Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



33. Marte în opoziție cu Ascendentul, și Saturn în același aspect cu Soarele, fac un netrebnic absolut și un trădător ticălos.

34. Soarele și Marte în Ascendent în semne de aer sau de foc, fac persoane mândre și extravagante, și vanitatea le face să fie mult mai mult decât sunt.

35. Cel ce are multe planete în recepție, sau ce se văd una pe alta prin aspecte bune, nu poate da greș în a avea mulți prieteni.

36. Soarele și Mercur în conjuncție în Casa III sau IV, face oameni pricepuți în probleme oculte și intelectuale.

37. În nativitatea unei femei, Lordul Casei VII poziționat în Ascendent, o face dominatoare și stăpână peste soțul ei, și dacă Lordul Ascendentului este o planetă superioară, ea va decide totul.

38. Mercur în casa lui Marte în aspect bun cu Luna și Lordul Ascendentului, dă o bună înțelegere.

39. În nativitatea unor copii (mă refer la cei ce trăiesc) Ascendentul sau Soarele către corpul lui Marte, produce variolă sau rubeolă. La adulți, boli infecțioase și contagioase. La persoane în vârstă, moartea.

40. Luna în Via Combusta, și Soarele în Via Lactea, denotă un mare pericol pentru ochi. Și dacă planete nefericite sunt în Horoscop sau în opoziție cu acesta, prezic orbirea.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Alegeri dificile