Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



25. Soarele și Luna alături de Dumnezeu sunt viața oricărui lucru. Totuși multe nativități nu au Hyleg, dar deoarece Soarele și Luna aspectează prietenește Ascendentul, sau sunt aici liberi de afecțiuni, viețile lor vor continua mult timp.

26. Marte în opoziție cu Jupiter sau Venus distruge copiii sau urmașii nativului, nelăsând niciodată ca aceștia să fie numeroși.

27. Jupiter, Venus sau Nodul Nord în Casa V într-un semn fecund, declară mulți copii pentru nativ, și dacă Luna este în orice aspect bun cu ei, atunci ea crește numărul acestora.

28. Soarele sau Luna în careu sau opoziție cu Saturn sau Marte din Unghiuri, prezice prejudiciu pentru vederea nativului.

29. Când într-o nativitate Venus este poziționată în Casa X, indiferent că nativul este bărbat sau femeie, se va căsători onorabil.

30. Planetele în careu și opoziție din semne cardinale, declară mari necazuri în viață pentru persoanele născute atunci, și eventual o moarte violentă.

31. Luna în aspect bun cu Lordul MC și al Ascendentului, face nativul deosebit de onorat și stimat.

32. Venus în Ascendent, și Mercur Lordul acestuia în recepție cu ea, denotă o persoană corectă și onestă.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Ce vârstă simți că ai?