06.04.20.
Tatăl verișoarei a fost repus director. O femeie voia să facă schimbări de personal.Două persoane. Una dintre ele era avocatul societății care era nașul meu.Care era avocat.
Erau câteva persoane din conducerea societății la o masă mare.
Mă duc în dreptul acelor persoane și spun câteva chestiuni în legătură cu schimbările. Îi întreb dacă au verificat cât de benefice erau modificările. Nu știau. Se uitau într-un registru pe ultima pagină în care acea femeie făcuse niște calcule dar nu înțelegeau nimic. Îi spun unchiului că-i pot arăta care este situația reală. Îmi zice să intrăm în birou ca să-i explic.(Pentru că femeia nu spunea datele pe înțelesul lor ca să-și dea seama că de fapt erau în mare pierdere. Preluase un directorat falimentar.)
Trecem printr-o ușă mare prin care trebuia să ajungem și la acel birou. Dar uitase cheia. Spune că se duce să ia cheia cu numărul 31.Eu trec prin acea ușă și ajung într-un parc. Și se vedea ca o pistă de stadion. Erau mai multe persoane ce dădeau roată.
Apare cumva și mătușa.
Hm! Pe nașul nu țin minte să-l mai fi visat de când cu bunicul. Iar pe mătușa,.... cred că de când s-a dus.
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.