Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Marilyn Manson.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Marilyn Manson
5 ianuarie 1969 20:05 (GMT-5) 40°48’N 81°23’V
Canton, SUA
Compatibilitate -1.7 %

-2 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
25
Sextil
49
Careu
-77
Trigon
11
Inconjuncție
-5
Opoziție
-5
Total
-2

S-au luat în calcul 41 aspecte.


Plan romantic
3
Plan mental
-1
Plan fizic
8

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Marilyn Manson este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Marilyn Manson

Foarte senzual, ai un temperament agresiv si o personalitate puternica. Nu-ti plac relatiile siropoase, iar daca se lasa cu cateva conflicte cu atat mai bine. Tu trebuie sa-ti intrebuintezi spiritul de lupta de care dispui in permanenta. Nici o dificultate nu te sperie, fie ca provine din interiorul, fie din exteriorul relatiei. Esti foarte pasional, te manii usor si devii, in anumite contexte, deosebit de gelos. Sexualitatea ta poate produce partenerei experiente extrem de profunde, pe care nu le va uita toata viata.

Esti atras de femeia senzitiva, artistica, extrem de feminina, ce are mare nevoie de a fi protejata prin afectiunea ta.
Cărți interesante

Protecția psihică pentru începători

Richard Webster

Căutare VIP

Ce zodie este?

Orlando Bloom

Alege astrograma corectă!

Reclamă

MuzicăChristmas Song 2017

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Planete acum

21 ianuarie 2018 8:57 (GMT)
01° 15' 50"
18° 44' 03"
14° 20' 59"
04° 08' 59"
26° 49' 02"
20° 00' 00"
03° 42' 34"
24° 43' 21"
12° 26' 19"
19° 28' 14"
14° 56' 30"
26° 14' 39"
25° 18' 00"