Mesaje diverse

acum 4 luni 6 ore #121 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Omenirea trece prin upgrade-uri și restructurări de la o bază de carbon la o bază cristalină. A fost un proces continuu și acum suntem conștienți de ceea ce se întâmplă cu noi.
Datorită acestor frecvențe mai mari se întâmplă mai repede decât oricând înainte și trebuie să investești în ceea ce vi se întâmplă. Aceasta este lucrarea ta personala si iti amintesti ce ti se declanseaza unde trebuie sa faci munca. Cu cât aceste declanșatoare sunt eliberate mai repede de dumneavoastră, cu atât mai rapid va progresa această transformare.
Actualizările, recalibrarea și recalibrarea corpurilor noastre depind de frecvența dvs. de lumină. Această lucrare este individuală și de frecvență specifică pentru dvs. Cei care lucrează la curățarea sistemului lor de frică, emoții blocate și energie densă sunt cei cu o vibrație mai înaltă și pot primi acum frecvențe mai mari ale Luminii. Înțeles, informații de lumină superioare, informații, cunoștințe etc.
Ceea ce se întâmplă este că aceste energii sunt mai ușor de curățat, căci elimini calea. Ce se întâmplă cu corpul nostru la nivel celular este faptul că aceste frecvențe de Lumină mai mari intră în celulele noastre și le separăm de Lumină, astfel încât acestea nu sunt atât de coagulate și împachetate dens împreună. Amintiți-vă, Lumina este informație.
Deci, ceea ce spun este că devenim mai ușori ... literalmente și cu această lumină vine informații, cunoștințe și cunoștințe incredibile. Vom deveni mai puțin densi, mai puțin dimensionali.
Un exemplu de a deveni un corp mai ușor este că nu dorim alimente atât de grele și dense ca proteine ​​animale ... Pur și simplu nu mai avem nevoie de așa ceva. Am auzit că mulți oameni spun că nu mai mănânc carne este crud, dar într-adevăr ceea ce se întâmplă este că ascultă corpul tău care se schimbă. Acesta este motivul pentru care spun că în cele din urmă rasa umană va deveni doar o specie bazată pe plante.
Acest lucru se datorează întregului proces de înălțare. Înălțarea este tehnologia sufletelor care se întâmplă cu avatar-ul tău fizic. Acest lucru se întâmplă acum pentru a vă ajuta să creați un viitor complet diferit pentru această planetă și pentru specia umană.
Nu va mai fi nimic din trecutul vostru care să vă poată folosi ca punct de referință pentru a înțelege unde vă îndreptați, deoarece veți crea totul nou de la moment la moment. Veți trăi în mod sincronic, nu prin timp sau programe.
Veți fi rupte de repetarea modelelor și a programelor pe care le-am încuiat în toată existența noastră, care nu ne mai servesc. Veți fi ghidat de spirit și veți crea o existență creată niciodată înainte.
Frecvențele mai mari vor fi trase în realitatea dvs., în timp ce frecvențele mai mari vor scădea. Acest proces se întâmplă cu mulți dintre noi și se întâmplă destul de coerent, veți pierde momente în timp. Le-am numit glitches ... 😊
Totul este bine, nici o judecată deoarece sunteți ghidată de punctul de vedere al sufletelor voastre, care sunteți voi, un om foarte inteligent și știe foarte bine pentru voi. Din punctul dvs. de vedere al sufletelor, fiecare dintre voi este exact în cazul în care trebuie să fiți sau veți fi mutat într-o anumită locație geografică pentru a vă atinge întregul potențial în această viață. Motivul pentru care ar fi că veți fi fie receptorul anumitor frecvențe de care aveți nevoie, fie că veți fi persoana care trimite anumite frecvențe la locația schimbată pentru un anumit motiv. Deci, în principiu, fie veți fi receptorul, fie transmițătorul.
Deci, cum să facem acest proces al Înălțării să fie cât mai lămurit, trebuie să PRECIZEȚI acestui proces. Perioadă!

Teri Wade
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 5 ore #122 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Cum vă este afectat Corpul Fizic de Schimbările Cosmice
Simptomele fizice sunt întotdeauna un semn de dezechilibru, dar dezechilibrele se întâmplă tuturor, în realitate nu le scăpăm. Tot ce puteți face este să vă hrăniți și să vă protejați corpul cât mai bine și să învățați cum să vă administrați energia în timpul schimbărilor cosmice prin ritualuri, meditație, exerciții și așa mai departe.

Tanaaz

inalove.world/2018/05/19/cum-va-este-afe...82WGN08PWJWf6JX9wgf0
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 4 săptămâni #123 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Mihaela Dan

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 4 săptămâni - acum 3 luni 4 săptămâni #124 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
TONI VICTOR MOLDOVAN
PROGRAMUL TERRA

Dedicaţie :
Celor “ sacrificaţi “ pe altarul adevărului, celor pentru care ţelul elucidării fenomenului OZN, a istoriei noastre vechi şi a marilor secrete ale lumii contemporane a fost mai presus de existenţa fizică.

P R E F A Ţ Ă
În multe puncte geografice ale globului, există oameni care au aceeaşi pasiune ca şi mine, oameni care caută un răspuns întrebărilor fundamentale ale existenţei umane, derivat din cunoaşterea posibilă astăzi, 1998. Este posibil ca aceşti oameni, nemulţumiţi de afirmaţiile istoriei oficiale, să fi găsit aceleaşi răspunsuri nonconformiste întrebărilor-cheie. Poate fi adevărul cunoscut? Este adevărul cunoscut? Deţine cineva tot adevărul? A integrat cineva oare, informaţiile privind istoria noastră mai veche, mai puţin cunoscută? Ne este ascuns acest adevăr? Cu ce risc, generaţiile viitoare, dacă vor exista, vor avea acces la adevărul despre noi? Este, oare, prea devreme să conştientizăm cine suntem mai exact, ce suntem? Cred că trăim o secvenţă a istoriei, caracterizată de întrebări şi inevitabil, de o trezire a omenirii. Cred că răspunsurile la întrebările incomode bat cu putere la uşa istoriei. Cred că omul nu mai poate accepta ocolirea conştientă a adevărurilor incomode, cred că a venit timpul conectării informaţiilor, chiar dacă această conectare riscă să spulbere civilizaţia noastră. Developarea filmului istoriei trecute nu mai poate fi oprită, iar istoria viitoare îşi va urma calea nestingherită, chiar dacă această cale nu ne convine. Nu vom putea ocoli viitorul.
Poate că sunt prea misterios acum, la început de drum. Nu aceasta este intenţia mea. Dimpotrivă, încerc să înlătur mistere, să fac un pic de lumină prin prezentarea unor informaţii interdisciplinare, legate de evoluţia trecută şi viitoare a omului, de influenţele externe pe care le-a suferit. Ca într-un joc de puzzle, încerc să vă ofer imaginea lumii noastre în dinamică, vizualizată prin prisma miturilor vechi ale omenirii, a scrierilor sacre, a fenomenului O.Z N., a profeţiilor şi a ipotezelor ce fac posibilă conectarea informaţiilor prezente în capitolele de mai jos. Am acordat credibilitate oamenilor trecuţi şi celor contemporani, am găsit o logică, o coerenţă între diversele date ce aparţin tuturor timpurilor umanităţii actuale. Dacă miturile nu au suport real, dacă scrierile ce stau la baza principalelor religii sunt pure acte de creaţie artistică ale unor oameni inteligenţi, care au trăit în antichitate, dacă milioane de oameni relatează astăzi experienţe uimitoare, trăite în preajma fiinţelor extra / intraterestre sau a navelor lor, ei bine, dacă toate acestea nu au nimic de-a face cu realitatea, rămâne în sarcina dumneavoastră să apreciaţi.

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 4 săptămâni #125 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Mesaje diverse
Daniel Găucan
20 minute · București
Ne pregatim pentru 25 Mai.In 23 mai se anunta ca ajunge pe Pamant efectele unei alte furtuni geomagnetice solare.Aceasta actioneaza si afecteaza ADN-ul nostru si toate straturile Pamantului.
Simptomele sunt si vor fi multiple...important este sa nu intram in panica.
Inainteee...!!! :)
Daniel Găucan
P.S. Daca senzatia de rau dureaza mai mult, va recomand sa mergeti la un control medical.Nu toate starile noastre se datoreaza ascensiunii planetare.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 luni 4 săptămâni #126 de Nick
Replied by Nick on topic Mesaje diverse
"In 23 mai se anunta ca ajunge pe Pamant efectele unei alte furtuni geomagnetice solare."

:S

" Valul "?!

Simptome?
Oboseală / Somn - pe 23!

Pe 25, ce-o fi?!

JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.303 secunde
Motorizat de Forum Kunena