Numărul Destinului 11


Numărul de destin 11 este unul dintre cele mai dificile, deoarece componentele ce-l alcătuiesc și suma celor două numere sunt opuse. Numărul 11 este format din doi de 1 dar suma este 2 și din acest motiv oamenii ce au drumul vieții 11 sunt uneori foarte greu de înțeles. Ei sunt foarte ambițioși și nu sunt satisfăcuți de locul doi. Sunt energici și întreprinzători, foarte individualiști și independenți. Adesea iau decizii dure. Au un caracter pozitiv și îndrăzneț dar înăuntrul lor există sensibilitate și delicatețe. Acești oameni plănuiesc totul într-un mod perfect și acționează conforma cestui plan, dacă acționează imediat. Dar dacă încep să fie nesiguri atunci totul este pierdut. Fac planuri mărețe dar adesea le lipsește curajul de a le duce până la capăt. Doresc să-și impună voința asupra altora dar sunt prea blânzi pentru a face acest lucru. În ei apare un conflict permanent pentru că au dorința de a-și exprima în mod liber vederile dar în același timp sunt prea sensibili la sentimentele altora. Inabilitatea numărului de destin 11 de a acționa liber și a lupta așa cum doresc îi conduce la disperare.
În general oamenii cu numărul de destin 11 sunt foarte sensibili, dar deoarece numărul include doi de 1 sunt și destul de imprevizibili. Uneori ei vorbesc prea mult și alteori sunt prea tăcuți. Nimeni nu știe ce și când vor acționa. Ambiția lor extrem de mare îi face să dorească din ce în cemai mult pentru ei, dar adesea dorințele depășesc capacitățile. În acel moment îi poate paște ghinionul. Cu un număr total 2, acești oameni nu pot accepta eșecul, dar le lipsește puterea de a lupta. Atâta timp cât lucrurile merg bine sunt oameni foarte pozitivi, dar la primul semn de eșec sau obstacol se pot supăra foarte tare și pot cădea într-o depresie și pesimism adânc. Există contradicții și în viața lor emoțională și sexuală. Au un mare apetit sexual, dar necazurile pot începe odată cu cea mai mică dificultate întâlnită. Ei sunt prea timizi pentru a căuta satisfacția dorințelor și în același timp sunt extrem de sinceri și credincioși. Nu pot tolera înșelarea și trădarea la fel de mult cum nu pot tolera nepotrivirea. Dacă nu întâlnesc un partener corespunzător ei se vor simți singuri întreaga viață. Timizi și neîncrezători, ei nu vor tolera totuși nici o interferență și ajutorul oferit va fi privit drept o insultă. Ei caută independența dar nu sunt capabili de ea. Au dorința de a fi independenți dar nu sunt suficient de puternici pentru a o implementa. În general acești oameni trăiesc o permanentă luptă între puterea numărului 1 și natura moale și dependentă a numărului 2. Drept urmare sunt adesea neliniștiți și nefericiți.
Principala trăsătură a numărului de destin 11 este lupta constantă între ambiție și incertitudine. Acești oameni au inteligența necesară pentru succes dar uneori nu au suficientă forță. Ei au nevoie de sprijin dar îna celași timp ei refuză ajutorul. Le place să comande dar sunt prea timizi pentru a se desfășura în voie. Ei au nevoie să învețe cum să-și analizeze și să-și dezvolte calitățile pozitive. Trebuie să învețe cum să transpună ideile în practică, trebuie să se oprească din visare și să înceapă să acționeze. Oamenii cu numărul de destin 11 au o intuiție deosebită. Toate aceste caracteristici sugerează o mare capacitate pentru invenție și creație.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3779]
Miranda Kerr [2937]

Mâine

Elisabeta II [4707]
Iggy Pop [2557]
James McAvoy [4649]

Articole

Quiz

Care este talentul tău ascuns?