Iar download-uri.
Un pic diferite. Coborau /alunecau ca pe o "bandă" metalică argintie mată pe mai multe coloane, vreo 4-5,semne foarte bine "lustruite" /strălucitoare. Parcă acea bandă își modifica compoziția, din mat în superfinisat,și dădea impresia de curgere prin material, dar se vedea pe suprafața acestui material.
S-a făcut și "lumină" în capul meu pe când urmăream cum coboară informațiile. Am menținut conștient, un timp, și am văzut foarte clar aceste semne. Parcă nici nu dormeam, eram ca și trează. ( în jur de 10:00 )
Iar informațiile ăstea parcă veneau de la niște ființe inteligente extraterestre. Așa am simțit.
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Am făcut harta orei 10:00. După care am făcut-o la 10:10!
Pluto pe MC.
1,0,1,0...
Pluto e... metalic?! Inox,ca culoare?!
Na! Zic și io... Informații / activări Plutoniene. Pluton e fix "pi șiëntrú"!
....
Banda asta,argintie, e... Un canal de comunicare?!... Cordon de argint?!
Canalul de conectare,al "Coroanei", cu Sursa?!
PS!!!
Meyyyyyy frateleeeee meuuuuuu!
Nodurile în tranzit în careu, în același grad,cu Pluto natal!
Și! Ce să înțeleg.... Începe transformarea Plutoniană a lui Pluto din C10?! C8 e identic cu C8 și nodul e acolo, cu schimbare! Între Nord și Sud ( natal vs. moment cuspide)
De aia nu dormii astă-noapte, ca să dorm pe zi, trează! No! Am înțeles io, vis lucid!( eram foarte conștientă și chiar mă simțeam trează! cu toate că dormeam sau eram într-o anumită stare) Da' prefer să zic că sunt trează atunci când dorm
A! Și Venus tranzit sextil/careu fix în grad noduri natale.
Asta înseamnă un Moment important. Să se potrivească cât mai multe!
PS altu '!
Nu cumva Pluto e acu' în tranzit pe nodurile lui?! Era scris pe undeva despre nodurile planetelor... Pluto sau Saturn e pe acolo parcă...
"2.... In horaries, the VX is the likely outcome of a question as a result of current conditions; i.e. if things continue as they are going now, the Vertex indicates what is most likely to happen. This can be read with the midpoints falling on the Vertex and planets forming 16th harmonic angles to it. I find this consistently reliable."