Cine rupe boxele? Alege și votează!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Adrian Despot.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Adrian Despot
21 martie 1976 8:00 (GMT+2) 46°07’N 21°09’E
Felnac, România
Compatibilitate 47.5 %

57 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
45
Sextil
65
Careu
-62
Trigon
19
Inconjuncție
-3
Opoziție
-7
Total
57

S-au luat în calcul 53 aspecte.


Plan romantic
6
Plan mental
1
Plan fizic
1

Înțelegerea cuplului este medie. Este posibil ca această relație să fie favorabilă într-o anumită epocă a existenței sale pentru ca apoi drumurile dintre Albă ca Zăpada și Adrian Despot să se despartă. Despărțirea trebuie acceptată, deoarece se vor ivi alte posibilități mai bune.


Berbec - Capricorn

Deși modul în care abordează viața este în general diferit, legătura dintre aceste două semne poate fi puternică. Capricornul este unul dintre puținele semne care se poate potrivi libidoului Berbecului, punându-i vitalitatea la încercare. Vor fi fericiți Berbecii și Capricornii care vor întoarce diferențele în favoarea lor. Amândoi sunt foarte ambițioși. Dacă Berbecul poate vedea avantajele în abordarea mai precaută a Capricornului, iar dacă acesta din urmă poate vedea că atitudinea încăpățânată a Berbecului are virtuțile ei, atunci acest cuplu poate ajunge cu adevărat foarte departe. Dacă nu, banii vor fi sursa neînțelegerilor. Mai mult, s-ar putea produce o adevărată ruptură dacă nativului din zodia Capricornului îi este teamă și dorește să facă totul absolut ca la carte, sau dacă Berbecul este prea dur, făcându-l pe Capricorn să se simtă nesigur. Proastele stări de spirit ocazionale și căderile emoționale pot irita persoanele născute sub semnul Berbecului. S-ar putea să fie nevoie de ceva efort pentru a păstra relația în echilibru dar dacă fac acest lucru cei doi pot realiza multe.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Adrian Despot

Timiditatea ta, provenita din felul tau interiorizat de a fi, te tine cand in expectativa si retras, cand intr-o serie de actiuni nervoase, pasionale si demolatoare. Cucerirea femeii nu este niciodata in linie dreapta la tine (ca la Berbec, de exemplu), ci intotdeauna in zig-zag, cu retrageri, adeseori contradictorii. Ai o sensibilitate aparte si esti foarte susceptibil fata de ceilalti. Daca te simti in siguranta,intr-un ambient placut si avand deplina intelegere din partea femeii iubite, devii total dezinhibat si (iti) poti oferi mari impliniri la nivelul dragostei fizice.

Esti atras de femeia senzitiva, artistica, extrem de feminina, ce are mare nevoie de a fi protejata prin afectiunea ta.
Cărți interesante

Farmecul Tărâmului Zânelor – Comunicarea cu spiritele naturii și elementali

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Heath Ledger

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Planete acum

20 ianuarie 2019 16:44 (GMT)
00° 19' 41"
22° 57' 27"
24° 11' 43"
14° 03' 45"
13° 14' 18"
15° 43' 08"
13° 41' 07"
28° 41' 01"
14° 34' 26"
21° 15' 26"
26° 46' 49"
12° 18' 36"
28° 42' 02"

Quiz

De ce ești singur?