Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



249. În căsătorii, Ascendentul îl reprezintă pe bărbat, iar Casa VII pe femeie. În amândouă fii atent la începutul Scorpionului și la sfârșitul Balanței, pentru că aceasta este Calea Combustă, și nu aduce nimic bun în aceste probleme, nici în altele.

250. În căsătorii, Ascendentul îl reprezintă pe bărbat, iar Casa VII pe femeie. În care din cele două Case sunt plasate planete bune, va fi bine pentru acela.

251. În căsătorii, Ascendentul îl reprezintă pe bărbat, iar Casa VII pe femeie.

252. Lasă ca Luna și Lordul Horoscopului să fie puternici și fericiți deasupra pământului, iar nefericitele în Case cadente, cu excepția Casei IX.

253. În lansarea unei nave, nu lăsa ca Marte să fie în Horoscop, nici ca Lordul Horoscopului să intre în combustie în Casa VIII într-un semn de foc, pentru că nava va arde cu siguranță.

254. Când se pune o fundație, nu lăsa Luna să fie în conjuncție, careu sau opoziție cu Marte, nici Marte în Ascendent, pentru că acea construcție va fi arsă.

255. Când se pune o fundație, nu lăsa Luna să fie cu Coada Dragonului, sau în conjuncție, careu sau opoziție cu Saturn, nici Saturn în Ascendent, pentru că acea construcție va merge încet, și poate nu va fi terminată niciodată. Va fi subiectul multor nenorociri, și poate în final va cădea.

256. Acel oraș va fi cel mai nefericit, a cărui fundație se va pune când Marte este în MC, pentru că mulți din cetățenii și conducătorii lui vor pieri de sabie.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cine ai fost în viața trecută?