Rectificarea orei de naștere

Rectificarea orei de naștere este un procedeu prin care se găsește o oră a nașterii ce corespunde mai bine cu evenimentele petrecute în trecut. Este necesar să știi ora nașterii cu o aproximație de +/- o oră sau maxim două. Ora poate fi aflată studiind evenimentele anterioare care s-au petrecut în viața ta. Va trebui să-mi trimiți cel puțin cinci evenimente importante din viața ta, de exemplu data pentru o boală majoră, un accident, începuturi sau sfârșituri de relații, căsătorie, divorț, nașterea copiilor, schimbări importante ale serviciului, mutări cu locuința, moartea unor persoane apropiate sau chiar a unor animale de companie iubite. Trebuie să cunoști cel puțin luna și anul petrecerii evenimentelor. Doar precizarea anului nu este de ajuns.
Este important să știi cu aproximație ora nașterii. Pot rectifica ora nașterii tale dacă știi că te-ai născut undeva la amiază, dar nu rectific ora dacă nu știi decât că te-ai născut într-o zi de luni.

Rectificarea orei de naștere costă 150 lei. Se poate plăti prin PayPal sau prin bancă.


Astrologie natală

În cadrul analizei natale va trebui să precizezi ce anume te interesează să afli. Nu poți spune doar că vrei să știi despre tine în general, sau despre ce va fi în următorul an. Va trebui să furnizezi informații care să conducă analiza spre domeniul ce te interesează, dând detalii scurte despre situația în cauză.
Prin această analiză poți înțelege mai bine ce se întâmplă acum în viața ta, și poți primi ajutor pentru a lua decizii corecte în viitor. Dar singura persoană responsabilă cu schimbarea vieții tale, dacă dorești așa ceva, ești doar tu.

Prețul unei analize natale începe de la 100 lei, dar poate fi mai mult în funcție de ceea ce dorești. Se poate plăti prin PayPal sau prin bancă.


Astrologie orară

Astrologia orară răspunde la cele mai variate întrebări. Este o metodă rapidă și simplă prin care poți afla răspunsul care te interesează.

Întrebările pot fi foarte diverse, despre diferite domenii din viață. Cele mai comune întrebări ce mi se pun sunt poate ceva de genul: "Ce simte despre mine?" sau "Să mă mut la alt serviciu?" sau "Când voi avea un copil?". Ce este foarte important este ca întrebarea ce o pui să fie exprimată foarte clar. Uneori clienții întreabă despre un lucru când de fapt sunt interesați de cu totul altceva. De exemplu, poți întreba "Serviciul va decurge bine în continuare?" dar gândul tău poate fi la noul coleg, dacă te va invita în oraș. Dacă pui o întrebare despre slujbă, nu vei primi un răspuns despre viața ta sentimentală.
Pentru acest tip de analiză nu este nevoie de data nașterii. Harta astrologică se ridică în momentul când primesc întrebarea, acesta fiind momentul nașterii ei.
Poți pune o singură întrebare, sau două întrebări dacă există o legătură între ele, fără un cost suplimentar. De exemplu întrebarea principală se poate referi la viitorul relației cu un bărbat, dar poți să fii curioasă și dacă acesta se va înțelege bine cu fiul tău. Nu poți pune două întrebări ce nu au legătură una cu cealaltă, de exemplu "Voi primi acest job?" și "Când o să mă căsătoresc?".
Poți întreba despre lucruri ce au importanță pentru tine la momentul respectiv, dar nu trebuie să pui întrebări repetate despre același subiect. Poți repeta o întrebare doar dacă între timp au apărut evenimente semnificative ce pot influența răspunsul dat anterior.
Chiar dacă practic de multă vreme meseria de astrolog, nu înseamnă că nu greșesc niciodată. Dar în marea majoritate a cazurilor răspunsurile ce le dau sunt bune.

O analiză orară costă 80 lei. Se poate plăti prin PayPal sau prin bancă.


Dacă dorești o analiză îmi poți scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Poți citi și aceste întrebări generale referitoare la analizele comandate.

Cărți interesante

Cei ce Ajută Pământul

Maria Cristina Stroiny

Căutare VIP

Reclamă

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat