Încet

1114 citiri

suryana


Încet, încet îmi dau seama că lumea asta e simplă. Că nu trebuie să fi perfect. Există o zbatere a fiecăruia... până la urmă pe fluture îl interesează prea puțin cât e de frumos când se pregătește să iasă din cocon. Unii poate au avut timp să-și savureze creșterea. Să aștepte momentul cel mai potrivit pentru a face orice. E un lux pe care nu toată lumea îl are.
Acum l-am primit cadou... timpul. Până mai ieri visam la o vacanță pe coastele însorite ale Greciei. Țeseam chiar, în cele mai mici amănunte, un scenariu ideal. În care ea, relaxată și fericită are o vacanță extraordinară și o dată cu asta viața ei capătă un alt sens. În care evenimentele capătă o direcție și sunt într-un deplin acord cu eroina. Dar nu pana mea este cea care scrie în cartea acestor zile.
Până la acea mișcare înțeleaptă și plină de rafinament a Universului care se apleacă să-i facă eroinei mele pe plac, mă zbat să ies din amorțeală și încetineală. Făcând în fiecare zi ceva în plus și lăsând lucrurile să curgă după firescul lor.



0 comentarii





Trebuie să fii autentificat pentru a trimite comentarii





Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat