cine sunt eu?

acum 10 luni 1 săptămână #1 de mikilee
cine sunt eu? was created by mikilee
Am aflat ca sunt infiata, abia dupa ce a murit si mama.

m-ar interesa strict din punct de vedere astrologic, stiintific sa stiu daca se poate, sau daca se vede ce s-a intamplat cu parintii mei adevarati. daca am fost abandonata sau daca au murit cand eu m-am nascut.

22.08.1986. ploiesti ora 18.30.

tata
04.08.1949. ora 05.30 ploiesti
decedat. 30.06.2012 ora 22.15

mama.
30.05.1955 ora 00.15 . ploiesti
decedata 24.06.2018, ora 08.15


ptr mama am ramas copilul ei pana in ultima clipa.

mi-as dori sa stiu daca am fost respinsa de mama mea naturala,ptr a intelege de ce toata viata mea m-am simtit respinsa.poate de mama mea naturala nu am fost dorita.

citisem undeva ca cine are casa 4 in taur, este posibil ca un parinte sa-i moara.


si as dori sa stiu, daca intr-o astrograma se poate vedea daca un copil este infiat.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 1 săptămână #2 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic cine sunt eu?
Bună mikilee, nu poți vedea aceste lucruri. Nu uita că astrologia nu este o știință. Nu căuta răspunsuri unice și de nerăsturnat. Nu există. Astrologia este mai mult artă decât știință, în opinia mea.

Dar pentru că întrebi cine ești, aici răspunsul este simplu. Ești copilul părinților tăi. Nu mă refer la cei naturali, ci la cei ce te-au crescut, Spui că "ptr mama am ramas copilul ei pana in ultima clipa". Aici poate trebuie citit invers? A rămas mama ta până în ultima clipă. Și este în continuare.

Nu, treaba cu Casa IV în Taur nu are legătură. Gândește-te că unul din 12 oameni are Casa IV în Taur. Dar Casa IV semnifică tatăl și Casa X semnifică mama. Vezi unde se află guvernatorii acestor Case, dacă sunt în domenii nefaste, dacă sunt aspectați negativ de planete rele, dacă guvernatorii sunt rău plasați în Casă și semn. Dacă da, atunci există probabilitatea ca ei să moară mai devreme decât ar fi normal. Dar e vorba despre părinții ce te-au înfiat, nu cei naturali. Pentru că ei ți-au dat creșterea ce ai primit-o, ți-au asigurat protecție și adăpost, te-au format cât ai fost mică într-un anume sens.

Poți vedea dacă cineva are predilecție pentru a înfia un copil. Dar vezi, nu se poate vedea sigur și imuabil dacă așa și pe dincolo. Se poate vedea dacă sunt predispoziții pentru. E o mare diferență. Revin. Aici trebuie văzut dacă există o legătură între copii și condiții neobișnuite de apariție a acestora. Uranus în V e un bun exemplu pentru că semnifică neobișnuitul.

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, mikilee

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 4 săptămâni #3 de mikilee
Replied by mikilee on topic cine sunt eu?
revin cu noi informatii. unchii mei mi-au dat dosarul. nu o sa dau detalii dar voi puncta doar cateva aspecte. am fost gasita in 1987 si ca nu mi se cunosc parintii, fara nici un act si am fost dusa la camin. abia in 89, instanta judecatoreasca mi-a hotarat numele si abia in 1991 mi s-a eliberat certificat de nastere, cu un alt nume fictiv, tot in 1989 mi s-a stabilit data nasterii. bineinteles ca in dosar,ba aveam 6 luni, ba 1 an ba 2 ani cand am fost gasita.
data de nastere mi-a fost stabilita de medicul legist, iar dupa ce am fost infiata, am dobandit numele parintilor si ei mi-au mai adaugat alt nume.

medicul a stabilit ca as fi nascuta pe 22 aug 1986, dar eu cand citeam despre caracteristicile leilor nu ma regaseam. se spune de lei,ca fac ravagii oriunde se duc, ca sunt centrul atentiei, ca adora sa fie laudati, adulati. mai repede ma regasesc in zodia capricorn.
cand eram mica si ma uitam la sailor moon, personajul meu preferat era sailor saturn, hotaru tomoe care era nascuta in semnul capricornului

in viata am trecut prin multe greutati,piedici si stiu ca saturnul cam intarzie lucrurile.cu toate acestea am cazut in picioare.

mi-am facut numerologia pe acest site, folosind datele pe care le cunosc si nu ma regasesc.

initial m-am gandit ca viata mea este coordonata de numele meu real, cel de la nastere, de ziua mea reala de nastere. chiar daca in buletin am un nume si o zi de nastere .

tot pe acest site am facut astrograma si numerologia parintilor mei, cunoscandu-le datele si 80% ii regaseam. uneori folosind acest site, imi puteam indruma parintii si de multe ori sfaturile astrologice se potriveau cu realitatea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 4 săptămâni #4 de Nick
Replied by Nick on topic cine sunt eu?
mikilee, ești o steluță!
Asta ești cu siguranță!
Arată-ți strălucirea.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.104 secunde
Motorizat de Forum Kunena