Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Osama bin Laden.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Osama bin Laden
10 martie 1957 10:58 (GMT+3) 24°39’N 46°47’E
Riyadh, Arabia Saudită
Compatibilitate 75 %

90 puncte


Atracție mentală!

Atracție fizică!Aspect
Punctaj
Conjuncție
51
Sextil
54
Careu
-28
Trigon
24
Inconjuncție
-7
Opoziție
-4
Total
90

S-au luat în calcul 48 aspecte.


Plan romantic
9
Plan mental
13
Plan fizic
13

Înțelegerea dintre Albă ca Zăpada și Osama bin Laden este bună în ansamblu. Chiar dacă mai apar unele probleme particulare există suficiente puncte forte pentru a face față situatiei. Ea nu reprezintă idealul, dar poate fi durabilă și evolutivă. Se pot găsi și suflete surori în această categorie.


Capricorn - Pești

Un Capricorn și un Pește au daruri minunate de oferit unul celuilalt. Cu vasta imaginație a Peștilor și suprema abilitate organizatorică a Capricornului, compatibilitatea ar putea fi foarte satisfăcătoare și complementară pe multe niveluri. Ar putea primi premiul pentru unul dintre cele mai devotate și mai grijulii cupluri ale zodiacului. Se simt în siguranță împreuna și din punct de vedere sexual totul poate fi calm, senzual, erotic. Capricornul are o influență puternică si îi poate da Peștelui impulsul inițial de care are nevoie pentru a-și împlini potențialul. Peștele poate arăta Capricornului avantajele unei mici perioade de odihnă și relaxare, exact ceea ce acesta are nevoie. Amîndoi pun mare preț pe pacea și liniștea unei vieți familiale sigure. Principala problemă este tendința naturală a Capricornului de a prelua controlul. Incapacitatea nativului din Pești de a acționa organizat îl va înnebuni uneori pe partenerul său, dar acesta va ajunge la concluzia că blândul Pește nu este atât de indisciplinat și împrăștiat cum își imaginase. O legătură între ultimul realist și ultimul visător poate face ca visele să devina realitate.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Osama bin Laden

Sexualitatea ta este deosebit de intensa, fiind receptiv la toti stimulii erotici ce plutesc in atmosfera prezentelor feminine, lasandu-te purtat aproape neconditionat de senzatiile tale. Doresti ca femeia iubita sa-ti fie credincioasa (ceea ce ti se pare un lucru elementar); esti foarte gelos si poti devini periculos daca ai impresia ca esti inselat. Jocul seductiei nu-ti reuseste prea bine, neavand o prea mare iscusinta aici si preferand de aceea sa fii tu cel cautat si dorit de o femeie.

Esti atras de femeia senzitiva, artistica, extrem de feminina, ce are mare nevoie de a fi protejata prin afectiunea ta.
Cărți interesante

Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Noah Wyle

Alege astrograma corectă!

Forum

  • Muzică 2018
  • Puterea de a fi...
  • de gallardo
  • acum 5 ore 22 minute
  • Citatul zilei
  • :flower: - Guy de...
  • de -Principesa-
  • acum 5 ore 51 minute
  • Cel mai
  • Dragi copii ce...
  • de Mihnea
  • acum 7 ore 31 minute
  • Dresaj
  • Zain, mă bucur tare...
  • de Mihnea
  • acum 2 zile 10 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

14 decembrie 2018 1:01 (GMT)
21° 58' 15"
06° 05' 27"
00° 54' 11"
07° 32' 45"
17° 58' 09"
07° 53' 35"
09° 16' 39"
28° 50' 26"
13° 47' 50"
20° 00' 54"
27° 15' 14"
17° 48' 25"
27° 54' 29"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?