Selectie Naturala ?!

acum 1 lună 1 săptămână #7 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
There are occultic symbolic meanings to pretty much everything. In particular fashion.

Ripped jeans symbolize an inability to move forward in life without being harmed or damaged in some capacity that the direction ones path takes is full of holes and that their self worth is greatly diminished.

Sagging jeans/pants mean an inability to move forward in your life with ease and maturity. That the wearer is regressing spiritually and physically. These people will find themselves stuck in a mental process and will therefore repeat the same mistakes over and over again.


De pe net.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 lună 1 săptămână - acum 1 lună 1 săptămână #8 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
Ce zice "moda", pe la noi.


"Blugii rupti se integreaza de minune in tinutele vestimentare cu influente rock-chic, astfel ca nu trebuie sa pierzi ocazia de ale aborda in aceasta toamna, ci sa faci diferite asocieri wild. Fii pregatita sa concepi outfituri cu aer rebel! Jacheta din piele este piesa perfecta pentru acest peisaj fashion de toamna. In rest, nu trebuie sa te complici, ci sa completezi outfitul cu topuri minimaliste ori cu unele cu mesaje reprezentantive, totul depinde de personalitatea ta."


Un fragment extras tot de pe net, dar din alt punct de vedere expus.

Din care se remarcă "topuri minimaliste ori cu unele cu mesaje reprezentantive, totul depinde de personalitatea ta".

Hm! Personalitate?!

Să vedem o poză!Mie îmi dă mesajul de rupturoasă. Sau o zdreanță.


Uite că ziceam doar de cârpă că e zdreanță, da' dacă folosești cuvântul ca epitet?!

Sorry. Nu a fost cu intenție. Așa au venit ideile.


Dex

ZDREÁNȚĂ, zdrențe, s. f. 1. Bucată ruptă, sfâșiată dintr-o pânză sau dintr-un obiect de pânză; haină, rufă sau pânză veche, ruptă. ♦ Fig. (Fam.) Om de nimic; lepădătură, secătură.

Epitet peiorativ dat oamenilor; om lipsit de valoare.Deci, nu doar simbolurile vizibile și cunoscute vorbesc. Ci și cele mai ascunse sub diferite forme.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 lună 6 zile #9 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Selectie Naturala ?!
Cristina Demetrescu

Demult nu a mai reușit Mercur retrograd în Pești să creeze atâta isterie, haos, confuzie, dezinformare, panică, frică și suspiciune în rândul oamenilor. Mercur a mai retrogradat in Pești, ultima oară în 2012, 2013, 2014. Practic la acest moment multe planuri se dizolvă într-o incertitudine, mai ales dacă se referă la acțiuni colective.
Cu acest virus omenirea va supraviețui, dar o nouă criză economică va fi devastatoare la nivel mondial, dacă spiritele nu se calmează.
Zodiile de apă sunt asociate unor ape, evident, Racul izvoarelor și apelor curgătoare, Scorpionul bălților si lacurilor stătătoare, iar Peștii, mărilor și oceanelor, cu abisuri și rechini periculoși. Un biet Mercur, planeta ce guvernează rațiunea și comunicarea, cufundat într-o apă nesfârșită și agitată, este departe de a mai lăsa mintea omului să gândească limpede. Este ca atunci când te afli pe un vapor care se scufundă și panica devine lege generală, chiar dacă fiecare pasager are rezervată o vestă de salvare. Sau este ca atunci când plutești în derivă fără să vezi țărmul și fantasmele pun stăpânire pe mintea căzută prizonieră imaginației.
Nu vreau să fiu in pielea unor mămici care se pregătesc să nască sau a unor tineri ce așteaptă cu nerăbdare să se căsătorească și se bazează pe niște invitați. Nu vreau să mă gândesc ce înseamnă pentru agențiile de turism sau pentru cei care au programate călătorii, acest Mercur retrograd, trecător de altfel. Ce este oare în sufletul unora care revin la ei acasă din țări îndepărtate și sunt priviți ca niște ciumați, doar pentru că nu se intelege faptul ca acest virus nu este mai grav ca alte nenorociri care au pândit planeta. Mercur este retrograd până pe data de 9 martie, dar sta în Pești între 16 februarie si 4 martie, apoi reintră în Vărsător și revine in Pești între 13 martie și 11 aprilie.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.170 secunde
Motorizat de Forum Kunena