Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și James McAvoy.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


James McAvoy
21 aprilie 1979 17:25 (GMT+1) 55°52’N 4°16’V
Glasgow, Anglia




Compatibilitate -3.3 %

-4 puncte




Aspect
Punctaj
Conjuncție
34
Sextil
24
Careu
-61
Trigon
29
Inconjuncție
-9
Opoziție
-21
Total
-4

S-au luat în calcul 43 aspecte.


Plan romantic
3
Plan mental
0
Plan fizic
-3

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și James McAvoy este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Taur - Capricorn

Din astfel de relații se nasc dinastiile. Ei pot ajunge departe, obținând multe succese ca echipă. Fiecare se simte liniștit de firea conservatoare a celuilalt. Niciunul nu se angajează în ceva prea riscant. Dar nu va fi totul lapte și miere. Taurul și Capricornul sunt amândouă animale impetuoase și din moment ce amândouă sunt semne de pământ, plăcerea simțurilor include și plăcerile cărnii. Când Taurul devine nemulțumit de sine, Capricornul l-ar putea încuraja să încerce să facă mai mult, iar când Capricornul devine prea preocupat de atingerea unui scop, el poate învăța de la Taur despre modul de a înainta încet și de a se bucura de plăcerile momentului. Aceste două semne au multe de oferit unul altuia, inclusiv căldură, stabilitate și asigurarea că fiecare este gata sa îl sprijine pe celălalt. Este o combinație bună, care va fi chiar și mai fericită dacă se vor întâlni după vârsta de 30 de ani, din moment ce Capricornul se maturizeaza târziu și după mai mulți ani se poate avea încredere în el.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


James McAvoy

Franchetea, dinamismul si rapiditatea reactiilor sentimental-erotice sunt principalele trasaturi ale tale. Tu nu poti esua, orice refuz ti se pare frustrant si daca-ti place foarte mult o femeie vei face totul pentru a o seduce. Jocul tau este frontal, uneori lipsit de tact si consta in a-ti fixa un obiectiv al dragostei tale pentru a-l cuceri apoi dintr-o data. Iti place feminitatea in trasaturile sale esentiale si nu vei dispretui nici trucurile acesteia, vechi de cand lumea, de atragere in mreje a unui barbat. Esti pe deplin increzator in fortele tale si rareori iti pui problema infrangerii. Ai o sexualitate debordanta, in valuri si nu foarte constanta.

Esti atras de femeia senzitiva, artistica, extrem de feminina, ce are mare nevoie de a fi protejata prin afectiunea ta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Miley Cyrus

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 aprilie 2024 20:27 (GMT)
27° 19' 52"
09° 11' 25"
18° 59' 35"
14° 25' 50"
19° 19' 55"
20° 51' 37"
15° 18' 01"
21° 35' 52"
28° 28' 26"
02° 02' 38"
15° 33' 56"
15° 47' 10"
19° 52' 58"

Quiz

Cine te iubește în secret?