Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

×
Instagram (01 Sep 2018)

Poți urmări postările mele de pe Instagram . O fotografie frumoasă în fiecare zi :)

Schimbarea numelui

acum 1 an 7 luni #1 de Mihnea
Schimbarea numelui was created by Mihnea
Ne naștem cu un nume, dat de părinți. Chiar dacă ni se pare că acest nume nu ni se potrivește sau chiar dacă nu ne place numele primit, el este numele cel mai bun pentru noi și care arată cel mai bine ceea ce suntem și ce vom deveni. El ne spune încotro ne îndreptăm și ce probleme trebuie să trecem. Nimic nu este întâmplător, cu atât mai puțin numele primit la naștere.

Dar dacă schimbi numele de familie în urma căsătoriei? Viața ta se schimbă în urma căsătoriei și acest lucru este simbolizat și de schimbarea numelui. Te schimbi datorită influenței părinților lui. Îi porți numele (ca un semn al aparținerii) și trebuie să calculezi numerologic numele după numele nou. Este o schimbare impusă în urma unui eveniment major din viața ta. De acum încolo și cât timp porți noul nume, calculul se face după acest nume nou.

Dar dacă îți schimbi numele pentru că așa vrei? Pentru că vrei să ai alte cifre în nume, ce ți se par mai benefice pentru tine? Poți face acest lucru, dar este o schimbare forțată, nu vine în mod natural către tine. Este artificială. Acest mod de schimbare poate aduce probleme, nu numai beneficii, deoarece ai sărit etape importante ale dezvoltării. Este ca și cum îți ghidezi singur(ă) destinul. Și asta e periculos.

Sper că am fost clar în această scurtă expunere. Numele cu care calculezi numerele din nume este cel purtat acum, pentru că el te reprezintă în prezent.

I Shoot RAW
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, thamara

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni - acum 1 an 7 luni #2 de Nick
Replied by Nick on topic Schimbarea numelui
:)
Eu l-am schimbat. Exact cum e recomandat "Daca este posibil, nativii care au numarul de nume 4 ar trebuie sa si-l schimbe intr-un numar care este in armonie cu numarul lor psihic, cum ar fi de exemplu 1, 3 sau 6." În 6!
Șase!
"Ca numar de nume, 6 este mai potrivit pentru poeti, artisti, muzicieni si dansatori. Persoana cu un astfel de nume devine populara si usor acceptata de anturaj. Acest numar de nume este bun pentru nativii interesati de stiintele oculte, ei pot castiga puteri magice. Numarul de nume 6 ii face pe oameni cooperanti, blanzi, intelegatori, ospitalieri, milosi, emotivi si instabili. Ii face sociabili si amatori de barfa inutila. Sunt imediat atrasi de frumusetea interioara sau exterioara, atat a naturii, cat si a oamenilor."

Wauu! Magic power!

Când l-am schimbat nu cunoșteam influențele. Probabil că e destinul!
Înainte

După

....mai multe căsuțe verzi! (smile)
Kiss!

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.119 secunde
Motorizat de Forum Kunena