Ritual de apropiere către Zei

acum 1 an 1 lună - acum 1 an 1 lună #1 de Mihnea
Ritual de apropiere către Zei was created by Mihnea
Pentru a găsi o apropiere cu Zeița

Stai cu fața spre lună, noaptea, dacă este vizibilă. Dacă nu este vizibilă atunci îți poți imagina o lună plină frumoasă și mare, în fața ta. Încearcă să simți lumina argintie ce-ți mângâie pielea. Simte cum energia lunii pătrunde în tine și se amestecă cu propria ta energie, formând noi valențe. Vizualizează Zeița în orice formă dorești. O poți chema folosind nume precum Diana, Lucina, Selena. Deschide-ți inima și mintea către aspectele acestei energii ce se manifestă în lumina lunii.
Repetă acest ritual în fiecare noapte preferabil la aceeași oră.
Pentru a găsi o apropiere cu Zeul

În paralele cu acest exercițiu poți găsi o rezonanță față de Zeu. După ce te-ai trezit dimineața stai undeva înaintea soarelui. Poți sta în fața ferestrei sau afară dacă este posibil. Fii atent la energia ce o primești. Gândește-te la Zeu și vizualizează-l. Poate fi de exemplu un războinic neînfricat și puternic, cu o sabie într-o mână și un animal lângă el. Îi poți incanta numele, de exemplu Kernunnos, Osiris, Apollo, la fel ca în cazul Zeiței. Dacă nu vrei să fii limitat de vizualizări atunci doar acordează-te la frecvența energiei soarelui. Nu are importanță dacă este o zi cu nori sau este senin afară. Energia este aceeași. Deschide-ți conștiința către înalt. Exprimă-ți dorința de a te acorda cu Zeul.Practică aceste exerciții în fiecare zi timp de o săptămână.

Just go down the rabbit hole.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 lună #2 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic Ritual de apropiere către Zei
În acest proces de cunoaștere poți face plimbări în natură, poți studia florile, plantele. Vizitează locuri frumoase din natură și încearcă să simți în mod direct energiile Zeiței și Zeului. Încearcă să simți energia unui izvor, pulsul energie ce emană dintr-un trunchi bătrân de copac sau a unei pietre încălzite de soare. Te poți familiariza mai ușor cu existența zeităților dacă ai un contact direct cu sursele puterii. Deasemenea poți citi cărți despre mitologie ce te vor ajuta să-i cunoști.


Just go down the rabbit hole.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.106 secunde
Motorizat de Forum Kunena