Citatul zilei

acum 3 ani 3 luni - acum 3 ani 3 luni #301 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Cu un zambet poti saruta un suflet. :pink:

- Octavian Paler -

De la mine pentru voi zeci de zambete. :kiss: :heart:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #302 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Au loc niste transformari foarte interesante in corpurile noastre fizice.
Din informatiile mele, corpurile noastre fizice sunt pregatite pentru a putea face fata, unui val masiv de energie care va cadea(cred eu ca acest an) pe Pamant.Este un fel de "simulare" a ceea ce se doreste a fi "Evenimentul" :)
Ambele parti ale dualitatii in care traim(lumina si intunericul) sunt cam date peste cap. :)
Fiecare parte e necesar sa renunte la Control.

De asemenea se scot implanturile, pe care le-am primit la nastere.Este vorba de circa 7 implanturi, de care nu a scapat nimeni, care a ales sa se nasca pe acest Pamant.Din cauza aceasta unii dintre noi suntem foarte obositi si cu o stare avansata de mahmureala :)

Recomamdarea mea este, sa consumati multa apa, sa dormiti cat de mult puteti si sa tineti post(nu consumati carne).
Inainteee...!!! <3
Daniel Gaucan
P.S. Cei care sunteti mai cu lectiile la zi, mai aveti parte si de o mica "vanatoare de vrajitoare".Vom trece cu bine peste toate :)
Daniel Gaucan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #303 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Nu poti sa faci vreun rau cand ai doar dragoste in suflet.

- Anatole France -

Noapte buna, vise frumoase. :kiss:
Pe maine. :heart:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #304 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Jason Estes....."Incepand din data de 11 februarie, unii dintre noi se simt ca si cum s-ar afla intr-o zona de foc. Unii vor simti o caldura imensa in corp, vor transpira abundent, vor avea ameteli puternice, va fi o detoxifiere, ca si cum ar „arde”/elimina toate toxinele din interior. Este ca o ardere interioara intensa, iar dupa ce se termina, simti ca esti plin de energie, te simti ca si cum ai putea alerga la maraton.
Cand lucreaza in tine acest foc, tot ce nu este aliniat cu adevarul tau, tot ce nu mai rezoneaza cu tine este ars/curatat complet. Este ca si cum nu mai poti contine acele lucruri in tine.
Din 18 februarie si pana pe 18 mai 2019 va avea loc un proces major de curatare: toate acele lucruri pe care le tineai ascunse, in ideea „Nu, nu pot sa arat aceasta parte din mine, as fi vulnerabil!”, nu mai pot fi ascunse, pur si simplu erup si ies la suprafata - si odata eliberate, iti permit sa cresti. Nu mai este nimic sub controlul tau, nu mai poti opri ceea ce iese la suprafata, chiar sa vrei.
Ca sa fac o comparatie, daca ai fi intr-o barca, acele „curatari” prin care trecem in mod obisnuit sunt ca niste valuri mai puternice care ne fac barca sa se clatine si ne dau o oarecare stare de agitatie. Procesul de curatare/purificare care va incepe pe data de 18 februarie este ca si cum ai descoperi o gaura in barca. In aceste conditii, cei care au refuza sa vada niste adevaruri din viata lor, cei care au continuat sa se minta, acum nu vor mai putea sa o faca, pentru ca barca ia apa, lucrurile sunt evidente.
Precizez insa ca niciun om nu va avea parte de o incercare pe care sa nu poata sa o duca. Problema este sa vrea sa o duca, sa recunoasca faptul ca barca ia apa si sa faca schimbarile necesare, pentru ca barca sa nu se scufunde - si in functie de alegerile pe care le face, totul se poate rezolva relativ repede sau poate dura mai mult timp.
Este important de stiut, de asemenea, ca aceasta „gaura in barca” nu este ceva ce trebuie reparata imediat, nu exista riscul ca barca sa se scufunde rapid. Este foarte bine daca persoana respectiva rezolva rapid problema, curata/ vindeca/ elibereaza energiile care ies la suprafata, dar in cazul unor oameni problema respectiva o sa para ca ii depaseste, o sa para a fi peste puterile lor rezolvarea acesteia.
Poata ca asa ne pare la momentul la care apare problema, dar Universul ne acorda 10 ani ca sa o rezolvam. Deci nu este cazul sa disperam, pentru ca in tot acest timp, avem posibilitatea sa evoluam si sa ajungem la un nivel la care sa putem rezolva problema care parea prea grea pentru noi, initial.
Nu o sa te scufunzi in cei 10 ani, chiar daca initial, cand o sa vezi gaura din barca, s-ar putea sa te sperii; nu e ceva menit sa iti ameninte viata, ci este ceva menit sa te impulsioneze sa faci schimbarile necesare in viata ta, ca sa cresti, ca sa ascensionezi."
....traducere Mihaela Dan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #305 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Zile de integrare a unor cantitati masive de coduri noi, care lucreaza cu genetica la un nivel complet nou, deschizand accesul la mai multa Inteligenta Luminoasa in cadrul careia fiecare sa fie capabil sa citeasca codurile atomice si ADN-utile in timp ce "vin".
Integrarea și aclimatizarea este cheia , adica incorporarea cunostintelor si energiilor noi din interior si aplicarea lor in exterior, in modul cum traiesti viata ta la fiecare nivel.
Azi dimineata am avut activitate fotonica inalta, izbucniri de plasma si mai multe rescrieri atomice.
Activități de înaltă frecvență a ADN-ului si actualizări fizice ale realității, care se schimbă vibrațional din "vechi" spre trecerea la realități care sunt mai în conformitate cu noua existenta a pamantului.
Zile de inalta frecventa, hiperstimulare iar felul in care corpul fizic "conduce" energia fotonica este diferit cu fiecare fază, nivel de Densitate / Lumină.
Corpul de lumina, de energie, functioneaza foarte diferit de corpul uman. Totul se schimbă și "cum faci totul " se schimbă de asemenea.
Acceptarea , sprijinul, intelegera si reconfigurarea multidimensionala, este ceva nou pentru oameni .
Când vă predați, eliberați rezistența voastră la Ego, rezistenta care creează intensitate în interior .
Când permiteți Sinelui vostru Superior să "se miște" și să "preia" pentru a "rula spectacolul", totul se schimbă ... în căi care nu sunt ușor de înțeles .
Magia, creativitatea si entuziasmul , inlocuiesc teama și construcțiile liniare a ceea ce este "real".
Cand realitatea este iubire pura si voi o traiti asa atunci si exteriorul va fi la fel.
Transferati energia catre Sinele vostru Superior si respectati aspectul Eului uman, astfel incat sa puteti vedea, intelege, alege ce realitate experimentati .
Primiti cand sprijiniti.
Primiti ceea ce credeti.
Primiti ceea ce permiteti .
Primiti ceea ce transmiteti.
Dacă înțelegeți "cum și de ce", atunci modul în care vă confruntați schimbările va fi usor si simplu în loc să încercați să" lucrați "împotriva acestui proces evolutiv masiv care accelerează zilnic în diferite moduri pentru toți.
Amintiți-vă, fiecare dimensiune trăiește cu totul altfel decât cealalta și acum rulam 12 Dimensiuni ale lărgimilor de bandă de frecvență .
Trebuie să ieșiți din cap și să vă deschideți inima pentru a putea auzi , vedea si obtine. Sa iesiti din gandirea liniara.
Lisa Brown se simte entuziasmată în Kilauea, Hawaii.Urmăreşte
11 ore
Aloha LOVE family! (COSMIC ENERGY UPDATE TOO)

Days of Integrating MASSIVE AMOUNTS OF NEW CODES... these working with GENETICS on a whole new level, opening up access to more LIGHT INTELLIGENCE within each able to read the ATOMIC & DNA CODES as they "come through"....

Integration & Acclimation is KEY.... as is INCORPORATING the knowledge and NEW ENERGIES fully from within and APPLYING ALL to HOW YOU LIVE your LIVES ... on every level/in every way....

THIS morning, we have high photonic activity, plasma BURSTS and more atomic re-writes (which creates nuclear activity, which correlates differently for each Dimension/Density/LightBody phase) . High high high frequency LIGHTBODY DNA ACTIVATIONS and physical reality UPGRADES shifting all vibrationally out of the "old" to TRANSITION into REALities that more in-tune with NEW EARTH EXISTENCE (PURE LOVE) here.

Days of HIGH FREQUENCY ♫ Hyper-Stimulation (over stimulation for the human aspect/carbon based/linear body).... HOW the physical body "conducts" PHOTONIC ENERGY is different with each phase/level of Density/Light.....

Your LightBody/Energy Body works very different than your human body did. EVERYTHING changes and "how" you "do" everything changes too.... Your surrender, your support, your being in-tune from deep within and HONORING a process of MULTI-DIMENSIONAL RECONFIGURATION looks nothing like your human "thinks" anything is....

When you SURRENDER, you release your Ego resistance that CREATES the intensity inside...... when you ALLOW YOUR UNIVERSAL HIGHER SELF to "move in" and "take over" to "run your show", everything changes... in ways that are not linearly comprehensible...

MAGIC and CREATIVITY and EXCITEMENT replace fear and linear constructs of what "REAL"ity is... When your REALity is PURE LOVE and YOU LIVE AS THIS... then OUTSIDE will come to MATCH, when you stop accepting/doing/being less...

SHIFT YOUR ENERGY to YOUR own Higher Self and observe your human ego aspect, so that you can see/understand/choose which REALity YOU EXPERIENCE here.....

YOU RECEIVE WHAT YOU SUPPORT
YOU RECEIVE WHAT YOU BELIEVE
YOU RECEIVE WHAT YOU ALLOW
YOU RECEIVE WHAT YOU TRANSMIT OUT

Sharing a few Quantum Jumpers that graced us with their presence upon waking to TWO back to back rainbows too! A magnificent start to our GIT'R'DONE day, as we embrace the magic of all FROM INSIDE and EXPERIENCE it in our "external reality" to further support our SERVICE WORK... as LOVE here.

You all have the most magical and amazing day too! The energies are off the charts already and we've not even gotten started (moving into Ultra-Sonic now).... EVERY DAY IS AMP'ING UP ... EVERY DAY is MORE COSMIC ENERGY, EVERY DAY is more powerful... so it's important for each to honor what their LIGHTBODY SAYS...

p.s. I'll be sharing on "overwhelm" for the early stages of each's LightBody (and Photonic DNA) awakening sometime too... if you understand "how & why", then "how" you experience changes and you have greater capABILITIES for EASE and SIMPLICITY, instead of trying to "work against" this massive evolutionary process that accelerates daily in various ways for all. (Remember, each dimension experiences COMPLETELY differently than the others and now we are running 12Dimensions of frequency bandwidths)... YOU have to GET OUT OF YOUR HEAD and OPEN YOUR HEART WIDE OPEN in order to hear/see/feel/get it.... it's the OPPOSITE of linear. It's Quantum baby! ☼

InJOY the magic and inspiration too! Make your day the most exquisite! All of this is up to your UNIFIED YOU. ♥

P.S. Gamma has moved into the COSMIC MIX too! Let's do this! ♥
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni - acum 3 ani 3 luni #306 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
La multi ani de Ziua indragostitilor! :pink:

Dragostea e inchinaciunea pe care ingerii o fac stelelor. :give-heart:

- Victor Hugo -

Iubitul meu, dintotdeauna mi-am dorit sa fiu steaua norocoasa care straluceste pe cerul sufletului tau.
Tu stii......?!
:heart:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.143 secunde
Motorizat de Forum Kunena