Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Bradley Cooper.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Bradley Cooper
5 ianuarie 1975 5:09 (GMT-5) 39°57’N 75°10’V
Philadelphia, SUA
Compatibilitate 8.3 %

10 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
50
Sextil
43
Careu
-95
Trigon
18
Inconjuncție
2
Opoziție
-8
Total
10

S-au luat în calcul 45 aspecte.


Plan romantic
7
Plan mental
6
Plan fizic
7

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Bradley Cooper este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Bradley Cooper

Aventuros, idealist si adesea infidel, putin imprudent si iresponsabil, ilustrezi foarte bine tipul cavaleresc, mereu gata de a comite actele cele mai nebunesti pentru a cuceri femeia adorata si capabil sa o poarte pe culmile pasiunii. Nu esti omul care sa-si faca prea multe calcule, nu computerizezi argumentele si caile de acces la inima ei, ci consideri ca totul trebuie sa decurga rapid, liber, natural. Nu agreezi o viata tihnita si plictisitoare, caile aventurii fiindu-ti totdeauna deschise.

Esti atras de femeia care are respect fata de sine, care a obtinut o importanta pozitie sociala, sau care actioneaza cel putin cu competenta in propria ei sfera de activitate. In public ea trebuie sa apara senina, dar in intimitate ea trebuie sa fie capabila sa afiseze pasiune si intimitate.
Cărți interesante

Construirea și activarea corpului de lumină

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Christina Aguilera

Alege astrograma corectă!

Forum

  • Tarot
  • Etalare tarot cu...
  • de -Principesa-
  • acum 4 ore 58 minute
  • Muzika
  • ...
  • de Nick
  • acum 13 ore 24 minute
  • Poza zilei
  • Uite si cu luna.
  • de -Principesa-
  • acum 1 zi 7 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Planete acum

22 octombrie 2018 0:07 (GMT)
28° 32' 19"
26° 24' 44"
17° 45' 25"
05° 50' 41"
15° 41' 53"
26° 14' 30"
04° 10' 54"
00° 38' 20"
14° 00' 32"
18° 51' 54"
01° 54' 01"
28° 04' 19"
28° 53' 36"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?