Cum te-ai bucurat azi

acum 10 luni 3 zile #13 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Cum te-ai bucurat azi
Observ ca Alis a multumit. Ne spune, poate, ce parere are dansa?!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 3 zile - acum 10 luni 3 zile #14 de Nick
Replied by Nick on topic Cum te-ai bucurat azi
M-am bucurat de ceea ce am citit, urmând,din link în link, bucuria dăruită prin tine!"Există un grup de femei prezente pe Pământ care sunt purtătoare ale flăcărilor necesare pentru evoluția omenirii. Ele sunt rare, unice, bijuterii ale anticului spirit feminin. Ele dețin mai mult curaj, rezistență și perseverență decât vă puteți închipui. Au pășit în tăcere mii și mii de ani, pentru a se afla din nou pe Pământ aici și acum, cu misiunea de a retrezi profundul suflet feminin pentru omenire și Pământ.
Ivindu-se din unul dintretemplele eterice ale lui Shakti în toate formele sale, femeile trezite pășesc cu picioarele goale pe pământ, strălucind în comunicarea cu Iubirea Divină, cu trupul suplu, fluid, energia Kundalini curgând liber, ochiul al treilea deschis pe deplin, din ele izvorând coduri cosmice ale adevărului, părul sălbatic, iar mâinile atingând rănile sufletului Mamei Pământ, iubind-o înapoi la viață.
Femeile trezite nu se autoproclamă salvatoarele acestui veac. Ele își continuă munca cu devotament, disciplină și o dedicare infinită pentru misiune. Toate vor pătrunde profund în propria suferință emoțională acumulată în urma suprimării conștiinței Zeiței. Această încărcătură karmică a rănii femininului va atinge un punct maxim în decursul acestei vieți, ele pornind astfel o autovindecare și autotrezire profundă.
Atuncicând aceste femei se vindecă, dau naștere unui efect de vindecare și transformare pentru generații întregi de femei, atât din trecut, cât și din viitor. Nu doar atât, puterile spirituale înnăscute ale acestor femei, care au petrecut eoni de ani devotându-și Sinele servirii Înaltului Feminin, sunt atât de catalitice, atât de creative și iluminatoare, atât de alchimizante – atunci când ele își revarsă intenția sacră întru aducerea lor înapoi în Unime, întregul univers primește o oxigenare de sânge divin.
Câmpul energetic al unei astfel de femei vă va face să experimentați o schimbare din punct de vedere spiritual. Sufletul vostru a ales să se conecteze cu ea, iar această femeie poartă informații profunde și mistice, vitale pentru evoluția ființei voastre. Toate aceste femei au încheiat înțelegeri prestabilite care le aduc în contact cu anumite persoane, în anumite momente. Deseori, acestea se corelează cu anumite faze ale lunii și tranzitări ale planetelor.
Toate acestea declanșează valuri de trezire în corpurile energetice ale celor cu care intră în contact. Ele vor fi mereu ghidate de către Înaltul Consiliu al Divinului Feminin pentru implementarea misiunii lor. Nu este o misiune ușoară – purtarea Torțelor sacre ale trezirii femininului. Pământul a suferit mult în urma ideologiilor patriarhatului, a vibrației fricii care blochează inima, pierzându-se astfel conexiunea cu vocea intuitivă, cu înțelepciunea corpului, și abandonându-se practica tăcerii. Atunci când conștiința umană se deconectează de la Inima sa, acționează din frică. Aceste acțiuni sunt mereu violente – fie din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual. Nu putem rămâne paralizați în frică, deconectați de la sufletul feminin!
Deschideți-vă către adevăr, prezență, profunzime, vindecare, acceptare necondiționată, încredere– de a fi văzuți și auziți pentru ceea ce sunteți în esență, și ascultați Vocea Zeiței. Cel mai probabil, ea va grăi prin intermediul unei astfel de femei trezite. În propriul său mod, prin sincronicitate divină, prin miracolele țesute de Lumina ei – Ea vă vorbește, umplându-vă inima cu nețărmuită iubire, hrănindu-vă trupul cu apele sacre ale pocalului său nesfârșit.
O cunoașteți. Este imposibil să nu o fi observat. Nu va fi cea mai țipătoare, nu va manipula, nu vă va face să vă simțiți vinovați pentru a fi în preajma ei. Ea nu lucrează la nivel de ego, ci de spirit. Iar spiritul nu se anunță pe sine, întrucât doar este.”


suntuncopac.com

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 9 luni 3 săptămâni #15 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic Cum te-ai bucurat azi
Azi am salutat Soarele. Nu l-am văzut de mult așa frumos și strălucitor. :hello: :flower:

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 9 luni 3 săptămâni #16 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Cum te-ai bucurat azi
Soarele sa-ti incalzeasca, mereu, inima si sufletul. Suflet frumos, suflet iubitor, suflet care radiaza caldura si iubire. Fii fericit, fii iubit. :sun: :give-heart: :flower: :kiss:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 9 luni 3 săptămâni #17 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic Cum te-ai bucurat azi
Toți sunteți frumoși și cu inimi calde, pentru că vă pasă de alții, vreți să ajutați pe cei mai nefericiți sau să-i faceți să vadă iarăși un drum luminos, și asta vreau să facem aici. Nu este vorba despre astrologie sau tarot în acest forum. Este vorba în primul rând despre oameni.

Toți suntem la fel, toți avem o scânteie divină în sufletul nostru. Toate sufletele sunt frumoase.

Dar sunt mulți ce au probleme, ce trec prin evenimente de viață dure sau perioade grele. Pot găsi aici un mic și neînsemnat ajutor. Sau poate cine știe, chiar un ajutor mai mare. Oricum, depinde de ei să simtă altfel, să-și schimbe viața.

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 9 luni 3 săptămâni #18 de dora_5
Replied by dora_5 on topic Cum te-ai bucurat azi
Astazi este una din cele mai fericite zile din viata mea.

Datorita a ceea ce am invatat aici am destelenit drumul intelegerii, cunoasterii si aprofundarii vietii si oamenilor. :ms: :flower: :kiss:

Multumesc! :heart:

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, gallardo, Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.145 secunde
Motorizat de Forum Kunena