Adevarul va elibereaza!

acum 2 luni 2 zile #289 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
Monica Meryah

Este vremea Culesului Karmic, fiecare va culege ce a semănat din trecut pana acum, o vreme de Apocalipsa ,în care se va despărți oile de capre.Cernerea- Judecata lui Dumnezeu. Totul va deveni foarte serios de acum înainte pentru toti locuitorii pamantului, Dumnezeu a avertizat de-a lungul timpului nimeni nu a luat în seama cuvintele lui..In recolta de suflete care începe prin apostolii lui Iisus ve-ti fi puși sa alegeți binele sau răul, Dumnezeu va alege neghina de grâu și o va arunca în mânia lui.Nimeni nu se mai joaca începând cu anul acesta. S-a terminat ,a spus Dumnezeu. Timpul s-a terminat.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 2 zile #290 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
‎Romeo N Valerian‎ în România

Se pare ca am ajuns la o anumita limita. Azi am primit ca vine Marele Cutremur si pot posta numai pe grup. Vor muri multi. Ei au adus virusul, Tatal aduce cutremurul.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 2 zile #291 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
🙏🙏🙏Să puneți semnul Sf. Cruci (o cruciuliță) pe ușa casei în interior URGENT. Din noaptea asta și să o lăsați acolo. Un călugăr văzător din muntele Athos a sunat pe un preot din Cluj și l-a anunțat că i s-a arătat acest lucru pt. credincioși ! A insistat din noaptea asta ! Transmite-ți la cine puteți, urgent ! 🙏🙏🙏
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 2 zile #292 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!

gallardo a scris:

Nick a scris: Am impresia că cea mai mare lovitură dată în timpurile ăstea e către biserică.
Și culmea, chiar preoții, unii,zic să se dea ascultare legii militare, a autorităților, a celor pământești!

Păi cum mai vine asta?!

Hai, io ca io, că nu-s popă. Da' popă să fii și să te dezici de legea Lui?! Când nu ai voie să te îndoiești în ceea ce crezi, tu, ca popă, pentru ce pledezi?! Unde mai e atunci credința?


Nu prea am fost atentă la partea asta din ordonanță... Păi și Lumină de Paște cum se ia?Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim,
despre care se spune că adăpostește mormântul lui Iisus Hristos,
a fost închisă miercuri,
în contextul în care Israelul a înăsprit restricțiile de mișcare,
iar palestinienii au anunțat primul deces provocat de coronavirus.
www.doctorulzilei.ro/s-a-pus-lacatul-pe-...ierii-in-fiecare-an/
Decizia, prezentată ca o măsură de precauție, a fost pusă în aplicare în urma unei întâlniri între șefii poliției și lideri bisericești, după ce guvernul israelian anunțase restricții mai dure pentru preveni răspândirea noului coronavirus, informează The Jerusalem Post.

Potrivit înțelegerii oficiale, Biserica va fi închisă timp de o săptămână, dar nimeni nu știe cât se va prelungi.
„Am fost informați despre închidere.
Am înțeles că este că este de o săptămână.
Sperăm că (biserica) se va redeschide cât mai curând posibil”, a declarat Wadie Abunassar, un oficial local.


PS
Locul din care creștinii primeau în fiecare an Lumina Sfântă a Învierii s.a inchis !
Patriarhia Ierusalimului aduce clarificări: Sfântul Mormânt va fi deschis în timpul Liturghiilor pentru un număr restrâns de credincioși

saccsiv.wordpress.com/2020/03/27/patriar...H2UxNVij_MJ_HG-VsmQ8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 2 zile - acum 2 luni 2 zile #293 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
O nouă Cruciadă, necesară?!ro.m.wikipedia.org/wiki/Cruciad%C4%83

"Aspectul religios constă în faptul că aceste expediții au fost însoțite, la început, de o ideologie creștină. Proclamate ca "războaie sfinte", ele au fost organizate în numele eliberării așa numitelor "locuri sfinte", în principal, Ierusalimul și împrejurimile sale, de sub dominația musulmană."

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 2 zile - acum 2 luni 2 zile #294 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
"Dispozițiile din ordonanța militară pe care le contestăm vizează viața bisericească (și) a comunității ortodoxe în cea mai importantă perioadă din anul bisericesc și din viața spirituală a ortodocșilor: Postul Sfintelor Paști și, mai ales, Învierea Domnului.

Interdicția aplicată creștinilor de a veni în noaptea de Înviere la biserică, care e, simbolic, mormântul gol al Mântuitorului, face ca preoții slujitori să nu transmită mesajul Învierii nimănui, iar Învierea însăși să nu se adreseze nimănui, ceea ce este inadmisibil.

Pe parcursul istoriei poporului român, s-au consemnat mai multe situații de epidemii de holeră, ciumă sau alte boli puternic contagioase, dar nicăieri în istorie nu există consemnată o măsură de întrerupere a slujbelor bisericești în perioada Paștilor.

Ordonanța militară nr. 2/2020 vrea a inaugura o tristă premieră în viața religioasă românească, ceea ce este o atingere a existenței libertății de conștiință religioasă.

Pe parcursul istoriei bimilenare a Bisericii Ortodoxe au existat doar două state care au îndrăznit să interzică slujbele bisericești: statul roman, prin celebrul decret Non licet esse vos, și statul comunist, prin doctrina ateistă.

În ambele situații, poporul credincios, când a fost pus în situația de a alege între chemarea lui Dumnezeu și legea statului, a ales chemarea lui Dumnezeu.

Statul care îl pune pe credincios în fața acestei alegeri săvârșește un act de grav abuz și are un mare deficit de toleranță democratică.

Discursul public al autorităților ne lasă să credem că este aproape sigură o prelungire a stării de urgență dincolo de zilele de Paști, cu efecte catastrofale la nivelul conștiinței religioase a credincioșilor ortodocși (poate și ai altor culte).
Cine are dreptul să lipsească o națiune întreagă de servicii religioase pe o durată care ar putea dura luni întregi, care s-ar putea repeta, din relatările medicilor care conduc această operațiune la nivel național, în toamna anului viitor, pe o altă perioadă nedeterminată?

Măsurile luate de MAI prin această ordonanță atacă direct existența libertății de expresie religioasă, prin faptul că introduc în mentalul colectiv al credincioșilor ortodocși idei contrare doctrinei ortodoxe: ideea că Biserica, Casa lui Dumnezeu, ar putea fi un loc de contaminare cu COVID-19, când de milenii se știe că Biserica este un spital în care puterea lui Dumnezeu vindecă astfel de molime; introduc ideea că pentru a te vindeca de această epidemie nu ai nevoie de Dumnezeu, El Însuși “izolat la domiciliu” de către ordonanțele MAI; îi despart pe credincioșii ortodocși de Dumnezeu și de sprijinul spiritual al Bisericii Ortodoxe, lăsându-i pradă singurătății, deznădejdii, fricii de moarte și propagandei alarmiste a media, în condițiile în care credincioșii ortodocși în astfel de momente aleargă mai mult decât oricând la ajutorul lui Dumnezeu și au nevoie de ajutorul Acestuia; introduc ideea că Sfintele Icoane ar avea nevoie de dezinfecție, deși credincioșii ortodocși știu de milenii că ele sunt “dezinfectate” de lucrarea Duhului Sfânt în ele; introduc ideea că împărtășirea de la același Potir ar putea fi sursă de infectare, în ciuda faptului că această Împărtășire se practică frecvent în capelele spitalelor de boli infecțioase (Spitalul TBC Bisericani, Neamț etc.), iar a afirma că Trupul și Sângele lui Hristos sunt vehicule ale bolii este o blasfemie.

Toate aceste idei cultivă necredința, blasfemia și delăsarea religioasă, punând în discuție însăși existența libertății de conștiință religioasă."

Teologul Mihai-Silviu Chirilă atacă în instanţă Ordonanţa Militară nr. 2/2020, prin care s-a restricţionat accesul la slujbele religioase. Acesta l-a chemat în judecată pe Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca, pe cale urgentă, să se dispună anularea parțială a Ordonanței militare nr. 2/2020. Acţiunea a fost deschisă la Curtea de Apel Bacău.

www.stiripesurse.ro/premiera-ordonanta-m...nstanta_1446311.html


Dap! Un preot care-și apară credința.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.112 secunde
Motorizat de Forum Kunena