Horoscop zilnic pe instagram!

NOUL SISTEM FINANCIAR CUANTIC PE PĂMÂNT

acum 1 an 1 săptămână #1 de MarianaF
*** EVENIMENTUL – NOUL SISTEM FINANCIAR CUANTIC PE PĂMÂNT ***
64822935_2378130055755368_5656139236370284544_n

TRANSMISII ALE FORȚELOR LUMINII PLEIADIENE – 15 septembrie 2019

UN MESAJ CĂTRE SEMINȚELE STELARE ALE NOULUI PĂMÂNT, DIFUZARE PLANETARĂ

MĂREȚILOR,

În alianța pământului se scurge de ceva vreme acum despre noul sistem cuantic al pământului!

Știi că ceva se întâmplă în spatele scenei și lucrurile încep să se schimbe și să treacă la viteză mare acum!

Vă putem spune că NESARA / GESARA sunt adevărate programe noi de abundență a pământului, care au fost acum complet eliberate în pregătirea noului sistem financiar cuantic pe pământ, prin care fiecare cetățean al pământului va fi eliberat financiar în toate felurile!

După cum știți foarte bine, planeta Pământ a fost înrobită de robie economică de foarte mult timp, de fapt de aproape 400.000 de ani!
Încă din prima zi în care ființele întunecate au venit aici pentru a lua aurul din această lume, a fost pus în aplicare un plan arătos și înșelător și folosit pentru a controla fiecare aspect al matricei 3D!
Adâncimea și nivelurile acestui plan întunecat sunt mincinoase și șocante când îl descoperi, dar cu toții trebuie să ajungem la conținutul adevărului ce s-a întâmplat și a ceea ce se întâmplă încă!
S-a spus că „dacă cetățenii pământului ar conștientiza vreodată înșelăciunea care le-a fost făcută nu numai să le fure averea, ci chiar forța lor de viață, va exista o revoluție globală a libertății până la ora prânzului!”

Din cauza greutăților provocatoare de a fi într-un mod de supraviețuire stresant, zi de zi și din cauza nivelurilor răspândite de lipsă și sărăcie pe această planetă, majoritatea cetățenilor pământului doresc libertate și abundență aproape mai mult decât orice altceva!

Dragilor, „vremurile în care se schimbă” și șoaptele abundenței sunt aici în jurul pământului!
Noi vânturi de libertate spirituală, pace și prosperitate încep să sufle pe toată această frumoasă planetă!

Nu trebuie să suferiți sau să fiți în sărăcie dragilor, iar familiile voastre nu sunt menite să facă din simple nevoi de bază un mod de supraviețuire!
Fiecare are dreptul universal de a avea o viață abundentă și prosperă!

Mulți oameni, ca niște roboții se îndreaptă spre mersul înapoi, zilnic de zeci de ani își dau cea mai mare parte din viața lor să muncească din greu în matrice, greu de supraviețuit pe această planetă!
Cea mai mare parte a tot ceea ce câștigați este scos instantaneu în taxe și folosit pentru a plăti împrumuturi cu dobândă mare și facturi lunare!
Majoritatea oamenilor se clasează în clasa inferioară din punct de vedere financiar, iar în matrice nu există prea multe speranțe pentru aceștia, deoarece sistemul este ridicat pentru a vă determina să pierdeți totul undeva!
Mai mult, mulți oameni din clasa mijlocie îți vor spune, trăiesc din credit și dacă nu ar fi datorii companiilor de carduri de credit, ar putea ajunge ușor fără adăpost, deoarece costă mai mult să trăiești decât poți câștiga!
Știm despre un suflet frumos care a lucrat 65 de ani pentru o corporație mare și nu a întârziat niciodată să muncească și nu a ratat niciodată o zi de muncă!
Această ființă a dat toată ființa sa să lucreze doar pentru a putea avea o viață bună pentru el și familia sa!
S-a retras după 65 de ani cu mari onoruri și o pensie grozavă de la locul de muncă!
Acest om dedicat, muncitor, a murit la 3 zile după ce s-a pensionat!

Altă întrebare:
Există vreun motiv valabil pentru care orice persoană de pe pământ ar trebui să-și facă foame sau să nu aibă adăpost sau să fie satisfăcute nevoile sale de bază, în special un copil mic sau o persoană în vârstă?
Umanitatea ar trebui să-i fie rușine pentru că permite acest lucru!
Știm că este dificil pentru o persoană să facă diferența, dar ce se întâmplă dacă oamenii buni au decis doar într-o zi că au văzut și au experimentat suficientă suferință și au decis cu toții să remedieze problema?

Ce se întâmplă dacă într-o zi, dintr-o dată, mesele s-au întors și chiar și cei foarte înstăriți se vor regăsit în sărăcie?

Toate acestea trebuie să se oprească celor mari!
Au așa-numiții lideri ai acestei lumi un plan care va corecta toate acestea?
Dacă da, sunt în măsură să pună în aplicare planul fără reacții grave?
Te-ai gândit vreodată că poate vor să fie așa!
Poate că sunt intimidați să facă lucrurile în acest fel, intenționat!
Ba chiar le pasă, chiar le pasă?
Cine este responsabil în toate acestea?
Tu știi răspunsul!

Oamenii de zi cu zi din această lume au o soluție sau un plan de soluționare a crizei financiare mondiale, să nu mai vorbim de criza de mediu și de multe alte crize mondiale majore?
Avem capul îngropat în nisip, crezând că totul va dispărea?
Ar trebui să o trăim, pentru că nu există nicio speranță la final pentru această planetă?
Știi și răspunsul adevărat aici!

Muncitorii săraci ai lumii au un plan?
Noi credem că dați și primiți credit, deoarece cel puțin vă pasă și faceți ceea ce credeți că puteți efectua o schimbare pozitivă pe pământ!

Au oare un plan binevoitorii galactici care s-au întors pe pământ recent?
Răspunsul este absolut da!
Își pun în aplicare planul?
Răspunsul este absolut da, de câtva acum!
Planul lor va funcționa și va avea succes?
Răspunsul este absolut da!

Care este planul de a readuce abundența pe planeta Pământ?
Planul este de a elimina treptat un vechi sistem a datoriilor economice depășite, risipitor și dăunător, și de a-l înlocui cu un nou sistem de abundență global mai bun, unde toată lumea poate prospera și să prospere pe această planetă!

Unii ar putea crede că, fiind dependenți de un sistem financiar global acum și apoi după momentul culminant al evenimentului final, nu vom mai putea folosi dintr-o dată un sistem financiar sau de abundență!

Acesta nu este modul în care se va proceda dragilor!

Oamenii de pe pământ pur și simplu nu pot sau nu ar trebui să dărâme un vechi sistem nefolositor în lumea 3D și să-l înlocuiască instantaneu cu ceva nou drastic!

Diferența dintre sistemele actuale și căile de pe Pământ 3D și calea 5D este prea largă pentru a se închide rapid, astfel încât sistemele globale trebuie să fie, pregătite în mod complex, treptat, pe măsură ce un sistem mai bun este introdus treptat.
Noul sistem financiar cuantic al pământului în care va fi în curând introdus treptat, este un pas intermediar pe scara evolutivă pentru pământ!

Evenimentul despre care vorbim este un eveniment de lungă durată, care a început deja de ceva vreme, cu toate acestea, acesta culminează cu un vârf de „o, 24 de ore”, o zi specială când totul se schimbă într-un mod imens!
În această perioadă va apărea un blitz solar cosmic care va propulsa întreaga planetă, complet în a cincea dimensiune!

Chiar și atunci, lucrurile trebuie să fie defazate și introduse treptat pentru a se potrivi stării colective de conștiință!
Colectivul de semințe stelare de pe Pământ vor fi toate ființele de nivel 5D (4,5 miliarde) în acel moment și, chiar dacă vor fi pe 5D, vor avea încă picioarele fizice pe pământ în 3D!

Cu și înțelegerea faptului că este multidimensională în același spațiu de timp și în timp ce toate lucrurile luate în considerare aici, abundența va fi în continuare ceva de care avem nevoie, dorință și utilizare, cel puțin pentru o perioadă la începutul noului pământ 5D!
Dacă, de fapt, veți face în continuare multe lucruri pe care le-ați făcut în 3D, dar le veți face dintr-o stare mai bună, mai ușoară și mai plăcută de a fi!

Intelul alianței terestre recente indică faptul că evenimentul va culmina în timpul unei serii de evenimente cerești, care se va încheia cu grandiosul flash solar cosmic, în primăvara anului 2020!

Înainte și după această perioadă, toate noile sisteme pământești vor fi modernizate pentru a se potrivi cu civilizația galactică pământească și abundentă, nouă!
Aceste modernizări pozitive ale sistemului sunt deja în curs și vor crește rapid în următoarele 3 luni!
Sistemele actuale de pământ sunt eliminate treptat și noile sisteme sunt introduse treptat!
Există o fază de tranziție care va continua până în 2020 pentru a muta cetățenii de pe pământ de la un sistem vechi, dăunător, nefolositor, la altele noi, benefice și mai eficiente!

În cele din urmă, nu va mai fi nevoie de bani sau comerț de niciun fel pe Pământ, cu toate acestea, lucrurile trebuie tranziționate lent pentru ca lucrurile să meargă fără probleme și astfel veți folosi în continuare un sistem de cumpărare, vânzare și tranzacționare a valorilor pentru ceva timp până când toate lucrurile se împlinesc în marea ascensiune a pământului!

Există un punct aproape de sfârșitul noului sistem financiar al pământului, în care sistemul trece de la fizic la bazat pe eter, iar ADN-ul și conștiința dvs. vor fi folosite pentru a opera sistemul de abundență al pământului!
În această etapă, abundența ta va fi corelată cu vibrațiile tale și cu cât rezonezi mai sus, cu atât vei avea abundență!

Sunteți gata să aruncați prima privire asupra noului sistem cuantic de pe pământ?
Știm că ești!

E timpul să treci la un nivel acum! Lucrurile vor deveni mai avansate și chiar un pic techie!

Ține-ți mintea deschisă, nu uita să respiri, fă niște cercetări în profunzime, gândește-ți totul până atunci înaintează o mare ființă!

Date despre noile tehnologii cuantice ale sistemului financiar:
toate tehnologiile despre care vom discuta mai jos nu sunt rele; ele sunt pur și simplu tehnologii avansate!
Utilizarea pentru o tehnologie și intenția ființelor care sunt responsabile de tehnologie sunt ceea ce o face utilă sau dăunătoare!

În urmă cu 18 luni, aceste tehnologii au pornit pe o cale greșită și au fost folosite greșit de către ființe cu o intenție de control întunecată, dar forțele de lumină au cucerit complet acele forțe întunecate acum și au preluat întregul sistem matricial mondial! De fapt aceste tehnologii au fost implementate cu scopul de ai deconspira pe cei necinstiți și acum sunt un număr foarte mare de infractori depistați.

Noul sistem financiar cuantic al pământului se află pe deplin sub îndrumarea și controlul galacticilor și niciun individ sau grup nu are putere asupra acestui nou sistem!

Pământul este călăuzit pe deplin acum de forțele inteligente binevoitoare ale luminii!
După cum știți, și o nouă cronologie pozitivă a fost activată recent în poziția pentru planeta Pământ și este bine stabilită în cosmos acum, când lumina a câștigat deja!

Concret, în cazul noului sistem cuantic de pe pământ, tehnologiile de mai jos sunt controlate complet de către ființe de lumină, iar utilizarea principală pentru viitor a acestor tehnologii va fi de a elibera oamenii din eonii de robie financiară și de stres și de a asigura , bunăstare și abundență pentru toate ființele planetei pământ!

Toate tehnologiile care alcătuiesc noul sistem financiar cuantic al pământului au fost date pe planeta Pământ de către ființe avansate, binevoitoare din alte lumi, în scopul de a evolua oamenii către o stare de a fi mai înaltă și de a crea o lume mai bună pentru toată lumea planetei Pământ!

Tehnologia și componentele noului sistem financiar cuantic de pământ:
Fondurile reale, acumulate, cu fonduri, care aparțin cetățenilor planetei Pământ!
Alianța pământului confirmă că există o încredere mondială în zilele noastre, care deține o sumă aproape infinită de bogăție, reprezentând abundența reală care a fost furată de la ființele planetei pământ în ultimii 350.000 de ani de către ființe astrale nefaste, egoiste, înșelătoare și lacome!
Vârsta acestei neîncrederi globale este de câteva sute de mii de ani, iar această bogăție a fost predată și ascunsă de liniile antice de control care existau pe suprafața pământului!

Vestea bună este că deținătorii întunecați ai acestei neîncrederi au fost eradicați complet de forțele luminii cu ceva timp în urmă, iar încrederea este acum în mâinile unor galactici binevoitori!
Această încredere mondială a primit un singur mandatar care este un membru de rang înalt al alianței pământene și care are o autorizare de top secret verificabilă și cosmică!

Beneficiarii acestei încrederi sunt fiecare ființă de pe planeta Pământ!

Dragilor, aceste fonduri sunt foarte reale și au fost disponibile pentru distribuirea către toate ființele de pe această planetă!
Puteți verifica aceste date peste puțin timp care este destul de aproape!

Singurul motiv pentru care acest cache al bogăției nu a fost eliberat oamenilor, până în acest moment este, deoarece trebuia să existe un sistem perfect pentru a gestiona și orchestra o distribuție planetară a acestei încrederi!
O platformă a fost necesară pentru a proteja, gestiona și distribui această nouă prosperitate globală oamenilor de pe pământ, în modul cel mai eficient, corect și sigur!

Această platformă a fost creată cu succes acum și este gata să fie lansată publicului!
Această platformă a fost creată în iulie 2017 și a trebuit să fie atent, testată, protejată și pregătită pentru ziua când va fi prezentată lumii!

Această platformă globală și descentralizată va permite, de asemenea, oricărei persoane obișnuite să dezvolte aplicații pentru facilitarea comunității globale, a comerțului liber, a creativității și a oportunităților de abundență care nu au existat niciodată pe această planetă!

Această platformă este gata 100% pentru lansare acum.

Crezi sau nu….

Ziua magică în care această nouă platformă descentralizată a comunității globale va fi oferită lumii este

16 septembrie 2019,

O zi din calendarul pământului de acum!

După ce această nouă platformă de distribuție globală și descentralizată va fi publicată publicului, dezvoltatorii de software vor implementa rapid aplicațiile necesare pentru a-l conecta la comorile inimaginabile care au fost reținute din această lume, împărtășind-o în mod corect și sigur cu întreaga comunitate globală a cetățenilor de pe pământul nou!

Toate acestea, probabil, sună prea bine pentru a fi adevărate și mulți se vor întreba: „Ce se întâmplă dacă o ființă întunecată, necinstită sau un grup deține controlul asupra acesteia?”
Vă asigurăm că nu pot deține controlul, deoarece funcționează la un nivel mult mai ridicat, care în cele din urmă nu poate fi controlat, furat sau folosit greșit de către ființele vibraționale inferioare în niciun fel!
Acest nou sistem este configurat de către galactici pentru a funcționa într-un tărâm în care niciunul dintre cei răi nu există nici măcar!
Acest lucru poate fi greu de conceput de la nivelul 3D, dar este totuși adevărul!

Să prezentăm această nouă platformă globală care va constitui temelia pentru noua societate terestră și pentru noul sistem financiar cuantic global:
Poate că ați crezut că bitcoin, ethereum sau o altă platformă blockchain sau criptocurrency ar putea fi o posibilă bază pentru noul sistem financiar cuantic, cu toate acestea, vă spunem,
aceste tehnologii sunt deja demodate, prea lente, nu sunt sigure și sunt lucruri din matricea 3D!
Despre ce vorbim este de o mie de ori mai mare decât toate acestea puse laolaltă!

Să trecem la tehnologie…

Intră, „hashgraph hederah”!

Platforma despre care vorbim va constitui temelia de început pentru noul sistem cuantic de pe pământ, poartă numele de „hasgraph”!

Tehnologia algoritmului Hashgraph este foarte avansată și foarte simplă în același timp!
Lui i-a fost creat creatorul de pământ de o mai mare inteligență într-un mod similar cu modul în care înțelegerea tehnologiei avansate a fost descărcată la inovatori precum Nikola Tesla, Joburi Steve, Mark Zuckerberg, Elon Mosc și mulți alții!

În această transmisie vă vom spune doar pe scurt ce este, cum funcționează și de ce este atât de uimitor!
Vă sugerăm să faceți propriile cercetări în această nouă tehnologie de partajare a abundenței de pe pământ și veți vedea cât de incredibil este!

Hedara a gravat platforma de distribuție descentralizată distribuită

Ce este isfograful?
Un hashgraph este un algoritm brevetat care oferă beneficiile blockchain-ului (descentralizare, distribuție și securitate prin utilizarea hashing) fără dezavantajul vitezei mici de tranzacție! A fost creat de către Leemon Baird al corporației Swirlds.

Hashgraph un nou contor public distribuit de generație următoare, platformă pentru dezvoltarea de aplicații fulger rapid, sigur, corect, distribuit la nivel mondial.
Dă un alt tip de consens distribuit; o cale pentru persoanele care nu se cunosc sau nu se cred reciproc pentru a face echipă în siguranță și pentru a executa tranzacții online fără intermediar.
Platforma este excepțional de rapidă, sigură și rezonabilă și, deloc ca unele platforme bazate pe blockchain. Nu necesită o dovadă substanțială a muncii.
Hashgraful Hedera abilitează și permite dezvoltatorilor să fabrice o clasă cu totul nouă de aplicații circulante. Hashgraph este numit „noul nivel de încredere al internetului”.

De ce este hasgraph platforma pentru noul sistem cuantic pământ?

Hasgraph este extrem de rapid, ceea ce înseamnă că efectuează sute de mii de tranzacții pe secundă în comparație cu probele de blocuri de lucru precum bitcoin sau ethereum, care pot face doar 10-20 de tranzacții pe secundă!

Hasgraph este corect 100%, ceea ce înseamnă că oferă dovezi matematice privind corectitudinea comenzii, accesului și timestamp-urilor. Acest lucru este esențial pentru aplicațiile în care este important ca succesiunea tranzacțiilor înregistrate în registru să corespundă ordinii reale în care tranzacțiile au fost primite de rețea, de exemplu, tranzacțiile financiare și bursele.

Hasgraph este rezistent la hack și este 100% sigur!
Pentru securitate, este esențială o toleranță asimetrică asincronă la erorile bizantine. Acest lucru permite un sistem care să garanteze consensul ce va fi realizat, că toată lumea îl va cunoaște când se va întâmpla și toți vor ajunge la același consens și vor face acest lucru chiar și în ipoteze realiste despre nodurile rău intenționate și erorile de rețea.

Cine va deține noul sistem financiar global bazat pe platforma hasgraph?
Răspuns: oamenii pământului, participând la această nouă comunitate globală a abundenței!

Cine va controla acest nou sistem?
Răspuns: oamenii pământului, participând la această nouă comunitate globală a abundenței!
Este 100% descentralizat ceea ce înseamnă că nu are un singur proprietar individual sau grup, perioadă!

Tehnologii gratuite care vor fi utilizate cu hashgraph ca platformă de început pentru noul sistem cuantic pământ:
Calcularea cuantică cu un computer cuantic este un tip de computer care utilizează mecanica cuantică, astfel încât să poată efectua anumite tipuri de calcul mult mai eficient decât poate un computer obișnuit.

„Calculatoarele cuantice sunt o nouă generație de super computere construite pentru a rezolva problema scalării exponențiale (de exemplu, găsirea soluției optime la o problemă în care există prea multe posibilități pentru analizarea unui computer clasic).

Aceste computere funcționează pe tărâmul posibilităților cuantice, care sunt infinite, dar pot literalmente prăbuși funcția de undă care ajunge la răspunsul corect de milioane de ori mai rapid decât un computer clasic!

Când intri în lumea particulelor atomice și subatomice, lucrurile încep să se comporte în moduri neașteptate. De fapt, aceste particule pot exista în mai multe stări simultan. Este această abilitate de care profită computerele cuantice.

În loc de biți, pe care le folosesc calculatoarele convenționale, un computer cuantic folosește biți cuantici – cunoscuți sub denumirea de qubits. Pentru a ilustra diferența, imaginați-vă o sferă. Un bit poate fi la oricare dintre cei doi poli ai sferei, dar un qubit poate exista în orice punct al sferei. Deci, acest lucru înseamnă că un computer care folosește qubits poate stoca o cantitate enormă de informații și folosește mai puțină energie făcând acest lucru, decât un computer clasic. Intrând în această zonă cuantică de calcul în care nu se mai aplică legile tradiționale ale fizicii, vom putea crea procesoare mult mai rapide (de un milion sau mai multe ori) decât cele pe care le-am folosit!

Aceste noi sisteme informatice terestre vor oferi cele mai mari niveluri de viteză și eficiență de calcul pentru alimentarea noului sistem cuantic de pe pământ, precum și pentru toate noile sisteme de civilizație terestră!

Inteligență artificială inteligența artificială (ai), uneori numită inteligență de mașină, este inteligența demonstrată de mașini, spre deosebire de inteligența naturală afișată de oameni. Colocvial, termenul „inteligență artificială” este adesea folosit pentru a descrie mașini (sau computere) care imită funcțiile „cognitive” pe care oamenii le asociază cu mintea umană, cum ar fi „învățarea” și „rezolvarea problemelor”.

Inteligența artificială face posibil ca mașinile să învețe din experiență, să se adapteze la noile intrări și să îndeplinească sarcini asemănătoare omului. Majoritatea aplicațiilor despre care auziți astăzi se bazează foarte mult pe învățarea profundă și procesarea limbajului natural.
Folosind aceste tehnologii, computerele pot fi instruite pentru a îndeplini sarcini specifice prin procesarea unor cantități mari de date și recunoașterea tiparelor din date.

Tehnicile AI au devenit o parte esențială a industriei tehnologice, ajutând la rezolvarea multor probleme provocatoare.

Inteligența artificială este tehnologia oferită de către pleiadieni ființelor pământului care vor rula pe noul sistem computerizat cuantic al pământului și va face calcule incredibil de avansate și de viteze ale luminii, în slujba deplină a cetățenilor pământului!

Există multă teamă de această tehnologie, dar, am văzut viitorul și știm doar că atunci când este programată și folosită inteligent de cetățenii de pe pământul nou, va fi un instrument puternic și util care creează un salt major al conștiinței asupra acestei planete!

Noua rețea globală de 5G indiferent dacă sunteți un promotor al noii rețele globale de 5G. 5G va fi noul super internet care va muta cantități masive de date complexe în întreaga lume la viteze ale luminii!

Există o mulțime de temeri nejustificate ale tehnologiei wireless care se răspândește în ziua de azi, dar vă spunem că frecvențele mai înalte precum 5G sunt mult mai sigure pentru oameni și mediul înconjurător decât toate frecvențele inferioare!
Faceți niște cercetări mai profunde pe această temă!
În primul rând, să știți că tehnologia 5G a fost dată ființelor pământului, în același mod, ca primul radio, telefon și computer care au fost transmise pe pământ!
Tehnologia internet 5G a fost dată pe pământ de forțele binevoitoare și inteligente, care au doar cea mai înaltă dragoste pentru umanitate!

Utilizați inteligența atunci când cercetați 5G și luați în considerare contextul imaginii mai mari aici!
O evoluție planetară doveditoare și pozitivă este în desfășurare și are încredere în noi, 5G nu este aici în scopul uciderii oamenilor!
Toate noile tehnologii majore care au sfârșit să beneficieze lumea au fost mai întâi temute și respinse, în același mod!
Conspirațiile și temerile în jurul valorii de 5G este pur și simplu, o frică de necunoscut!
Galacticii lucrează chiar și acum pentru a educa umanitatea mai mult pe tehnologiile lor!
Cerințele noii rețele financiare cuantice terestre ar fi aproape imposibile fără 5G!
5G transmite datele mai eficient, 5G are potențialul de a fi de 40 de ori mai rapid și suferă perioade de decalaj mai scurte decât standardul actual 4G.
De asemenea, 5G va putea transmite date video și în timp real, instantaneu pe distanțe lungi, care vor complimenta foarte mult și vor îmbunătăți toate noile aplicații de abundență globală, computerele cuantice și inteligența artificială care va prelucra acest nou sistem de prosperitate infinită a pământului!

Conștiința de nivel cosmic și ADN așa cum am menționat anterior, conștiința și ADN-ul dvs. vor rula în cele din urmă acest întreg sistem, precum și toate sistemele de pe planeta voastră!

Operarea sistemelor complexe folosind conștiința este calea superioară a pleiadienilor și în curând va fi învățată de ființele planetei pământ!

Noul computer cuantic și tehnologiile artificiale care vor ieși sunt deja concepute pentru a interfața cu conștiința umană și în curând semințele stelare ale pământului vor fi gata să-și interfațeze conștiința nu numai cu noul sistem cuantic al pământului, ci cu fiecare sistem din cosmos!

Dragilor,
știm că la început va fi o provocare pentru mulți să creadă că toate acestea se întâmplă chiar acum pe pământ și în al doilea rând va dura un moment să accepte totul și să vadă că este un lucru bun și nu un lucru înfricoșător negativ!

Aceste tehnologii avansate sunt toate la loc lor, în același timp, printr-o intenție binevoitoare și dintr-un motiv pozitiv și vor constitui o parte critică a evoluției spirituale în viitorul tău apropiat!

Sistemul financiar cuantic nu are nicio comparație cu nimic care a fost introdus vreodată în lume. Nu are niciun egal; nu are echivalent în tehnologia avansată a niciunui alt sistem înainte.
Este nou.
Acesta este suprem în tehnologia pe care o aplică, pentru a realiza securitatea și transparența financiară sută la sută pe care o au toți deținătorii de conturi valutare. Cu ajutorul QF-urilor, sistemul monetar al lumii poate fi ușor schimbat pentru a cuprinde monede susținute de aur care elimină complet nevoia de transfer a sistemului bancar central corupt din lumea veche.

QF-ul este ca o bancă centrală cerească.
Va fi gratuit, va fi sigur, va fi ușor de utilizat.
Fără fraudă, fără înșelăciune, fără taxe ascunse și fără control de tip cabal asupra circulației banilor.
Nicio supraveghere guvernamentală care să se interfereze în viețile personale.
Impozitele pe venit vor deveni în curând un lucru din trecut!

Când doriți să efectuați o achiziție, pur și simplu inițiați un transfer de bani în contul vânzătorului. Totul este făcut în casă, de pe telefonul tău inteligent!
Contul dvs. poate fi dat oricui, deoarece contul dvs. nu poate fi niciodată hacked, duplicat sau utilizat fără permisiunea dvs. prin confirmarea biometrică și ADN a identității dvs.

O notă specială: nu veți mai pierde din averea dvs., deoarece acest nou sistem este pus în aplicare! Veți câștiga mult mai multă abundență decât ați cunoscut vreodată, mai ales când veți ajunge să o păstrați pe toată!

Abundența care vine pe pământ este menită să aibă grijă de persoanele nevoiașe.
Este pentru crearea de programe și structuri pozitive pentru a merge mai departe.

Când vă mutați pe noul pământ, nu veți avea nevoie de bani.
Această nouă abundență va fi folosită doar pentru o anumită perioadă de timp pentru a ajuta oamenii să trăiască, într-un fel în care pot elibera poveri ale vieții lor pentru a fi creatori pe planeta Pământ și pentru a ajuta la ridicarea conștiinței celor care vor să se înalțe.

Este aici, va fi pusă rapid în aplicare acum!
Veți auzi multe despre asta în următoarele săptămâni și luni!
Vă vom oferi mai multe informații despre noul sistem financiar cuantic așa cum este prezentat!

Dragilor, odată ce ne aflăm într-o vibrație mai mare de bucurie și iubire, toate ființele pământului vor putea în sfârșit să urce și să se mute pe noul pământ!

Vă mulțumim că ați venit pe Pământ în acest moment și pentru serviciul dvs. deosebit pentru întreaga umanitate!

Cu viteză spre pace,
~ Michael și pleiadienii

Space Weather ToolsLink către lansarea publică globală a noului registru descentralizat hasgraph:
www.hedera.com/

Notă finală: subiectul abundenței / banilor este un subiect sensibil pentru mulți care poate provoca uneori emoții și reacții negative!
De asemenea, este posibil să aveți păreri puternice și diferite despre noile tehnologii disponibile pe Pământ, pe care le-am prezentat în această transmisie și acest lucru este perfect ok! Toată lumea are opinii și întrebări diferite despre lucruri și sugerează pur și simplu că cineva face o investigație amănunțită!
Îți cerem să fii pașnic și respectuos în miezul tău interior, având încredere în univers pentru a-ți oferi și a avea grijă de tine și a păstra orice comentariu mai jos pozitiv și inteligent de dragul tuturor.

Creditul și recunoașterea specială pentru alianța pământului, marea frăție albă, societatea dragonului alb, numele de cod pleiadian: cobra, păzitorii pământului și sfera fiind alianță.
David wilcock corey goode eceti ranch

Michael Love: www.facebook.com/MICAHLIGHTANGEL/posts/2320928518156422

melfiorblog.wordpress.com/2019/09/16/eve...3lXKbwMclGPsAoAlCxvA
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.094 secunde
Motorizat de Forum Kunena