Dap!
Interesantă și revoluția lui Venus din 15.02.
În plus!
Visele lui nick II
15.02
După ce s-a aprins iarăși lumina pe la 3:30, în noapte, fiind trează ,mai târziu, în somn,îmi apare pe ecran...
Un Yoda (vezi Star Wars), în deșert, stând nemișcat în bătaia prafului de nisip roșiatic.
Comentarii pe baza lui.
"Păi... Să zicem că în momentul în care mi-am schimbat avatarul ultima dată, am zis că sunt un Jeday

și sunt și praf de stele și energii."
( Avatarul fiind chiar harta mea. Pe scurt.)
Și taman ieri subliniam " praful de stele "!
Legat și de deșert...
Aoleo!
Ce de chestii scriu și io!
E sau nu e sincronicitate?
................
Sincronicitatile sunt modul universului de a ne vorbi, de a ne calauzi si de a ne trimite mesaje.
Sincronicitatile se intampla pentru un motiv. Nu sunt doar coincidente pe care trebuie sa le ignori.
Sincronicitatile sunt modul universului de a ne vorbi, de a ne calauzi si de a ne trimite mesaje.
Carl Jung a inventat termenul de sincronicitate, care exprima conceptul unei conexiuni aparent lipsita de cauza intre doua sau mai multe fenomene psihice si fizice.
Chiar daca s-ar putea sa nu o intelegem, sincronicitatea este calea universului de a spune da.
Inseamna sa fii la locul potrivit la momentul potrivit.
Deoarece totul este conectat, atunci cand vrei ceva sau te simti intr-un anumit mod in timp ce esti in acord cu frecventa exacta a acelui lucru, universul aduce aceste elemente impreuna.
Este ca o atractie magnetica pe care o numim sincronicitate.
www.kudika.ro/articol/spiritual/52459/7-...-sincronicitate.html
Cred că am terminat cu toate conexiunile pe ziua de azi.
Am scris o grămadă.
PS
Și pentru că probabil mai era nevoie de ceva, sunt la pagina 22.