"Apusul, mi-am dat eu seama atunci, este numai o iluzie, pentru ca soarele este ori deasupra, ori dedesubtul orizontului. Și asta înseamnă că ziua și noaptea sunt îngemănate într-un fel în care puține lucruri sunt; nu pot exista separat și totuși nici laolaltă Cum ar fi, îmi amintesc că mă întreba, să fim veșnic împreună și totuși despărțiți pentru totdeauna?
Acum știu cum e să fim zi și noapte împreună și totuși despărțiți...
...
Am rămas tăcuți și am privit lumea din jurul nostru. Ne trebuise o viață întreagă ca să învățăm asta. Se pare că numai bătrânii pot sta unul lângă altul, fără să spună nimic și să se simtă totuși fericiți . Tinerii nerăbdători și nechibzuiți trebuie să spargă întotdeauna tăcerea . E o pierdere, pentru ca tăcerea e pură. Tăcerea e sfântă. Îi apropie pe oameni pentru că numai aceia care se simt bine împreună pot sta unul lângă altul fără să vorbeasca. Acesta este marele paradox..."
Nicholas Sparks - "Jurnalul unei iubiri"
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick
În perioada 1 – 29 februarie 2020, se desfășoară etapa finală de votare a competiției Arborele European al Anului 2020, se arată într-un comunicat de presă.
Competiția atrage atenția asupra arborilor care reprezintă o bogăție naturală și culturală importantă ce ar trebui să fie prețuită și protejată. În cadrul acestei ample acțiuni nu este importantă frumusețea, ci povestea de viață și legătura cu oamenii a arborilor care au devenit parte integrantă a unei comunități mai largi.
Bradul Ciobanului cu 10 mioare
România este prezentă cu Bradul Ciobanului cu 10 mioare sau Paznicul Cibinului, propus în competiţie de Paul Bordaş (iniţiator al concursului de fotografie pentru tineret Fotogeografica și a programului național de redescoperire și promovarea a patrimoniului natural și cultural Romania Student Tour). Spre deosebire de concurenţii săi, care sunt arbori urbani, bradul multisecular din Munţii Cindrel (mai precis, din comuna sibiană Gura Râului), provine dintr-o pădure virgină, e un obiectiv turistic recunoscut în zonă şi are o poveste unică.