salutare! Am facut mai devreme,,va potriviti?``si rezultatul a fost dezastruos...o,8% cu precizarea ca este o legatura karmica incarcata negativ si ni se sugera sa stam la distanta unul de altul. In acelasi timp, o prietena mi-a facut astrograma si au iesit aspecte clare de casatorie, legatura karmica, certuri puternice dar si puterea de a trece peste orice obstacol impreuna. de aceea va rog din suflet sa va uitati si dumneavoastra daca aveti timp putin pe astrogramele noastre...Ma intereseaza in mod deosebit daca avem un viitor impreuna. Eu ma numesc Andreea, nascuta pe 13 aug 1983, ora 20:10 in Fetesti, iar el Octavian, nascut pe 8 februarie 1984, ora 7:40, Drobeta Turnu Severin. Pentru o mai buna intelegerea a relatie noastre mentionez ca suntem amici de vreo 3 ani, iar impreuna de vreo 10 luni. Ne intelegem foarte bine...singura problema fiind faptul ca mama lui nu ma place, de aici dorinta lui de a tine ascunsa relatia o perioada si neincrederea mea in depasirea acestei situatii. Sunt asa de confuza in momentul de fata, nu stiu ce ar trebui sa fac sa trecem cu bine peste asta si nici macar dc imi sta in putere sa fac ceva sau dc ne e destinat sa fim impreuna.
Va multumesc tare mult pentru timpul acordat!