Horoscop zilnic pe instagram!

DE UNDE VIN BLOCAJELE DIN CONSTIINTELE POPORULUI ROMAN ❗️

acum 11 luni 2 săptămâni #1 de MarianaF
O INFORMATIE NEPRETUITA DARUITA TUTUROR ❤️❗️
Multumesc cu recunostiinta Lara Yda Mironică ❤️
DE UNDE VIN BLOCAJELE DIN CONSTIINTELE POPORULUI ROMAN ❗️

Lara : "- La fel ca majoritatea Romanilor m-am intrebat care sint si de unde vin blocajele din constiintele Poporului Roman si am vrut cu determinare sa deznod blocarea. Stiam ca voi reusi dar nu si cind. Colegii din echipa imi repetau sa am rabdare ca vine vremea si pentru aceasta. Lucrand intens de 48 de zile la anularea , dizolvarea si dezintegrarea unui program satanic ce blocase Poporul Dac si toate fiintele cu viata care au origini dacice pure si care au samanta de cunoastere dacica pura am descatusat miliarde de lanturi si inzecit pe atit s-au eliberat suflete captive in dimensiuni negre si totodata am curatat calea spre a gasi programul prin care Poporul Roman era blocat.
- In urma cu 2018 ani (anul 1 e.n.) , faimosul ”yahweh” zeul biblic la care cu naivitate se mai inchina inca miliarde de oameni pacaliti , a creat prin ritualuri inversate , prin cruci si 4 cifre (un cod) o conexiune malefica intre Ierusalim si Bucurestiul de azi. Sub fosta resedinta de vara regala aflata in spatele Salii Palatului ,gasim un tunel de granit semicircular , strajuit de torte de o parte si de alta , in capatul caruia se afla o sala. In fata , pe un perete se afla o cruce a lui ”david” sculptata in piatra si deasupra ei o alta cruce clasica. Ambele au fost destinate ca prin intentie , ritual si codul aferent , atit Poporul Roman cit si Evreii sa fie blocati , fiecare dintre ei intr-un anume fel: Romanii sa fie docili si Evreii sa fie avari si sa gasesca metode de orice fel de mentine blocajele puse pe Romani , insa ambele natii aveau constiintele blocate de ”yahweh”. De la impunerea unei religii false (”crestina”) , la implementarea unei ”regalitati” reptiliene camuflate si pina la distrugerea sistematica a oricaror initiative de eliberare a Romanilor. Robie , sclavie si supunere in toate secolele urmatoare anului 1 si pina acum , in zilele noastre prin distrugerea economiei si industriei romanesti , prin cumpararea de terenuri si proprietati imense pe nume fictive dar detinute de Evrei in realitate si prin blocarea tuturor Romanilor cu capacitati aducindu-i in stare de supunere.
- In Ierusalim , sub ”mormintul sfint” erau 5 programe negre ascunse sub forma unor pergamente negre si 4 dintre ele erau tintuite prin cite 4 piroane de forma piroanelor din hologramele de rastignire. Asa crease ”yahweh” legatura malefica si distrugatoare a acelor programe negre intre Ierusalim si actualul Bucuresti.
- Toate acestea au fost infaptuite nu numai prin cele 652 de ritualuri negre ci si prin folosirea a 680.000 de dragoni/reptilieni fiecare avind misiunea de blocare a Romanilor aflati in functii de conducere din toate domeniile sociale si publice , din anul 1 (e.n.) si pina acum. Fiecarui presedinte de stat ii fusese pus cite un dragon cu misiunea de a-l bloca si manipula ca pe un robot.
- Prin aceste programe malefice , ”yahweh” stersese memoriile pure ale celor incarnati ca Evrei sau Romani si furase prin ei enorm de mult aur , cristale pure si resurse din pamantul Terrei , zona numita azi Romania. In plus , el urmarea blocarea tuturor portalurilor de Lumina Pura de pe teritoriul dacic (Romania de azi) pentru a obtine dominare neagra/malefica si pentru a continua distrugerea sistematica a puterii constiintelor pure. Pe linga cei 680.000 de dragoni reptilieni din Romania , Confederatia Galactica Benefica din Lumina Pura a preluat inca 6 miliarde de dragoni (6.000.000.005) de pe toata Terra , ceea ce a dus la schimbarea multor situatii nebenefice la nivel planetar. Zonele de conflict incep sa-si diminueze razboaiele , multe trupe se retrag prin decizii prezidentiale si incet dar sigur , Pacea se reinstaureaza pe Pamant.
- Anularea , dizolvarea si dezintegrarea acestor 652 de programe dureaza 45 de zile terestre , timp in care oamenii trec prin stari diverse dar temporare ca: exaltare puternica si tristete profunda alternind sistematic si in episoade scurte , ca la finalul curatarii sa simta eliberare si senzatii ca si cum s-au trezit dupa un somn lung.
- Indiferent prin ce stari treceti , indiferent ce ”vise” ori ”viziuni” aveti , departati-va de ele si evitati sa ramineti cu gandurile ancorate de ele. Aveti incredere in voi insiva si mai ales rabdare si calm. Personal , va recomand sa ramaneti neutri in fata oricaror eventuale provocari. si , atentie mare la cuvintele rostite , la trairea pe care o insuflati in ele...au putere.
• O precizare: Eu insumi am avut o viata de evreu in anul 1.125 cind eram sclav (barbat) la o familie ”nobila” a acelei epoci...
Cu drag si incredere ,
Lara. "
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.086 secunde
Motorizat de Forum Kunena