harta orara

acum 10 luni 2 săptămâni #1 de nora
harta orara was created by nora
Bună ziua, oameni dragi!Mă preocupă un gând zilele astea, așa că am ridicat o harta orară.Am incredere că voi gasi răspuns aici, de la oameni picepuți. Întrebarea mea se referă la gradația de merit, o distinciție oferită pentru rezultate/ merite deosebite in activitatea cu elevii, la clasă. Lucrez la intocmirea dosarului, și voiam să stiu dacă am șanse să obțin gardația. Multumesc frumos!

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 2 săptămâni #2 de AlexSeche
Replied by AlexSeche on topic harta orara
Pai Distinctiile le gasim in casa aXa. Care la tine este in fecioara. Deci trebuie sa muncesti pt aceasta distinctie. Mercur este in casa aVa a creativitatii.


Hmmm eu as zice sa incerci mai rpd cu putea mintii sa vezi aceasta distinctie deja in posesia ta(nu exista decat prezentul) vizualizeaza ca si cum distinctia ar fi a ta si simte cum te ai simti deja avand aceasta distinctie. Incearca n ai nimic de pierdut. 5 min dimi 5 min seara cand te pui in pat sa dormi. poti sa mai.incerci afirmatii : eu sunt atat de fericita si recunoscatoare ca am distinctia x in posesie , pana la sf lunii iunie sau cand e termenu limita. Incearca, dar trebuie sa crezi din toata inima(sursa cea mai puternica de energie) pune mainile pe piept cand spui/vizualizezi.
GAND + EMOTIE(SENTIMENTE) = MANIFESTARE
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: nora

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 2 săptămâni #3 de nora
Replied by nora on topic harta orara
Multumesc pentru raspuns si sfaturi!De muncit muncesc,nu-i vorbă.In invatamant, munca se desfasoara pe atat de multe planuri, inclusiv(sau mai ales!) pe cele ce tin de creativitate. Oricum, pe langa satisafactia sufleteasca pe care ti-o ofera gradatia, mai este si un bonus financiar.Ma gandeam ca fiind Saturn R in casa a II-a....lucrurile nu stau foarte bine.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 2 săptămâni - acum 10 luni 2 săptămâni #4 de zain
Replied by zain on topic harta orara
Buna Dora
eu vad lucrurile asa : Jupiter inseamna o recompensa la nivel onorific.Daca ti se face o statuie,daca primesti o medalie, merite recunoscute public, asta inseamna Jupiter.
Pentru ca tu ai Jupiter in casa I cred ca ti-ai fi dorit ca munca ta cu copii sa fie pur si simplu recunoscuta. Cred ca ai muncit cu ei la modul cel mai serios (casa X in fecioara ) dar din pacate Jupiter este retrograd si in cuadratura cu casa X.Asta ma face sa cred ca nu obtii gradatia aceea de merit, decamdata.

Cu banutii............intr-adevar casa II il are pe Saturn R si in plus o conjunctie cu coada dragonului.
Pe la coada,lucrurile se elimina,se pierd.......Din pct de vedere material nodul sud nu iti da,mai degraba iti ia. O planeta in domiciliu sugereaza o situatie normala,stabila ,deci Saturn arata ca ramai cu banii tai asa cum erau,probabil putini.
Totusi, pentru ca Pars Fortuna si soarele impreuna cu NS al dragonului fac un trigon,impreuna cu Saturn R.............toate astea imi sugereaza ca s-ar putea sa primesti o mica suma de bani de undeva "din trecut" O datorie,un rest de bani de undeva.............
Am sa te rog ,cand vei avea un rezultat,sa ne spui si noua.

Harta asta,din cate vad e facuta cu ceva timp in urma. Am sa te rog si pe tine si pe oricine mai pune in discutie harti orare sa precizati data,ora si locul.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, nora

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 2 săptămâni #5 de Nick
Replied by Nick on topic harta orara
După gradul ascendentului,este pusă cam devreme întrebarea. :S
Poate, deja e pe luate! :)

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, nora

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 2 săptămâni - acum 10 luni 2 săptămâni #6 de nora
Replied by nora on topic harta orara
Multumesc frumos!Intrebarea am pus-o in 10 mai, dupa ce d-na director m-a incurajat in depunerea dosarului.Recunosc, gandul mi-a incoltit de anul trecut, insa am considerat intodeauna ca poate nu fac suficient, poate ar trebui sa lucrez mai mult, poate etc. Acum am luat fisa la deslusit si mi-am dat seama ca pentru anumite lucruri pe care le-am realizat in activitatea mea, nu am justificare cu hartii. Voi lua luni o decizie daca sa trimit dosarul sau nu, dupa ce voi fi epuizat toate criteriile. De aceea am adresat intrebarea, eram curioasa...In ceea ce priveste suma de bani de care vorbesti, poate sunt acele diferente/ dobanzi(nu stiu exact) cu care ne ameninta:) ca le vor plati in iunie. Oricum, va tin la curent.


:ms:

Am uitat sa precizez ora si locul:21:47, Hunedoara

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.354 secunde
Motorizat de Forum Kunena