Horoscop zilnic pe instagram!

Iisus (Sananda) - Despre Planul divin

acum 11 luni 3 zile #1 de MarianaF
Iisus (Sananda) - Despre Planul divin was created by MarianaF
Uma Kumari
1 oră
Iisus (Sananda) - Despre Planul divin

Planul Cosmic a fost inițiat acum 25 de milioane de ani prin Voința Divină, ca manifestare a ei, și el prevede înălțarea sufletelor din această lume și din cele de dincolo de ea la un nivel mai înalt de fizicalitate. Aceasta s-a petrecut atunci când anumite războaie au pornit în Galaxie din cauza distrugerii Lumilor de către forțele reptiliene. Atunci Arhanghelul Mihail a luat inițiativa de a crea ceea ce ar putea fi numit o mișcare de rezistență. Ea nu a fost considerată binevenită de către toate forțele contemporane lui, dar o Alianță de 250 de națiuni a fost formată, aceasta fiind ceea ce a precedat fondarea Federației Galactice a Luminii acum 4,5 milioane de ani. Planeta Pământ avea să joace un rol cheie în Marele Plan Divin – manifestare a Voinței Divine de a pune capăt vechiului război dintre Lumină și Întuneric. Cu toate acestea, în acele timpuri primordiale, nimeni, cu excepția Regatului Angelic, nu știa unde era acea Planetă care avea să împlinească Profeția și nici măcar în ce Sistem sau Galaxie.
Pentru a avea o înțelegere a contextului mai amplu al acestei desfășurări a Voinței Divine, Planul Divin era de a ridica întregul Univers material pe o octavă sau dimensiune mai înaltă, păstrând în același timp aspectul fizicalității, în marele ’Armaghedon’ al psihicului care trebuia, mai presus de orice, să se ridice deasupra Întunericului și aceasta deoarece nu este nici o egalitate între Bine și Rău. Răul apare ca rezultat al unei degradări sau pierderi a viziunii divine ori separării de Sursă sau Spirit sau atotcuprinzătoarea Prezență divină - Eu Sunt.
Noi ne recuperăm acum această viziune. Suntem ajutați să ne înălțăm. Câștigând bătălia pentru depășirea Întunericului și ’Armaghedonul’ interior (bătălia psihică) noi devenim Ființe christice sau altfel spus Ființe conștiente de Christul lăuntric, de Sine (Spirit) sau Scânteia divină din noi. Noi reintegrăm astfel Conștiința Christică și aceasta este pentru noi o realizare care va face imposibil să mai cădem pe căile întunericului ca și colectivitate sau ca ființă umană. Aceasta este experiența pe care noi o câștigăm, iar forțele care se opun în mod conștient Luminii vor trebui să se predea ei, altfel atunci când timpul lor se încheie, altfel spus atunci când vine timpul biblic simbolic al recoltării roadelor, ei vor fi extrași și trimiși spre a se va hotărî care este soarta lor, dacă vor continua să trăiască într-o altă lume materială sau dacă întunecimea din ei este prea mare, caz în care se va proceda la reciclarea psihicului lor ceea ce este denumit a doua moarte, deoarece este aceea a sufletului.
Așa-numitul ’Sfârșit al Timpurilor’ din Profeția biblică se referă doar la sfârșitul răului. Am ajuns în acest punct și de aceea ceea ce se desfășoară acum pe scena Lumii pare să fie atât de rău. Totuși forțele răului duc o luptă pentru supremație și dominare pe care nu o pot câștiga. Este important să ne amintim că trăim într-o perioadă biblică a recoltării roadelor, care este și una a separării realităților. Linia de sosire, precum și Lumina de la capătul tunelului se întrevede, un nou val de suflete fiind pregătit să ascensioneze în dimensiunea a cincea.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.094 secunde
Motorizat de Forum Kunena