Am conceput aplicația Astrocuplu pentru a te ajuta să găsești o persoană compatibilă astrologic cu tine. Cu anumite persoane ne înțelegem bine de la început și simțim că există o conexiune nevăzută ce ne apropie. Această conexiune este detectată de Astrocuplu. Sau cel puțin asta este intenția. Pentru a participa la Astrocuplu trebuie să completezi profilul tău, pe care îl găsești în meniul de user.


Toate persoanele

Aici găsești lista cu toate persoanele înscrise în Astrocuplu. Poți ordona lista după diverse criterii dar nu după punctaje.


Persoane compatibile

Aici apar persoanele cu care ești compatibil sexual, așa cum ai completat profilul tău. De exemplu dacă ești femeie și cauți bărbat, vor apărea doar persoane ce sunt bărbați și caută femei. În afară de acest criteriu punctajul trebuie să respecte anumite condiții:

  • punctajul general să fie peste 15 sau
  • să existe o atracție mentală, fizică sau romantică, și
  • punctajele mental, fizic și romantic să fie pozitive

Această listă poate fi ordonată după punctaj.


Persoane favorite

Poți salva maxim 24 persoane în această listă. Persoanele pe care le-ai salvat ca favorite apar în liste cu o inimioară.


Cine te-a vizitat

Aici apar persoanele ce au vizitat profilul tău și sunt compatibile sexual cu tine. Nu apar în această listă cei ce vizitează profilul tău dar au activată opțiunea "invizibil". Poți vedea numărul total de vizite a profilului tău, indiferent de compatibilitate.

Poți șterge individual persoane din listă sau poți șterge toate persoanele ce te-au vizitat. Această ștergere vizează doar lista persoanelor ce au vizitat profilul tău.


Profilul partenerului

Poți vedea diferite informații despre o persoană ce te interesează, dând clic pe poza dintr-o listă. Tot aici găsești toate fotografiile persoanei, precum și butoanele pentru a trimite un mesaj, a salva persoana ca favorită sau a salva datele de naștere în baza ta de date.

În Aspectarium vezi aspectele majore dintre planetele tale și ale partenerului (Soare - Pluton). Orburile sunt:

  • conjuncție: 8 grade
  • sextil: 4 grade
  • careu: 4 grade
  • trigon: 8 grade
  • opoziție: 4 grade

Ce văd alții despre tine

Pentru a verifica datele pe care alții le văd despre tine poți căuta propria persoană în lista cu toate persoanele înscrise în Astrocuplu. Pentru a te găsi mai ușor poți folosi pagina de căutare, unde poți scrie numele de user al tău. După ce dai clic pe poza din dreptul numelui tău ajungi la profilul tău așa cum este văzut de alții. Desigur punctajele și aspectele planetelor vor fi altele în funcție de harta natală a fiecăruia.


Profil inactiv

Poți alege inactivarea profilului, pentru a dispărea temporar din liste. Pentru a vedea însă listele va trebui să-ți activezi iarăși profilul.


Profil invizibil

Poți alege să devii invizibil, caz în care nu mai apari în liste și nu ești detectat la vizitarea unui profil. Poți vedea toate listele. Apare o mică atenționare în partea de sus a paginilor Astrocuplu pentru a-ți reaminti că ești invizibil.


Filtrarea după vârstă

Poți filtra afișarea persoanelor compatibile în funcție de diferența de vârstă dintre voi. De exemplu poți alege să se afișeze doar persoanele mai tinere cu maxim 5 ani și mai vârstnice cu maxim 3 ani decât tine. Pentru a fi activat trebuie să bifezi căsuța "filtru activ" din profilul tău.


Fotografii

Poți atașa maxim 6 fotografii profilului tău. Acestea trebuie să fie în format jpg sau png, să aibă maxim 2 Mb, și minim 600px lățime și 600px înălțime. Poți seta unele fotografii ca secrete, dar trebuie să existe minim o fotografie publică. Fotografiile secrete nu pot fi văzute decât de persoane ce sunt favoriți ai tăi și în același timp tu ești favorit al lor.


Hărți astrologice

Pentru a vedea harta natală, sinastria, harta compusă sau orice altă analiză disponibilă pe site este necesar să salvezi persoana în baza ta de date. La salvarea datelor apare semnul * în fața numelui persoanei.


După aceea este foarte ușor să citești despre compatibilitatea voastră, alegând persoana respectivă din lista persoanelor salvate. Persoanele din Astrocuplu apar primele în listă.



Mesagerie privată

Dacă dorești poți primi un email de fiecare dată când primești un mesaj privat. Trebuie să te asiguri că setările mesageriei tale permit acest lucru. În pagina de mesaje private găsești butonul pentru setări, în partea de jos.


Asigură-te că este bifată prima sau a doua opțiune.


Tot în setările mesageriei poți alege dacă vrei să apară o fereastră zburătoare când ai un mesaj nou, sau doar plicul ce clipește în partea de sus a paginilor.


Această aplicație este complet gratuită. Dacă ai găsit persoana potrivită și vrei să mulțumești atunci poți face o donație.

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Quiz

Cât de deștept ești?