gototopgototop
Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Tine-ma minte
  • Pagina:
  • 1
  • 2

SUBIECT DE DISCUTIE: astrograma relationala

astrograma relationala 6 years 1 month ago #178

• bandreea
  • bandreea's Avatar
salutare! Am facut mai devreme,,va potriviti?``si rezultatul a fost dezastruos...o,8% cu precizarea ca este o legatura karmica incarcata negativ si ni se sugera sa stam la distanta unul de altul. In acelasi timp, o prietena mi-a facut astrograma si au iesit aspecte clare de casatorie, legatura karmica, certuri puternice dar si puterea de a trece peste orice obstacol impreuna. de aceea va rog din suflet sa va uitati si dumneavoastra daca aveti timp putin pe astrogramele noastre...Ma intereseaza in mod deosebit daca avem un viitor impreuna. Eu ma numesc Andreea, nascuta pe 13 aug 1983, ora 20:10 in Fetesti, iar el Octavian, nascut pe 8 februarie 1984, ora 7:40, Drobeta Turnu Severin. Pentru o mai buna intelegerea a relatie noastre mentionez ca suntem amici de vreo 3 ani, iar impreuna de vreo 10 luni. Ne intelegem foarte bine...singura problema fiind faptul ca mama lui nu ma place, de aici dorinta lui de a tine ascunsa relatia o perioada si neincrederea mea in depasirea acestei situatii. Sunt asa de confuza in momentul de fata, nu stiu ce ar trebui sa fac sa trecem cu bine peste asta si nici macar dc imi sta in putere sa fac ceva sau dc ne e destinat sa fim impreuna.
Va multumesc tare mult pentru timpul acordat!
Administratorul a dezactivat accesul pentru mesajele publice.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #181

• netics
  • netics's Avatar
Eu iti recomand sa nu amesteci astrologia in viata de cuplu, asta e o parere personala.
Doua persoane se pot intelege fara probleme daca exista vointa intretinerii relatiei, asta pentru ca pe parcursul vietii va dezvoltati si aveti idealuri noi, pe cand sinastria se face pentru momentul nasterii voastre.

Iti sugerez sa nu fii descurajata de procentajul scazut de la "Va Potriviti", cunosc cazuri care sunt impreuna de mult timp iar procentajul sinastriei e redus.
Nu are rost sa ne uitam in viitor sau sa anticipam gresit evolutia unei relatii, eu zic ca viata trebuie traiata la timpul ei.

Apropo, uneori e mult mai bine sa tii o relatie ascunsa(fie de parinti, fie de prieteni). Sunt mai multe sanse si nu va cauta nimeni sa va distruga buna intelegere.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #184

• Ana
  • Ana's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Postari: 402
  • Thank you received: 220
Am facut mai devreme,,va potriviti?``si rezultatul a fost dezastruos...o,8% cu precizarea ca este o legatura karmica incarcata negativ si ni se sugera sa stam la distanta unul de altul. In acelasi timp, o prietena mi-a facut astrograma si au iesit aspecte clare de casatorie, legatura karmica, certuri puternice dar si puterea de a trece peste orice obstacol impreuna.

In legatura cu ceea ce ti-a spus prietena ta, sunt de acord cu legatura karmica , certuri puternice mi se pare putin spus eu as preciza agresiuni fizice violente, in schimb as dori sa o intrebi ,care sunt acele aspecte clare de casatorie pe care le-a vazut ? 8O

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #191

• Mihnea
  • Mihnea's Avatar
  • Administrator
  • Postari: 451
  • Thank you received: 603
Netics, in anumite limite poti sa te uiti si pe harta relationala, nu-i gresit sa faci asta. De fapt e chiar indicat sa faci asta, dar, precizarea este ca aceasta harta nu-ti va arata daca cei doi se casatoresc, nici daca se despart, nici daca vor avea un copil sau un viitor fericit impreuna. Iti arata doar care sunt hibele si care sunt punctele forte din relatie. E ca si cum te duci sa-ti cumperi o masina din targ, si poti stii de la inceput daca are un defect la motor sau la transmisie. Ma rog, daca stii asta poate n-o mai cumperi... dar orice defect se poate repara, nu? Si in relatii exista scantei si nepotriviri (nu cred ca exista o relatie perfecta, ar fi chiar plicticos sa fie ceva perfect) dar obstacolele trebuiesc depasite.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #197

• sunflower
  • sunflower's Avatar
As vrea sa adaug si eu cateva cuvinte...pe langa faptul ca relatia voastra se poate inscrie in tipul de relatie "deosebita" de tipul leu- varsator e un fel de relatie la limita extemelor : luminariile in opozitie care poate indica in acelasi timp o relatie speciala DOAR cu conditia modelarii unul dupa celalalt. Insa tu Andreea cu marte in Leu ai tendinta sa preiei conducerea , in schimb martele lui in scorpion (domiciliu) cam tace si face.
Mercur al ambilor in semne pamant poate sugera o gandire practica insa si multa incapatanare.
Conjunctia Lilith al Andreei cu Soarele lui Octavian pe langa faptul ca arata o atractie magnetica a lui pentru tine, sugereaza un trecut karmic din care tu ai niste datorii fata de el in sfera mentala.
Tu Andreea ai oarecum tendinta de a conduce, dar si a victimiza iar el de dominare a ta in plan subtil; fara doar si poate , uneori te poate duce in culmea disperarii .
Este interesant ca ambii aveti axa fecioara - pesti interceptata! Este posibil ca amandoi sa aveti de invatat din aceasta relatie , lectia iubirii Divine , a compasiunii , care sa va inalte sufletele.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #199

• Mihnea
  • Mihnea's Avatar
  • Administrator
  • Postari: 451
  • Thank you received: 603
ASC unul peste altul e un lucru bun, va prezentati lumii la fel, aveti puncte comune ca viziune exterioara, dar amandoi Sorii sunt in opozitie, si amandoua Lunile. Lunile in opozitie nu-i un lucru rau, va completati unul pe celalalt, dar Sorii, mai ales pe axa Leu - Varsator, reprezinta o pozitie delicata. Asa cum spunea si Sunflower, trebuie sa fiti atenti sa nu va confruntati, pt ca amandoua semnele au o individualitate puternica. Lilithul tau peste Soarele si ASC lui il fac sa fie fascinat, vrajit etc de tine si sa ai o putere deosebita asupra lui.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #202

• bandreea
  • bandreea's Avatar
Va multumesc tare mult tuturor pentru raspunsul prompt la mesajul meu. Eu am mai corespondat si cu ana dar fiind noua pe site am dat private mesage fara sa vreau :oops: ...asa ca va dau mai jos si spusele ei:
Andreea,
Bineinteles ca iti voi face si sinastria si iti voi spune ce am vazut. Legatura telepatica exista pt ca este aspectul dintre Luna si NEPTUN. offff...Agresiunile fizice vor veni in timp ...aveti multe cuadraturi si este destul de greu sa le depasiti. Dar un aspect puternic si care este f agresiv este Careul MARTE PLUTON care se face in sinastria voastra. Acest planete chiar si in aspecte bune pot duce la agresiuni ...in aspecte proaste sigur nu vor putea fi evitate. totusi PE LANGA FAPTUL CA SUNTETI INCOMPATIBILI DAR EXISTA O ATRACTIE puternica si fatala intre voi , tema compusa este mult mai buna ...daca voi reusiti sa va stapaniti tendintele negative si sa existe mai multa toleranta intre voi ar fi ceva sanse ...nu pot spune de durata ...dar iti voi scrie mai multe in momentul in care iti voi raspunde eventual si cu ceva sfaturi ce anume trebuie sa intelegeti sau sa incercati sa depasiti . In schimb pe tine te inteleg ..la tine este f importanta casatoria ...pur si simplu tinzi catre celalalt ..ai nevoie de uniune ...

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #204

• Ana
  • Ana's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Postari: 402
  • Thank you received: 220
Eu am mai corespondat si cu ana dar fiind noua pe site am dat private mesage fara sa vreau Embarassed ...asa ca va dau mai jos si spusele ei:

Andreea,

Nu pot sa cred ... 8O Cum sa trimiti mesaj privat fara sa vrei ? Daca as accepta aceasta scuza ca nu ai stiut, cum se face ca ai mai trimis inca un mesaj privat? Sau la al doilea scria posteaza pe forum si din greseala tot mie mi l-ai trimis ... 8O 8O 8O
Draga Andreea, daca ai fi citit toate topicurile deschise ai fi observat ca Marta a facut publica astrograma mea numai dupa ce a primit acceptul de la mine. Cu atat mai mult un mesaj privat (indiferent daca vorbesti de astrologie sau nu vorbesti )nu ai voie sa-l expui public fara consimtamantul celeilalte persoane. Ti-am raspuns pe privat la ceea ce mi-ai spus tu si am considerat sa-ti dau niste explicatii in plus,de ce cred ca exista sau vor exista agresiuni fizice..
Sper sa fie prima si ultima oara cand vei mai afisa mesaje private pe forum indiferent daca sunt de la mine ( dar te asigur ca nu vor mai fi ) sau alte persoane.

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #205

• bandreea
  • bandreea's Avatar
imi cer mii de scuze...este pentru prima oara cand postez pe un forum si nu mi-am dat seama de gafa facuta! cand am incercat sa raspund la primul mesaj trimis de tine tot cautam reply si cum nu am gasit, am vazut ca pm insemnsa send private mesage si de aceea am dat click pe acesta...nici prin gand nu mi-a trecut ca prin,,quote``puteai sa postezi pe forum si acesta l-am descoperit abia acum cateva ore cand am postat anuntul meu. in ceea ce priveste publicarea continutului mesajului dumneavoastra nu am gandit ca publicarea aspectelor din viata mea v-ar putea supara si credeam ca este corect fata de ceilalti sa public si interpretarea dumneavoastra. Ma simt oribil ca din cauza ignorantei mele v-am provocat neplaceri...credeti-ma ca nu a fost ceva intentionat ci doar prostesc!(daca ati stii cat mi-a luat pana am postat anuntul principal :oops: ... )

Re: astrograma relationala 6 years 1 month ago #208

• Tzadde
  • Tzadde's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Postari: 634
  • Thank you received: 6
Ati vazut, e incepatoare. Ii mai dam o sansa?
Nosce Te Ipsum = Cunoaste-te pe tine insuti.
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Time to create page: 1.334 seconds
Latest Message: 20 hours, 34 minutes ago
  • andreeaadeli: SMILEYS_whistling
  • Risp: Welcome to the shoutbox
  • Alina_astro: Liv, sunt aici
  • seby24: e careva?
  • Crissa: Sarbatori fericite, dragilor! Lumina in gand si in casa, sanatate, fericire si impliniri cat cuprinde. Paste fericit! SMILEYS_kissing SMILEYS_kissing SMILEYS_kissing
  • morning: Shalom
  • dorincool: halo
  • GeorGe88: SMILEYS_grin uff..am mai incercat sa ti dau.sa te intrb ct cva..
  • cassandra25a: nu dau consultatii in privat Sticking Out Tongue
  • cassandra25a: Dc vrei sa-mi dai PM?
  • GeorGe88: sarna casandra:***....poate ma deblochezi si p mnSMILEYS_grin)...ca nu ti pot da nici un msg prv
  • cassandra25a: Sarbatori fericite si tie! Smile
  • cassandra25a: Merci George
  • GeorGe88: sarbatori fericite tuturor.prietenilor dupa acest site!! Smile
  • Onyx27: Buna ziua, as dori sa stiu si eu la ce sa fiu atenta anul acesta. Sunt nascuta pe 09.01.1977 , in jurul orei 14:00 , in Satu Mare.
  • Onyx27: As dori sa stiu si eu la ce sa ma astept anul acesta.
  • Scorpius: «link»
  • Scorpius: pleiade(cele 7 surori), un loc in cosmos cu o vibratie captivanta Smile
  • Scorpius: bine spus fiecare cu nivelul sau de intelegereSmile
  • morning: Poate nivelul meu este de pe Pleiade, asa ca nu ne intalnim la punctul de intelegere, de pe Terra. Nu-i nici o problema. Neutral
Arhivă

Only registered users are allowed to post

© 2008 mihneafiran.ro - Toate drepturile rezervate