Selectie Naturala ?!

acum 8 luni 3 zile - acum 8 luni 3 zile #1 de Nick
Selectie Naturala ?! was created by Nick
Selecția naturală și evoluțiaMotorul evoluției prin selecție naturală, metaforic vorbind, poate fi considerată mutația la nivel de ADN.

În timpul meiozei (în cazul reproducerii sexuate) sau mitozei (în cazul reproducerii asexuate), ADN-ul din celula rezultantă poate fi modificat, prin mutații somatice, sau gametice.

Deși probabilitatea transmiterii unei mutații noi este mică, astfel de evenimente totuși se produc.

În rezultat, organismul nou are informație genetică nouă, care nu este prezentă la nimeni altcineva. Și nu e vorba doar de combinație unică de gene, ci de o genă nouă, obținută prin modificarea prin mutație a unei gene vechi. Segmentul respectiv de ADN poate fi responsabil de orice funcție sau de nici una. De exemplu el producea o anumită proteină, iar după această mutație nu mai produce. Astfel de mutații recente există în mulți oameni, dar din cauza că poate să nu fie o genă dominantă aceasta nu se manifestă.

Exemple de mutații recente:
Mutația Δ32 a genei CCR5. Gena CCR5 răspunde de producerea proteinei cu același nume, care se află la suprafața globulelor albe (leucocitelor). Această proteină este folosită de ciuma bubonică pentru a intra în leucocită și pentru a fi transportată în nodurile limfatice, cauzând simptomele specifice, apoi moartea.

Același mecanism e folosit de virusul HIV, pentru a acapara leucocitele, și a le reprograma pentru a produce noi virusuri, și cauzând ulterior SIDA. Mutația Δ32 a apărut în Italia în timpul când ciuma bubonică a venit în Europa, și, din cauza că individul cu această mutație nu putea fi infectat, sau rezista mult mai bine la această boală, pe acest principiu s-a produs selecția naturală, iar acum până la 18,2 % din populația din Europa este purtătoarea acestei mutații. Persoanele cu două copii ale acestei mutații nu se pot molipsi cu HIV.

Hemofilia este o mutație la o genă în cromozomul X (cromozomul sexual feminin) care răspunde de producerea proteinelor necesare pentru coagularea sângelui. Din cauza că femeile pot fi purtătoare ale acestei mutații fără a arăta vreun simptom, această mutație este până acum purtată de o parte mică de populație și transmisă la băieți.
Persistența Lactazei. Lactaza este o enzimă care prelucrează lactoza. Toate mamiferele o secretă în timp ce sunt alăptate. După alăptare, individul nu mai produce această enzimă. Persistența lactazei la om însă este o mutație apărută aproximativ 10 mii de ani în urmă, care nu oprește secreția acestei enzime. Astfel oamenii, chiar și fiind adulți, pot consuma lapte.Această mutație s-a propagat deoarece laptele e o sursă de lichid sterilă. Șansele de a fi infectat prin lapte sunt mult mai mici decât șansele de a fi infectat prin apa din lacuri/râuri. Iar în călătorii lungi laptele servește și ca sursă de hrană.


Ochiul persoanei care suferă de albinism
Albinismul - este prezent la indivizii care au două copii mutate ale genei responsabile pentru producerea melaninei - pigment prezent în iris, în păr și pe piele. Persoana care suferă de albinism are pielea albă/roz, ochii roz, părul alb. Persoanele suferă deoarece sunt mult mai sensibile la soare, ceea ce reprezintă un dezavantaj în regiunile iluminate de soare puternic.
Printre aceste mutații sunt enumerate unele care dau un avantaj, iar altele care dau dezavantaj. Mutațiile care dau un dezavantaj fiecărui purtător, cu un efect dezastruos, nu sunt propagate deoarece individul nu supraviețuiește până la maturitate sau nu e ales de partener sexual pentru reproducere. Însă la apariția unei mutații avantajoase șansele individului de a-și propaga genele cresc substanțial și noua genă se propagă la mai mulți.
Prin acest motor, organismele pot să se adapteze în doar câteva generații la condiții noi, iar adaptarea să se transmită ereditar. Pe o durată mare adaptările se acumulează și crește diferența față de trăsăturile originale.


Arealul ocupat de bonobo (Roșu) și de cimpanzei, separat de fluviul Congo
Apariția unei specii noi se produce când o populație este separată de restul speciei pe o perioadă suficient de lungă încât adaptările, diferite de adaptările din populația principală, să se acumuleze și să formeze diferențe suficiente față de populația de bază.

Exemple de astfel de scenarii:
Bonobo separați de cimpanzei de fluviul Congo, au evoluat ca specie separată.
Salamandrele din California, care s-au răspândit spre sud, ocolind deșertul prin 2 direcții diferite, când s-au întâlnit pe partea cealaltă erau deja prea diferite încât să poată să se reproducă între ei. Cu toate că indivizii din oricare 2 regiuni adiacente se pot reproduce între ei, la punctul de întâlnire pe partea cealaltă de deșert populațiile sunt deja prea diferite.

Selecția naturală, evoluția și religia

O ramură a comunității religioase consideră că textele religioase reflectă istoria cu exactitate, ceea ce intră în conflict cu știința despre originea diversității formelor de viață. Cu toate că această comunitate, în majoritate, admite fenomenul "selecția naturală" și admite apariția și propagarea modificărilor în codul genetic (adaptări), ei refuză să admită că aceste adaptări pot să se acumuleze, deși n-a fost ilustrat niciun mecanism care ar împiedica acea acumulare.


ro.wikipedia.org/wiki/Selecție_naturală


Probabil, asistăm la un eveniment major.

Selecție naturală, cu ajutor din spațiu!Eu zic, că asta înseamnă noul COVID-19.Ciuma bubonică nu a fost creată în laborator.
Gripa Spaniolă, de asemenea.
Plus, altele.

Pentru simplul motiv că nu exista, la momentul aparițiilor, tehnologia și cunoașterea avansată.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 2 zile #2 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Selectie Naturala ?!
Contescu Cornel

Primit de la un prieten

Iubirea,frica si coronavirusul.

Dragi prieteni,oameni buni, bravi romani si autoritati.
Ce se intampla acum in lume este o manipulare grosolana si un atac nemaintalnit la constiinta umana. Ca un om ce am hotarat de ceva timp sa nu imi iau informatiile din televiziune sau surse ce au interese ascunse, va spun ca nu este cazul sa va faceti griji cu privire la imbolnaviri alarmante.
Eram hotarat sa nu i-au atitudine privind aceasta frica generalizata indusa. In aceasta seara am primit multe postari in privat, privind o posibila transmitere a acestui virus.
Constiinta la nivel mondial era inainte de aceasta mascarada undeva situata la 210, deci intr-o zona de trezire in masa.
Dupa aproximativ o luna ne gasim astazi in zona de constiinta de aproximativ 110 si asta doar din inducerea fricii la nivel mondial.
Trezirea populatiei era un pericol pentru cei ce vor sa ne tina in intunericul nestiintei. Este necesar ca oamenii sa inteleaga ca totul este permis pana la un anumit punct.
Dumnezeu este iubire si Hristos este garantul respectarii ei. Duhul Sfant restabileste ordinea acolo unde se instaureaza haosul.
Tot ce vine prin frica ,ne vrajmaseste intre noi.
Traim vremuri in care Planeta a hotarat ascensiunea spre o alta stare de evolutie si dezvoltare.Cei ce vor cadea in plasa iluziei fricii nu vor putea sa simta trezvia.
Important este sa nu cadeti in aceasta planificare intunecata a separarii de Dumnezeu.
Nimeni si nimic nu va poate face nimic,atat timp cat in voi aveti Spiritul lui Dumnezeu.
Ramaneti calmi, faceti-va programul normal.
Traiti cu iubire fiecare clipa focusati pe bine si binecuvantare.
Fiti intelepti si curati in inima si cuget!
Multumiti si fiti recunoscatori pentru tot!
(I.Stefan)

Adevărul este că suntem într-un an de vibrație 4, iar acest an a început cu vibrația lui ianuarie, adică 1. Fiecare lună corespunde unui număr, pentru că au ordinea lor calendaristică. Dacă în ianuarie - 1 - starea generală la nivel mondial încă era relativ calmă și stabilă, chiar dacă se raportau cazuri de coronavirus ici-colo, pe măsură ce parcurgem lunile - februarie cu 2 deci deja se răspândește informația panicardă, vine martie cu 3, deci se amplifică. Dar să vedeți când va veni aprilie cu 4, va fi nebunie în mass-media. 4 fiind responsabil cu stabilitatea material-financiară, este posibil ca multe piețe financiare să cadă sau sp aibă mari dereglări.
Vine 5 cu luna iunie - deja vor începe să fie căutate soluții de stopare a acestei nebunii cu coronavirusul. 5 este Creativitatea. Apoi vine 6 cu iunie - echilibrul, deci se poate spune că din acest punct de vedere se va atinge un echilibru. treaba a fost lansată, s-a întins cât s-a întins, apoi în iunie stagnează. Vine 7 cu luna iulie, când se vor aplica concret antodoturile contra coronavirus. Apoi 8 cu august ... eeee ce face acest 8? Cei care au răspândit deliberat panica vor culege roadele, adică acele consecințe aruncate asupra naivilor. E posibil ca în august să fie demarate programe globale forțate de implementare de vaccinuri (insidioase metode de atentat la ADN-ul uman) începute în iulie. Apoi urmează 9 cu septembrie. Închierea unui ciclu de bau-bau asupra omenirii, dar sănătatea ca domeniu va fi sacrificată încă o dată pe altarul intereselor ocultei mondiale. Luna 10 cu octombrie va aduce celor care au dirijat coronavirusul avantaje strategice de tot felul. În luna 11 adică noiembrie vom vedea o prăbușire disperată a șandramalei ocultei vizavi de trucurile cu coronavirusul. Iar în luna 12 toată această demență cu coronavirusul se va încheia în favoarea omenirii.

Este un fel de examen spiritual pentru întreaga omenire, acest fenomen cu coronavirusul.

Câți dintre voi îl veți trece cu propria conștiință?
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, cameliaf61, 09anca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 2 zile - acum 8 luni 2 zile #3 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
"Este un fel de examen spiritual pentru întreaga omenire, acest fenomen cu coronavirusul."


Adică, tot o "selecție naturală".Dar pe plan spiritual.Boala, este datorată scăderii imunității. Imunitatea scade, datorită scăderii vibrației energetice.
Ca să spun mai simplu.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 4 săptămâni #4 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Selectie Naturala ?!
Andrei S. Grama

MĂSURĂTORI RADIESTEZICE - Coronavirus

La cererea unor persoane de pe Feisbuc am efectuat câteva măsurători radiestezice asupra coronavirsului, acest nume ușor hilar cu aromă de bere. Mi s-a părut interesantă ideea și am acceptat. Nu e pe bază de frică, e pe bază de precauție și cunoaștere. Voi exprima nivelul de adevăr în procente, așadar să purcedem.

1. Este un virus creat în laborator? - 60%
2. Acest virus provine de la lilieci? - 40%
3. Este un virus modificat genetic? - 90%
4. S-a răspândit din orașul Wuhan, China? - 90/95%
5. Este oculta mondială implicată în crearea acestui virus? - 80%
6. A fost acest virus scăpat din laborator în mod intenționat? - 70%
7. Are acest virus scopul de a defăima China? - 60%
8. Scopul acestui virus este de a altera ADN-ul uman? - 80%
9. Are ca scop blocarea energiei kundalini? - 90%
10. Există ființe non-terestre răuvoitoare implicate în crearea acestui virus? - 70%
11. Există civilizații benefice din afara Pământului implicate în stoparea acestui virus? - 85%
12. De la 1 la 10 cât de periculos este acest virus? - 6

Poate unele măsurători vi se par contradictorii sau trase de păr, dar vă explic imediat de ce este așa. În primul rând lucrurile nu sunt chiar atât de simple cum par la prima vedere, în sensul că există mai mulți vectori de dinamică și multe alte variabile. Observați că primele două întrebări sunt interconectate și însumează 100%, ceea ce arată că virusul a fost extras/experimentat (și) pe lilieci. O sincronicitate interesantă, având în vedere că liliacul ca și simbolistică totemică nu pare foarte prietenos, cu toate că sunt niște creaturi devotate și chiar simpatice. Foarte multe specii trăiesc în colonii de până la 1 milion de membrii, la fel ca și omul, de aceea pot răspândi boli relativ ușor. Liliacul inspiră frică și are o poziție ciudată, nefirească. E cu capul în jos. În esoterism, liliacul simbolizează schimbări mari, renaștere și potențial nerealizat. Reprezintă camuflaj, întuneric, iluzie, lumea de dincolo, dar și intuiție, clarauz, abilitatea de a acționa invizibil. Amintiți-vă de personajul Batman (Omul Liliac) din celebrele benzi desenate.

La întrebarea "A fost acest virus scăpat din laborator în mod intenționat?" am fost chiar și eu surprins de acest 70%. Apăi ori a fost eliberat intenționat, ori nu a fost? E bine, dacă ar fi să facem un exercițiu de "remote viewing" putem observa că laboratorul este unul "compartimentalizat" iar personalul angajat este împărțit pe nivele. Majoritatea angajaților își fac meseria ca oameni de știință și atât, fiecare în funcție de propria specialitate. Nu e ca și cum stau cu toții într-o cameră și se urmăresc reciproc. "Ahaa! Ce faci cu eprubeta aia? De ce ai băgat-o în buzunar? Ete mă duc la piață în Wuhan să cumpăr niște carne de liliac." Deci treaba nu e chiar atât de simplă. E posibil să fie un "inside job", o lovitură din interior realizată în mod conștient fără acordul personalului. Chiar dacă ar fi fost o "defecțiune tehnică", nu cred că managementul ar recunoaște așa ceva având în vedere că laboratorul este certificat BSL-4, adică ultimul standard de securitate și siguranță în biocontaminanți. Cine lucrează în domeniul securității informaționale știe că cele mai eficiente lovituri sunt cele din interior.

O altă întrebare care mi-a atras atenția în mod special a fost motivul principal al acestui virus. Am fost nevoit să apelez la tarot, deoarece simțeam că lipsește ceva din ecuație. Motivul? Blocarea energiei kundalini. Sigur că în urma acestui biohazard profită și alți "vulturi", inclusiv la nivel politic, dar motivul real este blocarea abilităților spirituale, probabil ceva legat de Ascensiune. Dacă punem cap la cap informațiile de tip "Disclosure" ideea nu mai pare chiar așa trasă de păr. Energia kundalini nu este ceva mistic, este un proces biomecanic cranio-sacral responsabil cu deschiderea canalelor de percepție subtilă și reglarea funcțiilor sexuale. Blocarea sau pierderea energiei kundalini (lichidul cerebrospinal) producere depresie clinică, sterilitate și scade sistemul imunitar. Aici e vorba atât de echilibrarea interioară a polarităților feminin/masculin cât și de conexiunea dintre o femeie și un bărbat. Dacă se alterează acest segment de ADN vom fi nevoiți pe viitor să ne reproducem prin însămânțare artificială și intervenție genetică. Personal, deja observ din ce în ce mai multe cazuri de sterilitate la persoane relativ tinere. Aici e vorba de un efect de piezoelectricitate, un Foc Viu, biologic, care se produce în timpul conexiunii dintre o femeie și un bărbat și care nu poate fi înlocuit pe cale artificială. Să mă ierte Dumnezeu, vorba aia, dar iar mă duc cu gândul la agende conspiraționiste.

Cum ne protejăm? Nu vreau să vă dezamăgesc, dar spălatul pe mâini și izolarea nu vor ajuta chiar atât de mult pe cât credem. Știu, vă faceți provizii și vă închideți în casă. Ce faceți când vi se termină proviziile? Ieșiți la vânătoare? Hai să fim serioși. Sistemul imunitar și sănătatea e un fel de cocktail multidimensional și nu ține doar de aspectul biologic. E vorba despre schimbarea unei paradigme în propriile credințe și atitudine față de viață. La felul cum vedem și ne raportăm la realitate. Priviți simbolistica liliacului. Inclusiv în tradiția asiatică, liliacul este un simbol al fericirii. Fericirea, lumina interioară, purificarea, iubirea, sunt cele mai bune antidoturi. Vorbim de o întreagă fizică aici, despre care vom vorbi cu altă ocazie. Stările înalte de conștiință reconfigurează structura eterică a corpului imprimând în celule o geometrie care nu permite amestecul cu alte forme de viață dizarmonice. E ca și cum aveți un puzzle și vreți să introduceți o piesă "străină" dar nu mai are loc pentru că modelul este complet și întreg. Cel mai bun antidot împotriva acestui virus este să lăsați în urmă tot ce este vechi, tot ce nu mai servește sufletului și evoluției. Sistemul n-are nicio putere să vă salveze și asta se va vedea din ce în ce mai mult în viitor. Bucurați-vă de schimbările care se petrec, conectați-vă cu propria intuiție și percepție și invitați miracolele în viața voastră. O să închei cu un clișeu care funcționează întotdeauna. Doar iubirea e reală.

Gânduri?

goldenmean.info/kundalini/kundalin.html
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, gyg55

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 4 săptămâni - acum 7 luni 4 săptămâni #5 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
Referitor la întrebarea :

"A fost acest virus scăpat din laborator în mod intenționat?"

"am fost chiar și eu surprins de acest 70%. Apăi ori a fost eliberat intenționat, ori nu a fost?"

Cuvântul "scăpat" presupune " din greșeală ".
De aici eroarea.
Este impropriu folosit.
Părerea mea.
"Personal, deja observ din ce în ce mai multe cazuri de sterilitate la persoane relativ tinere."


Se datorează inclusiv MODEI!
Mijlocul la vedere, glezne goale inclusiv iarna!!!

Mai de demult am avut în vedere faptul acesta,văzând pe stradă tineri ce dârdâiau, dar " în ton cu moda "!

Nu mai spun de pantalonii / cât și haine /rupți și "retezați" de deasupra gleznelor.

Citind azi postarea, am pus întrebarea :
Este Oculta implicată în trendul modei?

Hartă


Luna, ar fi VOC. Dar, la orb foarte mic de careul cu Saturn, din 12, guvernator de C12.


Ora Soarelui
Ziua lui Jupiter
PS
Referitor la pantaloni / blugi.
Am fost să-mi iau niște blugi. Nu am găsit nimic altceva decât unii gen " modă ". Nu am fost încântată, da hai! Mă gândeam că vine iarna și îmi trebuiesc.
Ei! Nu-i pot purta! Nu mă simt bine în ei! Cu toate că-mi "vin".


"Nu am găsit "- pentru că nu-mi place să umblu aiurea după cumpărături și nici la prețuri care nu-și au rostul.Și încă ceva!
M-am gândit la cele expuse mai sus abia după ce am observat că nu mă simt bine în acești blugi!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: 09anca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 4 săptămâni - acum 7 luni 4 săptămâni #6 de Nick
Replied by Nick on topic Selectie Naturala ?!
E!
Ia te uită ce scrie! Că-mi veni să caut!

"Many people don’t feel comfortable in wearing symbols"

www.rebelcircus.com/blog/occult-fashion-trend/


Ce simboluri regăsesc la blugi?
Ruptură și "Retezătură"

( adică mai scurți. Io mi-am zis când i-am luat, că oricum nu se vede că-s mai scurți, că-i bag în ghete, care sunt înalte, iar ruptura nu e chiar atât de mare)Iar, dacă citim ce înseamnă hainele!


Interpretarea viselor in care apar haine.

Hainele, imbracamintea, sunt de regula elemente de expresie, per ansamblu, care vizeaza imaginea noastra in fata oamenilor, in fata semenilor, indiferent ca ei ne sunt cunoscuti sau nu. Astfel ca hainele simbolizeaza in vis personalitatea noastra, firea, caracterul pe care il avem, iar in functie de aspectul pe care il au hainele se poate traduce si visul pe care il avem si arata acest aspect, deci hainele din vis se pot interpreta foarte bine din punct de vedere psihologic.

Totodata, ca si o paralela putem spune, ca asa cum sunt hainele in vis, asa sunt parerile pe care cei din jur si le-au facut despre noi, deoarece in viata cotidiana haina chiar face pe om.

Astfel avem: daca hainele din vis sunt prea mari, nu va sunt potrivite, inseamna ca suntem vazuti ca si aroganti, persoana care viseaza haine foarte mari isi da aere de superioritate sau cel putin asa este vazuta de cei jur. Persoana care viseaza haine prea mici, este vazuta ca fiind o persoana modesta, cu complexe de inferioritate, cu multe resurse psihice si fizice pe care nu stie sau ii este frica sa le foloseasca, cu multe talente ascunse pe care nu le pune in lumina din cauza frustrarilor, se simte inchis din poate punctele de vedere si nu are curaj sa iasa la lumina.

Persoana care viseaza haine rupte si murdare inseamna are o reputatie stirbita si simte nevoia sa isi repare imaginea sifonata deoarece cei din jur nu-l vad prea bine, se poate sa intervina in acest context si o nevoie de redresare psihica, poate ca individul se afla la pamant cu moralul din cauze mai mult sau mai putin subiective si nu se poate repune pe picioare.

dreamgeek.ro/interpretare-vis-in-care-apar-haine

Asta, de la " traducere " din vise.
Dar, se poate traduce la fel de bine și în viața reală.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.113 secunde
Motorizat de Forum Kunena