Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Adam Levine.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Adam Levine
18 martie 1979 4:30 (GMT-8) 34°03’N 118°15’V
Los Angeles, SUA
Compatibilitate 45 %

54 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
28
Sextil
30
Careu
-32
Trigon
38
Inconjuncție
-1
Opoziție
-9
Total
54

S-au luat în calcul 37 aspecte.


Plan romantic
1
Plan mental
-3
Plan fizic
2

Înțelegerea cuplului este medie. Este posibil ca această relație să fie favorabilă într-o anumită epocă a existenței sale pentru ca apoi drumurile dintre Albă ca Zăpada și Adam Levine să se despartă. Despărțirea trebuie acceptată, deoarece se vor ivi alte posibilități mai bune.


Rezultatul nu este concludent, deoarece între cele două hărți există doar 37 aspecte, iar numărul minim pentru o analiză corectă este 40.


Capricorn - Pești

Un Capricorn și un Pește au daruri minunate de oferit unul celuilalt. Cu vasta imaginație a Peștilor și suprema abilitate organizatorică a Capricornului, compatibilitatea ar putea fi foarte satisfăcătoare și complementară pe multe niveluri. Ar putea primi premiul pentru unul dintre cele mai devotate și mai grijulii cupluri ale zodiacului. Se simt în siguranță împreuna și din punct de vedere sexual totul poate fi calm, senzual, erotic. Capricornul are o influență puternică si îi poate da Peștelui impulsul inițial de care are nevoie pentru a-și împlini potențialul. Peștele poate arăta Capricornului avantajele unei mici perioade de odihnă și relaxare, exact ceea ce acesta are nevoie. Amîndoi pun mare preț pe pacea și liniștea unei vieți familiale sigure. Principala problemă este tendința naturală a Capricornului de a prelua controlul. Incapacitatea nativului din Pești de a acționa organizat îl va înnebuni uneori pe partenerul său, dar acesta va ajunge la concluzia că blândul Pește nu este atât de indisciplinat și împrăștiat cum își imaginase. O legătură între ultimul realist și ultimul visător poate face ca visele să devina realitate.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Adam Levine

Delicat si romantic, posezi o arta a seductiei ce se caracterizeaza printr-o insinuare abia perceptibila in inima si gandurile iubitei. Mangaietor si refuzandu-i foarte rar indeplinirea dorintelor, ai o sexualitate care se manifesta adesea independent de datele fizice si psihice ale partenerei. Atunci cand nu-ti mai convine ceva (de pilda, cand esti tinut prea din scurt si sufocat cu dovezi de dragoste) te retragi din relatie la fel de insesizabil precum ai intrat.

Esti atras de femeia neobisnuita si independenta. Nu te deranjeaza nici daca e excentrica in vre-un fel. Ea ar trebui sa-si pretuiasca libertatea, desi ai vrea ca ea sa-ti fie loiala doar tie.
Cărți interesante

Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Harry S. Truman

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

19 decembrie 2018 11:58 (GMT)
27° 31' 21"
14° 39' 45"
06° 46' 28"
11° 58' 46"
21° 34' 51"
09° 05' 22"
09° 54' 27"
28° 44' 40"
13° 51' 53"
20° 11' 06"
27° 05' 38"
07° 27' 36"
27° 56' 44"

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?