Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



41. Lordul Casei VIII în Casa X, declară moartea nativului prin sentința unui judecător.

42. O planetă norocoasă în Casa VIII, prezice întotdeauna o moarte naturală.

43. Cel ce îl are pe Saturn Lord al Casei VII, nu se căsătorește niciodată până ce nu trece de vârsta de 30 de ani, decât dacă se întâmplă ca Jupiter sau Venus să fie deasupra Horoscopului, sau în aspect bun cu Luna în nativitatea sa.

44. Acele persoane ce au o aglomerare de planete în Unghiuri, au la un moment sau altul al vieții lor succese sau pierderi remarcabile, în funcție de natura direcțiilor ce se petrec atunci.

45. Stelele fixe violente deasupra Cuspidei MC și Lordul acestuia poziționat lângă acestea, denotă o catastrofă violentă pentru onoarea și faima nativului.

46. Toate planetele dintr-o nativitate lipsite de demnitățile lor esențiale, declară persoane obscure. Dacă se întâmplă ca acestea să atingă orice grad de avansare, nu se vor bucura mult timp de aceasta.

47. Algol în MC și Luna în Casa XII, în aspect de careu, prezice pierderea onorii și a recunoașterii, dacă nu (în cel mai rău caz) chiar moartea în închisoare.

48. Soarele și Luna în conjuncție cu Mercur într-un semn tropical, aduce nativului mari abilități intelectuale.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?