Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Bobby Fischer.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Bobby Fischer
9 martie 1943 14:39 (GMT-5) 41°51’N 87°39’V
Chicago, SUA
Compatibilitate 27.5 %

33 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
49
Sextil
17
Careu
-33
Trigon
19
Inconjuncție
-17
Opoziție
-2
Total
33

S-au luat în calcul 39 aspecte.


Plan romantic
-5
Plan mental
3
Plan fizic
3

Înțelegerea cuplului este medie. Relația nu va fi favorabilă unei căsnicii agreabile și durabile, chiar dacă există numeroase puncte atractive și compatibile între Albă ca Zăpada și Bobby Fischer.


Rezultatul nu este concludent, deoarece între cele două hărți există doar 39 aspecte, iar numărul minim pentru o analiză corectă este 40.


Capricorn - Pești

Un Capricorn și un Pește au daruri minunate de oferit unul celuilalt. Cu vasta imaginație a Peștilor și suprema abilitate organizatorică a Capricornului, compatibilitatea ar putea fi foarte satisfăcătoare și complementară pe multe niveluri. Ar putea primi premiul pentru unul dintre cele mai devotate și mai grijulii cupluri ale zodiacului. Se simt în siguranță împreuna și din punct de vedere sexual totul poate fi calm, senzual, erotic. Capricornul are o influență puternică si îi poate da Peștelui impulsul inițial de care are nevoie pentru a-și împlini potențialul. Peștele poate arăta Capricornului avantajele unei mici perioade de odihnă și relaxare, exact ceea ce acesta are nevoie. Amîndoi pun mare preț pe pacea și liniștea unei vieți familiale sigure. Principala problemă este tendința naturală a Capricornului de a prelua controlul. Incapacitatea nativului din Pești de a acționa organizat îl va înnebuni uneori pe partenerul său, dar acesta va ajunge la concluzia că blândul Pește nu este atât de indisciplinat și împrăștiat cum își imaginase. O legătură între ultimul realist și ultimul visător poate face ca visele să devina realitate.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Bobby Fischer

Iubirea ta se manifesta asa cum doresti tu, adica fara a te impiedica de diversele prejudecati ce pot apare in acest domeniu. Orice tipar impus ti se pare o forma absurda de control a vietii tale si de restrangere a sentimentului de libertate. Partenera ta trebuie sa fie inteligenta si spirituala, aceasta a doua calitate primand in raport cu frumusetea fizica. Ea nu trebuie sa se dezvaluie dintr-o data, ci sa-ti lase impresia unui minunat tinut neexplorat (ca poseda asadar un bogat univers interior) impresie care te stimuleaza in mod deosebit. Nu te atasezi in general prea strans, desi esti sincer, sensibil si generos.

Esti atras de femeia care e cheltuitoare, independenta, scanteietoare si are simtul aventurii.
Cărți interesante

Legile Universale Privite din Perspectiva Sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Claudia Cardinale

Alege astrograma corectă!

Forum

  • Muzică 2018
  • :lol: Multumesc...
  • de misa23
  • acum 6 ore 6 minute
  • Dresaj
  • Zain, mă bucur tare...
  • de Mihnea
  • acum 1 zi 7 ore
  • Numerologie
  • Pe Astro As, am...
  • de Nick
  • acum 1 zi 14 ore
  • Cel mai
  • Cel mai vechi film...
  • de Mihnea
  • acum 2 zile 3 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

12 decembrie 2018 22:18 (GMT)
20° 50' 20"
22° 56' 44"
29° 57' 09"
06° 41' 49"
17° 14' 09"
07° 38' 50"
09° 09' 00"
28° 51' 47"
13° 47' 07"
19° 58' 52"
27° 13' 16"
18° 01' 22"
27° 54' 14"

Quiz

Ești vânător sau vânat?