să surprind această ursitoare în 2008 pe una din fotografiile ce se afla pe site-ul www.agniastroterapii.ro ,
această entitate este de o frumusețe rară
ce se asemăna cu o Ileana Cosânzeana.

Credința stă la baza vindecărilor care se petrec aici și nu miracolul.
Miracolul și vindecarea se află în noi.
Important este să ne conștientizăm greșelile, să ne înțelegem neputințele și să le vindecăm.

Acest sanctuar, ȘINCA VECHE are o mare putere de a vindeca nu numai trupul ci și sufletul.
El este centrul Campului MERKABA al României, CHAKRA INIMII.
La un moment dat, prin voie divină,
chakra inimii României se va uni cu chakra inimii altor țări și toate energiile vor curge prin marea inimă a Pământului, așa cum IISUS spunea să ADUCEM MINTEA ÎN INIMĂ și
SĂ LUCRĂM PRIN IUBIRE.

...Vă aflați astăzi la o penultimă lucrare
(s-au activat zone energetice din România,
care alcătuiesc Cubul lui METATRON).
După ce lucrarea va fi realizată, (finalitatea activarilor în ȘINCA VECHE) în totalitate câmpul MERKABA va începe să funcționeze,
iar CUBUL lui METATRON va începe să se rotească.

În țara voastră va începe să se facă o purificare la un nivel foarte înalt.
Aceasta se va extinde asupra întregului Pământ, căci CUBUL lui METATRON are o forma sacră ce are ca scop purificarea și
vindecarea.
Astfel, Romania va ajuta lumea întreagă...
și lumea nu va ști nimic.
Au început să se proiecteze și Misiunile de anul viitor, iar aceste lucrări se vor realiza în afara țării, în zone care au aparținut cândva Romaniei.

Harta astrală a României nu arată identic cu România de astăzi.
În urma unor războaie, țara noastră a pierdut mari teritorii, în harta astrală aceste teritorii există... Voi trebuie să aduceți aceste teritorii în interconexiune cu România, mărind astfel Câmpul MERKABA și CUBUL lui METATRON.

Tot ceea ce este important de realizat este PLANUL, care a făcut ca voi să vă întâlniți și să realizați împreună o ANTAKHARANA a IUBIRII."

" Mesaje de la Maeștri Ascensionați"
~Maria Cristina Stroiny~

Preluat de la Eliana Corina Ionita
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.168 secunde
Motorizat de Forum Kunena