Lilith în Taur: Banii vorbesc!

acum 1 lună 1 săptămână #1 de MarianaF
Lilith în Taur: Banii vorbesc! was created by MarianaF
Data de 21 octombrie 2020 a marcat trecerea lui Lilith din zodia Berbecului în cea a Taurului. Știm că Lilith este singurul corp ceresc (virtual) al cărui tranzit printr-o zodie este egal cu perioada de viață intrauterină, 9 luni, așa că din Taur ea pleacă pe 18 iulie 2021.


Lilith este butonul roșu din panoul de comandă pe care scrie ”Nu apăsați!”. Și cum orice interdicție incită la încălcare, Lilith apasă de fiecare dată butoanele sensibile. Spune-mi ce te doare, spune-mi ce nu-ți place, spune-mi de ce ți-e frică, dacă vrei să-ți spun ce scoate Lilith la suprafață. Ea are o reputație îndoielnică tocmai pentru că nu menajează pe nimeni și ne face să ne confruntăm cu ceea ce nu mai funcționează și trebuie schimbat. În plus, ea lucrează pe ascuns, la puterea întunericului, deci noaptea ca hoții, și ne trece prin bezna minții, adică a fricilor.

Lilith în Berbec ne-a adus în prim plan de la sfârșitul lunii ianuarie până pe 21 octombrie o frică generală care a amenințat însăși viața: frica de supraviețuire dublată de frica de moarte. Berbecul răspunde de corpul fizic, iar Lilith în tranzit prin primul semn al zodiacului a amenințat corpul fizic. De asemenea, aceeași combinație zodie – corp ceresc a adus o explozie de individualitate, Chiron tot în Berbec contribuind la spargerea grupurilor și la crearea unui cult al indivizilor separați prin distanțare socială.

Lilith în Taur mătură frica de supraviețuire și de moarte, de fapt o înlocuiește cu alte teme existențiale. Insecuritatea materială devine prioritară. Dacă tot scăpăm cu viață, cei care scăpăm, trebuie să ne ducem mai departe ritualurile zilnice, trebuie să ne hrănim, să avem adăpost, să ne îmbrăcăm, deci să ne asigurăm baza piramidei nevoilor lui Maslow. Lilith în Taur ne educă să ne valorificăm resursele și să căutăm surse alternative de venituri. Dinamica pieței muncii e de așteptat să se resusciteze, tot mai mulți oameni vor dori să-și schimbe jobul sau chiar domeniul, ca să se reorienteze spre o zonă pentru care există cerere.

În continuare este de așteptat o prudență generală, o rezervă în privința cheltuielilor și a investițiilor, un nivel minim al riscurilor. Lilith se întâlnește în Taur cu Uranus și contribuie la crearea unei atmosfere generale definită printr-o CRIZĂ DE VALORI. Fiecare dintre noi se întreabă dacă ceea ce era important înainte mai este important și acum. În plus, fricile Berbecului sunt înlocuite de cele ale Taurului, între care la loc de cinste stă FRICA DE PIERDERE: frica de a nu pierde un loc de muncă, frica de a nu pierde pe cineva, frica de a nu pierde o funcție etc. Deciziile se iau acum într-un registru mai pragmatic. S-a terminat și cu impulsivitatea și cu agresivitatea în limbaj p care le-au adus Lilith în Berbec. Scenariul cel mai plauzibil este să ne simțim mai puțin amenințați pentru că învățăm să conviețuim cu coviduț (ca să citez un alint). Prin urmare, inclusiv la nivelul puterii este de așteptat protejarea locurilor de muncă și a salariilor să fie prioritare, așa că un lockdown care să amenințe cu falimentul s-ar întoarce împotriva celor ce l-ar iniția.

Lilith în Taur crește dorința de a avea mai mult, de a acumula, de a depozita. Iese la suprafață lăcomia, posesivitatea și gelozia multora. Relațiile se triază în funcție de interesele materiale. Frate, frate, dar brânza e pe bani!

9 luni, deciziile se iau datorită sau din cauza banilor.

Insuficiența este în schimb marele dușman al celor care au frici legate de bani. Unii, oricât ar avea, au impresia că tot nu au destul. Recunoștința este salvatoare pe acest tranzit, care actualizează relația cu banii pentru fiecare dintre noi. Cei ce se tem să nu rămână fără bani chiar vor pierde și nu vor mai avea, în timp ce aceia care nu au convingeri limitative legate de bani vor putea să prospere.

Relația cu banii și cu posesiunile stă în centrul tranzitului lui Lilith prin Taur.

Preocuparea pentru creșterea calității vieții de zi cu zi se traduce și în alte atitudini de consum. Calitatea devine mai importantă decât cantitatea. Poate învățăm să apreciem mai mult valoarea lucrurilor și serviciilor care ne aduc plusvaloare. De asemenea, respectăm și ținem aproape oamenii de calitate. Pentru ceea ce ne place s-ar putea să nu facem economie, ceea ce denotă o relansare a articolelor și a serviciilor din gama de lux. Lilith în Taur sporește senzualitatea, așa că gusturile, parfumurile, muzica, tot ceea ce stârnește simțurile și creează un cadru intim ne dezleagă buzunarul. Prioritățile noastre financiare se orientează doar în funcție de ceea ce noi credem că merită cu adevărat.

Ceea ce este important trebuie să fie și valoros, ne spune Lilith în Taur.

Lilith în Taur pentru zodii și Ascendent:

Berbec: independență financiară, autocontrol, sfârșitul risipei, impunere de limite, refuzuri la adresa celor care cer prea mult.

Taur: ieșire din situații de dependență, noi orizonturi, decizii radicale, eliberare.

Gemeni: renunțarea la rolul de victimă, sfârșitul unei ciclu, izolare, descoperirea unor secrete.

Rac: noi planuri de viitor, sfârșituri de prietenii, noi protectori, idealuri proaspete.

Leu: un nou drum socio-profesional, creștere în reputație, ieșire din plafonare, schimbare de statut.

Fecioară: falimentul unor convingeri, adevăruri imposibil de evitat, idealuri și studii noi.

Balanță: despărțire sau pierdere, transformare, moșteniri, eliberare de presiuni financiare.

Scorpion: autonomie în cuplu, separare, distanță față de partener, relații ce funcționează după alte criterii.

Săgetător: vindecare, schimbarea stilului de viață și a alimentației, atenție acordată sănătății, schimbări profesionale.

Capricorn: entuziasm, îndrăgostire, priorități legate de copii, exprimare la scenă deschisă, creativitate maximă.

Vărsător: schimbarea condițiilor de locuit, extinderea spațiului, ruperea dependențelor de părinți.

Pești: pasiune pentru studiu, citit sau scris, comunicare, contracte și destinații noi.

valeriu panoiu
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, cameliaf61, dora_5, dragalasa01

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.079 secunde
Motorizat de Forum Kunena