8.04.2020 - Ziua unui posibil eveniment crucial pentru omenire

acum 2 luni 4 zile #1 de MarianaF
Contescu CornelEste o zi cu Super Lună Plină, numită și Luna Roz.

Numerologic vorbind, avem un schepsis aici. 8 este dublul lui 4, a 4- lună aprilie . 2020 însumează 4, plus 4 de la cifra lunii avem 8. Și ca urmare avem un dublu 8, adică 88. Dacă semnificația lui 8 este aceea de sporire a resurselor, 88 semnifică o accentuare a unor asemenea aspecte. Această zi poate fi una victorioasă pentru Forțele Luminii peste tot pe Pământ sau poate fi o zi în care să auzim de un atentat la viața sau familia președintelui american. De altfel aglomerarea de astre de pe semnul Capricornului face opoziție cu semnul Racului care desemnează Statele Unite ale Americii.

Dacă observați cu atenție, valoarea zilei de 8 aprilie descrește de la stânga la dreapta, dar crește de la dreapta la stânga, în ambele sensuri fiind ceva strict matematic! Cu o zi înainte pe 7 aprilie Luna face o opoziție cu Luna Neagră din Berbec, ceea ce duce la ideea unui moment în care umbrele și aspectele rele ies la suprafață a doua zi pe 8. Deci ne putem aștepta la ceva insidios pus la cale în ziua de 24 martie, cînd s-a produs o triplă conjuncție Soare-Lună-Lună Neagră pe semnul Berbecului, la cuadratură cu Axa Destinului Rac - Capricorn ce vizează întreaga omenire.

88 ca cifră desemnează inițialele HH de la Heil Hitler, deci are o semniificație negativă ce amintește de nazism și neonazism. Dar 88 este și unul dintre Numerele Maestre. 88 este ca vibrație posibilitatea de a pune capăt unei lungi stări de incertitudine, asta apropo de starea actuală de lucruri.

Dar nu este exclus să auzim și să circule o asemenea informație legată de un posibil atentat la familia președintelui american ori chiar asupra sa.

8 mai înseamnă și ocultul, iar cifra dublată mai poate însemna bătălia care se duce împotriva ocultei mondiale iar ziua de 8 poate fi, cu 10 zile înainte de Paște (cum am scris într-o postare anterioară), una în care ceva foarte, foarte important pentru omenire se poate petrece.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.094 secunde
Motorizat de Forum Kunena