Informații

acum 3 luni 1 săptămână #1 de Nick
Informații was created by Nick
Un foarte scurt fragment


ANTENA UMANĂ

Gary Schwartz, de la Universitatea din Arizona, a constatat prin experimentări că, corpul uman este un receptor al informației invizibile, cu capacitatea de a prinde semnale transmise prin timp și spațiu. Ceva din natura gândurilor noastre este o transmisie constantă, nu foarte deosebită de un canal de televiziune. Lucrând în domeniul psihofiziologic, analizând efectul minții asupra corpului a constatat existența biofeedbackului și modurile în care mintea poate să controleze tensiunea arterială și o serie de boli, precum și de puternicul efect fizic al unor diferite tipuri de gânduri.
Fizicianul Elmer Green, unul din pionierii biofeedbackului și-a propus să studieze dacă vindecătorii care practică vindecarea la distanță au mai multă energie electrică decât de obicei, atunci când efectuează o vindecare. În vindecarea la distanță, Green bănuia că semnalul produs era un semnal electric și că el emana din mâinile vindecătorului.
Green a descoperit că, atunci când un vindecător transmitea o vindecare, amplificatorul, EEG, o întregistra adesea ca pe un val uriaș de sarcină electrostatică, același gen de acumulare și descărcare de electroni care apare după ce îți freci piciorul de un covor nou, apoi atingi o clanță metalică.
În cadrul experimentului Green a constatat că dacă un vindecător abia mișca un deget, pe un amplificator EEG se înregistrau tipare. Pornind de la constatările lui Green, Schwartz emite ideea că mișcarea, chiar și fiziologia respirației noastre, creează un semnal electromagnetic suficient de mare, încât să fie înregistrat. Dar este posibil ca ființele omenești să nu fie numai receptori de semnale, ci și transmițători? Părea perfect logic că noi transmitem energie, mai ales că o serie de dovezi arătaseră deja că toate țesuturile își au o încărcătura electrică. Prin plasarea acestei încărcături în spațiul tridimensional se produce un câmp electromagnetic, care se deplasează cu viteza luminii. Mecanismele transmisiei de energie sunt clare, dar nu știm în ce măsură transmitem câmpuri electromagnetice,doar prin mișcări simple și dacă energia noastră este percepută de alte ființe vii.
Schwartz a constatat că această energie ciudată, care rezulta din mișcare avea toate particularitșțile electricității : descreștea odată cu distanța și era blocată de un scut electromagnetic. Schwartz a continuat cercetările interpunând între ele și amplificatorul EEG, un om care stătea cu mâna de amplificator, iar el sta la un metru de acesta. Mișcându-și brațul în sus și în jos, mișcarea era înregistrată de amplificator. Semnalul trecuse prin corpul lui Schwartz și se deplasase prin persoana interpusă, deci interpusul devenise antena, care primea semnalul și îl trimitea la amplificator, acesta acționând ca o altă antenă.
Simpla mișcare genera o sarcină electrică dar, fenomen și mai important, crea și o relație. Fiecare mișcare pe care o făcea pare sa fie resimțită de oamenii din jur, implicațiile fiind uluitoare. Ba chair s-ar putea ca unii oameni să aibă sarcini pozitive sau negative mai puternice ca alții. În experimentele lui Elmer Green, toate experimentele se stricau în prezența lui Roslyn Breyere, o vindecătoare vestită.
Schwartz a descoperit ceva fundamental despre energia efectivă pe care o emit ființele omenești. Este oare cu putință ca energia gândului să aibă același efect cu energia mișcării, în afara corpului celui care gândește? Oare gândurile creează și ele o relație cu oamenii din jurul nostru? Fiecare intenție îndreptată către altcineva s-ar putea să își aibă propriul ei corespondent fizic, care să fie înregistrat de receptor ca efect fizic.
Energia generată de gânduri nu se comportă în același fel ca energia generată de mișcare : semnalul de la mișcare descrește cu distanța, la fel cum se întămplă și cu electrostatica obișnuită. În cazul vindecării, distanța este irelevantă. Energia intenției este de o natură mai fundamentală decât cea a electromagnetismului obișnuit, aflându-se pe tărâmul fizicii cuantice.
Elmer Green a demonstrat că în timpul vindecării apare un val enorm de energie electrostatică. Atunci când o persoană stă nemișcată, respirația sa și bătăile inimii produc energie electrostatică de 10-15 milivolți. În timpul unor activități care necesită o atenție concentrată, cum ar fi meditația, energia crește până la 3 volți. În timpul vindecării, vindecătorii cu care a lucrat Green produceau valuri de intensitate de până la 190 volți; un vindecător a produs 15 astfel de valuri care erau de 100.000 de ori mai mari decât în mod normal. Investigând sursa acestei energii, Green a descoperit că pulsațiile proveneau din abdomenul vindecătorului, numit dan tien și considerat în artele marțiale chinezești ca fiind motorul central al energiei din corp.

academiadestiintesiterapiicuantice.ro/ca...pocalipsei-cuantice/De citit!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, gyg55, kasia, gtvlad

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 2 zile - acum 3 luni 2 zile #2 de gallardo
Replied by gallardo on topic Informații
Ora 04:00 devine ora 03:00 în data de 25 oct., adică la noapte.
Cu toate acestea, programul de pe acest site înregistrează
GMT+2 începând cu 26 oct., așa este setat.

Se poate modifica manual GMT +2
(fără Verificare GMT, doar tastat ok)
după ora 3:00 (cea actualizată) a datei de 25 oct.
pt. cine dorește să afle exact gradul Lunii,
al PF, al Vertex.ului sau
al Asc.momentului respectiv spre exemplu.

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni - acum 2 luni 3 săptămâni #3 de gallardo
Replied by gallardo on topic Informații
Desigur ar trebui,
k să nu zic n.ar fi rău :P
Ora nașterii trecută pe
"Birth certificate" !Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.095 secunde
Motorizat de Forum Kunena