Ești curios să vezi ce-ți rezervă viața, prin prisma astrologiei clasice? Atunci ai nimerit în locul potrivit. În vremurile demult apuse oamenii vroiau răspunsuri concrete privitoare la viața lor, și acest lucru îl poți regăsi aici.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta natală


Aspectarium

Demnități Esențiale și Accidentale

Planetă D E T t d e c Viteză
1° 1'
12° 42'
0° 30'
1° 15'
0° 44'
0° 8'
-0° 0'
Lordul Ascendentului:
Lordul Geniturii:
Almutenul Ascendentului:

Vezi detalii tabel

Despre forma și statura corpului

Aceasta trebuie aflată considerând semnul Ascendentului, Lordul acestuia, planetele poziționate în Ascendent, sau care îl aspectează. Deasemeni, poziția Luminariilor.

Ascendentul este în Berbec
Acest semn descrie o persoană de statură medie, slabă și uscată dar cu oase mari, sprâncene negre, umeri solizi, bine formați, cu tenul maroniu sau negricios, cu fața lungă, părul ondulat, cu tendințe deschise la culoare, câteodată alb sau blond, spre roșiatic, ochi căprui, urechi și picioare mici. Prima jumătate a semnului dă un corp mai mare decât a doua jumătate.

Lordul Ascendentului este Marte
O statură mijlocie, corpul puternic, oasele mari, mai degrabă slab decât gras, tenul maroniu sau deschis, de multe ori părul ondulat, ochii pătrunzători și căprui.

... și Marte este în Pești
O persoană de statură medie, mai degrabă scundă și cărnoasă decât altceva, fără un corp arătos, nici un ten bun, părul castaniu deschis, sau șaten deschis.

Saturn este în casa I
Marea majoritatea a corpului este mai multe rece și uscată, de statură medie. Tenul este palid, închis la culoare, ochii mici și negri, privind în jos, fruntea lată, părul negru sau mat, urechi frumoase. Sprâncene ce atârnă, buze groase, nas gros, o barbă rară sau subțire, o expresie a feței neplăcută, ținând capul înainte sau aplecat, umerii largi, și de multe ori curbați, pântecul scurt și slab, coapsele slabe fără a fi lungi. Genunchii și picioarele indecente, de multe ori lovindu-se sau întoarse unul către celălalt.

... și Saturn este în Taur
Nu este o persoană atrăgătoare, dar greoaie, neîndemânatică, cu o fizionomie întunecată, părul închis, o statură medie, fără o conformitate atrăgătoare a membrelor.


Despre manierele nativului

Orice planetă în Ascendent, interceptată sau pe cuspida acestuia, va fi principalul Semnificator al Manierelor. Multe planete în Ascendent dau o varietate de maniere, dar planeta care este cea mai puternică semnifică durabilitatea cea mai mare. Dacă nu este nici o planetă în Ascendent, judecă după Lordul Ascendentului (dacă dispozitorul îl aspectează) sau mai bine după Lordul Geniturii.

Saturn este în Casa I (puternic)
Nativul se dovedește a avea o judecată profundă, vorbește puțin, este foarte studios, grav și sever, și capabil să acumuleze bogăție.

... și Saturn este în Taur
O persoană înclinată spre acțiuni vicioase și sordide, decât dacă se interpun beneficele prin razele lor prietenoase.

Lordul Geniturii este Marte
Nativul poate minți cu ușurință, este turbulent, trădător și îngâmfat. Dar este nobil, curajos și cutezător, deranjat rapid de injurii și la fel de repede înfuriat, fără frică de pericole. Dorește să conducă, este răzbunător, nu suportă servitutea sau nedreptatea.

... și Marte este în Pești
O persoană depravată din cauza băuturii, foarte mărginită și stupidă, totuși iubitoare de femei, prefăcută, o companie trândavă, ce nu este prieten nici cu el, și nici cu alții.


Despre bogății, sau bunuri ale sorții

Trebuie considerată cuspida Casei Doi, Lordul ei, și orice planetă sau planete poziționate în ea. Deasemeni Punctul Norocului și dispozitorul lui, cu planetele ce aspectează semnificatorii menționați, atât cu aspecte bune, cât și rele.

Lordul Casei II este Venus
Nativul poate face bani din ceva ce are legătură cu dragostea, mila, prietenia, frumusețea, darurile prietenilor și femeilor, căsătoria, zestrea din căsătorie, toate ornamentele fine pentru corp, senzualitatea, excesul în plăcerile carnale. Poate lucra cu oameni gentili, eleganți, dansatori, iubitori de femei, ce au dorințe de plăceri și petreceri, muzicieni, poeți, pictori.

... și Venus este în Casa X
Nativul va câștiga din profesia sa din angajarea pe care o are, sau de pe urma unei persoane nobile.

Venus face aspect cu Jupiter
Nativul poate fi ajutat de către prelați, preoți, avocați, judecători, nobili și oameni bogați, senatori sau parlamentari.

... și Jupiter este în Casa VII
Nativul va avea un oarecare câștig din procese sau alte controverse. Este cheltuitor cu sexul feminin, sau are o soție care îi cheltuie banii. Nativul trebuie să aibă grijă în parteneriate, precum și la hoți.

Venus face aspect cu Saturn
Nativul poate fi ajutat de către oameni bătrâni, fermieri, mineri, lucrători în piatră, tăbăcari, evrei, persoane neglijente, invidioase, solitare și prefăcute.

... și Saturn este în Casa I
Nativul, fără multă greutate, va câștiga o avere considerabilă (având în vedere și condițiile familiei) și cele mai multe din acțiunile lui vor aduce profit.


Despre înțelegerea fraților și surorilor

Trebuie considerat Lordul casei III, și aspectul dintre Lordul Ascendentului și Lordul Casei III.

Lordul Ascendentului este Marte
Lordul Casei III este Mercur

... și Marte nu face nici un aspect cu Mercur
Există puțină familiaritate între nativ și rudele sale apropiate, mai degrabă un fel nenatural de înstrăinare, fără dragoste reciprocă și afecțiune din partea unuia către celălalt.

... și Mercur este în Casa XI
Există prietenie între nativ și rudele sale, și nu numai atât, dar el va fi foarte prosper în toate afacerile sale. Va face multe călătorii plăcute pentru a-și vizita prietenii.


Despre înțelegerea dintre nativ și tatăl său

Trebuie considerat aspectul dintre Lordul Ascendentului și Lordul Casei IV. Semnificatorii tatălui sunt Casa IV, Lordul Casei IV, Soarele într-o nativitate diurnă dar Saturn într-una nocturnă, și planeta sau planetele poziționate în Casa IV.

Lordul Ascendentului este Marte
Semnificatorul tatălui este Luna și Soarele

... și Marte face un aspect bun cu Soarele
Există multă dragoste și prietenie între nativ și tatăl său.

Lordul Casei IV este Luna
... și Luna este în Casa VII
Uneori tatăl nativului se dovedește a fi dușmanul lui, sau se opune în mod ciudat pesoanei sau intereselor fiului său.


Despre boli

Toți oamenii care trăiesc în lume sunt predispuși la un moment dat către boli. Și toate bolile, la modul general, sunt cunoscute prin acești semnificatori: Ascendentul și Lordul său, Luminariile, dar în mod special Luna, Casa VI și Lordul ei, și planeta sau planetele poziționate în Casa VI.

Casa VI este în Leu
Pot apare probleme și în legătură cu toate bolile colerice, febre puternice, palpitații, grețuri, boli ale spatelui, dureri în coaste, și toate bolile inimii.

Lordul Casei VI este Soarele
Bolile acestei planete sunt leșinurile subite, palpitațiile inimii, inflamațiile ochilor, colici la stomac, și alte boli acute.

... și Soarele este în Capricorn
Semnifică slăbiciune sau ologire în genunchi, intestinele sunt afectate, cu durere acolo, și pacientul rar scapă fără febră.

... și Soarele este în Casa X
Nativul este afectat de probleme în corp sau minte, ce provin de la prea multă muncă în profesia sa, sau de la încercarea de a câștiga onoruri sau favoruri de la oameni importanți, și neîmplinirea acestei dorințe.


Despre căsătorie

În căsătoria femeilor, Semnificatorii sunt Soarele și Marte, casa VII și Lordul său, și planeta sau planetele din casa VII.

Soarele este în Capricorn (semn semi-fertil)

Marte este în Pești (semn fertil)

Casa VII este în Balanță (semn semi-fertil)

Lordul Casei VII este Venus
... și Venus este în Capricorn (semn semi-fertil)

Luna este în casa VII
... și Luna este în Balanță (semn semi-fertil)

Jupiter este în casa VII
... și Jupiter este în Scorpion (semn fertil)

Soarele face aspect cu Marte
Semnifică o soție sau un soț cu un spirit impetuos, cineva care nu poate suporta nimic greșit, răzbunător, dorind să conducă.

Soarele face aspect cu Jupiter
Semnifică o soție sau un soț modest, cast, liniștit, drept și credincios, ce guvernează casa cu prudență.

Soarele face aspect cu Saturn
Semnifică o soție sau un soț grav, rezervat, plin de cunoaștere și muncitor.

Probabilitatea unei căsătorii este de 78%.


Despre copii

Aici trebuie să observi cuspida caselor I, V și XI (care este casa V a partenerului), împreună cu Lorzii acestor case.

Ascendentul este în Berbec (semn semi-steril)

Lordul Ascendentului este Marte
... și Marte este în Pești (semn fertil)

Casa V este în Rac (semn fertil)

Lordul Casei V este Luna
... și Luna este în Balanță (semn semi-fertil)

... și Luna este în Casa VII
Soția și copiii nativului se unesc în dauna nativului. Uneori ei se dovedesc a fi dușmani declarați ai nativului.

Casa XI este în Capricorn (semn semi-fertil)

Lordul Casei XI este Saturn
... și Saturn este în Taur (semn semi-fertil)

Probabilitatea de a avea copii este de 72%.


Despre călătoriile lungi

Semnificatorii călătoriilor în țări străine sunt casa IX și Lordul ei, planeta sau planetele poziționate în casa IX, Luna, pentru că este rapidă în mișcare și Mercur, pentru că este schimbător și convertibil.

Lordul Casei IX este Jupiter
Nativul poate călători din cauze ce au legătură cu demnitățile bisericești, religia, regulile și autoritatea în cadrul bisericii, onestitatea și virtutea. În aceste călătorii poate întâlni prelați, preoți, avocați, judecători, nobili și oameni bogați, senatori sau parlamentari.

... și Jupiter este în Casa VII
Nativul se va căsători cu o persoană virtuoasă, bine crescută, cu o comportare excelentă. Și nu doar atât, dar va fi foarte ascultătoare către nativ, în cea mai mare parte. Totuși nativul va avea multe călătorii neplăcute, sau va avea nemulțumiri mari din cauza oamenilor întâlniți în drumurile lui.


Despre onoruri și demnități

Semnificatorii avansării, onorurilor și profesiei oricărui nativ derivă din cuspida casei X, Lordul acesteia, planeta sau planetele și stelele fixe poziționate aici, observând cu atenție puterea Semnificatorilor, și felul în care aspectează Ascendentul și Lordul acestuia.

Lordul Casei X este Saturn
... și Saturn este în Casa I
Nativul va conduce peste persoane de rang inferior. El câștigă onoare în slujba sa, sau în exercitarea funcției de la biroul său, și persoanele de vază îl stimează în mod deosebit.


Despre prieteni

Consideră casa XI și Lordul său, planeta sau planetele poziționate aici, și ce aspect formează cu Lordul Ascendentului.

Lordul Casei XI este Saturn
... și Saturn este în Casa I
Nativul are mulți prieteni buni și de încredere, care îl fac foarte fericit în speranțe și așteptări, și îl ajută să-ți învingă toți dușmanii. Și prin modul de acțiune corect și meritele sale bune, numărul prietenilor săi crește zilnic, și dobândește o avere bună și faimă în lume. Și în sfârșit, este norocos în toate acțiunile sale.

Mercur este în casa XI
Prietenii nativului vor fi persoane înțelepte, inventatori deosebiți, oameni învățați, matematicieni, poeți, comercianți, persoane pricepute la meșteșuguri.


Despre dușmanii secreți

Observă Lordul Casei XII și al Ascendentului, precum și planeta sau planetele poziționate în Casa XII, și configurațiile lor cu Lordul Ascendentului. Și de aici judecă atât calitățile, cât și condițiile dușmanilor privați ai nativului.

Lordul Casei XII este Saturn
... și Saturn este în Casa I
Arată că nativul va fi confruntat de multe ori cu dușmani, și va avea multe necazuri și nefericiri. Deasemeni multe acte de trădare, și acțiuni aspre din partea propriei familii, în special în prima parte a vieții, ce afectează atât corpul cât și mintea, dar a doua parte a vieții va fi mai bună și mai prosperă. Atunci se poate aștepta la o ameliorare a vieții, și la câștigarea averii și o viață confortabilă în lume.


Semnificația generală a aspectelor

Aspectele sunt distanțele dintre stelele și planetele din zodiac, și sunt de două feluri, bune și rele, care ori ajută ori împiedică lucrurile ce sunt judecate astrologic.

Jupiter opoziție Saturn (0°19)
În orice nativitate arată o serie continuă de necazuri și probleme. Multe răutăți și încercări se întâmplă nativului, către marele său prejudiciu, deasemenea pierderi de copii. Și dacă Saturn este în Ascendent, și Jupiter în Casa VII, nativul suferă cel mai mult de aceste necazuri în prima parte a vieții lui. Și după 30 de ani de viață, el trăiește rezonabil de fericit, și în liniște până la sfârșitul zilelor sale.

Soare sextil Marte (1°57)
Prevestește avansare după calitatea nativului. El câștigă multă onoare prin acțiuni războinice, și prin exploatări, și din această cauză este promovat către o mare demnitate și guvernare. Și poate fi generalul sau conducătorul unei armate, sau ceva echivalent.

Venus sextil Jupiter (2°35)
Arată o persoană veselă, virtuoasă, care îi obligă mult pe alții. Nativul va fi atât de bună credință cât și cinstit, și va fi îmbogățit de neveste, sau prin mijlocirea femeilor, și deasemenea va fi preferat pentru un post înalt, aceasta după capacitatea nativului.

Venus trigon Saturn (2°55)
Nativul este puțin rușinos. El este corect în acțiunile sale, este o persoană despre care se vorbește de bine, cu o reputație bună, totuși mult invidiată de persoane joase și dezgustătoare, și nu se căsătorește decât după vârsta de 30 de ani.

Soare careu Luna (5°22)
Arată că nativul va avea un noroc foarte schimbător. Uneori nativul trăiește și se bucură de multă fericire, și deodată viața lui se schimbă în neșansă și ghinion. Sau reputația lui este bună și splendidă, și în scurt timp el primește multă dezonoare. Alteori se bucură de o sănătate bună, și după aceea este foarte afectat de boală, așa încât întreaga lui viață este foarte schimbătoare și variată, mergând scurt timp într-o direcție clară.

Soare conjuncție Venus (5°36)
Arată că nativul va fi o persoană cu un renume bun (având în vedere condițiile de familie), va face multe acțiuni lăudabile, și va câștiga în general favoarea femeilor.

Soare sextil Jupiter (8°11)
Produce nativului (într-un mod natural) o mare onoare și stimă a lumii, multe bogății și posesiuni nobile, precum și mulți copii.

Soare trigon Saturn (8°31)
Prezice onoare și promoție nativului. Un anumit loc sau birou de credit îi este conferit lui, dacă nativitatea este diurnă. Dacă este nocturnă, nativul își cheltuie averea, dar în final, printr-o acțiune lăudabilă, câștigă iarăși totul, spre marea lui faimă și reputație.


Aforisme despre nativitate

Pentru o completare a interpretării, citește aforismele despre harta natală.







Căutare VIP

Ce zodie este?

Uma Thurman

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

23 aprilie 2024 6:47 (GMT)
03° 36' 30"
25° 41' 30"
16° 11' 35"
22° 21' 42"
24° 18' 45"
22° 19' 53"
15° 55' 55"
21° 57' 04"
28° 41' 16"
02° 04' 57"
15° 39' 03"
21° 15' 43"
20° 15' 28"

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?