Luna Roz

acum 4 ani 3 luni - acum 4 ani 3 luni #13 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
Din 3 până în 5 iunie Luna se află în tranzit prin zodia Balanței,
unde formează o conjuncție cu Jupiter retrograd, și o relație armonioasă cu opoziția Soare-Luna Neagră.
Dinamica fiecărei relații se bazează pe modul de comunicare și pe capacitatea de adaptare la noi principii.
Teama principală pe care o poate resimți cineva este generată de nevoia de a face o alegere:
relația pe de o parte sau principiile pe de altă parte.
Pentru că subiectul este complex și vast,
este recomandabil ca fiecare să analizeze efectele oricăreia dintre alegeri, ce pierde și ce câștigă.
Totuși, soluția compromisului poate aduce o ameliorare a situațiilor pe termen scurt și mediu.
Pe termen lung este nevoie de multă răbdare, înțelegere și empatie.


Luna Plină în Săgetător – 9 iunie

Aspectul exact se formează la ora 16:10 (ora României),
cu Luna în Săgetător și în casa a II – a a resurselor personale,
în conjuncție la orb de 6 grade cu Saturn retrograd, în timp ce Soarele se află în Gemeni și în casa a VIII–a,
a resurselor comune. Ascendentul Lunii Pline este în Balanță.

Această Lună Plină în Săgetător sugerează ideea responsabilității cu care tratăm resursele personale și ale celorlalți.
Cumpătarea și o bună administrare a veniturilor sunt principalele obiective ale acestui aspect.

Fiecare este provocat să își reanalizeze atitudinea față de bani, venituri, resurse și bunuri materiale.
În acest demers este important de avut în vedere care este imaginea de sine a fiecăruia, în ce mod ne privim,
cât de realiști suntem cu aprecierile calităților și defectelor personale,
dacă părerile celorlalți despre noi sunt asemănătoare cu ceea ce știm noi despre noi.
Ar prinde bine să ne încumetăm să cerem celor din jur să ne spună ce părere au despre noi, fără să ne justificăm.

Tot de această Lună Plină este bine
să începem un demers de autocunoaștere,
o analiză personală prin care să identificăm resursele noastre inconștiente.
Este necesar să ne clarificăm ce moșteniri emoționale sau atitudinale avem,
ce face parte din structura nativă, ce am dobândit.
Un demers conștient, asumat, ne poate fi util pe termen lung.
Important este să nu ne fie teamă că renunțăm la un mod de a gândi și a acționa și nu avem ce pune în loc.
Ci să descoperim bucuria de a avea libertatea interioară,
psihică de a alege între mai multe atitudini coerente cu noi înșine.
www.astrotext.ro/2017/06/luna-in-iunie-2017/


PS ,,Cunoaşte-te pe tine însuţi,,
NOSCE TE IPSUM
GNOTHI SEAUTON

A se observa cele doua litere :
Alfa (SE.A.UTON) și Omega (GN.O.TI)

Începutul
și
Sfârșitul

Sometimes you gotta run before you can walk

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 3 luni #14 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
SUPERLUNA NOUA din iunie

Luna Nouă se formeaza in noaptea 23/dimineata 24 iunie a.c.
si va avea loc în zodia Racului, decanul 1.
Deși Luna este în Rac are influențe puternice din Gemeni.LUNA NOUA IN RAC – 24 IUNIE 2017, ORA 05 : 30, ORA ROMANIEI – “ LA RASCRUCE DE DRUMURI ….. ”
adriana-astro.com/luna-noua-in-rac-24-iu...rascruce-de-drumuri/
“De la stele, Soare si Luna nu izvorasc numai raze de lumina inspre noi, ci si curenti spirituali de viata. Daca privim in felul acesta inspre Soare, Luna si stele, putem intelege ce fel de puteri actioneaza acolo si invatam sa descoperim elementul spiritual din Univers.” Rudolf Steiner

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fie ele, este experienta castigata anterior utilizata in realizarea unor schimbari in viata noastra. Indiferent de ce a fost in ciclul lunar anterior, fie problemele vietii au creat dezorientari, fie au adus un castig , inceputurile unui ciclu lunar sunt cel mai adesea putin neclare exact ca si imaginea Lunii Noi.
In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.

O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc pe gradul 2:47 Rac, lumina ( Soarele in Rac ) se uneste cu intunericul ( Luna in Rac) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 24 din orice semn zodiacal. Nunta cosmica este nasita de Mercur in Rac, postasul astral iar Zeita Hecate ( asteroidul 100), ca si detinator de taine, aduce totul in lumina.

Fundalul acestui moment astral important este destul de tensionat, Marte in Rac pe gradul 13 de mana cu asteroidul 1866 Sisif in Rac ( munca in zadar, sarcina costisitoare, cade bolovanul, viclenii) se lupta cu Jupiter pe gradul 14 Balanta ( relatii corecte) si cu Pluto in Capricorn ( transformare majora), de fapt se formeaza un careu in T cardinal, o rupere de nori la aceasta nunta astrala.
Saturn retrograd pe gradul 24 Sagetator ( inca analizeaza trecutul, corectitudinea, legile, pe multi ii coboara din tronurile, posturile nemeritate, credinta, relatia cu strainii) sta fata in fata cu Ceres pe gradul 23 Gemeni aratand pierderi dureroase, abandonuri legate de cariera, munca.

Dar sa inceapa nunta cosmica iar noi, nuntasii pamanteni, trebuie sa incercam sa “dansam” in ritmurile alese de zei, a merge impotriva marelui puls al creatiei inseamna a gresi si a repeta la nesfarsit lectiile pana cand vom invata sa reflectam la actiunile noastre.

Aceasta Luna Noua in Rac are loc cu Soarele si Luna in fuziune pe gradul 2:47 Rac si energizeaza casa I in harta acestui moment astral. Intalnirea Soarelui cu Luna in Rac poate fi privita ca o conferinta astrala in care cele doua energii ( ingerii solari si ingerii lunari) pun bazele unui nou inceput in acord cu destinul fiecaruia. Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Racului in harta natala a fiecaruia. Luna Noua este un moment in care obiectivele personale trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al Racului, un semn feminin, apos, cardinal, fecund si instabil ce impinge totul spre casa, familie, tara, neam, patriotism, radacini, gangurind “ intoarce-te acasa “. Racul ne transforma in visatori contemplativi si conservatori prin excelenta, ne agata de trecut si de tainele lui scumpe. Cea mai mare calitate indusa de acest semn este tenacitatea in urmarirea planurilor propuse. Asa cum Racul se agata cu indarjire de stanca, asa si noi putem fi destul de incapatanati in apararea convingerilor personale.

Ascendentul momentului de Luna Noua este in Rac, un ascendent cardinal, de apa, ce cu siguranta ne va orienta catre traditii, familie, neam, tara, chibzuinta dar si multa visare. In Rac, acest ascendent reprezinta puterea stabilizatoare a familiei, a caminului, ne da deseori daruri psihice, clarvedere, dorinta de a construi “un intreg “ in acest domeniu din viata noastra, fiind increzatori in folosirea puterii personale si a iubirii. Vom sti instinctiv sa ne rupem de anumite medii ostile si nefavorabile cautandu-le pe acelea care aduc pace, liniste, prietenie si ajutor. Urmeaza o perioada de 28 de zile schimbatoare, cu suisuri, coborasuri, putem rezista la aceste oscilatii folosindu-ne de imensa intuitie de care vom dispune, deci va indemn sa fiti atenti la toate aceste ghidari instinctuale si cu siguranta va fi bine. Conjunctia Lunii Noi in Rac cu ascendentul accentueaza si mai mult sensibilitatea noastra....

Luna in Rac ne va face sa ne comportam exact ca si racul care cauta piatra pe care sa stea in mijlocul schimbarilor, in cazul nostru, piatra aceasta o vom gasi in mijlocul familiei, in dorinta de a-i proteja pe cei dragi dar si pe noi. Luna in Rac ne face constienti de puterile spirituale rare din noi si din afara noastra, ne face melancolici pana la lacrimi fiind indicat sa incercam sa stapanim aceasta melancolie prin cultivarea sperantei si a credintei, prin eliminarea lucrurilor incerte din viata noastra, prin concentrarea asupra scopurilor posibile. Slabiciunea noastra in aceasta perioada se naste din sensibilitatea noastra deosebita dar si din tendinta de a face din tot ce inseamna casa, familie, scopul nostru. Tulburarile de sanatate in aceasta perioada se pot naste din prea multa emotivitate, prea multe emotii care pot da uneori dureri de stomac, ficat, sistem digestiv.

Conjunctia Ascendent- Luna Noua in Rac ne poate face sa ne comportam de cele mai multe ori copilareste, cu stari contradictorii, inconstanti, vom simti o acuta dorinta de a fi apreciati, de a se tine seama de noi, totul in viata noastra va functiona dupa cum ne simtim, ne simtim bine atunci si cei din jurul nostru se pot simti bine, ne simtim rau atunci toti cei din jurul nostru trebuie sa simta acest lucru. Este o perioada in care vom fi schimbatori, capriciosi, foarte impresionabili.
Acuma, verbul “a simti “ este conjugat in casa I, o casa naturala a lui Marte ce indica impulsuri brutale, curaj, spirit de actiune, vointa ferma, precipitare, emotiile pot impresiona dar si destabiliza. In casa I, noile inceputuri sunt destul de egoiste, sunt centrate pe fiecare dintre noi, pe ceea ce vrem astfel incat sa ne punem in lumina sinele nostru destinat. Prima casa este asemenea unui vas care contine potentialul nostru, ceea ce putem deveni, ceea ce putem da din noi, comportamentul nostru si abordarea vietii. Misiunea acestei lunatii in Rac in casa I este cautarea eroica a identitatii prin actiune, sensibilitate, familie, protectie, neam, tara, acuma, cele doua verbe “a simti” si ‘a fi “ combina ecourile trecutului si ale viitorului.
Nesiguranta ne poate face duri si critici, reamintirea pare sa fie un mod de viata acuma dar aceasta luna noua ( noi inceputuri ) ne spune clar ca trebuie sa invatam sa dam drumul tuturor lucrurilor care nu ne hranesc (racul) corespunzator sinele nostru.

Racul este un semn indragostit de un refugiu sigur iar aceasta Luna Noua in Rac in casa I ne spune ca siguranta noastra o gasim in interiorul nostru si are nevoie de noi stimulente, de actiune, de viata. “Nu mai plange atata, traieste viata asa cum vine ea cu bune si cu rele, doar asa crestem, evoluam”, este un mesaj destul de subtil al acestei Luni Noi.

Cu Luna Noua in Rac in fuziune cu Mercur in Rac, accentul este pus si pe comunicare, documente, oferte de munca, de afaceri, parteneriate personale si profesionale. “Semintele “ acestei lunatii vor da roade prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, negocieri, rude, frati, surori, calatorii, transpot, mass-media. Cum Racul isi schimba starea de spirit rapid, cum gandurile si cuvintele sunt stropite din plin cu emotii, sensibilitati, inclin sa cred ca in urmatoarea perioada, noile inceputuri au ca piatra de temelie o conversatie, o negociere, o veste, o discutie in familie, cu mama. Puteti cumpara la un pret bun o masina si alte instrumente ce tin de transport si comunicare. Mercur in Rac este o antena astrala care ne permite sa intuim ce gandesc ceilalti fara sa fie spus nici un cuvant. Devenim extrem de intuitivi si ar trebui sa profitam de acest ajutor ceresc, asa, putem face fata la tot ceea ce este ascuns, secret, dusmani, devenim greu de pacalit. Nu trebuie uitat ca printre sensibilitatile lui, Mercur in Rac ne face loiali si foarte patrioti.

Asteroidul Hecate pe gradul 1:10 Rac da un ton special acestui moment astral, este un ghid important pentru toti ceea care se afla intr-o situatie incerta.
In mitologie, Hecate este o Zeita misterioasa si puternica, responsabila de toate lucrurile intunecate, inclusiv noaptea dar si lumea spiritelor. Ea calatoreste in toate cele trei lumi: cer, pamant si lumea interlopa. Astfel, ea a devenit Zeita care vede in toate directiile, in trecut, in prezent si in viitor fiind un ghid important pentru cei care se afla “ la o rascruce de drumuri”. Hecate este o Zeita tripla ce reprezinta fata, mama, batrana; mintea, corpul si spiritul, nasterea, viata si moartea. Ca zeita de noapte ea reprezinta trei etape, in etapa ei de fata ea aduce noi inceputuri, ea poate fi chemata cand este nevoie sa ne uitam la ceva intr-un mod proaspat, nou. In faza ei de mama, ii cerem ajutorul atunci cand avem nevoie de protectie. In faza ei de batrana, ea ne ajuta cu intelepciunea, protectia, magia ei. Totusi, este bine sa stim ca Hecate nu este o Zeita plina de tandrete, compasiune, ea nu tolereaza nici nu menajeaza pe cei care vor sa pacaleasca, sa se foloseasca de fel de fel de instrumente in afara legilor divine. Actiunile ei sunt rapide si de multe ori poate aduce ceva ce nici nu te-ai fi asteptat, asta este puterea acestei zeite, de trei ori Zeita.
Hecate este marea Preoteasa detinatoarea de taine, ea nu cauta cunoasterea interioara ci ea o detine si o da la altii. Ea ne aminteste de ‘adevar”, ea nu se lasa pacalita de pozitii sociale, educatie, titluri, bogatie, ea este impresionata de ceea ce “ este in inima “, ea este patroana inimii. Dintre toate Zeitele, ea este o Zeita tripla, complexa, semnificativa, ea este eliberatorul. Hecate detine trei torte, o franghie, o cheie si un pumnal. Cu cheia, ea deschide tainele profunde, franghia este cordonul de argint, pumnalul este un simbol al puterii ei magice, vrajitoresti. Darurile ei profetice, viziunea clara, cunostintele ei magice si oculte fac din ea o buna vizionara, un bun consiler in orice alegere.
Ea este pastratorul cheii de la inregistrarile Akashice (biblioteca universala unde este inregistrat trecutul, prezentul si viitorul ), ea este cea care ne intampina la sfarsitul vietii noastre si ne conduce sufletul. Ea este un mare profesor si initiator ce ne conduce in lumea spiritelor , din acel moment nu avem nici o alegere, ci trebuie sa facem fata ciclului vietii si mortii, ne prezinta viata trecuta, greselile, victoriile, talentele obtinute. Numai cand putem accepta si intelege cel putin in parte aceste lucruri, Hecate ne ofera cea mai sacra din tainele ei: labirintul vietii nu se termina, ciclul vietii si al mortii este un ciclu nesfarsit.

Rolul lui Hekate in acest moment de Luna Noua Rac este de protectie, sa ne lumineze calea cea buna. Ea are “o torta in mana “ pentru cei care au nevoie de aceasta ghidare indiferent daca este cerut sau nu ajutorul ei, darul ei de lumina este neconditionat. Hekate este intotdeauna langa noi in vremuri grele ajutandu-ne sa ne departam de tot ceea ce ne constrange, ne ajuta sa ne eliberam de un trecut plin de sacrificii, de alegeri gresite. Este un timp de reinnoire, renastere, intelegera unui nou drum in viata, descoperirea unor taine care ne elibereaza. Hecate este intotdeauna langa noi in vremurile grele, in vremurile cand viata noastra ne lasa intr-o intersectie nestiind incotro sa mergem. Aici, Hecate ne ajuta, ne elibereaza de tot ce este vechi, nefolositor si ne lumineaza cu tortele ei calea noua. Aceasta Luna Noua in Rac in conjunctie cu Hecate in Rac ne cere sa fim atenti in orice moment, sa ne uitam in toate directiile posibile, intuitia ( tortele lui hecate ) este un ghid important acuma. Ca o tripla zeita, Hecate se refera la magia cifrei trei iar lucrurile care se intampla in aceasta perioada sunt triplate, ea ofera intuitie, vise, viziuni ce pot conduce la clarificarea situatiilor incerte.

Aceasta Luna Noua este o sursa importanta de energii pentru magii de toate tipurile fie prin fel de fel de rugaciuni, fie prin aprinderea unei lumanari care sa faca lumina in problemele noastre existentiale. Ca una din Zeitele intunecate, ea aduce sfarsituri si inceputuri, putem simti ca “ceea ce a fost nu mai este ‘ iar ceea ce trebuie sa vina ( poate deja a si venit ) in viata noastra nu are legatura cu ceea ce am experimemtat inainte. Aceasta Luna Noua in conjunctie cu Hecate ne ajuta sa gasim raspunsuri in emotiile noastre, in intuitia noastra, putem simti destul de clar care este drumul bun. Hecate ca si Zeita a unor tranzitii majore este alaturi de noi atunci cand trebuie sa schimbam anumite atitudini demodate, roluri depasite, parteneri care nu mai au ce sa ne ofere.
Marte in Rac in aspect de opozitie provocator cu Pluto in Capricorn pe axa I-VII formeaza cu Jupiter in Balanta un careu in T cardinal ce poate genera crize si sentimente vulnerabile, schimbari dramatice, crize de tot felul.

Axa Rac –Capricorn vorbeste despre probleme de siguranta, securitate, familie, mama, tata, responsabilitati, tara, neam, structuri solide, viata privata, viata publica, realizari vazute de lume, Balanta vorbeste despre relatii, echipe, diplomatie, legi, cantareste eforturile in bine sau in rau in fel de fel de relatii.
Marte in Rac in aspect de careu cu Jupiter in Balanta aduce conflicte, sensibilitate imensa, nascute din fel de fel de nemultumiri in relatii, din actiuni dezordonate, dintr-o nevoie de autoritate exacerbata, neintelegeri si rivalitati ce se amplifica exponential. Acuma, esecurile sunt fructul unor actiuni necugetate sau prost organizate.

Marte in Rac in opozitie cu Pluto in Capricorn aduce foarte multa agresivitate, “distruge si castiga” poate fi un mod de viata pentru unii acuma. Aceasta energie nu suporta nici o limitare si multi pot sa se puna in situatii complicate din care cu greu mai pot iesi, intr-un fel, raul pe care vrei sa-l faci altuia te distruge pe tine. De multe ori, acest aspect provocator amplifica gustul puterii dar multi pot fi depasiti de evenimente reusind sa se transforme in “ Ucenicul Vrajitor” al lui Goethe (balada povesteste cum ucenicul unui vrajitor ramas singur acasa, foloseste vraji pe care inca nu le stapaneste, declansand forte malefice care-i scapa de sub control)....

Nu trebuie uitat ca Marte in Rac este intr-o pozitie destul de dezavantajoasa, este in cadere, iar prea multa emotivitate indusa de aceasta energie ne face pasivi, cu influente majore in modul nostru de afirmare. Un Marte aflat in cadere care binecuvanteaza mai ales calitatile lui negative de soldat neascultator si care este aspectat negativ de Pluto nu poate aduce decat necazuri, caderi spectaculoase din functii, necazuri cu legea, accidente.
Daca vom fi orbiti de propria putere, folosind-o in scopuri egoiste, cu o dorinta de a castiga cu orice pret atunci pot spune ca viata noastra va fi zguduita din radacini, va deveni destul de grea.

Putem depasi cu bine acest aspect dinamic dintre doi malefici cultivand iertarea, atat catre cei din jur dar si fata de noi.
Iar Jupiter in Balanta in aspect de careu cu Pluto in Capricorn vorbeste despre ambitii exagerate ignorand detaliile importante. Acest aspect vorbeste despre magia puterii dar care daca nu este controlata corespunzator, devine o mica bomba ce distruge totul in jur. Deci, evitatii obsesiile, oamenii care pot sa va conduca sa va implicati in situatii ilegale. Cultivati binele, bunavointa, smerenia si credinta in Dumnezeu.

Energia indusa de acest Careu in T cardinal nu este deloc blanda cu noi , starea de tensiune indusa de aceasta uriasa energie ne poate face sa luam unele hotarari pripite in viata personala, profesionala, o stare hranita continuu cu constrangeri de tot felul poate erupe in aceasta perioada. Deci, mare atentie, neprevazutul face parte din aceasta energie si cel mai bine ar fi sa incercam sa ne controlam sensibilitatea, ambitiile nemasurate, egocentrismul. Jupiter in Balanta ca si focar al Careului in T este una din cele mai importante energii in acest moment de Luna Noua si ne cere sa dezvoltam un sentiment deosebit de puternic al dreptatii si al principiilor morale, norocul cel mai mare vine prin corectitudine, tratarea oamenilor cu respect si bunavointa. Cei pe care vrea sa-i piarda, Jupiter le ia mintile.

Iar asteroidul 1866 Sisif in fuziune cu Marte in Rac ne spune ca “ bolovanul faptelor noastre”” vine peste noi in bine sau in rau.

Luna Noua este o energie ce poate fi folosita pentru dezvoltare personala,
stie atat de bine sa dea startul unor noi inceputuri.
Folositi-va intuitia si nu mai traiti in trecut,
aceasta Luna Noua ofera oportunitatea de a va elibera de restrictiile trecutului
si sa construiti “ un nou maine”.

Succes.

Sometimes you gotta run before you can walk

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 2 luni - acum 4 ani 2 luni #15 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
Firicel Ciarnau :
,,Evenimentul astral care se remarcă săptămâna aceasta este Luna Nouă
din semnul Leului care se perfectează duminică.
(23 iulie ora 12:46)
Aceste eveniment astral marchează începutul unei perioade
de cel puțin două săptămâni în care trebuie să dăm dovadă
de generozitate, altruism și să reprezentăm un veritabil
exemplu de urmat pentru ceilalți.
Se dorește să evităm indolența, vanitatea și aroganța.,,
www.astrodex.ro/horoscop-lunar.php

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 2 luni #16 de Nick
Replied by Nick on topic Luna Roz
Două articole foarte bune pe adria!

Azi, mi-am făcut tranzitele pentru data de 23,datorită articolelor. Interesante! Gândindu-mă ce ar însemna, privesc către ceas, 12:12!

Îngerii ne vorbesc!
Doar să-i observăm.
sacredscribesangelnumbers.blogspot.ro/p/...gel-numbers.html?m=1

O zi superbă tuturor!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni - acum 2 ani 3 luni #17 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
Luna Plină numita si Luna Capsuna de astazi 17 iunie 2019 va aduce o schimbare majoră de energie.

Denumirea asta nu este dată pentru că luna va avea propriu zis culoarea roz,
ci pentru că așa au botezat-o amerindienii,
deoarece acest fenomen avea loc atunci când căpșunile sălbatice apăreau în America, in miez de vara.

Fenomenul va avea loc la ora 11:30 ora Romaniei.


Luna plina in Sagetator, 17 Iunie 2019
Sedinta divina
www.astrocafe.ro/articole/luna-plina-in-...-2019-sedinta-divina

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “succesul sau esecul” acestor alegeri. Fructele acestui moment astral important au legatura cu semintele plantate in decembrie 2018 cand a fost luna noua in Sagetator iar cei mai influentati sunt cei nascuti in jurul datei de 17 (plus, minus trei zile) decembrie, iunie, martie, septembrie.

Acum, Luna Plina are loc cu Luna in Sagetator pe gradul 25:53 in opozitie cu Soarele in Gemeni gradul 25:53. Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Pentru “traducerea astrala“ a informatiilor primite, Luna in Sagetator are in plic si multe informatii de la Jupiter retrograd in Sagetator, un simbol al dreptatii naturale puse in practica de propriile noastre actiuni. Putem cauta adesea tapi ispasitori pentru durerile noastre dar Jupiter retrograd prin vocea Lunii pline in Sagetator ne spune ca a venit timpul sa reflectam mai mult la povestea noastra, la actiunile si responsabilitatile personale, la modul in care abuzam de libertatea noastra, de adevar, la promisiunile incalcate, la visele vandute, la exagerarile noastre.

Accentul lui Jupiter este întotdeauna pe imaginea de ansamblu iar acum, fiind retrograd, alegerile noastre din trecut sunt si mai vizibile. Jupiter guverneaza furtunile si trebuie sa ne asteptam la intensificarea propriilor furtuni care trebuie sa dea deoparte tot ceea ce nu functioneaza bine in viata noastra. Nu irositi timpul pe ganduri, pe povesti care nu conteaza. Lasati-i pe ceilalti sa-si gaseasca drumul, nu incercati sa-i protejati de lectiile karmice de care au nevoie. Fiecare dintre noi transcede karma doar prin harul lui Dumnezeu. Trebuie sa intelegem ca evenimentele care ne provoaca problemele emotionale, dureri, accidente dar si bucurii, reusite, sunt in mod deliberat orchestrate de Spiritul nostru. Acest lucru face parte din planul divin, din planul cresterii noastre. Iar Jupiter retrograd ne pune intr-un fel ochelari sufletului, vedem cu sufletul erorile comise, erori ce nu le-am vazut cu ochii cat timp a fost in mers direct.

Dar sa inceapa sedinta divina…

Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator (opozitie, 180 grade) ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vietii noastre. Ambele semne se ocupa de puterea mintii dar in feluri diferite, daca semnul Gemeni crede mai mult in puterea mintii rationale, pamantesti, semnul Sagetator crede in puterea mintii subconstiente, in puterea mintii divine care nu greseste. Sagetatorul este un semn al adevarului, al mintii superioare iar Gemenii este legat de inselaciune, provocata de distorsiunile care au loc in manifestarea ideilor de la mintea superioara la mintea inferioara. Cu toate acestea, ambele pot inversa aceste roluri: Gemenii cauta adevarul prin fapte si Sagetatorul se poate insela prin idealismul orb.

In orice caz, aceasta axa este legata de adevar si de inselaciune, de subconstient si constient, de tacere si mult zgomot. Sagetatorul este cuvantul sacru, discursul divin, in timp ce semnul Gemeni este despre discursul uman, vorbe multe si marunte. Sagetatorul se refera la restrangerea discursului prin controlul gandirii, o perspectiva nu tocmai placuta pentru Gemeni, care are o nevoie urgenta de a raspunde verbal la toate gandurile si impresiile din mediul sau.
Sagetatorul este retragerea linistita si Gemenii este orasul plin de viata, diversificat si plin de ramificatii, zgomotul ambiental al traficului si al masinilor, agitatia nesfarsita care se revarsa din mass-media. Axa Sagetator-Gemeni este una care se ocupa in primul rand de aceasta dualitate, adevarul meu si adevarul tau, adevarul adaptat unor nevoi si adevarul curat. Cand ajungem sa impartim adevarul, putem crea destula karma. Cand alegem sa spunem adevarul indiferent de consecinte, acesta devine eliberator si inaltator.

Exista doua adevaruri, adevarul fizic generat de lumea fizica si adevarul divin generat de lumea divina. Dificultatea Sagetatorului de a ajunge la adevar vine din exagerare, dramatizare, idealism. Dar tot Sagetatorul, se ridica din groapa si se indreapta spre mare in cautare de posibilitati viitoare si idealuri stralucitoare.
O Luna Plina este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt, fiecare trage in directia lui iar aceasta luna plina amplifica tendinta naturala de a fi trasi in doua directii prin conflictul dintre logica si credinta, dintre adevarul pamantesc si adevarul divin.

Lectia importanta a acestui moment este gasirea unui echilibru intre cele doua energii care trag de noi in directii diferite, sa facem diferenta dintre ceea ce este util si informatiile care creeaza conflicte, care ne inseala. Aceasta Luna Plina in Sagetator poate sa ne ajute sa vedem imaginea de ansamblu a unei experiente, taie iluziile, smecheriile, minciunile, si ne conecteaza cu adevarul gol, golut. Ne ajuta sa identificam conceptiile, ideile, stirile gresite, amintindu-ne ca lipsa unei comunicari clare, sincere si corecte conduce la conflicte.
Acest moment astral vorbeste despre adevar si libertate. Putem culege roadele actiunilor naive, riscante iar aventura printre nori se sfarseste in mai mute feluri (mutabilitatea semnului Sagetator).De asemenea, acest moment astral poate crea destula nesiguranta, indoieli, teama, sensibilitate extrema.

Aceasta Luna Plina va aduce in lumina si informatii pretioase legate de strainatate, munca in strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii.

Indiferent de provocari, aceasta Luna Plina ne cere sa fim indrazneti, sa credem in scopul divin al vietii noastre, sa credem in maretia fiintei noastre, sa urmam ceea ce bunul Isus ne spune: “..In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33
Si in indrazneala noastra, vom gasi ca Dumnezeu are credinta in noi.

Luna plina in Sagetator formata de opozitia dintre Soarele in Gemeni si Luna in Sagetator activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei, viata sociala si viata privata, tata si mama, autoritatea lor si autoritatea mea. In casa IV, Luna Plina in Sagetator este puternica si va lumina dezechilibrele dar si reusitele legate de familie si cariera, ambitii profesionale, camin, neam, tara, parinti, afaceri de familie, vocatia adevarata a sufletului nostru.
Intr-un fel destul de imprevizibil, aceasta Luna plina poate aduce socuri emotionale legate de membrii familiei, un final al unor plati karmice fata de cei din familie, schimbari fortate de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial, in cariera. Fiti atenti in legatura cu problemele ce tin de domeniul imobiliar, de casa, jocuri ale puterii, cariere gresite, probleme cu parintii. Deci, aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe traditii, familie, radacini, cariera, munca in echipa, camin, parinti, neam, patriotism, suflet, astrologie.

Casa IV este temelia vietii noastre iar Luna Plina in Sagetator ofera posibilitati inedite de gasi o baza solida pentru evolutia noastra. Fara o baza solida in viata noastra (casa IV) nu putem atinge succesul si recunoasterea pe care o cautam de-a lungul calatoriei noastre aici pe pamant. Este un timp de trezire, realitatea devine alta si acest lucru se intampla prin iesirea in lumina a unor lucruri ascunse, prin constientizarea puterii subonstientului nostru. Trebuie sa dam drumul la lucrurile, ideile, filosofiile invechite care nu ne mai servesc si sa acceptam o noua intelegere a vietii noastre si a ceea ce inseamna viata noastra in fuziune cu vietile celorlati. Luna Plina in casa IV, o casa naturala a racului si lunii, ne pregateste pentru cele doua eclipse din iulie 2019( Eclipsa totala de Soare din 2 iulie si Eclipsa partiala de luna din 17 iulie).

Neptun in Pesti este o carte foarte mare a acestei lunatii deoarece formeaza cu Jupiter retrograd in Sagetator (conducatorul acestei Luni pline) un aspect de careu provocator. Multe pot fi haotice si confuze iar emotiile destul de coplesitoare.

Neptun este planeta iluziei, credintei, iar in aspect provocator la Jupiter, poate aduce dezamagire, agitatie si agravari in atmosfera colectiva. Adesea, naivitatea este cel mai puternic dar al acestui aspect si nu putem distinge cu usurinta adevarul de fantezie. Exista adesea o linie fina intre adevar si iluzie, iar obiectivele extrem de idealiste pot fi supuse deziluziei acum. Acest aspect este un test divin despre ceea ce putem face sau nu cu viata noastra si pentru a vedea daca ne putem accepta propriile limitari. Evitati riscurile si speculatiile, deoarece pierderile sunt sigure. Nu credeti orice promisiune, mergeti mai bine pe promisiunile divine, pe credinta, acestea sunt cele sigure, celelalte sunt doar amagiri acuma.

In timp ce Neptun in aspect provocator cu Jupiter retrograd in Sagetator vorbesc despre naivitatea noastra( in relatii, parteneriate, familie, casa, tara, neam), Saturn retrograd in Capricorn in aspect de sextil benefic cu Neptun ne ajuta sa facem diferenta dintre adevar si fals, sa intelegem care vise pot fi materializate (munca, proiecte de munca, iubire, creativitate personala, relatii de suflet).

Cu Saturn in Capricorn de mana cu Nodul Sud in Capricorn, vom atrage situatii karmice care ne vor invata smerenia, sa cultivam iertarea si o abordare mai umila fata de ceilalti. Multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Sa repetam cat de des putem : “ ma iert, aleg sa ma iubesc pe mine insami chiar si cand gresesc, ma iubesc asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile, ii iert neconditionat”. Acest lucru ne vindeca sufletul, vindeca si rupe lanturile karmice.

Sagetatorul este arcasul, jumatate om, jumatate animal, care isi urmareste arcul si isi trimite sagetile spre cer. Ne reaminteste ca trebuie sa fim in contact permanent cu natura noastra divina, cu intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru. Convingerea ca suntem ghidati de divinitate inseamna sa intelegem ca si cele mai dificile situatii trebuie sa le acceptam deoarece au ceva sa ne invete si in cele din urma, sa crestem, sa evoluam. Intr-adevar, tema acestei Luni Pline este despre credinta, despre puterea credintei, despre intelegerea cuvintelor lui Isus :” Fara mine nu puteti face nimic”. Toti avem un set de credinte pe care le purtam cu noi, unele ne ajuta, altele ne impiedica sa realizam intregul nostru potential. “Mereu fac lucruri gresite, mereu aleg gresit, nu sunt suficient de bun, nu pot face asta, nu merit sa fiu iubit” vor influenta negativ parcursul vietii noastre. In schimb, credinta in noi insine si in Dumnezeu, pot atrage experiente mult mai pozitive, chiar si grele sa fie, vom constata ca “bolovanul” este mult mai usor cand il caram cu zambetul pe buze.

Suntem creatorii propriei noastre realitati iar aceasta lampa cereasca-Luna plina in Sagetator, lumineaza modul in care ne limitam prin gandurile si credintele noastre.
Aceasta luna plina ne reaminteste ca viata nu este o poveste perfecta ci mai degraba un sir de experiente prin care mai dam rateuri, evoluam si crestem.
Cand totul pare fara speranta, Sagetatorul se ridica, lupta, depaseste provocarile cu zambetul pe buze.
Zambiti mai des, este un combustibil pretios acuma.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

adriana-astro.com

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni #18 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Luna Roz
LunarCrescent

Câteva cuvinte despre Luna Plină în Săgetător

Această Lună Plină (17 iunie, ora 11:36 am) ne aduce darul propriului adevăr. Ne va ajuta să ne extindem și să ne exprimăm adevărul în concordanță cu sinele nostru înalt și ne dorim să mergem mai departe fără să ne mai uităm în spate.

Ne deschidem din ce în ce mai mult pentru a lăsa emoțiile la suprafață. Le acceptăm, le simțim și le integrăm. Luna plină în Săgetător vine ca o binecuvântare spirituală, iar noi o simțim din plin și o acceptăm bucuroși.

Multe aspecte se formează acum care ne dau un impuls pentru a ne vindeca, pentru a lăsa totul să curgă. Începem să vrem să nu mai deținem controlul și să avem încredere că vom vedea oportunitățile care vin spre noi. Poate e cazul sa nu mai vrem să știm totul.

Luna este aliniata cu Centrul Galactic, acest lucru însemnând ca va canaliza energia Sursei. Fenomenul acesta ne va da un impuls evolutiv enorm și datorită acestui lucru vom avea o legătură directă cu sufletul nostru și vom putea contacta și alte "lumi". Vom trăi pe alte meleaguri care ne vor ajuta la vindecare.

Marte e pe aceeași linie cu Mercur și cu Nodul Nord. Un aspect ce ne grabește pasul către misiunea comună. Aparent fiecare își găsește propria voce, propria exprimare si modul autentic de a crea pentru a lucra la scopul comun măreț. Ne vom dori să nu mai fim competitivi și vom vrea să formăm relații cu ceilalți bazate pe adevăr. Ne găsim mediul și spațiul 'sacru' unde ne putem exprima și putem fi noi înșine. Vom putea învăța pe alții și vom învăța și noi la rândul nostru de la alții.

Ne găsim identitatea și pornim într-o incursiune adâncă spre noi. Vom explora ceea ce înseamnăm noi dându-ne seama că nu știm mare lucru, dar vom fi ok cu asta pentru că dăm drumul controlului și mergând cu propriul val. Energia feminină va fi abundentă, lucru de care avem nevoie.

Marte în opoziție cu Pluto va lua tot ce este nerezolvat și traumatic și îl va da afara cu plânsete și urlete. Cu bătăi din picior si rostogolit pe jos. Dar asa e când aceste planete ne sar în 'ajutor'. Vom fi impulsivi și nervoși și le vom zice pe nume.

În momentul în care suntem pe calea vindecarii, misiunea noastră începe să se contureze pentru că acum suntem pe calea explorării sinelui. Nimic nu ne va mai trage de pe drumul acesta odată cu Luna Plină în Săgetător. Emoții vor fi și vor fi la greu, dar vor exista ca o necesitate pentru a da afară multe programe fără rost.

Neptun își va schimba și el direcția și ne va sfătui, la rândul lui, să avem încredere.

Va fi o explorare filosofică în care incertitudinile vor fi benefice. O pauză de credințe lumești va fi necesară pentru a lăsa loc universului să își facă treaba.

Luna Plină este un prilej bun pentru a ne curăța spațiul nostru intim sau altarul. Practic gonim toste energiile vechi pentru a face loc celor noi, iar acum de această Lună Plină magică avem niște energii diferite pe care am vrea să le integrăm în spațiul nostru și în viața de zi cu zi. Spor la treabă!

O lună frumoasă!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.171 secunde
Motorizat de Forum Kunena