Horoscop zilnic pe instagram!

Bruno Groening

acum 1 an 6 luni #1 de zain
Bruno Groening was created by zain
Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii
Bruno Groening - un om simplu, cu capacităţi deosebite
Bruno Gröning: "Noi toţi trăim într-o anumită ordine în lume. Legea supremă a ei este Dumnezeu. Dacă noi părăsim această ordine, ne pierdem fundamentul. Sănătatea noastră suferă, devenim bolnavi. Numai dacă facem din nou ordine în noi, poate să revină sănătatea." "Omul ar trebui să se lase de tot ce este nenatural şi să se ofere complet naturii, de care el aparţine."Bruno Groening (1906-1959), s-a născut la Danzig /Oliva (acum Gdansk - Polonia), în 31 martie 1906, fiind al patrulea copil din şapte. De mic a manifestat o influenţă vindecătoare asupra oamenilor.
Datorită primului Război mondial, a urmat doar primele 5 clase ale şcolii generale. A învăţat meseria de dulgher, și a lucrat în diferite meserii : dulgher, muncitor în fabrică şi în port, poştaş de telegrame şi electrician.
În al doilea Război mondial a fost înrolat în armata germană, și a ajuns prizonier la ruși. S-a refugiat după război în Germania de vest
În 1949 a devenit cunoscut în mod brusc, datorită vindecării unui băiat din Herford /Germania, abandonat de medici. Ulterior, vindecările pe care le-a făcut la Traberhof, în apropiere de München, l-au făcut cunoscut pe plan mondial.
În presă și la radio ştirile relatau întâmplările legate de "doctorul minune", și au ţinut luni la rând oamenii în tensiune. A fost turnat un film de cinematograf, au fost convocate comisii de cercetări ştinţifice, şi oficialităţile s-au preocupat până la cele mai înalte grade de cazul Bruno Groening. Ministrul social al Nordrhein-Westfaliei a cerut ca Bruno Groening să fie urmărit datorită încălcării legii cu privire la tămăduitorii naturişti, iar primul ministru al Bavariei dimpotrivă a declarat, că o astfel de „apariţie excepţională” nu trebuie lăsată să fie interzisă de paragrafe.
La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate.
Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.
Dar, societatea medicală și cea religioasă au a reacționat dur, medici renumiţi, funcţionari ai bisericilor, jurişti, au făcut totul pentru a-i stopa și interzice activitatea de vindecare. Au fost formulate interdicţii de vindecare, și i-au fost înaintate procese. Încercările de a face ca activitatea sa să se desfășoare loc în condiţii reglementate legal au fost lipsite de succes.


Unul dintre cei mai mari vindecători ai omenirii a primit interdicţie de a mai vindeca oameni ! Când Bruno Groening a murit, în ianuarie 1959, la Paris, ultimul proces împotriva sa era în curs. Procesul a fost sistat, nu a fost niciodată dată o sentinţă. A decedat în 26 ianuarie 1959.
Multe întrebări au rămas fără răspuns...


Vindecările - Bruno Groening nu a tratat medical oameni, nici nu i-a vindecat în sens medical. Nu a întrebat niciodată de bolile suferinzilor. Dimpotrivă, s-a opus în mod categoric să audă ceva despre boală sau să i se spună numele vreunei boli. Acţiunea lui se rezuma la discursurile sale despre credinţă. Nu a dat nimănui nici o promisiune de vindecare. Discursurile sale au rămas înregistrate pe bandă de magnetofon și în stenograme.


A afirmat că există o putere superioară, care este baza a tot ceea ce trăieşte şi care poate da vindecarea. A numit-o "Heilstrom-ul divin" ,"puterea divină".
El avea în acest sens o cunoaştere intuitivă extrem de precisă, pe care, prin intermediul învăţăturii sale simple, a făcut-o accesibilă tuturor oamenilor.
Vindecările spontane miraculoase continuă şi azi, prin "curentul de vindecare". Există mii de mărturii, în mare parte verificate şi documentate pe baza expertizelor unor medici independenţi sau ai medicilor din cadrul Grupului de specialitate medico-şi tiinţific (GSMŞ) al Cercului prietenilor lui Bruno Groening.
Datorită ascultării şi respectării cuvintelor și învăţăturii sale, oameni s-au însănătoşit şi se însănătoşesc azi, în continuare, ca şi în timpul vieții sale.


Învăţătura - Bruno Groening nu a studiat și nu a dezvoltat învăţătura sa. El a primit-o în mod spiritual, ca revelație, și a făcut-o cunoscută prin discursuri despre credinţă, vorbind de influenţa unor puteri spirituale asupra omului, și în mod special de puterea gândurilor.


El a privit sarcina sa ca fiind cea de a deschide oamenilor poarta spre înţelegerea şi trăirea a divinului, readucându-i la încredere în Dumnezeu. Se vedea ca un îndrumător și un mediator al puterii divine.


Printr-o poziţie corespunzătoare a corpului, dar şi cu o concepţie specifică, se învaţă modul de recepţionare a "puterii divine". Acest "curent de vindecare" sezizabil în corp are drept efect ajutoare şi vindecări, chiar la suferinţe organice grave cronice, chiar şi degenerative.
Vindecările au loc datorită curenţilor energetici de "materie fină", prin "curentul de vindecare". Bruno avea cunoştinţe exacte şi cuprinzătoare despre legitățile acestor energii, pe care le-a transmis oamenilor. Fiind și electrician, cunoștea anumite principii privind modul de circulație și manifestare a energiei electrice într-un circuit. Organismul este un circuit complex, racordat la circuitul și mai complex al naturii.


Prin adoptarea unei poziţii corespunzătoare a corpului, dar şi cu o stare psihică adecvată, se învaţă modul de recepţionare și achiziție a "puterii divine". Acest "curent de vindecare" sezizabil în corp are drept efect ajutoare şi vindecări, chiar la suferinţe organice grave cronice, chiar şi degenerative

Continuarea articolului www.sfatulbatranilor.ro/threads/15387-Br...irituali-ai-omenirii
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.091 secunde
Motorizat de Forum Kunena