Mesaje diverse

acum 1 an 3 luni #205 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Contescu Cornel

Întoarcerea Avatarilor - Ritualul de Trecere

Trăim într-o Românie plină de erori și de orori... Pare-se că pe undeva s-au pierdut valorile fundamentale despre care voi face referire în cele ce urmează...

Cei 30 de ani post Revoluție constituie o epocă de derivă cruntă de la valorile fundamentale ale strămoșilor noștri. În toate categoriile sociale, de la femeia de serviciu la președintele țării, persistă o IMATURITATE grosieră, alimentată de lipsa Ritualului de Trecere... Ce este Ritualul de Trecere?

Acest Ritual de Trecere este procesul Inițiatic ce era urmat în comunitățile strămoșilor noștri, când băieții și fetele treceau de la acest stadiu la cel de Bărbat și Femeie. Ca în orice societate arhaică, și strămoșii noștri dacii aveau acest ritual sacru, prin care Băiatul devenea Bărbat, iar Fata devenea Femeie. Așa s-au pus bazele sacerdotale în vremea lui Zamolxe, însă ulterior acest Ritual de Trecere s-a pierdut. Îl mai întâlnim în interiorul societăților secrete sub o formă rudimentară de parcurgere simbolică a etapelor menționate.

Datorită lipsei acestui Ritual de Trecere (stagiul militar obligatoriu și mai nou înrolarea benevolă în armată sunt doar palide expresii ale Ritualului de Trecere), România a ajuns în starea în care o vedem cu toții: pedofilii, violatorii, hoții, borfașii, mafioții, interlopii, criminalii și grupările violente zburdă pur și simplu în țara asta pentru că: DE LA PREȘEDINTELE ȚĂRII, PARLAMENTARI ȘI GUVERNANȚI ȘI PÂNĂ LA FUNCȚIONARII PUBLICI DIN TOATE DOMENIILE, toți au rămas la stadiul de Băieți și Fete, imaturi și fără experiența și capacitatea necesară unui adult - și spun adult luând în considerare doar vârsta lor biologică, deoarece toți aceștia au rămas la stadiul frustrărilor adolescentine. Căci vedem răfuieli ca în geloziile crunte, între tot felul de politicieni de stânga și de dreapta, între președintele țării - un imatur grosolan de altfel - și primul ministru - între politicieni îmbuibați de bani și de vise iluzorii și oameni de afaceri frustați să ajungă și eu un fel de Bill Gates sau Henry Ford...

Această manifestare a lipsei Ritualului de Trecere o găsim în toate domeniile de activitate, aceasta fiind singura și cea mai clară explicație de ce merg atât de prost lucrurile în România. Din cauză că țara este condusă de Băieți și Fete, nu de Bărbați și Femei în adevăratul sens al cuvântului.

Ca umare, în această privință a stării de lucruri catastrofală din România, determinată de atâția imaturi care ocupă posturi importante, s-a dat semnalul întoarcerii Avatarilor de Tranziție, care treptat și pe neobservate își vor ocupa pozițiile lor în interiorul societății românești. Radiația acestor Avatari de Tranziție, 12 la număr coordonați de un al 13-lea, va infuza treptat întreaga societate românească. Să vă așteptați la convulsii sociale și mai mari decât până acum, ca rezultat al vibrației acestor 12.

Deocamdată atât trebuie să știți și pregătiți-vă pentru ceea ce va veni.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #206 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
Doamne ajută!

Aseară, l-am căutat pe dl. Coșer. Știam că face pentru fiecare an o analiză astrologică.
Am citit câte puțin, mai ales despre perioada în care ne aflăm.

"INTRODUCERE
2019 este anul segmentării. Am avut în ultima perioadă tot felul de încercări, unele care țineau de extreme, altele de dihotomie, de progres, de vindecare așa cum s-a întâmplat în anul 2018, însă nu am avut de mult timp un an atât de delicat, atât de complicat, care poate deveni, în cazul celor neatenți, unul dintre cele mai periculoase intervale din ultimele decenii. Dacă ar fi să ne gândim, într-un context simplu, lipsit de responsabilitatea pe care o presupune anul 2019, ce ar însemna segmentarea, ne-am gândi că lucrurile se simplifică,
că problema fie este ușor de abordat, fie se împarte singură, adică nu mai împărțim noi firul în patru atunci când analizăm o problemă, ci când ne uităm la el este gata împărțit. Dar de această dată nu este așa.

Anul segmentării înseamnă anul în care acordăm o mai mare
importanță unor probleme minore care sunt desprinse din întreg și pe care vom ajunge, la un moment dat, să le abordăm, să le prezentăm ca și cum sunt întregul în sine. Cei care nu beneficiază de un destin social atât de important, care trăiesc în zone izolate sau care consideră că nu au pentru comunitate un rol atât de valoros vor considera că grija aceasta față de fragmentul care va ajunge să se creadă întreg este una nejustificată. Este inutil să
mai spunem că la momentul la care vor conștientiza că s-a întâmplat lucrul acesta deja nu vor mai putea face nimic.

Această conștientizare va veni fie la sfârșitul anului, fie la jumătatea anului următor."

Din previziunile anului 2019

Și săptămâna 22-28 iulie 2019


coser.ro/22-28-iulie-2019/#comment-101230
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #207 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse

MarianaF a scris: VA DAM INTALNIRE VINERI 20.30 LA 6 TV CU DL.GEN EMIL STRAINU SI PARINTELE ADRIAN SINGUROV IN CADRUL EMISIUNII “PUTERILE SECRETE “ subiectul : “CINE SUNTEM ,DE UNDE VENIM SI UNDE MERGEM “


Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #208 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Puterea distructiva la cote maxime pana la sfarsitul lunii Septembrie 2019
Horoscop Septembrie 2019

În perioada Mai – Septembrie 2019, Saturn și Nodul Sud, însoțite de Pluto, merg pas la pas prin semnul Capricornului.

Această combinație face ca puterea ”răului” , a forțelor distructive să fie amplificată. Lumea în care trăim este rezultatul interacțiunii dintre 2 forțe , energii primare: cea constructivă și cea distructivă. Ele nu sunt nici rele, nici bune. Practic ele sunt dincolo de voința, înțelegerea și percepția noastră. Noi și lumea înconjurătoare există datorită acestei interacțiuni.

Cele 2 forțe se manifestă constant și în fiecare moment. În fiecare minut în lumea cineva moare, cineva se naște, cineva câștigă, cineva pierde. În această dinamică există un anumit echilibru, o anumită balanță. Există momente în care aceste forțe domină o anumită perioadă de timp, un interval mai lung. De exemplu, cel de-al 2-lea război mondial a fost o perioadă în care forța distructivă a dominat. După, a urmat perioada de reconstrucție și a dominat cealaltă polaritate. În majoritatea timpului cele 2 forțe se echilibrează reciproc. Dar apar perioade în care balanța se rupe și una din forțe domină.

În perioada mai – septembrie 2019 domină din nou forța distructivă. Nodul Sud – Saturn indică faptul că puterea de a construi (semnificată de Saturn) este blocată. De fapt ea se manifestă dezechilibrat favorizând acțiunile distructive care corup și atacă tot ceea ce este solid și curat. Și vedem în jurul nostru cum evoluează lucrurile acum. Nu este ceva doar legat de România ci privește întreaga populației a Terrei. Inclusiv natura se supune acestor influențe.

Ce înseamnă în mod concret pentru fiecare din noi?

Este foarte important să înțelegem că ne aflăm într-o etapă de dezechilibru în care domină aceste energii distructive. Prin urmare trebuie să facem tot ce ține de noi să ne ținem sub control impulsurile de natură distructivă. Este vital să nu lăsăm gândurile negative să preia controlul asupra noastră. Ele au foarte multă putere acum și te pot împinge să iei decizii eronate, să ai acțiuni pe care mai târziu le poți regreta. Aceste gânduri negative se manifestă mult mai ușor în interiorul nostru și ne întunecă judecata și ne face să percepem lumea ca fiind un loc negativ.

Trebuie să reținem că un ”du-te naibii” spus sau gândit acum are mult mai multă putere acum. În acest fel putem genera tensiuni în relațiile cu cei din jur. Evită să gândești de rău pe ceilalți chiar dacă îți vine natural. În această perioadă putem cultiva multe buruieni și plante otrăvitoare în interiorul nostru. Iar mai târziu ne vom întreba ce se întâmplă de-ți merg prost unele lucruri.

Fiecare dintre noi este influența în mod diferit în funcție de harta natală. Cei care au planete între gradele 14-20 în semnele Capricorn, Rac, Berbec sau Balanță vor resimți mult mai puternic manifestarea acestor forțe distructive.

Info: Profilul astrologic la copilului tău – află care este structura personalității, cum își exprimă emoțiile, nevoile și dorințele, modul optim pentru a învăța etc.

Putem folosi pozitiv toată această perioadă pentru a face curățenie în viața noastră. Este indicat să ne centrăm pe eliminarea din viața noastră a acelor lucruri, relații, moduri de a gândi care nu ne mai sunt de folos. Folosește-te de intensitatea trăirilor, frustrărilor și emoțiilor negative și îndreaptă-le către ceea ce te face slab, ceea ce-ți ia din putere. Nu proiecta aceste stări în exterior în mod direct. Tot ceea ce este în exteriorul nostru este o oglindă a ceea ce este în interior. Ce anume te împiedică să fii fericit(ă)? Nu cine, ci ce parte din tine te ține acolo, în acea relație, acel job etc. Fă curat în interiorul tău. Fii furios pe tine, pe slăbiciunile tale și decide să nu le mai hrănești. Nu da puterii victimei din tine și ieși din poziția respectivă.

Dacă doar ne conectăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și doar reacționăm la acești stimuli nu facem decât să cultivăm forța distructivă în viața noastră. În loc să luptăm cu fricile noastre noi le hrănim.

Acum ar fi un moment oportun pentru a reciti analiza legată de trecerea Nodului Sud prin Capricorn – click aici

Tarotul ca sistem care modelează experiențele umane ne indică foarte clar cum ar trebuie să procedăm în acest situații. Forța distructivă este reprezentată și de arcana XII Death. Următoarea arcană este XIV Temperance. Atunci când ne confruntăm cu o pierdere, cu apariția naturii distructive (Death) este indicat să avem răbdare și să nu ne grăbim imediat să acționăm (Temperance). Temperance indică faptul că avem nevoie de timp să procesăm emoțiile, trăirile pe care le avem și să le curățăm, echilibrăm.

În concluzie: fii mai mai atent(ă) la ceea ce gândești și la ceea ce simți. Manifestările negativă sunt amplificate și se manifestă mult mai rapid. Nu te lăsa cuprins(ă) de aceste stări și înțelege că este doar o etapă, o fază. De mult ori reacțiile nepotrivite duc la complicații și probleme mult mai mari.

Sursa Articol: www.ascella.ro/puterea-distructiv%C4%83-...septembrie-2019-2363
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #209 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
Mai sus scrie așa :
"Fii furios pe tine, pe slăbiciunile tale și decide să nu le mai hrănești."

Io zic că este eronat. Orice furie este hrană!

No, tre să ajungi să fii ZEN!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #210 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
„La 19 iulie 2019, cu o zi înainte de împlinirea profetică a lui Xico Xavier, cercetătorii Francisco Arteaga și Alfred Lambremont Webre discută despre implicațiile profeției finale a mediumului brazilian Xico Xavier, care în viața sa de 92 de ani a făcut multiple profeții validate științific despre evenimentul viitor și care a donat toate profiturile din vânzările sale de carte de 40 de milioane în toată lumea pentru caritate, deoarece cărțile au fost scrise de Sursele sale interdimensionale au lăsat o profeție majoră potrivit căreia puterile superioare universale au dat 50 de ani de grație Pământului începând cu 19-20 iulie 1969 și dacă a 3-a lume războiul nu a început până în 19-20 iulie 2019, Pământul s-ar alătura unei societăți pașnice galactice a lumilor. "


newsinsideout.com/2019/07/xico-xavier-pr...20-de-julio-de-2019/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.116 secunde
Motorizat de Forum Kunena