C.S.A.T.-ul, vinovat de ucidere din culpă

acum 6 luni 4 săptămâni - acum 6 luni 4 săptămâni #1 de Nick
Preşedintele României îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Primul-ministru al Guvernului României îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării sunt: ministrul apărării naţionale, ministrul afacerilor interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul economiei, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Român de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major al Apărării şi consilierul prezidențial pentru securitate naţională.

Secretarul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării este numit de Preşedintele României şi are rang de consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

(Articolul 5 din Legea privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării)

În cazul " CARACAL ",este de fapt vorba despre siguranța națională.

Scurt și cuprinzător.
Conform legii și constituției este puțin spus că trebuie să răspundă conform legii.

Codul penal

Art. 192

Uciderea din culpă

(1) Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Când încălcarea dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere constituie prin ea însăşi o infracţiune se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

(3) Dacă prin fapta săvârşită s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, limitele speciale ale pedepsei prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) se majorează cu jumătate.

PS
MarianaF
Dacă Dumnezeu a permis asemenea oroare, probabil un semn de a ne trezi din adormire! Toți!

Caracal, atât de asemănător cu " Caracatița "!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 4 săptămâni #2 de Nick
Caracatita este un tip de tatuaj care inglobeaza o multitudine de simboluri.Inteligenta, creativa si flexibila , ea inspira o atitudine mistica datorita adancurilor in care isi ducea viata.Nu trebuie uitata capacitatea caracatitei de a-si schimba culoarea asemeni unui cameleon , sau de a dispare intr-un nor de cerneala atunci cand este atacata sau este speriata , calitati care ii dau o aura enigmatica de magie si transformare.

Ca locuitoare a oceanului, caracatita este purtatoarea unui simbolism specific acestui element primar : spirit, emotie , fluiditate si intuitie , dar si strategie , taina si putere de gandire.

Caractitele sunt pradatori cu o mare voracitate , uneori foamea facandu-si sa se intoarca asupra lor insele.Din motive necunoscute , uneori ele se autodevora , incepand cu tentaculele ,ducandu-si pana la capat actul lor sinucigas.
Locuitoare ale tuturor oceanelor si marilor de pe planeta , caracatitele variaza in lungime de la cativa centimetri pana la 12 metri , singurii lor dusmani de temut fiind balenele albe.Caracatita gigantica din nordul Pacificului cantareste peste 70 de kilograme si are tentacule de aproape 6 metri.

Caracatitele nu au coloana vertebrala , fiind incadrate in categoria nevertebratelor , fapt care explica abilitatea , gratia si flexibilitatea lor.De aici provine semnificatia lor totemica , care consta in abandonarea obiceiurilor vechi si rigide in favoarea unei atitudini noi , flexibile.

Caracatita are capacitatea de a renunta la un membru al ei atunci cand este atacata , fiind astfel un simbol al “scaparii de bagajele in exces” care ne impovareaza viata.Desigur , tentaculul lipsa poate creste inapoi pe trupul caracatitei , asociind-o astfel cu simbolul regenerarii.

Diverse observatii facute de oameni asupra caracatitei de-a lungul timpului i-au conferit acestei creaturi marine o aura extrem de bogata : vointa, concentrare , magie, iluzie, aparare, mister, expansiune , complexitate , adaptabilitate, insatiabilitate si imprevizibilitate.

Deoarece oceanele sunt influentate de ciclurile lunare , supunandu-se miscarilor constante ale fluxului si refluxului , caracatitele au fost asociate cu energia feminina.

Din imaginile caracatitei de pe vasele de lut din cultura greaca timpurie , s-a desprins concluzia ca ea era considerata drept un adevarat demon al apelor.In multe cazuri , caracatita era infatisata cu cateva tentacule taiate , ca si cum ar fi fost infranta intr-o confruntare.
Pe tot cuprinsul lumii , diferitele culturi au ales sa reprezinte starea capricioasa , schimbatoare a marii prin imaginile unor creaturi manioase precum serpii sau caracatitele.
In multe mituri ale creatiei , geloasa caracatita incearca sa impiedice aparitia vietii pe pamant.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 4 săptămâni #3 de AlexSeche
Replied by AlexSeche on topic C.S.A.T.-ul, vinovat de ucidere din culpă
Care Dumnezeu? Al nostru? Al indienilor? Al cui? Dumnezeu , buddha, shiva, mohamed, sau cum ii zicem noi este o energie divina.nu comunica.cu noi decat prin frecvente si sentimente. Daca tu ii zici , da mi doamne bani (adica tu nu ai bani dar ii ceri , el.iti da fix frecventa pe care o emiti. Ca nu ai bani). Nu il.intereseaza.cine esti. Iti da ce emiti.Suntem creatorii realitatii noastre constienti sau inconstienti.

Referitor la subiectul Caracal , e din cauza sistemului pe care tot noi l am creat.aparatura de la politie si sts nu permite indentificarea apelurilor asa usor. Legislatia "112" este din 2008 putin modificata in 2016. SRI ul.nu intervine decat in caz de amenintari la siguranta nationala. Poate daca era o colaborare mai buna intre institutii se miscau mai rpd. Plus ca ancheta e coordonata de un procuror , poate politisti au vrut sa descinda dar mandatul spune ca perchezitia se face intre anumite ore , desi aceeasi legislatie spune ca poti face perchezitie chiar daca nu ai mandat dar ai un temei puternic ca prin interventie ai impiedica o infractiune.mda .
Eu ma.mir ca mai traiesc astfel de animale, om nu il pot numi. ......
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 4 săptămâni #4 de Nick
Știi, cea mai mare problemă este riscul ca să emitem ură. M-am gândit la asta.

Se prea poate ca energiile întunecate să acționeze în așa fel încât să fie cuprinsă în sfera lor cât mai multe ființe.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 3 săptămâni #5 de Nick
Aș mai spune câte ceva, având în vedere și tema site-ului.

Măi, eu spun că a fost un înger de om,ce și-a asumat această întrupare.

Cam așa îi văd eu harta astrală.


.....
Acolo, mut mai ușor secundele.

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 3 săptămâni #6 de Nick
Discurs și comentariu prezidențiabil
Realizări MARCANTE pe perioada mandatului

1. " COLECTIV " - 30 octombrie 2015
2. " MINERIADA " - 10 August 2018
3. " CAZUL CARACAL " - 2019


Tema de reflecție și de lucru a mandatului a fost dată de cazul " Colectiv "!

APĂRAREA POPULAȚIEI!
Rezultat nul!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.168 secunde
Motorizat de Forum Kunena