Horoscop zilnic pe instagram!

02.02.2020

acum 8 luni 1 săptămână #1 de MarianaF
02.02.2020 was created by MarianaF
Ziua de 02.02.2020 este răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum.

Numerele reprezintă coduri vibraţionale care acţionează permanent în viaţa noastră. Fiecare număr este o vibraţie, şi este foarte posibil ca fiecare număr să aibă culoarea sa. În antichitate erau 7 numere de bază, de la 1 la 7, conform celor 7 note muzicale, celor 7 planete, 7 chakre, 7 zile ale săptămânii. Ceea ce ne duce la ideea că civilizaţia antică, de la Gibraltar până în Asia Mică, era axată pe un sistem simplist, care nu opera nici măcar în baza cifrei 10. De abia în mileniul 1 înainte de Hristos apare sistemul zecimal în India, fiind descris în edictele lui Ashoka, apoi după primele secole ale erei noastre a fost introdus şi în Europa venind dinspre arabi.

Astfel fiecare număr are o semnificaţie unică şi prin combinaţia lor s-a născut ceea ce denumim calendar. Avem 12 luni cu 30-31 de zile, singura lună cu mai puţine zile fiind februarie. Există la anumite intervale de timp aşa numite potriviri de cifre, cum a fost de exemplu data de 20.02.2002, când regretatul scriitor şi cercetător al fenomenelor paranormale, Ion Ţugui, a trecut în alte dimensiuni în urma unei situaţii foarte bizare. Evident că în ziua aceea probabil au mai murit oameni, dar ceea ce vreau să subliniez este că acea dată a fost ceea ce se numeşte palindrom.

Definţia acestuia este următoarea: „un şir de caractere (de obicei cuvinte, fraze sau numere) care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat.” Un fost exemplu în acest sens a fost data de 09.10.2019 care citit şi invers are aceeaşi înşiruire ca ordine a cifrelor. Aici au fost implicate cifrele 0, 1, 2 şi 9, însă în cazul datei de 02.02.2020 avem doar 0 şi 2. Şi se pare că într-un palindrom, cu cât sunt mai puţine cifre, cu atât energia acestuia este mai intensă, iar efectele sunt pe măsură.

Care este semnificaţia lingvistică a termenului de palindrom?

El provine din limba greacă, unde „palin” în greacă înseamnă „din nou”, iar „dromos” înseamnă „drum”. Deci un palindrom atunci când vine reprezintă o schimbare de direcţie, de vibraţie, de stare, de atitudine, şi cred că de fapt se schimbă totul. Şi dacă ne referim la următorul palindrom care va fi în data de 02.02.2020, avem multe de spus. În primul rând este o înşiruire oglindită perfect în ea însăşi, ceea ce duce la ideea că această zi de 2 februarie 2020, mai ales că este şi an bisect, va fi un pasaj energo-vibraţional-informaţional extrem de important.

Analizând asemenea conjuncturi astrologice şi numerologice, am observat un amănunt foarte important, care trebuie luat în considerare indiferent ce ar spune unii sau alţii. Şi mă refer aici la acele tipuri de palindrom alcătuite din aceleaşi perechi de cifre. Cum a fost în 20.02.2002 şi cum este acum în februarie ce vine – 02.02.2020. Astrologic vorbind, şi în februarie 2002 şi în februarie 2020 Luna Neagră – exponentul astral al fatidicului – se afla în cuadratură cu Axa Nodurilor Lunare. Cine vrea poate să verifice să se convingă. Desigur că unii vor spune că sunt şi alte momente când Luna Neagră face cuadraturi cu Nodurile Lunare. Da, dar de data asta în cazurile menţionate este vorba de suprapunerea cu un palindrom. Ceea ce amplifică efectele fatidice. Adică, oricât vrei să scapi de ceva, să te fereşti, să te eschivezi, nu ai cum!

În data de 02.02.2020 Luna Neagră se va afla la aproape 1 grad în Berbec, în timp ce Axa Nodurilor Lunare este poziţionată la gradele 6 în Rac şi Capricorn. Şi cum data de 2 februarie 2020 este într-o duminică, rezultă că efectul unei asemenea configuraţii de palindrom se va face simţit chiar din data de 3 februarie, cu consecinţe în plan familial şi socio-profesional. Cum anul 2020 este unul cu vibraţie 4, data de 02.02.2020 vine cu vibraţie dublă de 8, ceea ce ne obligă pe toţi şi la o alegere inevitabilă în privinţa drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar şi la o rupturi definitive din multe perspective, dintre care cea karmică este prima.

Ce trebuie să înţelegem din toate astea?

02.02.2020 este momentul cosmic astral în care se vor declanşa ireversibil rupturi – de relaţii de tot felul, de trecut, de karme vechi, de tot ceea ce ne ţinea pe loc până în acel moment. Se vor înregistra foarte, foarte multe divorţuri, posibil chiar şi avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar şi schimbări în schemele instituţiilor statului, peste tot în lume. De asemenea pentru că este implicat semnul Capriconului – zodia prin care ies sufletele de pe Pământ – cu Nodul Sud pe el, foarte multă lume va intra – dintre cei care până la acest moment n-au lucrat pentru propria evoluţie – într-un proces de autodistrugere accelerat. Mulţi, foarte mulţi tineri vor muri, dar şi persoane trecute de 50 de ani. Şi nu pentru că o spun eu, se va vedea peste tot la ştiri aşa ceva. Este vremea Culesului Karmic, căci acest palindrom perfect este rodul a ceea ce au semănat oamenii din 2002 şi până acum. Între două palindroame perfecte se fac simţite efectele semănatului, şi când trecem printr-un asemenea fenomen subtil vibraţional, parcurgem Culesul.

Dintr-o altă perspectivă, dacă până acum s-a făcut trierea oilor de capre, fiecare grupă aflându-se acum într-o parte şi în cealaltă, din 02.02.2020 de Sus Cineva va spune: „Voi mergeţi într-acolo, voi mergeţi în cealaltă direcţie”. Cu alte cuvinte palindromul acesta perfect din 02.02.2020 aduce un salt în evoluţia omenirii, precum şi un moment de la care cei spirituali vor începe să se desprindă prin propria voinţă, decizie şi alegere de tot ceea ce era vechi în viaţa lor, păstrând tot ce au acumulat bun până acum. Cei care nu sunt spirituali şi nu au făcut mai nimic pentru evoluţia lor, vor fi trecuţi de către destin prin întunecoasele coridoare ale decăderii sub multe aspecte, de la latura morală până la boală şi dispariţia chiar din planul fizic prin multe modalităţi: boală, accidente grave, etc.

Culmea e că astrologic vorbind şi Soarele, şi Luna se află şi ele în cuadratură reciprocă în ziua de 02.02.2020, ceea ce sporeşte gradul de risc al unei asemenea zile din toate punctele de vedere. Dincolo de veşti prin care putem auzi despre dispariţia bruscă în lumea de dincolo a unor importante personalităţi naţionale şi internaţionale, ziua de 02.02.2020 este răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum. Şi asta, dragi prieteni, v-o garantez negreşit!

revistacosmos.com/palindromul-perfect-02...rfCeev1XWJxKknpVeZE4
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, gyg55, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 1 zi #2 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic 02.02.2020
Portalul 02.02.2020 Sau Ziua Întoarcerii Către Sine: Zodiile Sunt Puse În Fața Oglinzii Sufletului
Portalul 02.02.2020 sau Ziua Întoarcerii către Sine: zodiile sunt puse în fața oglinzii sufletului
Joi, 23.01.2020de Otilia Geavlete

Anul 2020 este asociat în numerologie cu cifra 4, rezultatul însumării cifrelor sale, un număr conectat cu reflecția profundă și întoarcerea către sine, cu ancorarea în prezent, dar și cu accesul la energiile nemărginite ale subconștientului.

Cifra 4 este, totodată, un simbol al destinului, al dezvăluirii întregului potențial, un număr care face legătura între divinitate și om, între lumile celeste și viețile noastre pământești. De aceea, cifra 4 este conectată cu explorarea sinelui și descoperirea propriei naturi și învățarea.

Toate aceste efecte sunt amplificate pe data de 2 februarie (02.02), care reprezintă practic o dedublare a numărului 4 și a puterilor sale. De aceea, data de 2 februarie este un adevărat portal magic, prin care putem avea acces la visele noastre și ne putem privi în oglinda sufletului.


Această zi este favorabilă pentru autoanaliză, pentru a înțelege exact ce ne dorim în anul ce se desfărșoară înaintea noastră și pentru a ne planifica obiectivele pe termen lung. Dintre evenimentele astrale de pe 02.02.2020, unul este foarte important: Luna se află în sextil cu Venus, de aceea orice hotărâre vom lua în această zi legat de iubire va fi binecuvântată.

Portalul 02.02.2020 este un prilej al întoarcerii către sine pentru fiecare zodie, o extraordinară ocazie de a ne înțelege motivațiie, resursele și țelurile. Numai când vom sesiza legătura profundă dintre aceste trei aspecte ale vieții noastre, vom putea să pornim cu fermitate pe calea împlinirii personale. Pentru că portalul magic se află în misterioasa zodie a Vărsătorului, toate energiile noastre profunde vor fi eliberate și ne vom lăsa purtați de înțelepciunea vieții, care ne va conduce acolo unde ne este locul.


Cum vor petrece zodiile Ziua Îndrăgostiților. Două native sunt cerute în căsătorie
Iată cum influențează portalul din 2 februarie fiecare zodie.

Berbec

Portalul din -2.02.2020 te va ajuta să privești înlăuntrul tău, să faci o analiză a resurselor pe care le ai și a principalelor scopuri pe care vrei să le atingi anul acesta. Vei avea parte de claritate mentală și vei înțelege cum să-ți prioritizezi responsabilitățile, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine. S-ar putea să constați că este vremea să dai mai multă atenție dezvoltării tale spirituale, dar și să petreci mai mult timp cu persoana iubită.

Taur

Pe 2 februarie, Venus, planeta ta protectoare, se află în sextil cu Luna, de aceea principala ta preocupare va fi aceea de a-ți înțelege sentimentele legate de relațiile romantice. Este posibil să fii prinsă într-un triunghi amoros sau într-o intrigă complicată de iubire, presărată cu rivalități și gelozii. Ai nevoie de un timp de reflecție, în care să nu fii influențată de nimeni, nici măcar de cele mai apropiate persoane, pentru a decide cum să procedezi în continuare și ce decizii să iei legat de cel cu care vrei să rămâi. Este posibil să treci printr-o despărțire sau o suferință sentimentală, dar numai pentru a-ți găsi ulterior adevărata dragoste.

Rac

Portalul de pe 02.02.2020 este semnificativ pentru tine, deoarece ai nevoie de o redescoperire a Sinelui tău profund, care a fost ascuns de lucruri lipsite de importanță și de amăgiri. Sextilul dintre Venus și Lună, astrul care te reprezintă, îți aduce mai multă armonie interioară și o capacitate mai mare de a te conecta la ceilalți, în special la ființa iubită. Este o vreme a împăcărilor și a toleranței, în care vei decide să renunți la resentimente și agresivitate și vei încerca să privești doar partea bună a lumii. Această reinventare de sine te va ajuta în toate relațiile tale, atât cele personale, cât și profesionale.Leu

Ai nevoie de mai multă luciditate în ceea ce privește aspectele financiare ale vieții tale, iar portalul 02.02.2020 te va ajuta tocmai în acest domeniu. Vor apărea în calea ta oameni care te vor susține cu resursele necesare pentru anumite proiecte sau te vor sfătui cum să-ți investești mai bine veniturile pentru a obține profit. Dacă ești strâmtorată din cauza banilor, o soluție neașteptată îți va veni în minte și vei putea depăși impasul în care te afli. Pe 2 februarie, Luna se află în trigon cu Pluto, stăpânul bogățiilor, ceea ce îți va facilita accesul la resurse pe care nu le-ai luat în considerate anterior.

Fecioară

Numărul 4, care este în analogie cu portalul din 02.02.2020, este și un semn al capacității de comunicare, al expresivității, mai ales că este cifra ce conectează divinul cu pământescul. La fel este și entitatea ta protectoare, Mercur, mesagerul zeilor, care te va înzestra în această perioadă cu o extraordinară elocvență și o persuasiune pronunțată. În cazul în care te afli în tratative pentru a obține unele beneficii pe plan profesional, lucrurile vor merge foarte ușor, iar dacă vrei să-l convingi pe partenerul tău să facă ceva la care se opunea înainte, acum nu vei mai avea nicio problemă. Profită din plin de portalul din 2 februarie pentru a-ți defini obiectivele și planurile prin care să le atingi.

Balanță

Și în cazul tău, portalul 02.02.2020 este un îndemn către reflecție și către clarificarea unor confuzii legat de ce îți dorești cu adevărat de la viață. Dacă ai trecut de curând prin anumite dezechilibre, în relația de iubire, în familie sau în viața profesională, sextilul dintre Lună și Venus, planeta ce te ocrotește, te va ajuta să-ți recapeți armonia interioară și să iei cele mai juste hotărâri pe oricare dintre cele trei planuri. Ascultă-ți intuiția și dă crezare vocii tale profunde, pentru a-ți rezolva conflictele interioare și a-ți clarifica sentimentele. Asumă-ți faptul că trebuie să renunți la unele lucruri în favoarea altora, pentru că nu le poți avea pe toate, dar important este să primești ceea ce contribuie cu adevărat la starea ta de echilibru.


Scorpion

În cazul tău, portalul din 2 februarie îți va oferi o lecție importantă: vei învăța că sunt unele lucruri care îți scapă de sub control și că uneori este mai bine să te abandonezi cursului vieții decât să încerci să construiești ziduri inutile în jurul tău. Vei înțelege că unele persoane se pot simți sufocate de maniera ta de a le impune ce să facă, iar anumite circumstanțe te depășesc, oricât ai încerca să le stăpânești. Vărsătorul te va ajuta să te eliberezi de teama care te face să controlezi tot în jurul tău și îți va da mai multă lejeritate în relații și în modul în care vezi viața.

Săgetător

Pentru tine, portalul din 2 februarie va fi o ocazie să reflectezi mai mult asupra nevoii tale de echilibru între libertatea personală și necesitatea de a te angaja pe deplin într-o relație. Fie că te afli într-o legătură mai veche, fie că ești în căutarea sufletului pereche, trebuie să cântărești foarte bine avantajele și dezavantajele unei relații stabile în ceea ce privește independența ta personală. Dacă persoana pe care o alegi să facă parte din viața ta are nevoie să te implici mai mult în viața voastră comună, este posibil ca autonomia ta să fie amenințată. De aceea, trebuie să te decizi care sunt prioritățile tale și dacă sentimentele față de o anumită persoană justifică unele concesii și renunțarea la o libertate deplină.

Capricorn

Este vremea să iei anumite decizii legate de sănătatea ta fizică și emoțională, iar portalul din 02.02.2020 îți va da o bună oportunitate de reflecție și cântărire a tuturor opțiunilor pe care le ai. În 2 februarte, Luna se va afla în trigon cu Saturn, planeta care te guvernează, așa că vei avea adevărate revelații legate de cum să procedezi dacă vrei să-ți fie bine și să treci peste anumite perioade de criză din viața ta. Influența pozitivă a Vărsătorului te va susține să câștigi mai multă încredere și optimism și să abordezi cu mai multă lejeritate aspectele care te îngrijorează.

Vărsător

Portalul din 2 februarie are o importanță covârșitoare pentru tine, deoarece se deschide chiar în zodia ta. Nu este doar o ocazie de a lămuri anumite aspecte relaționale și profesionale care te preocupă de multă vreme, ci și o oportunitate de creștere personală și evoluție pe toate planurile vieții tale. Ziua de 2 februarie va fi un moment important, pentru că vei lua hotărâri care ți-ar putea schimba viața. Vei decide să ieși din relațiile toxice din care nu ai nimic de câștigat și să-ți ceri drepturile fără teama consecințelor. Vei spune celor din familie sau de la serviciu ce aștepți de la ei și nu vei mai ezita să-ți afirmi dorințele, doar ca să nu rănești pe cineva - va fi un moment de maturizare emoțională și de asumare deplină a propriei identități.

PeștiPe data de 2 februarie, Luna va fi în sextil cu Venus, dar și cu Neptun, planeta care te guvernează. Vei avea parte de un moment de grație, în care aparențele vor fi spulberate, pentru că puterea Lunii va risipi amăgirile neptuniene și îți va da acces la adevărata față a lucrurilor. Vei înțelege mai bine care sunt aspectele care te blochează și nu te lasă să evoluezi, fie că este vorba de o slujbă nesatisfăcătoare, de o relație care nu mai funcționează sau de probleme din trecut pe care încă nu le-ai rezolvat. Odată lămurite aceste aspecte, vei putea gândi o strategie ca să te eliberezi de sub puterea lor și să-ți atingi întregul potențial.

www.divahair.ro/horoscop/astrodiva/porta...JDbTX_DZ7ypC31sC8n-s
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, gyg55, cameliaf61, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 4 săptămâni #3 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic 02.02.2020
Contescu Cornel

Omul și palindromul

02.02.2020... iată o dată fatidică. Ce înseamnă fatidic? Este ceva care se întâmplă în viața ta chiar dacă nu ieși din casă. Vine prin sms, prin telefon, prin mail, prin televizor...
Altfel spus, orice ai face, nu scapi. Important este, cum treci prin asta? Păi să vedem...

02.02.2020 este palindromul perfect care antrenează energiile emoționale, mentale, intelectuale, morale, sociale și financiare, astfel încât în funcție de karma personală, te vei îndrepta spre ceva bun sau spre ceva care nu-ți convine dar vei înghiți de nevoie. Vorba aia cu Grigore și agheazma...
În această zi de 02.02.2020 vibrația lui 8 intră în acțiune, ceea ce ne va obliga pe toți să dăm examenul de conștiință... poate cel final la acest început de nou ciclu adus de Șobolanul de Metal. 2020 este un an de 4, pătratul materiei și al nevoilor materiale, satisfăcute sau nu. Cert este că 02.02.2020 ne va întoarce pe toți pe dos, și important e ca tu să ai haină din aia cu două fețe, astfel că oricât te-ar întoarce ziua aceasta de 2 pe dos, vei purta o haină normală.

Hmm... crezi că scapi, tu ăla de colo care vrei să fentezi numerele? Ia stai tu puțin să o aduc pe Luna Neagră, care tocmai a intrat în Berbec. Ești tare de cap și nu vrei? Ia să vezi tu cum 02.02.2020 te dă cu capu de pereți de-ți sar toate capacele! Credeai că în loc de cap ai o nucă de cocos? Ei bine, Luna Neagră are un baros și te sfătuiesc să n-o superi... altfel... cine știe ce ți se întâmplă!
Toți vor fi testați la capitolele menționate. Este o zi în care, fiind și duminică, vom fi relaxați, unii se vor distra, și să vezi de fapt după aia distracție! Ce se va mai distra palindromul 02.02.2020 când ne va trânti fiecăruia după cum am făcut în ultima vreme! Aaaaah... nu-ți place, puișor...? Păi ce ai păzit până acum? Credeai că-ți vin multe pe tavă? Ei aș!

Cei care au lucrat la evoluția lor, pe toate părțile - social, financiar, relațional, moral etc. vor observa cum această zi de 02.02.2020 le aduce prin orice mijloace acele oportunități mult aștepate pentru proiectele lor care au stat până acum la sertar. Mulți vor pune de-o afacere, de-o căsătorie, de-o treabă plănuită minuțios de multă vreme. Și vor veni și satisfacțiile sub forma multor ameliorări în diferite sectoare de viață, de regulă în acela în care s-au străduit mai mult în ultima vreme.

Cei care au stagnat și n-au lucrat pentru evoluția lor, vor constata după această zi de 02.02.2020 că lucrurile vor începe să li se scurgă printre degete, nimic nu se leagă, pierd relații și oportunități și vor da vina pe ceilalți, nu pe ei înșiși. Vor pierde bani, vor fi dați la o parte de unde credeau că rămân înfipți în problemă. Și lamentările nu le vor folosi la nimic, pentru că Luna Neagră în Berbec îi va învăța dur ce este respectul.

Financiar apar oportunități pentru tot restul anului, pentru aceia care sunt vigilenți. Se pot obține după această zi noi joburi cu funcții importante, mai mulți bani și se schimbă radical felul în care vor fi privite lucrurile de acum încolo în orice privință.
Social vor exista schimbări care obligă la eforturi suplimentare. Posibilitățile materiale se înmulțesc, dar pot fi obținute doar dacă ai adunat merite în ultima vreme. Relațional, în relațiile de orice fel, apar tentații care pot duce la rupturi în cazul celor imaturi sau la examene profunde de conștiință pentru cei care au lucrat la propria evoluție...

02.02.2020 este o zi în care viața celor care au evoluat se va schimba radical înspre bine, iar pentru cei care s-au complăcut în chestiuni sordide, le va aduce multe pierderi, rupturi, decăderi și suferințe care-i vor bântui tot anul 2020.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 3 săptămâni #4 de Nick
Replied by Nick on topic 02.02.2020
Ce-mi place stilul! Scrierii.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 3 săptămâni - acum 7 luni 3 săptămâni #5 de Nick
Replied by Nick on topic 02.02.2020
Totuși! "Ziua palindrom", pentru că la zi palindrom ne referim,depinde de format.

dd-mm-yyyy
mm-dd-yyyy
yyyy-dd-mm
dd-mm-yy
yy-mm-dd

Și așa mai departe!
Cu 02.02.2020,nimeni nu citește ziua ca fiind " ziua zero doi "!!! Pentru că palindromul trebuie și citit nu doar ca apariție.

Deci! Și așadar! Care este ziua care îndeplinește toate condițiile?

Una ar fi 11.11.1111 :)


Definiție

Un palindrom este un șir de caractere (de obicei cuvinte, fraze sau numere) care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat.

Ziua palindrom, este data zilei dintr-o lună a unui an,care citită!!! cap-coadă sau coadă-cap, se citește la fel.Ei, cum e?!
E o diferență de nuanță între a citi și a vedea.
Zic io.

Făcând excepție bineînțeles de puncte, ori liniuțe despărțitoare.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 3 săptămâni #6 de Nick
Replied by Nick on topic 02.02.2020
Mai fac o mențiune.
Totul depinde și te influențează în funcție de sistemul la care te raportezi.
Influența lui 02 02.2020,ca zi palindrom, cum este discutată în medii, nu are absolut nici o treabă cu, să zicem, calendarul evreiesc. Ei sunt pe undeva în anul cincimiișiceva, parcă. Habar n-am exact.


Deci, numai de aici se poate observa diferența de rezonanță cu mediul înconjurător.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.110 secunde
Motorizat de Forum Kunena