Cărți de Tarot la un preț bun!

Selectie Naturala ?!

acum 7 luni 3 săptămâni #7 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
There are occultic symbolic meanings to pretty much everything. In particular fashion.

Ripped jeans symbolize an inability to move forward in life without being harmed or damaged in some capacity that the direction ones path takes is full of holes and that their self worth is greatly diminished.

Sagging jeans/pants mean an inability to move forward in your life with ease and maturity. That the wearer is regressing spiritually and physically. These people will find themselves stuck in a mental process and will therefore repeat the same mistakes over and over again.


De pe net.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 3 săptămâni - acum 7 luni 3 săptămâni #8 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
Ce zice "moda", pe la noi.


"Blugii rupti se integreaza de minune in tinutele vestimentare cu influente rock-chic, astfel ca nu trebuie sa pierzi ocazia de ale aborda in aceasta toamna, ci sa faci diferite asocieri wild. Fii pregatita sa concepi outfituri cu aer rebel! Jacheta din piele este piesa perfecta pentru acest peisaj fashion de toamna. In rest, nu trebuie sa te complici, ci sa completezi outfitul cu topuri minimaliste ori cu unele cu mesaje reprezentantive, totul depinde de personalitatea ta."


Un fragment extras tot de pe net, dar din alt punct de vedere expus.

Din care se remarcă "topuri minimaliste ori cu unele cu mesaje reprezentantive, totul depinde de personalitatea ta".

Hm! Personalitate?!

Să vedem o poză!Mie îmi dă mesajul de rupturoasă. Sau o zdreanță.


Uite că ziceam doar de cârpă că e zdreanță, da' dacă folosești cuvântul ca epitet?!

Sorry. Nu a fost cu intenție. Așa au venit ideile.


Dex

ZDREÁNȚĂ, zdrențe, s. f. 1. Bucată ruptă, sfâșiată dintr-o pânză sau dintr-un obiect de pânză; haină, rufă sau pânză veche, ruptă. ♦ Fig. (Fam.) Om de nimic; lepădătură, secătură.

Epitet peiorativ dat oamenilor; om lipsit de valoare.Deci, nu doar simbolurile vizibile și cunoscute vorbesc. Ci și cele mai ascunse sub diferite forme.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: 09anca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 3 săptămâni #9 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Selectie Naturala ?!
Cristina Demetrescu

Demult nu a mai reușit Mercur retrograd în Pești să creeze atâta isterie, haos, confuzie, dezinformare, panică, frică și suspiciune în rândul oamenilor. Mercur a mai retrogradat in Pești, ultima oară în 2012, 2013, 2014. Practic la acest moment multe planuri se dizolvă într-o incertitudine, mai ales dacă se referă la acțiuni colective.
Cu acest virus omenirea va supraviețui, dar o nouă criză economică va fi devastatoare la nivel mondial, dacă spiritele nu se calmează.
Zodiile de apă sunt asociate unor ape, evident, Racul izvoarelor și apelor curgătoare, Scorpionul bălților si lacurilor stătătoare, iar Peștii, mărilor și oceanelor, cu abisuri și rechini periculoși. Un biet Mercur, planeta ce guvernează rațiunea și comunicarea, cufundat într-o apă nesfârșită și agitată, este departe de a mai lăsa mintea omului să gândească limpede. Este ca atunci când te afli pe un vapor care se scufundă și panica devine lege generală, chiar dacă fiecare pasager are rezervată o vestă de salvare. Sau este ca atunci când plutești în derivă fără să vezi țărmul și fantasmele pun stăpânire pe mintea căzută prizonieră imaginației.
Nu vreau să fiu in pielea unor mămici care se pregătesc să nască sau a unor tineri ce așteaptă cu nerăbdare să se căsătorească și se bazează pe niște invitați. Nu vreau să mă gândesc ce înseamnă pentru agențiile de turism sau pentru cei care au programate călătorii, acest Mercur retrograd, trecător de altfel. Ce este oare în sufletul unora care revin la ei acasă din țări îndepărtate și sunt priviți ca niște ciumați, doar pentru că nu se intelege faptul ca acest virus nu este mai grav ca alte nenorociri care au pândit planeta. Mercur este retrograd până pe data de 9 martie, dar sta în Pești între 16 februarie si 4 martie, apoi reintră în Vărsător și revine in Pești între 13 martie și 11 aprilie.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 2 săptămâni #10 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!

Nick a scris: Selecția naturală și evoluțiaMotorul evoluției prin selecție naturală, metaforic vorbind, poate fi considerată mutația la nivel de ADN.

În timpul meiozei (în cazul reproducerii sexuate) sau mitozei (în cazul reproducerii asexuate), ADN-ul din celula rezultantă poate fi modificat, prin mutații somatice, sau gametice.

Deși probabilitatea transmiterii unei mutații noi este mică, astfel de evenimente totuși se produc.

În rezultat, organismul nou are informație genetică nouă, care nu este prezentă la nimeni altcineva. Și nu e vorba doar de combinație unică de gene, ci de o genă nouă, obținută prin modificarea prin mutație a unei gene vechi. Segmentul respectiv de ADN poate fi responsabil de orice funcție sau de nici una. De exemplu el producea o anumită proteină, iar după această mutație nu mai produce. Astfel de mutații recente există în mulți oameni, dar din cauza că poate să nu fie o genă dominantă aceasta nu se manifestă.

Exemple de mutații recente:
Mutația Δ32 a genei CCR5. Gena CCR5 răspunde de producerea proteinei cu același nume, care se află la suprafața globulelor albe (leucocitelor). Această proteină este folosită de ciuma bubonică pentru a intra în leucocită și pentru a fi transportată în nodurile limfatice, cauzând simptomele specifice, apoi moartea.

Același mecanism e folosit de virusul HIV, pentru a acapara leucocitele, și a le reprograma pentru a produce noi virusuri, și cauzând ulterior SIDA. Mutația Δ32 a apărut în Italia în timpul când ciuma bubonică a venit în Europa, și, din cauza că individul cu această mutație nu putea fi infectat, sau rezista mult mai bine la această boală, pe acest principiu s-a produs selecția naturală, iar acum până la 18,2 % din populația din Europa este purtătoarea acestei mutații. Persoanele cu două copii ale acestei mutații nu se pot molipsi cu HIV.

Hemofilia este o mutație la o genă în cromozomul X (cromozomul sexual feminin) care răspunde de producerea proteinelor necesare pentru coagularea sângelui. Din cauza că femeile pot fi purtătoare ale acestei mutații fără a arăta vreun simptom, această mutație este până acum purtată de o parte mică de populație și transmisă la băieți.
Persistența Lactazei. Lactaza este o enzimă care prelucrează lactoza. Toate mamiferele o secretă în timp ce sunt alăptate. După alăptare, individul nu mai produce această enzimă. Persistența lactazei la om însă este o mutație apărută aproximativ 10 mii de ani în urmă, care nu oprește secreția acestei enzime. Astfel oamenii, chiar și fiind adulți, pot consuma lapte.Această mutație s-a propagat deoarece laptele e o sursă de lichid sterilă. Șansele de a fi infectat prin lapte sunt mult mai mici decât șansele de a fi infectat prin apa din lacuri/râuri. Iar în călătorii lungi laptele servește și ca sursă de hrană.


Ochiul persoanei care suferă de albinism
Albinismul - este prezent la indivizii care au două copii mutate ale genei responsabile pentru producerea melaninei - pigment prezent în iris, în păr și pe piele. Persoana care suferă de albinism are pielea albă/roz, ochii roz, părul alb. Persoanele suferă deoarece sunt mult mai sensibile la soare, ceea ce reprezintă un dezavantaj în regiunile iluminate de soare puternic.
Printre aceste mutații sunt enumerate unele care dau un avantaj, iar altele care dau dezavantaj. Mutațiile care dau un dezavantaj fiecărui purtător, cu un efect dezastruos, nu sunt propagate deoarece individul nu supraviețuiește până la maturitate sau nu e ales de partener sexual pentru reproducere. Însă la apariția unei mutații avantajoase șansele individului de a-și propaga genele cresc substanțial și noua genă se propagă la mai mulți.
Prin acest motor, organismele pot să se adapteze în doar câteva generații la condiții noi, iar adaptarea să se transmită ereditar. Pe o durată mare adaptările se acumulează și crește diferența față de trăsăturile originale.


Arealul ocupat de bonobo (Roșu) și de cimpanzei, separat de fluviul Congo
Apariția unei specii noi se produce când o populație este separată de restul speciei pe o perioadă suficient de lungă încât adaptările, diferite de adaptările din populația principală, să se acumuleze și să formeze diferențe suficiente față de populația de bază.

Exemple de astfel de scenarii:
Bonobo separați de cimpanzei de fluviul Congo, au evoluat ca specie separată.
Salamandrele din California, care s-au răspândit spre sud, ocolind deșertul prin 2 direcții diferite, când s-au întâlnit pe partea cealaltă erau deja prea diferite încât să poată să se reproducă între ei. Cu toate că indivizii din oricare 2 regiuni adiacente se pot reproduce între ei, la punctul de întâlnire pe partea cealaltă de deșert populațiile sunt deja prea diferite.

Selecția naturală, evoluția și religia

O ramură a comunității religioase consideră că textele religioase reflectă istoria cu exactitate, ceea ce intră în conflict cu știința despre originea diversității formelor de viață. Cu toate că această comunitate, în majoritate, admite fenomenul "selecția naturală" și admite apariția și propagarea modificărilor în codul genetic (adaptări), ei refuză să admită că aceste adaptări pot să se acumuleze, deși n-a fost ilustrat niciun mecanism care ar împiedica acea acumulare.


ro.wikipedia.org/wiki/Selecție_naturală


Probabil, asistăm la un eveniment major.

Selecție naturală, cu ajutor din spațiu!Eu zic, că asta înseamnă noul COVID-19.Ciuma bubonică nu a fost creată în laborator.
Gripa Spaniolă, de asemenea.
Plus, altele.

Pentru simplul motiv că nu exista, la momentul aparițiilor, tehnologia și cunoașterea avansată.
"Conform datelor recente, Covid-19 poate cauza unele complicaţii neurologice grave, ce includ inflamaţii, psihoze şi delir, informează Reuters."


stirileprotv.ro/stiri/international/coro...ilor-de-stiinta.html

:huh:


Nu care cumva în sensul emis de mine?!
Complicațiile neurologice... Hmmm... Depinde în ce sens privești aceste complicaţii!

Au ajuns cercetătorii să ne zică că se descoperă că virusu ' complică creieru'!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.099 secunde
Motorizat de Forum Kunena